מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמינים קדם וויסתיים או הריוןאנונימית24/01/2011
רציתי לדעת האם התסמינים הקדם וויסתיים יכולים להיות גם כשיש סיכוי להתעברות.(כאבי בטן רגישות בחזה וכו).תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמינים קדם וויסתיים או הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןגלי24/01/2011
שלום, אני עוסקת בקוסמטיקה, במסגרת עבודתי אני משתמש במכשירים להסרת שיער לצמיתות העובד על קרן אור (IPL) , שאלתי האם בתקופת ההריון מותר לי לבצע טיפולים בלקוחותיי עם מכשיר זה?
תודה
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה הזקוקה למענה דחוףדנה24/01/2011
קיימתי אתמול בלילה יחסי מין עם בחור. בפעם הראשונה היינו עם קונדום, בפעם השניה בלי אבל הוא יצא הרבה לפני וגמר בחוץ.
השאלה היא עד כמה אפשר להיכנס להיריון מprecome. להבנתי זה נוזל שיוצא לפני הגמירה בכדי להקל על השחיה של הזרע - אך הוא עלול להכיל כמות קטנה של זרע.
להוספת רקע קל: אני עם שחלות פובליסיצטיות...מגיל 14 הייתי על גלולות ולפני כחצי שנה הפסקתי...אני מטופלת אצל נטורופט ולוקחת טיפות שיח אברהם - כרגע המחזור שלי מאוד סדיר ואני אפילו מרגישה את הביוץ אחרי שבועיים.
אמנם כרגע אני אמורה להיות בתקופת הביוץ, ואתמול קיימנו את יחסי המין...אבל קשה לי להאמין שאכנס בכזו קלות להיריון והייתי מעדיפה שלא לקחת פוסטינור משום שאני מנסה להתנקות מהורמונים לא טבעיים בגוף.
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה הזקוקה למענה דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2011את עדיין יכולה להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הייתי לוקחת את הסיכון
דניאלה25/01/2011אני לקחתי לא מזמן נורלבו גלולת היום שאחרי, גם אצלי הסיכוי שהייתי נכנסת להריון היה מאוד נמוך, אבל עדיף לקחת את הגלולה הזו מאשר אחרי זה לגלות שנכנסת להריון ולקחת 3 גלולות הרבה הרבה יותר חזקות להפלה ולעזוב את זה נפשית ורפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תצאות CT אגן ובטןיפה24/01/2011
היי, ביצעתי לפני כחודש CT אגן ונמצא כי ישנה ציסטה שלחתית במימדים של 3.1*3 ס''מ וארינט ברחם.
אשמח לדעת קודם כל מה זה אומר (הייתי אצל גניקולוג שלא ממש הסביר לי ואמר לי שיש את זה לכל הנשים הפוריות) האם אכן כך?
אני בת 23 ואני בתולה, הוא הפנה אותי לאולטרסאונד US וגינלי- כיצד מתבצעת הבדיקה הזו?
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצאות CT אגן ובטן - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011משמעותו של הממצא יש לברר עם הרופא
את לא יכולה לבצע סונר וגינלי אלא רק סונר דרך הבטן עם שלפוחית שתן מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן רחמילי24/01/2011
שלום,
ברצוני לשאול, האם כדאי להשתמש בהתקן רחמי כאשר מקיימים יחסים עם יותר מבן זוג אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן רחמי - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011תלוי בעוד הרבה נסיבות כמו גילך
מעשנת
שימוש בקונדום
ועוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון ותרופותמירי24/01/2011
שלום רב, אשמח ליועץ , האם נטילת ציפרלקס ותרופות כגון אקמול פוקס כפעמיים שלוש בשבוע ( נגד מיגרנות) יכולות להשפיע על קושי כניסה להריון? האם זה מקשה על כניסה להריון?
תודה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מירי25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניסה להריון ותרופות - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלגן בגלולותיעל24/01/2011
אני נוטלת גלולות יאז. בשבוע הראשון של הגלולות שהתחיל ביום ראשון. שכחתי לקחת בחמישי ב12 בלילה ( אותו יום בו קיימתי יחסי מין) במקום זה לקחתי בשישי ב10 בבוקר- איחר קטן מה 12 שעות אבל מרוב טיפשותי שכחתי גם את של שיש ב12 בלילה במקום זה לקחתי ביום שבת ב 18 בערב. פחות מ36 שעות ממתי שבפועל לקחתי את הגלולה האחרונה אבל לא ממתי שבדרך כלל אני לוקחת את הגלולות.
מה עלי לעשות, בהוראות על הגלולות כתוב שאם פיספסתי גלולה בשבוע הראשון וקיימתי יחסי מין אזי יש סיכוי שאני בהריון.
זה נחשב ששכחתי גלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל שזה קרה לי אז הכי טוב..
ליהיא25/01/2011זה לקנות ערכה לבדיקת הריון ולהיות שקטה, כי זה ישב עלייך וחבל..אני לא מכירה גלולות יאז אבל אני לוקחת פמינט כבר שנתיים ויש להם שירות תזכורת ששולח הודעות לפלאפון כל יום וגם בתחילת חודש, אז כבר לא יוצא לי לשכוח.. נ.ב לפעמים גם מלחץ קורה שהמחזור מאחר אז אל תחשבי אוטומטית שאת בהריון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפומהשושי24/01/2011
לאחר הופעת נגעים בעריה הופניתי לוולווסקופיה. בעת הגעתי לבדיקה, הרופאה למעשה לא ערכה אותה כי היא אבחנה ליפומות תתעורית מרובות בשפתיים גדולות. לטענתה הבעיה הינה אסטטית בלבד והפתרון הוא ניתוח. מאז חלף חודש והופיעו לי עוד נגעים, כעת במגע הם כואבים מעט (כמו בנגיעה בפצע). הייתי שמחה לדעת אם יש פתרון להסרת הנגעים שלא על ידי חיתוך, והאם יש דרך למניעת הישנותם.
