מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?מישהי27/01/2011
מנסה להכנס להריון [כמעט שנה ללא גלולות].
וסת סדירה 28 יום.
וסת אחרונה 27/12.
עדיין אין וסת.
אתמול [27/1] בטא 3.
כבר יותר משבוע השדיים שלי נפוחות והפטמות רגישות, בטן נפוחה.
[קרה לי בתחילת הריונות קודמים]
האם הבדיקה נעשתה מוקדם מידי?
האם יכול להיות בכל זאת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2011אם לא תקבלי מחזור בתחילת שבוע הבא עשי שוב בדיקת בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדין אין..
שואלת30/01/2011עדיין אין וסת.
בחילות יש בבוקר.
בטן נםוחה.
שדיים נפוחות ופטמות רגישות.
עשיתי בדיקה ביתית בבוקר [שלילי].
האם עדיין יכול להיות הריון ולא לראות בבדיקה ביתית?
לעשות עוד בטא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
שואלת30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות ש...
שואלת30/01/2011האם יכול להיות שיהיה לי ביוץ עכשו?
וסת אחרונה 27/12.
ב27/1 בטא 3.
ב30/1 בדיקה ביתית עדיין שלילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות ש... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011ביוץ לא נראה לי אבל עשי בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתולין ומצבי רוחתמר27/01/2011
שלום,
אני רווקה. אני חרדית(או לפחות משם) נפגעתי מאונס אכזרי שקרה פעמיים ורציתי לשאול אם יש מצב שקרום הבתולין לא נקרע (למרות שהיה לי דימום שנמשך למשך יום בערך וגם כאבי תופת גם בפעם השניה)? מעבר לזה מעולם לא קיימתי יחסי מין, גם לא אחרי הפגיעה.
וגם רציתי לשאול האם זה יכול להשפיע על המצבי רוח אח"כ בצורה קיצונית(השיבוש ההורמונלי) מעבר לחווית האימה של התקיפה. מהעולם שאני באה אין מקום לשאלות שכאלה ולכן התשובה חשובה לי. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לה אני בשוק היא נאנסה
לילך28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולין ומצבי רוח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2011יש סבירות לפי הספור שאכן הבתולים נקרעו. מציעה לך לפנות בדחיפות לקבלת עזרה במרכז לסיוע לנפגעות תקיפה מינית, טלפון 1202
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורמון27/01/2011
שלום...
אני בת 38 קיבלתי מחזור החודש ב 14/01 שהיה לי מוזר כי זה היה מאוד חלש ורק של יום אחד.בדרך כלל המחזור אצלי חזק בים הראשון.
היום 27/01 קיבלתי מחזור עוד פעם רציתי לדעת מה הסיבה של השינוי הזה .
ולמה זה פעמיים בחודש למרות שיש לי המוגלובין 10.1 וברזל גם נמוך .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/01/2011אי אפשר לדעת יכול להיות שנויים הורמונליים, דימום מצוואר הרחם, הריון, ועוד
פני לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת פוסטינור בהפרש של יומייםאלי27/01/2011
שלום ותודה מראש לעוזר/ים.
חברה שלי סיימה מחזור ולאחר יומיים כשקיימנו יחסי מין נקרע הקונדום ולקחנו פוסטינור כעבור עשר שעות.
לאחר יומיים/שלוש לא זוכר במדוייק נקרע שוב הקונדום במהלך קיום היחסים וכעבור כמה שעות שוב לקחנו פוסטינור.
לאחר יומיים חברה שלי הרגישה כאבים כמו מחזור והתחלת דימום לטענתה הדומה לזה שקיים במחזור.
האם יש חשש להריון? או שזה תופעות הלוואי של 2 טבליות פוסטינור בהפרש של יומיים/שלוש?
מה הפיתרון? מה יש לעשות על מנת להסיר דאגה בקשר לסיטואציה.
תודה רבה לעוזר/ים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה
אלי29/01/2011אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנה30/01/2011אלי שלום. אני לא רופאה אך עברתי חוויה דומה בעבר ואני קודם אתחיל ואומר שאין סיבה לדאגה אלו הן תופעות של לקיחת פוסטינור, דימום, כאבי מחזור הכל יכול להיות אחרי נטילת הכדור הזה במיוחד שהיא לקחה שניים בהפרש מצומצם. הוסיף ואומר שכדאי שתחשבו על אמצעי הגנה אחר או נוסף פוסטינור הוא כדור הורמונלי מאוד שיכול ליצור בעתיד בעיות במחזור החודשי ובכלל שינויי מצב רוח ועוד לא מעט תופעות. פוסטינור אינו תחליף לאמצעי מניעה. הוא לא בריא לאישה!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אלי31/01/2011שלום ותודה רבה על המענה!
