מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזוררונית31/01/2011
אני בת 37 ולפני כשנה הכנסתי התקן , יש לי שאלה יש לי טיול בעוד כמה חודשיים בעזרת השם ואני אמורה לקבל באותו היום מה אני עושה כדי לאחר את המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
רונית31/01/2011למה לא עונים לי ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין31/01/2011ניץן ליטול תכשירים הומרנאלים גם עם התקן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל31/01/2011
בוקר טוב
בבדיקה שעברתי נמצא
רחם בגודל תקין רירית סדירה
שחלה מימין - ציסטה פשוטה 43-37 ללא נוזל חופשי באגן
מה זה אומר?
איך צריך לפעול במקרה כזה ?
והאם זה יכול להפריע להיכנס להריון?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011חסר נתונים עליך על מנת לענות לך במדויק
פני לרופא הנשים שלך שמכיר אותך עם התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןנני31/01/2011
מזה 7 חודשים אנחנו מנסים להכנס להריון ללא תוצאות. בעלי עשה בדיקה - והיא תקינה לחלוטין, המחזור שלי סדיר מאד (וכבד מאד) ובעבר בבדיקה נראו זקיקים תקינים ובבדיקת דם הורמונלית הכל היה בסדר ... אני יודעת מתי אני מבייצת ואנחנו מתזמנים ונשמעים להמלצות...ובכל זאת זה לא קורה. מה ההמלצה שלכם ומה בעצם השלב הבא אם זה לא קורה לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011המשיכו עוד 3 חודשים, סביב הביוץ חשוב לקיים יחסי מין יום כן ויום לא ולא כל יום שלא יחליש את הרע. אם לא תכנסי בעוד 3 חודשים להריון השלב הבא יהיה לחזק את הביוץעם כדורי איקקלומין ולעבוד על עיתוי הפריה לפי בדיקות אולטראסאונד זקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודימוםרחל31/01/2011
מזה חודשיים אני נוטלת גלולות אבל החודש התחיל לי דימום לפני סיום הכדורים 9 ימיםלפני שסיימתי את החבילה אני לאחר ניתוח שחלה עקב ציסטה אבל הכול תקין עשיתי בדיקות לפני חוד ש פסאס הכול תקין לא ידועת מה סיבת הדימום?
צריך לערוך את כל הבדיקות שוב?
תודה רבה רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011יכול לקרות דימום תחת הגלולות. המשיכי את הגלולות והתעלמי מהדימום. מקווה שבחודש הבא הכל יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צ'יסטהאני30/01/2011
שלום רב. רציתי לדעת מה זה צ'יסטה, איך ניתן לאבחן אם יש כזו, האם בדיקה גניקולוגית שגרתית יכולה לעלות על כך? ומה דרכי הטיפול ואם בכלל יש צורך, האם הדבר עלול להפריע לכניסה להריון? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'יסטה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011דיסטה זה שקיק מלא נוזלים בשמלה. יש מספר סוגים, חלק לר משמעותיים וחלק שדורשים טיפול בדחיפות. תלוי גם גודל הציסטה והאם היא משתנה לפני או אחרי מחזור. אם היא מפרישה הורמונלים היא יכולה להפריע לכניסה להריון. פני לרופא הנשים שלך אם יש לך ציסטה כדי לברר את הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אברמוב
אני31/01/2011תודה רבה על המענה. איך אפשר לדעת אם יש לך צ'יסטה? האם זו בדיקה שגרתית שנעשית? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעהלירון30/01/2011
שלום!
אני בחורה בת 21, עד לפני חודש וקצת השתמשתי במדבקות מסוג אוורה.
ב-10 לדצמבר 2010 הפסקתי את השימוש בה בגלל בעיות רפואיות (בהמלצת רופא משפחה). קיבלתי שוב (בלי מדבקה) ב-9 לינואר 2011.
ב-27 ינואר 2011 אני וחבר שלי שכבנו- עם קונדום כמובן. הבעיה היא, כאשר יצאתי (סיימנו) ממנו ראיתי שהשפיך מפוזר על כל הקונדום מבפנים, ושיש על האיבר שלו סימנים לבנים. הוא טוען שהזרע נשאר בקונדום (ובדק) והלבן זה בעצם ההפרשות והרטיבות שלי. שקלתי לקנות פוסטינור אבל בגלל הבעיות בריאות שלי העדפתי להימנע מכך וגם כי לצערי בעבר נטלתי את הגלולה הזאת כבר. אני מאד חוששת, למרות שחבר שלי בדק וטען אחרת. האם יש אפשרות להריון?? אולי אני סתם לחוצה... בעיקר, כי אני לא יודעת מתי תהיה הפעם הבאה שאקבל כי אני בלי מדבקות. זו פעם ראשונה שזה קורה, בדרך כלל היינו שוכבים בלי קונדום כי השתמשתי במדבקות. מהלחץ אני מרגישה כאבים קלים בבטן התחתונה, אבל אולי זה משהו אחר...? אשמח לקבל תשובה :) תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011אם החבר יצא מהנרתיק כשכל הקונדום עדיין יושב על הפין הרי אין חשש לדליפת זרע. אבל אם את רוצה לקחת פוסטינור זה היום כי אחרת הוא לא יהיה יעיל יותר מאוחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורנופר30/01/2011
התחלתי לקחת גלולות והבנתי שכשלוקחים גלולות אז המחזור בדרך-כלל נמשך 3-4 ימים וגם ללא כאבי מחזור.
