מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר ווסתחוששת04/02/2011
לפני כשבוע קיבלתי מחזור והתחלתי ליטול גלולות למניעת הריון מסוג "לודן" בד"כ המחזור נמשך לי ארבע חמישה ימים. כרגע יש מין דימום שלא ברור לי מה הסיבה לכך. זה מתחיל להלחיץ כאשר הדם לא נראה כמו דם של מחזור.
האם זה בשל נטילת הגלולות? האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר ווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011יכול להיות דימום חריג ב חודשים הראשונים לנטילת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהלילו04/02/2011
שלום רב
ילדתי לפני 3 חדשים ,וקיבלתי גלולות סרזט בגלל ההנקה , הפסקתי להניק לפני כ שבועיים וחצי וכמובן שהפסקתי במקביל את הסרזט. הגניקולוג אמר לי לחכות לדימום ואז להתחיל את הגלולת הרגילות. אך עברו 3 שבועות ועדיין לא קיבלתי מחזור.
(הגניקולוג אמר לי שהדימום אמור להופיע כשבוע לאחר הפסקת הגלולת).
השאלה שלי האם זה נןרמלי שעדיין לא קיבלתי מחזור? האם עליי להבדק או לחכת בסבלנות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011חכי בסבלנות,עוד כשבוע שבועיים. אם לא תקבלי חזרי לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי .. בבקשה!חן04/02/2011
התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור (פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות)
לקחתי במשך 4 ימים בלי להפסיד יום אחד ובאותה שעה בדיוק.
במשך ה-4 ימים היו לי הכתמות חומות כאלה שמגיעות בסוף המחזור והרגשתי שאני כמעט בסוף המחזור,
ואז ביום שאמור להיגמר לי המחזור חזר לי הדם באותם כמויות של היום הראשון
מה קורה פה? זה בגלל הגלולות ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי .. בבקשה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011בגלל הגלולות יסתדר בהמשך, אם לא החודש הזה אז בחודש הא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימי ביוץ פוסטינור ורגע לפני היסטריהבייבי באג04/02/2011
שלום לכולם אני חדשה פה ויש לי שאלה לגבי הגלולה של אחרי...ימי הביוץ והסיכונים של זה..
אתחיל ואומר שאני בת 33 רווקה
המחזור שלי מסודר מגיל קטן.. לפעמים הוא מקדים ביומיים אבל לרוב דייקן
מימה שהבנתי הביוץ מתחיל מהיום ה14 עד ה17
היום בעקרון זה היום ה22
אתמול קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חבר שלי והוא גמר בפנים.. אנחנו לא מדברים על ילדים כרגע .
ההיסטריה שלי היא כזאת....
1. האם לקחת פוסטינור ולא לקחת בחשבון את הסיכונים שבאים איתו- מפאת גילי ומעשנת (אם יש קשר- כמו בגלולות רגילות שבגלל זה אני לא נוטלת אותן)
2. או לא לקחת פוסטינור מכיוון שימי הביוץ חלפו..
לתשובתכם אודה
בייבי באג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימי ביוץ פוסטינור ורגע לפני היסטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011אם אכן המחזור גם החודש מדויק הרי שעברת את הימים המסוכנים
השאלה היא האם לא יכול להיות מצב אצלך שדווקא החודש אחר הביוץ.....
ההחלטה שלך.. הסבירות להריון נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה הורמנלית-האם ניתן לבצע בדיקהגל04/02/2011
במידה ולקחתי בעבר גלולות למשך שנתיים /שלוש וכבר לא לקחתי גלולות במשך כמעט שנה ,האם ניתן לבצע בדיקה הורמונלית (בשביל לבדוק שיעור יתר בפנים) או שכבר זה מיותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה הורמנלית-האם ניתן לבצע בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011אפשר. פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותנופר04/02/2011
לקחתי גלולות ביום הראשון של המחזור במשך 4 ימים הייתי אמורה לסיים את המחזור
וביום האחרון קיבלתי שוב מחזור באותם עוצמות של היום הראשון של המחזור?
זה הגיוני שבגלל שלקחתי גלולה באיחור של חצי שעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011לא קשור. יכול להיות דימומים לא סדירים לפעמים עם הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו לי .. בבקשה!!נופר04/02/2011
התחלתי לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור (פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות)
לקחתי במשך 4 ימים בלי להפסיד יום אחד ובאותה שעה בדיוק.
במשך ה-4 ימים היו לי הכתמות חומות כאלה שמגיעות בסוף המחזור והרגשתי שאני כמעט בסוף המחזור,
ואז ביום שאמור להיגמר לי המחזור חזר לי הדם באותם כמויות של היום הראשון
מה קורה פה? זה בגלל הגלולות ?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי .. בבקשה!! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן04/02/2011זה בגלל הגלולות, אין צורך להפסיק נטילת גלולות, זה קורה וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת מסרטן השדהיילי04/02/2011
אני לא יודעת אם אני כותבת במקום הנכון אבל אני ינסה.
אתמול הבחנתי שפתאום צד אחד של השד שלי גדל נהיה כבד יותר לא בהרבה אבל זה מדאיג אותי..
