מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cervical dysplasia ascusיעל01/02/2011
מה משמעות תוצאת בדיקת קולוסקופיה : ממצא 1 - EXOCERVICAL MUCOSA WITH SUSPICIOUS. ממצא 2- few columnar cells and mucus/ c,usv
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cervical dysplasia ascus - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011לא ברור. פני לרופא הנשים שלך עם התוצאה הכתובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם לקיחת גלולותאורלי01/02/2011
אני לוקחת מליאן כבר מספר חודשים. כאשר אני מקבלת מחזור שלושה ימים אחרי נטילת הגלולה האחרונה. ביום חמישי בלילה לקחתי את הגלולה האחרונה להחודש וביום שישי בבוקר הופיע אצלי דימום קל שנמשך עד עכשיו. איני יודעת אם מדובר במחזור, מכיון שאיך יכול להופיע מחזור 12 שעות מנטילת גלולה??
האם זוהי תופעה שכיחה או שיש לי מה לדאוג?? זה מעולם לא קרה לי קודם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011המחזור יכול לשחק. אם לא שכחת אף גלולה התעלמי מהדימום המוזר וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה
אם יש חשש להריון עשי בדיקת שתן ביתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים יקריםמישהי01/02/2011
שלום לרופאים היקרים,
יש לי שאלה לגבי בדיקת דם.
האם בדיקת דם ביום ה-13 מהזרעה אחרונה (היו 2 הזרעות יום אחרי יום),
נחשבת לאמינה גם אם הבדיקה בוצעה כ-3 ימים לפני תאריך קבלת וסת משוער?
ז"א הבידקה נעשתה 3 ימים לפי איחור.
ואם הבדיקה מראה 0 - שלילי, האם יש טעם לחזור על הבדיקה באם יש איחור במחזור?
(שזה יוצא כ - 4 ימים עד 5 ימים לאחר ביצוע בדיקה ראשונה) ?
אני שואלת מאחר ובהזרעות קודמות הייתי מקבלת בול באותו יום שהייתי אמורה לקבל. המזחור שלי דיי סדיר, כל 31-32 יום.
יש לציין כי אני טופלתי באיקאקלומין, וזו תרופה ידועה גם כמסדרת מחזור.
אודה להבהרה. אין לי הרבה תקוות אחרי שהבדיקה לפני 3 ימים יצא שלילית. אך הייתי אמורה לקבל היום ועדיין לא קבלתי. לכן אני שואלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים יקרים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011סבירות שאת לא בהריון אבל אם לא תקבלי ביומיים הקרובים חזרי על בדיקת הדם. יכול להיות השרשה יותר מאוחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נטילת מספר גלולותלינוי01/02/2011
שלום רב,
אני משתמשת בגלולות מסוג לודן.
החודש שכחתי ליטול 3 גלולות מהחפיסה. נשאר לי עוד 7 גלולות לקחת מחפיסה זו והיום קיבלתי מחזור.
האם עליי להמשיך ליטול את שאר הגלולות או להפסיק ומה לגבי החפיסה הבאה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נטילת מספר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011אם שכחת שלוש ברצף הפסיקי עשי הפסקה של 7 ימים והתחילי חפיסה חדשה. השתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים שכן אינך מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשרון01/02/2011
שלום,
לפני כשנה הפסקתי לנטול גלולות לאחר שימוש של 11 שנה.
כיום אני שוקלת לחזור לגלולות בעיקר מהסיבה שהופיעו לי הרבה פצעים בפנים מאז שהפסקתי.
האם בטוח לנטול גלולות תקופה כה ארוכה? האם ישנם סיכונים בשימוש לזמן רב?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011חסר נתונים לגבי גילך המצב הבריאותי הכללי והאם את אחרי לידות. ב
עקרון ניתן לקחת גלולות ברצף עד גיל 35. מעל גיל זה אם יש גורמי סיכון של עשון סכרת עודף שומנים בדם יתר לחץ דם או מחלת לב - צריך להפסיק עם הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ...לירון01/02/2011
ב18 לחודש יום שלישי קיבלתי מחזור ( המחזור שלי נמשך בערך 3-4 ימים ) וביום שבת אחרי שפסק המחזור קיימתי יחסים .
הסבירות שהגמירה היתה בפנים היא נמוכה אבל בכל זאת אחרי 24 שעות שתיתי פוסטינור .
שבוע אחרי זה הופיעו לי דימומים שנמשכו שלושה ימים - דימומים לא חזקים כמו של מחזור.
היום שבוע וחצי אחרי המחזור ,
האם יש לי סיבה לעשות בדיקת היריון ? ואם כן מתי לעשות אותה ? אני אמורה לחכות עד שיאחר המחזור רק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011הפוסטינור גורם לשיבושי מחזור של דימום לא סדיר או עכוב במחזור.