וכן את צודקת בחלק מדברייך ששמתי לב אליהם בימים האחרונים.
בהחלט אנחנו החלטנו לפנות לרופא נשים בשביל גלולות.
לא שתכננו ובנינו על הפוסטינור, זה פשוט יצא ככה ללא כל כוונה.
שוב, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת פוסטינור בהפרש של יומיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/01/2011לא מעיד על הריון אלא הדימום בעקבות פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות המון שניםמיטל27/01/2011
שלום
אני לוקחת גלולות מזמן הצבא - עוד מעט כבר כ 8 שנים
לא היו לי הפסקות
האם יש סכנה בלקיחת גלוגלות במשך זמן רב ?
האם אתם ממליצים על "הפסקה" ולתת לגוף "להתנקות" ?
אני חייבת לציין שאני לוקחת גלולות כי זה מה שמסדר לי את המחזור החודשי ומפחית לי את כאבי המחזור ואת הימים
רופא הנשים שלי אומר וממשיך לומר שאין שום צורך לעשות הפסקה
אני בת 27 עוד מעט - האם זה יכול לגרור בעיות בעתיד של כניסה להריון ?
תודה רבה
נ.ב - אני משתמשת במינס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה מאחד המומחים
מיטל28/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה - דחוףעזרה בבקשה26/01/2011
שלום,
שרטתי את עצמי היום באיבר המין (בשפתיים הפנימיות, מבפנים) ורציתי לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת להקל על הכאב והצריבה, והאם יש צורך לגשת לרופא?
בסופר פארם הרוקח נתן לי ויטה-מרפן, אך בהוראות השימוש רשום להמנע מרקמות ריריות. האם זה בסדר להשתמש בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/01/2011בלי לחץ, אין שום בעיה. זה כמו כל שריטה אחרת, על האצבע למשל. אין צורך בטיפול מיוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, לילה טוב
עזרה בבקשה26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות.ליאת26/01/2011
שלום
נשלחתי לבדיקות דם הורמונליות בשל בעיות במחזור (דימום מחזורי שמתחיל ומסתיים עם הפרשה חומה עם פירורים, דימום בין וסתי, וסת לא סדירה). הייתי אמורה לקבל מחזור ב- 25.01.2011. באותו יום הייתה לי טיפה, שתיים של דם ובמשך כל היום לא היה דימום בכלל, וכן גם היום (27.1.2011) לא היה שום דימום. אציין כי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון 5 חודשים.
את בדיקת הדם עשיתי 16 יום לאחר תחילת המחזור הקודם (שהתחיל כהפרשה חומה עם פירורים ולאחר יומיים התפתח לדימום ולאחר מספר ימים שוב חזר להפרשה חומה עם פירורים) בין התוצאות שקיבלתי:
OH-PROGESTERONE-17: 7.7 nmol/l
LH: 5.3 IU/L
FSH: 1.9 IU/L
ESTRADIOL E-2: 595.0 pmol/L
אודה לך מאד על קבלת הסבר לטווחים אלו. האם הם תקינים או לא, במיוחד לגבי האסטרדיול שכן קראתי באינטרנט שהטווח הגבוה הוא 400 ושטווח מעל זה יכול להעיד על גידול בשחלה ועכשיו אני עוד יותר מוטרדת.
אציין כי אני בת 34, אם לבן שנה, הריון ראשון נקלט בפעם הראשונה שניסינו. הבעיות במחזור התחילו רק לפני 3 חודשים, עד אז היה לי מחזור נורמלי לחלוטין, כל 28 יום ולפעמים פלוס מינוס יום יומיים.
תודה רבה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ESTRADIOL ועוד כמה בדיקות. - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/01/2011אנחנו לא מפענחים בדיקות מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות מין...חסוי26/01/2011
כאשר הרופאה חוששת שיש מחלת מין כלשהי המצויה בדם? כמו כלמידיה וזיבה
לאיזה בדיקות דם שולחים קודם כל לפני ה- pcr
כי לפי מה שהבנתי אפשר קודם לדעת אם מצוי בכלל חיידק בדם...למה כלמידיה וזיבה מצויים קודם בדם.
אם עשיתי ספירת דם והכל יצא תקין, הכדוריות דם האדומות והלבנות..זה אומר שהכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011לא אומר שום דבר מבחינת הזהום. צריך לעשות בדיקות יותר מדויקות לאתר את שני החיידקים הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת גלולות "יאז"דניאל26/01/2011
היי,
אני אמורה להתחיל היום חבילה ראשונה של גלולות "יאז"
הרופאה אמרה לי לקחת ביום החמישי, אך היום שמתי לב שהמחזור מאוד נחלש, כמעט שאין, רק הפרשות חומות מעטות.