האם הם מהווים סכנה בריאותית? אני בת 53 וההיבט האסטטי גם הוא חשוב לי מאוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפומה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011לפי התאור לא ניתן להגיע לאבחנה
יש צורך לבדוק אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה היסטולוגית??טלי24/01/2011
לפני כשלושה שבועות הייתי בהריון (שבוע 9 )לאחר IVF . לצערי נתגלה עובר ללא דופק ונאלצתי לעבור גרידה.
עכשיו קיבלתי את תוצאות הבדיקה ההיסטולוגית:
בדיקה היסטולוגית מראה סיסי שליה עם שינויים ניוונים מעורבים בקטעי נשרית
בחלקם מכילים תאי טרופובלסט.
b-2010-13705 d804000
אולי מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה אומר? בשפה עברית פשוטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה היסטולוגית?? - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011מתואר חומר הריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהספיר24/01/2011
שלום,
במהלך יחסי מין עם בן זוגי הוא החדיר לי אצבעות לנרתיק ואמר כי הוא חש במעין בליטה בצורת "עמוד" (כדבריו) היוצאת ממעלה הרחם. הוא נגע באותה בליטה אך לא חשתי בדבר, הוא מתאר אותה כיציבה ומעובה ורציתי לשאול מה זה עשוי להיות
והאם עלי לגשת לבדיקה רפואית.
האם יתכן קשר בין זה לבין נטילת פוסטינור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011זה צוואר הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמההההההההה
סיוונוש26/01/2011מה פתאום, תיהי בטוחה שזה לא מהגלולה אני גם לקחתי גלולת היום שאחרי נורלבו ולא היה לי את זה.
אולי זה הקרום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים בשחלהכרמלה24/01/2011
שלום, בבדיקת אולטראסאונד שעשיתי לאחרונה נמצא בשחלה שמאלית זקיק 6 וזקיק 10. אני מודאגת כי בבדיקה שנה שעברה הכל היה תקין. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים בשחלה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה***23/01/2011
שלום,
מנסה יותר מחצי שנה להיכנס להריון,
אך בעלי לא מצליח לגמור, הוא עייף מהעבודה שלפעמים ביום ביוץ אין לו כוח בכלל...
ה"מצחיק" שלפני שלא הצליח לגמור לא עמד לו...., קיבל מאורולוג כדור סיליאס,
ועכשיו לא מצליח לגמור.
מה לעשות? לא מתאים שעכשיו נצא לסדנת פסיכולוגיים,
הוא מאוד רוצה הריון ורוצים להיכנס מיידית.
למי פונים? את מי משתפים?
אני הרוסה מזה שהזמן עובר והולכים אחורה....
איך אפשר ל"עזור" לי להיכנס להריון? אולי הזרעה? מומלץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011יש הרבה שיטות
פני לרופא יצירתי והוא יעזור לך
האם יתכן כי בעלך לא ממש רוצה ילד עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
חיים26/01/2011שלום לך,
בעלך לא מצליח לגמור בגלל הסיאליס.
הסיאליס הוא כדור מעולה גם גורם לזיקפה וגם מאחר את הגמירה
כך שלגבר שיש שפיכה מהירה הכדור עונה על כל הצרכים.
אני מאונן עם היד כדי לגמור
שבעלך יעשה אותו דבר
שניה לפני שהוא גומר תעלי עליו ואז הוא יגמור בתוכך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות גינרהלילך23/01/2011
האם גלולות גינרה גורמות לנשירה?
הנשירה היא בצד האחורי בראש וזה רק מחריף
התופעה לא חדשה היא כבר לאורך שנים בלקיחת הגלולה
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות גינרה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011לא ניראה שזה שיך לגלולה
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותטל23/01/2011
שלום,
רציתי לדעת האם הפסקת גלולות עשויה לגרום תופעות של נשירת שיער קיצונית?
אני מעוניינת לעשות הפסקה לאחר 7 שנים ברציפות לאחר שהתגלה כולסטרול גבוה בבדיקות הדם האחרונות.
אני מאוד מפוחדצ ולחוצה להפסיק את הגלולות מהפחד של מה הדבר יעשה לגוף.
לתשובתכם אודה.
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011לא יקרה לך כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולחת שוב את שאלתי723/01/2011
שלום,
אני בת 41.5 ולאחרונה המחזור שלי שהיה סדיר, החל להקדים ביומיים שלושה. בפעם האחרונה המחזור הקדים בשבוע!
שאלתי היא האם זה מצביע על איזו שהיא בעיה?
תודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי זה קשור לגיל המעבר, לא?
ב24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
726/01/2011תודה על תגובתך.
אני ממש לא יודעת למה זה קשור. אני ממתינה לתשובת הרופאים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת שוב את שאלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011יכול להיות קשור לשנויים הורמונליים, אך יכול להיות קשור גם שמצבים כמו מתח, מחלות או תרופות. המתיני ותראי מה קורה בחודשים הקרובים. אם ימשיך לשחק כנראה שקשור לשנויים הורמונליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
727/01/2011תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)