אם עברו שבועיים מהיחסים הלא מוגנים עשי בדיקת שתן להריון כדאי להרגע... מאמינה שתהיה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל המעבר ורמות FSH LHטליה01/02/2011
האם תואילו להסביר לי ( ויש לי רקע ביולוגי) כיצד יתכן שהרמות הבאות הנחשבות תקינות לאישה פוריה קיימות אצלי בגיל 57 כאשר אין לי מחזור מגיל 50 ואסטרדיול קטן מ-200. FSH=12.2 LH= 5.8
בגיל חמישים, היה לי עדיין מחזור ואז קיבלתי זולדקס מעל שנתיים וארימידקס 5 שנים עקב סרטן שד.
חשוב לי שלא יהיה לי אסטרוגן. האם הרמות האלו בעייתיות לאור מה שעברתי?
אודה על תשובתכם
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל המעבר ורמות FSH LH - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011אין לך אסטרוגן גבוה עם הרמות שאת מדווחת אבל כדאי לעשות פרופיל הורמונלי מלא כולל פרולקטין ןותפקודי בלוטת התריס.
יכול להיות שיש דכוי ברמה המוחית של ההורמונים האלה. עשי בדיקות של אסטרוגן שוב במהלך החודש ונראה אם הן עדיין נמוכות. התיעצי עם אנדוקרינולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?למה?01/02/2011
מנסה להיכנס להריון.
וסת אחרונה 27/12.
בטא בתאריך 27/1 = 3.
בדיקה ביתית ב30/1 = שלילי.
שדיים 'נפוחות', פטמות רגישות, בטן נפוחה.
האם ייתכן עדיין הריון?
בטא נעשתה מוקדם מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011כל כמה זמן יש לך מחזור בדרך כלל?
האם את יודעתמתי היה הביוץ?
בדיקה להריון אמורה להיות חיובית שבועיים אחרי הביוץ אם היתה הפריה. עשי שוב בדיקה בימים הקרובים. או שתהיה חיובית או שתקבלי מחזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשירי.א31/01/2011
הייתי צריכה להתחיל חפיסה חדשה ביום חמישי ולא היו לי גלולות ורק היום קיבלתי מרשם אפשר להתחיל עכשיו? המחזור שלי אף פעם לא סדיר אז זו תהיה בעיה לחכות למחזור אפילו עם גלולות יש חודשים שאני לא מקבלת מחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתגובה....
שירי.א03/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011את יכולה להתחיל עכשיו אך לא תהיי מוגנת בשבועיים הקרובים ולכן הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור - דחוף!!!!!!אורית31/01/2011
בשנה האחרונה המחזור שלי רק 4 ימים ובחודשים האחרונים ירד ל- 3 ימים. בפעם באחרונה שקיבלתי בקושי היה דם ועכשיו אני בכלל לא מקבלת. המחזור מאחר לי ב- 5 ימים נכון לעכשיו. נראה כי מתחיל תהליך לא טוב. אני מאוד לחוצה כי חברה שלי אמרה לי שזה גרוע ויכול להיות כי תהייה לי בעיית פוריות. בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
יעל31/01/2011בת כמה את? בכמה זמן מאחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלה לחוצהכלה31/01/2011
שלום
אני מתחתנת ב12/04/11 ובדרך כלל אני מקבלת מחזור ב-7 או 8 לחודש
כך שיוצא שבלי כל שינוי אני אמורה להיות במחזור בחתונה
אני אוסיף כי אני בחורה דתייה ולנושא זה יש חשיבות רבה כיוון שזהו הלילה הראשון בו נשכב.
ניסיתי לקבוע תור לרופאת נשים על מנת לקבל גלולות ויש רק בשבוע הבא כשאהיה במחזור.
יש לי שתי שאלות:
1. האם יש בעיה להגיע לרופאה לקבל גלולות כאשר אני במחזור?
2. הכי חשוב- האם הגלולות יעזרו לי למנוע מצב בו אהיה במחזור סמוך לחתונה למרות שלא נשאר זמן רב?( המחזור הבא שלי הוא כשאהיה אצל הרופאה, אח"כ מחזור נוסף אחריו זה כבר בחתונה)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וחתונה
תמר31/01/2011שלום כלה לחוצה,
קודם כל מזל טוב!
אני הייתי בדיוק במצבך, גם רציתי לסדר את המחזור לפני החתונה, גם היה לי קשה למצוא תור לרופאת נשים...
לגבי התחלת נטילת הגלולות- מתחילים ביום הראשון של המחזור, לי רופאת הנשים אמרה שאפשר גם ביום השני של המחזור. אז אם התור שלך הוא בתחילת המחזור זה בסדר גמור.
