מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לקיום יחסי מיןאילה18/01/2011
שלום,
כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי והוא גומר בפנים אני מרגישה תחושת צריבה שיכולה להמשך גם כמה שעות..
האם יש לכך סיבה והאם אפשר לפתור את זה?
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לקיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011נסו לקיים יחסי מין עם קונדומים
אם יש הקלה בתחושת הצריבה יכול להיות או שאת אלרגית לזרע או שמרכיב בנוזל הזרע חריף לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור... דחוף בבקשהדנה17/01/2011
שלום רב,
לפני מספר ימים קיימתי יחסי מין לא מוגנים ולאחר מכן נטלתי פוסטינור.
לאחר שבוע נקלעתי שוב לאותו המצב ושוב נטלתי פוסטינור.
האם זה מותר?
אחרי כמה זמן מותר ליטול שוב פוסטינור?
האם אני צריכה ללכת לרופא?
אשמח לתשובה במהרה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור... דחוף בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011לא בריא לקחת פוסטינור לעתים כל כך קרובות. פני לרופא להתאמת אמצעי מניעה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא הזה לרופאה
אריאלה18/01/2011איזה עוד סוגים של גלולות היום שאחרי יש?..
וכמה זמן הכי מאוחר אפשר ליטול גלולה כזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהצפונית17/01/2011
אני מיועדת לעבור קוניזציה בצוואר הרחם? פוחדת, האם זה כואב ומתי חוזרים לתפקוד רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011תהליך הקוניזציה לא ממש כואב, החזרה לתפקוד רגיל אינדיבידואלית וכולה לקחת עד כחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור פעמיים בחודשיוליה17/01/2011
אני בת 26, קיבלתי מחזור פעמיים בחודש בחודשיים האחרונים, האם יש צורך לבדוק את זה או שזה יכול לנבוע מסטרס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור פעמיים בחודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011יכול לנבוע מסטרס אבל דורש ברור רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה באיברים במהלך קיסריענת17/01/2011
שלום!
אני אחרי שני ניתוחים קיסריים, שניהם בחירום.
בשני, חתכו לי את שלפוחית השתן.
אני בתחילת הריון נוסף ודי מודאגת...
שאלותי הן: האם בניתוח הבא, שאינו בחירום, יפתחו את הבטן במקום אחר מחשש להדבקויות ?או שפותחים שוב באותו מקום?
האם עקב ההסטוריה בית החולים ידאג לי למנתח מנוסה ? אינני רוצה לעבור שוב את הסבל שעברתי.
אולי עדיף בניתוח פרטי ? אעשה הכל כדי להקטין את הסיכוי לסיבוך.
בתודה מראש,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה באיברים במהלך קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011כדאי שהניתוח הקיסרי הבא לא יהיה חרום אלא מוזמן מראש כדי שהוא יבוצע בצורה הטובה ביותר. אם יש הדבקויות לעתים החתך נעשה יותר גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות למי שסובלת מוגיניזמוס...ויקה17/01/2011
שלום,
אני נשואה מספר שנים וסובלת מוגיניזמוס, מה שכמובן מונע לקיים יחסים מלאים.
מאוד רוצים להכנס להריון.
עשיתי שתי הזרעות שנכשלו. השאלה שלי היא:
האם זה אומר שיש לי בעיית פוריות? בעקרון אני מבייצת טבעי, ולבעלי בדיקת זרע תקין.
או שטיפולי הזרעות שווה ערך לנסיונות טבעיים?
אני ממש מודאגת, וגם הרופא שלי אומר שלי לא יהיה קל לעשות צילום רחם ואולי אף בלתי אפשרי בגלל הוגיניזמוס.
בבקשה דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות למי שסובלת מוגיניזמוס... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011הגדרה לבעית פריון היא אחרי נסיונות של שנה. שני נסיונות של הזרעה שכשלו לא מעיד כלום על בעית פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וגינסמוס והריוןב17/01/2011
שלום
האם יתכן מצב שאישה תיכנס להריון למרות שיש לה וגיניסמוס קל, שלא מאפשר חדירה? זאת בהנחה ששני בני הזוג פוריים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים להרות כשיש וגיניסמוס?
ב24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגינסמוס והריון - תגובה
ד''ר יואב פלד25/01/2011בטח שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאגל17/01/2011
המחזור האחרון שלי היה ב20/12/10 מאז ומתמיד המחזור שלי הגיע כל 28 יום בצורה מדוייקת. אנחנו מנסים להרות כרגע הביוץ שלי על פי בדיקת ביוץ ביתית הופיעו 2 קווים ברורים וחזקים בתאריך 4/1/10 ביום ה16 . קיימנו יחסים כבר מה-2/1/10 כל יום עד ל5/1/10 כולל. היום ה17/1/10 לא קיבלתי מחזור עדיין וגם אין שום סימן. עשיתי כבר 3 בדיקות הריון ביתיות אחת ביום חמישי13/1/10 אחת ביום שבת 15/1/10 ואחת היום 17/1/10 וכולן הראו תשובה שלילית!! מה זה יכול להיות? האם אני בהריון? לא בהריון? ומה קורה עם המחזור????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף לעשות בדיקת בטא וזהו
ב17/01/2011למה להסתבך עם הבדיקות הביתיות כל כך הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעליאת17/01/2011
שלום,
אחרי קיום יחסי מין עם בעלי, הוא גומר בפנים, נשפך הרבה מפליטת הזרע שלו החוצה-כמות גדולה.