רציתי לדעת, האם זה עדיין בסדר להתחיל היום את הגלולת או שזה לא נחשב מחזור?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת גלולות "יאז" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011התחילי היום. אך אם את מקיימת יחסי מין הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטלמלודי226/01/2011
היי, קדם כל להגיד לכם שאתם גדולים וממש עוזרים אז תודה.
יש לי שאלה: סתם לידע בשבילי, הרזה רופאי נשים אומרים שמותר לקחת 3 חפיסות גלולות ברצף כדי לא לקבל מחזור. האם זה באמת לא פוגע? ולמה דווקא 3 חודשים ולא 4 או 5?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011לא פוגע. העבודות שנעשו נעשו על עד 4 חודשים ברצף והוכיחו שאין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נורא.ל26/01/2011
המחזור שלי מאחר בלמעלה מחודש. אני לא בהריון.
הלכתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי את הכדור למשך חמישה ימים פעמיים ביום ואמר לי כי המחזור יגיע במהלך ימים אלו. ממה שיצא לי לקרוא קצת על הכדור הוא מונע את הגעת המחזור.
האם הוא עושה גם את האפקט ההפוך? או שנפלה כאן טעות במרשם הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת..
א.ל26/01/2011יש לציין שאני כבר ביום הרביעי של לקיחת הכדורים הנ"ל ועדיין לא קיבלתי.
האיחור במחזור נובע מהפסקת הגלולות למשך ארבעה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרימולוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011אין שום טעות
כל עוד תקחי את הכדורים לא תקבלי מחזור אך ברגע בתפסיקי יומיים שלושה אחרי זה יגיע המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון???גגג26/01/2011
שכחתי לשתות 4 גלולות הגלולות שלקראת סיום החבילה...ועברו 3 ימים ולא קיבלתי מחזור...האם יש סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון??? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/01/2011סיכוי קלוש, על פי רוב החסרה של גלולה אחת לא מעלה את הסיכוי להריון
במידה ועדיין איחור במחזור בעוד יומיים יש לבצע בדיקת הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה שחזרתי לגיל ההתבגרות...אדריאנה26/01/2011
שלום לכולם. בעבר העליתי את השאלה הזו ונעניתי בחיוב - הפסקתי גלולות לאחר שנים רבות והופיעו לי פצעונים על הפנים והצוואר. הבנתי שזה הגיוני.
השאלה שלי היא מתי זה אמור להתאזן בערך.... אני מרגישה שחזרתי לגיל ההתבגרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרגישה שחזרתי לגיל ההתבגרות... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/01/2011לא ניתן לחזות מתי יעברו הפצעים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר אברמובhhh25/01/2011
שלום רב!
הבנתי שדרך הכללית את מקבלת בתור סקסולוגית האם אפשר להגיע אליך למגדלי המאה
בעניין גיניקולוגי דרך קופ"ח כללית ללא תשלום ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד"ר אברמוב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/01/2011לצערי לא. אני עובדת בכללית רק כסקסולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליסציטיותhhh25/01/2011
שלום רב!
אני בת 26, כשהתחיל לי המחזור הוא היה 5,6 ימים ולפני 3 שנים הוא התחיל להיות 8 ימים לפני 8 חודשים לקחתי פוסטינור היה לי בלאגן יותר מחצי שנה ( דימומים שנמשכו יותר מ8 ימים ) פעם אחת באתי למיון נשים בקופ"ח והרופא ראה באולטרסאונד שיש לי שחלות פוליצסטיות אני מודאגת שאני לא מבייצת
האם זה יכול להיות שפתאום ניהיו לי שחלות פוליסטיות או שנולדתי איתן ועכשיו פתאום פרצה התסמונת?
אני יודעת ורוצה ללכת לרופאת נשים לעשות אולטרסאונד לבדוק שוב את השחלות וכן לבדוק אם יש לי ביוץ האם היא יכולה לבדוק אם יש לי ביוץ באולטרסאונד ?
אמנם אני לא רוצה להיכנס להריון אבל אני מודאגת לגבי העניין , אשמח אם תתנו לי מענה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליסציטיות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/01/2011שלום רב,
לצערי את מעלה שאלות היפוטטיות ולתת לך תשובה בהתכתבות קצרה זאת דבק בלתי אפשרי במסגרת הפורום. שחלות פוליציסטיות יש 15-20% מאוכלוסית הנשים וזה לא אומר בכלל שלכולם יש בעיות. אי אפשר לומר שבעזרת הבדיקות השונות (אולטרסאונד, ביוץ ...) ניתן בביטחון לסכם שתיכנסי להריון מיד שתרצי. זה לא עובד ככה.
אני ממליץ לך לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)