מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמיכל30/01/2011
מתי מומלץ לבצע דופלר אגן/אולטרסאונד?
אני אמורה לעבור ביום ה' הקרוב שזה היום ה12 למחזור.
הסיבה כאבים בבטן בצד ימין המופיעים קרוב ל10 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011במקרה של ממצאים בשחולות או ברחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהדין דין30/01/2011
שלום,
כמה ימים לפני מחזור יש לי גרד ופיטריה.
הייתי אצל רופאת נשים, עשיתי בדיקות
ותמיד ניתנו לי נרות וכדורים
הבעיה נפתרת באופן נקודתי
במחזור הבא שוב הפיטריה חוזרת
למה הפטריה חוזרת ולפני מחזור, ומה ניתן לעשות כדי למנוע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011ניתןל לתת טיפול מניעתי ממושך נא לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא טוב מהנרתיקנעמי30/01/2011
שלום
בת 32 מטופלת פוריות , יש לי ריח לא טוב וחזק מהנרתיק כל חודש כמה ימים לפני הווסת באופן קבוע (בעבר בגיל 18 סבלתי מפטריה והשתמשתי בנרות) נבדקתי אצל רופא והוא לא עלה על הבעיה.
השאלה ממזה יכול להיות?
ואיך אפשר לאתר את הבעיה... מלבד שזה לא נעים..
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח לא טוב מהנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011לאחר שנשללה בעייה דלקתית
ניתן לבצע שטיפולת ע"י פמינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםגאיה30/01/2011
רציתי לדעת בבקשה, כמה נפוצה הבעיה של הכתמות,הדימום לא מלווה בכאבים אבל מופיע קצת כל יום
זה לא דימומים של מחזור זה בין לבין וזה כבר חודש רביעי שזה קורה לי.
אני לא ילדתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011השאלה היא לא השכיחות כי עם מקורה הבעייה רצוי לעבור בדיקה גניקולוגית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים
גאיה31/01/2011אוקיי אגש לבדיקה למרות שיש לי חברה שזה קרה לה וכל מה שהיא הייתה צריכה זה להתחיל גלולות (עכשיו לוקחת פלורט) ואמרו לה שזה לא מסכן. זה יכול להיות משהו שיפגע בי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוזראני30/01/2011
אני לוקחת סרזט כבר 7 חודשים
לפני שבועיים התחילה לי ווסת לחמישה ימים
אחר כך שבוע היו לי כתמים מוזרים שנעים בין צבעי האדום לחום
ואחר כך התחילה עוד ווסת.
מה זה יכול להיות?
על מה זה יכול להצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אני30/01/2011בתקופה האחרונה אני מרגישה צורך ללכת לשרותים לעיתים קרובות
בנוסף במישוש פנימי
ההרגשה שהרחם מקרינה חום
וגם ההפרשות נראו מעט מודלקות
האם יש למה לחשוש?
(אני מאוד לחוצה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת שחלות בגין סיצתה 5 סמלינדאוי29/01/2011
אני בת 55 יש לי סיצתה 5 סמ מה יותר טוב להוציא אותה בלבד או גם השחלות והחצוצרות נא תשובה מהירה כי הניתוח מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת שחלות בגין סיצתה 5 סמ - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין30/01/2011בהצלחה בניתוח
אני בטוח שבוצתע דיון עם המנתחים
במידה ולא רצוי לבצע כזה דיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינית להבין !אושרית29/01/2011
שלום רב,
ותודה על הפורום הנפלא,
אני בת 38 לאחר לידות והרופא הציע לי לקחת גלולות כדי לסדר את המחזור לתקופה של שלושה חודשים מסוג "הרמונט"
התחלתי לקחת החודש האם אני מוגנת מיד מהריון (אני באמצע החפיסה בערך)
או שרק בחודש הבא בחפיסה הבאה אהיה מוגנת.
כי פעם טענו אם איני טועה שלא מוגנים מיד אלא לאחר חפיסה שלמה קבלת מחזור ואז כשלוקחים את החפיסה השנייה.
תודה אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
נורית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
נורית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינית להבין ! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011אם התחלת את הגלולות מהיום הראשון של המחזור את מוגנת כבר החודש הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקדיםרונה29/01/2011
לצוות המומחים שלום
אני בת 32 ללא לידות ולא נוטלת גלולות. בשלושה חודשים האחרונים המחזור מקדים לי בכמה ימים. יש לציין כי בעבר הוא היה סדיר - כל 28 יום בדיוק ועכשיו הוא מגיע כל 25-26 יום. האם זה תקין? למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
רונה29/01/2011כמו כן, יש לי קונדילומה (קטנה) כבר כמה חודשים ואני מטפלת ע"י תמיסת קונדילוקס כבר חודש ימים. יום כן - יום לא בהוראת הרופאה...אבל היא לא עוברת לי. מה עוד אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס לפני חיסון צוואר הרחםדניאל29/01/2011
חברה שלי צריכה לעשות חיסון צוואר הרחם האם זה יכול ליצור בעיות אם נישכב ביחד ליפני זה??(שנינו בתולים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר לא בתולים
דניאל29/01/2011כבר לא בתולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!! להמשיך גלולות אחרי פוסטינור?אנונימית29/01/2011
שלום רב,
ביום חמישי שכחתי לקחת גלולה (15 במספר). בשישי קיימתי יחסי מין, ובערב נזכרתי שלא לקחתי גלולה. בעשר וחצי בערב לקחתי פוסטינור, וגם את הגלולה של יום שישי (גלולה 16).
כלומר - דילגתי על גלולה אחת בחפיסה, והמשכתי כרגיל.