האם יש לי סיבה לדאוג ?מה זה יכול להיות.?. מחכה לתשובה בקוצר רוח תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפחדת מסרטן השד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011חכי עד המחזור. פני לבדיקת רופא חירורג שד מיד אחרי המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הארכת המחזור בעקבות גלולותליה03/02/2011
שלום,
אני בת 24. לפני 15 יום התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון, מסוג YAZ, בפעם הראשונה.
התחלתי, כמובן, לקחת ביום הראשון של המחזור, 20.1, אבל עד היום המחזור לא הסתיים. מהיום ה-7 יש לי הפרשות בצבע חום בהיר.
עד מתי זה אמור להימשך, והאם על רקע זה רצוי להחליף את סוג הגלולות?
כמו-כן, האם מותר להתחיל ליטול חפיסה חדשה מיד עם תום הנוכחית, כדי לא לקבל מחזור בחודש הקרוב?
בתודה מראש,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכת המחזור בעקבות גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011ב 3 חודשים הראשונים לנטילת גלולות יכול להיות דימומים לא סדירים שמסתדרים כשהגוף מתרגל לגלולות. את יכולה לקחת שתי חפיסות ברצף אך זרקי את 4 כדורי הדמה האחרונים בחפיסה אם אינך רוצה לקבל מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מותר?לירן03/02/2011
הי.אני בסיום טיפול לסיום הריון מחוץ לרחם ואחרי 2 זריקות מטאטרוקסט.כרגע רמת הורמון הבטא שלי היא 141 והוא יורד נורא לאט.עד עתה נמנעתי מלקיים יחסים בגלל מצבי.כעת אני מרגישה טוב.האם ניתן כבר לקיים יחסי מין? האם יכולה להיווצר בעיה עקב זה? ידוע לי שאני צריכה לשמור לא לכנס להריון כ-3 חודשים.תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011את יכולה לקיים יחסי מין אך השתמשי בקונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ראשון לאחר הריון מחוץ לרחם
לירן06/02/2011האם המחזור הראשון לאחר תהליך של הפסקת הריון מחוץ לרחם יחל רק לאחר שהורמון הבטא יגיע ל-0?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור ראשון לאחר הריון מחוץ לרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/02/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלימדיה????לילך03/02/2011
שלום רב!
לפני כשלושה וחצי חודשים היה לי דלקת באבר המין טופלתי בנרות אנטיביטיים ומשחה מקומית הייתה הקלה משמעותית כשבועיים לאחר מכן שמתי התקן מירנה ואחרי חודש התחיל לי ריח רע מאוד ולכן הרופא נתן לי שוב נרות אנטיביוטיים ומאז כבר חודש הכל בסדר.
בעלי אובחן אתמול כסובל כנראה מכלימדיה וקיבל מהרופא טיפול בדוקסיציקלין ןהרופא טען שעלי לקבל גם טיפול.
שאלתי היא האם יש אפשרות שכבר לפני 3 וחצי חודשים זו הייתה בעצם כלימדיה והטיפול לא עזר? ושאלה נוספת שמטרידה אותי מאוד איך יכול להיות שאני מקיימת יחסים רק עם בעלי ומעולם לא שכבתי עם אף גבר אחר שנדבקתי במחלת מין? הרי לפי הזמנים אני הראשונה שהתחלתי את התסמינים ולכן אני הדבקתי את בעלי
האם יש דרכים נוספות להדבק בכילמדיה ללא מגע מיני?
תודה מראש המוטרדת!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלימדיה???? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011קלמידיה הינו חיידק שעובר בדרך כלל ביחסי מין אבל לא רק. לא נראה לי שמה שהיה לך לפני חודש הינו קלמידיה שכן זהום בקלמידיה לא מאופין בריח רע מהנרתיק. ברב המקרים אצל נשים הוא א תסמיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולדיניהמיגל03/02/2011
סובלת מוולדיניה ופשוט לא יכולה לחיות ככה משתמשת באלטרול שלא ממש עוזר,יש אפשרות לביצוע ניתוח?
אם כן איפה מבצעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולדיניה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011ניתוח הינו טיפול לווסטיבוליטיס בלבד. אם את סובלת מכאבים בכל העריה הטיפול הוא תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדות דםטליה03/02/2011
שלום,
אני בת 21 ואינני מקיימת יחסי מין ולא לוקחת גלולות.
לפני מספר חודשים בערך כשבועיים לפני תחילת המחזור היתה הפרשה של דם מהנרתיק. חשבתי שזה היה אירוע חריג, אך דבר זה כבר חזר על עצמו מספר פעמים. אני לא סובלת מכאבים כלשהם או מהפרשות חריגות אחרות. האם זה תקין??? האם עליי לגשת לרופא נשים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדות דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהסיון03/02/2011
שלום אני 5 חודשים אחרי לידה קיסרית ואחרי תפירת הנרתיק עקב קרע
מאז ההריון אני לא מצליחה לקיים יחסי מין עמוקים ללא כאב מדוע זה כך ?
הודה לך עם תענו לי על השאלה ממה זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011אי אפשר לתת תשובה מבלי לבדוק. פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומותשי03/02/2011
אני בת 25 לוקחת גלולות כבר 3 שנים. סיימתי מחזור כבר לפני שבועיים. ופתאום אתמול הופיע לי דם בעת הניגוב והיום מין הפרשות חומות כמו של סוף/תחילת מחזור
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/02/2011יכול להיות מצב של דימומים לחריגים עם הגלולות, אך פני לבדיקת רופא נשים לשלילת סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)