אנחנו מנסים להכנס להריון- האם זה אומר שמשהו לא בסדר או שזה טבעי ובכל זאת נכנסת כמות מספקת של זרע שניתן להכנס להריון ממנה?
בנוסף-איפה ואיך עושים בדיקה לטיב ואיכות זרע הגבר? כמה זמן זה לוקח עד שיש תוצאות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ב17/01/2011אם נכנסה כמות כלשהי, אפילו קטנה, של זרע לנרתיק, אז יש סיכוי להריון. השאלה היא האם הזרע נקלט בביצית והפרה אותה, ואת זה אפשר לדעת בבדיקה.
ולגבי מכונים שעושים בדיקת איכות של הזרע, כדאי שתלכו לקופ"ח ותשאלו, כדי שתקבלו סבסוד וגם כי יש יותר מדי שרלטנים בתחום הזה שעובדים פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!לילך17/01/2011
יש לי איחור במחזור של כמעט שבועיים.
אתמול ביקרתי אצל הרופאת נשים שלי והיא אמרה שאחכה עוד שבוע ואם המחזור לא מגיעה אקח תרופה לזירוז המחזור.
היא נתנה לי הפניה לבדיקות דם לגילוי הריון ואמרה לעשות אותן בין היום השלישי לחמישי של המחזור...אך לא הבנת אותה איך אני אמורה לעשות בדיקת הריון אם אקבל מחזור או שאגרו למחזור להגיע...אודה על תשובה מהירה...חוששת מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא נתנה לך הפניה לבדיקת בטא
ב17/01/2011בדיקה שנקראת "בדיקת בטא" , היא בדיקת דם קצרה, ועושים אותה אחרי איחור במחזור. באמצעותה אפשר לדעת אם האישה בהריון או לא. זאת בדיקה חד משמעית. לעומת זאת בדיקה ביתית היא לא חד משמעית במקרה שהתוצאה שלילית (שאין הריון), כלומר יכול להיות שהיא מציגה שאין הריון אבל בפועל יש.
אם יש תוצאה חיובית בבדיקה הביתית אז רוב הסיכויים שבאמת יש הריון אבל עדיין צריך ללכת לעשות בדיקת בטא לאימות ההריון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולות ויחסי מיןרעות17/01/2011
היי,
סיימתי לקחת את 3 השבועות של הגלולות לפני יומיים שלושה והמחזור אמור להגיע היום/מחר (אני בשבוע "הפסקה")
במהלך החודש הזה פספסתי 2-3 גלולות לא בעקביות
אתמול קיימתי יחסי מין לא מוגנים
מה הסיכוי שאכנס להריון?האם יש צורך בפוסטינור?
אודה על מענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
רעות17/01/2011אני על גלולות מליאן כבר 3 שנים בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובבבבאביבית16/01/2011
אני נמצאת חצי שנה בדיוק אחר לידה.... בזמן קיום יחסים בעלי בקושי מרגיש שיפשוף באיבר מינו ולאחר כמה שניות נופל האיבר מין... מה האפשרות כי הנרתיק נשאר רחב ולא נסגר שוב לאחר הלידה? (דבר שמונע הנאה הן לי והן לבעלי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר תשובה... זה נורא דחוףףף
אביבית17/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לשאלה?? זה דחוףףף
אביבית20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשובבבב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/01/2011אי אפשר לתת לך תשובה מבלי לבדוק
פני לרופא נשים להערכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמיכל16/01/2011
שלום הבנתי שכאשר אישה הרה עובדת בסביבה שבה חום גופה עולה על38.5 מעלות זה מסוכן איך יודעים זאת אם אני עובדת ברשת מזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
מיכל18/01/2011עדיין לא קיבלתי תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/01/2011פני לרופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיצור ימי הווסתליאן16/01/2011
שלום,
קיבלתי מחזור ב 23.11 ב 3.12 היה לי מגע לא מוגן(בפעם הראשונה בחיי) וב 5.12 לקחתי פוסטינור.
מאז לקיחת הפוסטינור קיבלתי פעמיים: ב 17.12 וב 16.1 . בפעמיים הללו מספר ימי הווסת התקצר (משך הווסת בפעמים הנ"ל יומיים שלושה כשלפני כן הווסת הייתה אורכת בין 5 ל7 ימים.) כמו כן הדימום היה חלש יחסית למצב שלפני לקיחת הגלולה. שאלתי היא האם זה מרמז על בעיה כלשהיא.
אני בת 26 ובחיים שלי לא לקחתי גלולות למניעה כך שגופי נקי מגלולות כלשהן.
שאלה נוספת היא : האם יכול להיות שבעצם הדימומים הללו לא היו ווסת אלא דימומים בתחילת הריון? והאם עליי לעשות בדיקת הריון??
נקודה נוספת: גם בין התאריכים 24.12 ועד 3.1 היה לי ולחברי מגע אולם לא הייתה חדירה ולא היה חיכוך בין איברי המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה חלקית
ב17/01/2011אין סיכוי ממש להכנס להריון על הפעם הראשונה (של האישה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצור ימי הווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/01/2011לא נראה לי שיש בעיה או שזה מעיד על הריון, אבל את יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית להריון ולהרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחופה תשובה להיום!עזרה בבקשה!16/01/2011
אני משתמשת בגלולות יסמין וביום ראשון שעבר לקחת את הגלולה האחרונה בחפיסה מתי אני ממשיכה את החבילה החדשה ביום ראשון (היום) או שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום
אנה16/01/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)