אני נוטלת גלולה כל יום בתשע-תשעוחצי בערב.
השאלה שלי היא: האם להמשיך לקחת גלולות עד סוף החבילה (נשארו לי נכון לעכשיו עוד 6 גלולות), ואז לעשות שבעה ימי הפסקה ולהמשיך אחכ כרגיל? האם בחודש הבא, בחפיסה הבאה של הגלולה, קיום יחסי מין יהיו בטוחים או שצריך להשתמש גם בקונדום?
או שאין צורך ליטול יותר גלולות עד המחזור, ואז ביוםהראשון של המחזור להתחיל חפיסה חדשה, ובחודש שלאחר מכן להמשיך כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
אנונימית30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!! להמשיך גלולות אחרי פוסטינור? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011המשיכי את הגלולות כרגיל עשי הפסקה במועדה והתחילי חפיסה חדשה. הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אחרי לידהטולי28/01/2011
שלום,
אני 3 חודשים אחרי לידה כאשר ביום ב' אני מסיימת חפיסה של גלולות בשם מיקרולוט שקיבלתי כאשר הנקתי מאז אני כבר לא מניקה והבנתי שצריך להחליף את הסוג .
שאלתי היא - הרופא שלי בחופש ורק ב6/2 הוא חוזר.
מה לעשות עד אז ? להתחיל שוב חפיסה של אותו הסוג ? והאם אפשר לקחת אותם גם אם לא מניקים ?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אחרי לידה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/01/2011המשיכי לקחת מיקרולוט
קחי בחשבון שאמינותן מעט מופחתת יחסית לגלולות אחרות
הרואם יסביר לך כיצד לעבור לגלולה אחרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהיסמין28/01/2011
שלום,
אח בת 22 נוטלת גלולות כבר כחצי שנה.
השבוע סבלתי מדלקת בדרכי השתן. הייתי אצל רופא המשפחה שלי והוא נתן לי אנטיביוטיקה למשלך חמישה ימים. במקביל המשכתי לקחת את הגלולות.
האם האנטיביוטיקה משפיעה בצורה זו או אחרת על האפקטיביות של הגלולות? אם כן, מתי לאחר האנטיביוטיקה אני יכולה לקיים יחסי מין בראש שקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר יואב פלד28/01/2011אין שום בעיה
את מוגנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםספיר28/01/2011
שלום,
יש לי בעיה בחודשיים האחרונים בעניין המחזור.
אני בת 18, עם מחזור לא סדיר בכלל. (מחזור ראשון לפניי 7 שנים)
בתאריך 30.11 קיבלתי מחזור שנמשך שבוע (מחזור ממוצע אצלי נע בין 7-8 ימים),
את המחזור הבא קיבלתי באיחור של שבועיים, בתאריך 10.1. המחזור הזה ערך קרוב לשבועיים והדימום היה חלש מאוד מהרגיל ונטול כאבי מחזור(תחבושת אחת ביום הספיקה, וגם היא לא הייתה מלאה)...יש לציין שבערך ב-30 לדצמבר הופיע לי דימום של שלושה ימים בערך שנפסק ולאחריו הופיע המחזור ב10.1.
לאחר שסיימתי את המחזור הארוך, הופיע לי היום(28.1) דימום על התחתונים שנכון לשעה זו נפסק.
יש לציין שאני מקיימת יחסי מין קרוב לחודשיים ולא נוטלת גלולות אך אני ובן זוגי משתמשים בקונדומים ודואגים לבדוק אחריי כל פעם שאין "תקלות". הפעם האחרונה בה קיימתי יחסי מין הייתה ביום שבת 22.1 .
לאחר שאיחר לי המחזור בפעם הקודמת ביצעתי בדיקת הריון ביתית והתשובה הייתה שלילית ומאז קיבלתי מחזור. לכן, אני נוטה לשלול היריונות וחוששת מבעיה אחרת.
אשמח לקבל השערה לגביי הבעיה.
בתודה מראש,
ספיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יואב פלד28/01/2011פני לרופא נשים לקבל גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריתת רחםלורה28/01/2011
בשנת 2006 עברתי ניתוח קריתת רחם (מיומה) ללא צוואר והשחלות.
שאלה- עם אפשר לעסות עבודה פיזית,איזו משקל אפשר להרים?
לאחרונה אחרי שהרמתי משהו קבד התחילו כואבים חזקים (כמו צירים).
כואבים עברו אחרי כמה ימים מנוחה.היתי אצל רופא. חוץ מציסטה בהשחלה ימנית לא מצאו שום דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריתת רחם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/01/2011אין שים הגבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה דחופה!דלית28/01/2011
שלום רב!
הנני בהריון שבוע 31+3 בעלת סוג דם -b בשבוע 28 קיבלתי חיסון אנטי די. לפני יומיים ביצעתי בדיקות דם שגרתיות לשבוע 31 בהנחיית הרופא המטפל שלי, בבדיקת הקומבוס יצא לי חיובי ובמקביל ראיתי שיש פירוט של כל מיני סוגי אנטי שנרשם שנשלח לבדיקת מעבדות חוץ. (עליי לציין שבשבוע 24 כאשר ביצעתי בדיקת קומבוס -יצא שלילי). שאלתי, האם יש קשר לחיסון שקיבלתי לפני 3 שבועות לבין התוצאה החיובית שיצאה עכשיו בקומבוס? האם זה מסכן את העובר שלי? אודה לתשובתכם המהירה, אני מאוד בלחץ היות ויש לי תור לרופא רק ביום שני.
שבת שלום ומבורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחופה! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/01/2011נא לפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)