האם זה נכון גם לגבי הפעם הראשונה שמתחילים לקחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ומחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011משתנה מאישה לאישה ואין חוקים
בדרך כלל המחזור מתקצר עם הגלולות ופחות כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PAP results ASCUSמאיה30/01/2011
שלום,
אני בת 31 בריאה ואחרי שתי לידות. ביצעתי כמה וכמה פאפים בחיי ויצאו תמיד תקינים. השבוע ביצעתי שוב פאפ ורופא הנשים אמר שהתוצאות מראות שיש לי ASCUS.
הוא שלח אותי לבצע קולפוסקופיה.
חשוב לציין שאני עם אותו בן זוג כבר יותר מעשור, אבל כנערה היו לי כמה בני זוג.
האם יכול להיות שנדבקתי בוירוס הפפילומה (HPV) לפני יותר מ-10 שנים ורק עכשיו הוא מתפרץ?
האם יש דרך נוספת להידבק בוירוס?
ואם זה לא HPV מה עוד יכול לגרום ל-ASCUS?
אשמח לחוו"ד מקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PAP results ASCUS - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011משמעות אסקוס זה שינויים לא ספציפיים ולא בהכרח זה וירוס . יכול להיות גם שנויים דלקתיים בצוואר הרחם . רק הקולפוסקופיה או ביופסיה יתנו תשובה מדויקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שנימשך 11 ימיםורדית30/01/2011
הנני בת 47 שעדיין מקבלת מחזור חודשי עם כאבי בטן נוראיים. בזמן האחרון המחזור הוא ממושך וגם לאחר מכן יש דימומים בניגוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שנימשך 11 ימים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011פני לרופא הנשים שלך לקבלת טיפול הורמונלי שיעזור לקצר את המחזור ולהקל עליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיכל30/01/2011
שלום
בבדיקה שעברתי נמצא
רחם בגודל תקין רירית סדירה
שחלה מימין - ציסטה פשוטה 43-37 ללא נוזל חופשי באגן
מה זה אומר?
איך צריך לפעול במקרה כזה ?
תודה שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011קבלת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה כואבטליה30/01/2011
שלום
בחודשיים- שלושה האחרונים יש לי כאבים ונפיחות בשדיים ועליתי מעט במשקל- ממש כמו בזמן הריון, אך אני מקבלת מחזור סדיר ובכול זאת גם עשיתי בדיקה ביתית- אני לא בהריון. אני בת 36. מחזור אחרון היה לפני שבועיים. בעבר קרה שהיו כאבים ונפיחות אך ליום יומיים וזה היה עובר. הפעם כבר כמעט 3 חודשים רצוף כואב ונפוח. מה יכולה להיות הסיבה? האם יש מקום לדאגה?
תודה מראש,
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה כואב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011פני לרופא הנשים שלך להערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה!!!שירה30/01/2011
אני בת 33 מתגוררת כרגע בצ'כיה באיזו עיירה שהרופאים לא מדברים אנגלית בכלל.
אני אחרי 3 הריונות. האחרון לפני שנה.
בבדיקת MRI שנערכה באוגוסט עקב הפרשת חלב, ממש לפני שעזבתי את הארץ נתגלו ציסטה ואדנומה בגודל מזערי במוח. לבקשת האנדוקרינית בארץ התחלתי לקחת כדור אחד של דוסטינוקס בשבוע כדי לעצור הפרשת חלב.
לקחתי כבר חודש ועדיין יש חלב.
היא ביקשה שאקח 4 חודשים.
כרגע המחזור מאחר לי (מחזור לא סדיר) אני לא זוכרת מתי היתה ווסת אחרונה אבל מעל חודש וחצי בטוח. בדיקת הריון בייתית יצאה שלילית.
בחודשיים שלפני היו דימומים בין וויסתיים.
איני נוטלת גלולות או אמצעי מניעה אחר. רק משגל נסוג.
כיצד עלי לפעול כרגע?? יש סיכוי להריון?
בבקשה אני ממש צריכה עזרה! תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011עשי בדיקת דם להריון אם שלילי את יכולה לקחת כדורי פרוגסטרון כדי לזרז את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות במחזורגל30/01/2011
לא קיבלתי מחזור כבר 8 חודשים, ולאחר שהלכתי לרופא הוא נתן לי כדורים-Provera 5 Mg
אני חוששת שכשהמחזור יגיע אני אסבול מדימום מוגבר בגלל הזמן הרב שעבר מאז שקיבלתי בפעם האחרונה...
האם סביר שזה מה שיקרה? מה אפשר לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011יכול להיות אבל להשאר ללא מחזורר תחת השפעה אסטרוגנית בלבד זה עוד יותר גרוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מיקרולוטשרון30/01/2011
שלום
אני מניקה כבר 3 חודשים וקיבלתי גלולות מיקרולוט
רציתי לדעת שכאשר אני אפסיק להניק האם אוכל להמשיך לקחת את הגלולות המיקרולוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מיקרולוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011את יכולה להמשיך עם המיקרולוט, אך הבטיחות שלהן טיפה נמוכה יותר מאשר גלולות משולבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהשרון30/01/2011
שלום,בת 38 +2 בבדיקה שיגרתית נמצא ציסטה בשחלה.עד כמה דחוף להוציא אותה?אני לפני טיסה לחו"ל ואהייה פנויה לכך רק עוד כחודשיים האם משהו יכול להשתבש בזמן זה?תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011מראה הציסטה והתסמינים כולל בדיקות עזר יכולים לסייע בהחלטה אודות דחיפות כריתת הציסטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)