אחרי שאת מתחילה לקחת את יכולה לשחק מתי יהיה לך המחזור, אפילו מהחפיסה הראשונה. את יכולה לתכנן לקבל את המחזור כמה ימים אחרי החתונה ואז זה מתחבר לך עם הזמן שבכל מקרה נפרדים אחרי הפעם הראשונה. רק קחי בחשבון מניסיון שלי ושל חברות שזה לא תמיד הולך בפעם הראשונה, וגם לא תמיד בשניה ולכן כדאי להשאיר חלון זמן קצת אחרי החתונה ולא לבנות על הניסיון הראשון שילך ואז להתאכזב שנפרדים.
לפי התיאור שלך זה נשמע שזה יוצא לך טוב כי תוכלי כבר לעבור לחפיסה שניה. בחפיסה הראשונה לפעמים יש החתמות שזה לא כל כך אידיאלי למי שרוצה לשמור.
ובקיצור, מקווה שעזרתי והמון מזל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסואנדאמל31/01/2011
שלום
אני ובעלי מסיםלכנס להריון מזה שנתיים
לאחרונה בעלי עשה בדיקה לאשכים ואני מעוניינת לדעת מה משמעות התוצאות ואיך זה קשור לסיכויי הריון טבעי או מלאכותי.
התוצאות:
אשך שמאל:
בגדל 3*2.5*4.8 ס"מ
מרקמו אחיד
לא הודגם נוזל מסביב לאשך
זרימת דם תקינה
אין עדות לוריקולציה
ראש אפידידימוס:
בגודל תקין
מרקמו אחיד
אשך ימין:
גודל 3*2.3*5 ס"מ
מרקמו אחיד
הודגם נוזל מסביב לאשך בכמות מעט גדולה בהשוואה לצד שמאל
זרימת דם תקינה
הודגם אפנדיקס טסטיס בגודל 4*8 מ"מ באספקט אחורי עליון של האשך
אין עדות לוריקולציה
ראש האפידידימוס:
בגודל תקין
הודגם ממצא ציסטי היקפי בגודל כ 3 מ"מ
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסואנד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/01/2011אנא הפני את שאלתך למדור פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון אינטימיאחת31/01/2011
שלום.
רציתי לדעת האם מומלץ להשתשמש בסבון לשטיפה אינטימית?
רכשתי סבון ברמת 4.5PH המכיל קלנדולה, עץ התה ועוד כמה חומרים,
או שעדיף להשתשמש בסבון רגיל? כי אני גם סובלת מדלקת בדרכי השתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון אינטימי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/01/2011לסוג הסבון אין השפעה על דלקות בשתן כי עם בדלקות ובהפרשות נרתיקיות
בכול מקרה רצוילהשתמש בשטיפה לא חומצית עם PH נייטרלי ללא מבשמים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביטא שאלה לרופאיםמישהי31/01/2011
שלום,
אתמול עשיתי בדיקת דם - ובערב בדקתי בכללית אונליין לגבי התשובה - הבטא היה 0 ולמטה בסוף הדף היה רשום כך:
תוצאות הבדיקה - הערכים מעל 15 תשובה חיובית
התוצאות אצל הרופא.
אני מבולבלת.
אם למעלה בטבלה היה רשופ תוצאה של אפס, אזי מה הכתוב מטה?
באף בדיקה לא נאמר כי התוצאות אצל הרופא
האם מישהו יכול להסביר מה זה אומר? מישהו מכיר איך הולכות התשובות דרך המחשב בכללית אונליין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביטא שאלה לרופאים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/01/2011במקרה ואכן ערך בהבדיקה שלך היא 0 אזי אומר שאת לא בהריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור-זה דחוף!!עדי31/01/2011
היי
אני בת 24 הפסקתי לקחת גלולות במשך5 שנים שלקחתי
ואני אני כבר חודשיים וחצי לא מקבלת מחזור מאז שהפסקתי ליטול גלולות
האם זה נורמלי??
(עשיתי בדיקת הריון ויצא שלישי)
מדוע אני לא מקבלת ??
בבקשה תענו לי אני בלחץ...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מתעלמים מהשאלה שלי?? זה דחוף
עדי02/02/2011...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
מיטל02/02/2011תראי ..אני לא רופאה
אבל זה מאוד טבעי שזה קורה אחרי 5 שנים של לקיחת גלולות
אני מכירה חברה וגם אחותי שהפסיקו והמחזור הגיע רק אחרי כמה חודשים , המחזור היה קצת קשה והרבה דימום אבל אחר כך הוא מסתדר
תני לגוף שלך להתרגל , נתת לגוף 5 שנים גלולות ועכשיו הוא כביכול " מתנקה" מההורמון
אין מה להיכנס לפאניקה ! ולמה שתיכנסי להריון - את משתמשת באמצעי מניעה אחרים ?
אבל שוב - תתמתיני לתגובה מאחד הרופאים
אני שלחתי שאלתי לפני שבוע ועדיין לא ענו לי ...
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור-זה דחוף!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/02/2011יכול להיות דיכוי של מחזורים אחרי הפסקת גלולות. פני לרופא הנשים שלך וקבלי כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מיטל עזרת לי
עדי03/02/2011..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)