מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות לאחר פעילות גופניתגלי12/05/2018
אחרי כל פעילות גופנית (לדוגמא: ריצה, הליכה של שעה, משקולות וכדומה) אני רואה על התחתון הפרשה לבנה- אך בלי מרקם מיוחד.. ,
יש לי הפרשות לבן שקוף ולאחר פעילות גופנית זה לבן לבן
זה נורמלי?
ומזה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018זה נורמלי?
== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וחיוב לבדיקת זרעמלי12/05/2018
שלום ד"ר
יש שני ילדים ליידה רגילה בלי בעיות ברוך השם.
אני מאוד רוצה להביא עוד ילד. אני בת 42
אני יודעת שעדין כן ניתן להיכנס להריון בגילי.
הייתי אצל רופא נשים
ובדק ראה שהכל בסדר
אבל לא ראה ביוץ.
אמר שקשה לראות
הוא נתן לי טפסים לבדיקות דם הורמונים
ובנוסף הביא לי גם בדיקת זרע.
יש לציין שלבעלי אין בעייה בזרע בוודאות.
אני אומרת לרופא שלטעמי אין צורך.
האם אני יכולה לגשת לרופא עם הבדיקות ללא בדיקת הזרע
בעלי מאוד עסוק ואין לו זמן עכשיו ללכת לבית חולים לעשות את הבדיקה הכל עניין של זמן באמת וברצינות.
האם אני מחוייבת להגיע אליו גם עם בדיקת זרע??
ואם אנחנו לא מעונייינים כרגע. התורים מאוד רחוקים זה בטח אתה מבין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018האם אני מחוייבת להגיע אליו גם עם בדיקת זרע??
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים מאודצליל12/05/2018
היי, אחרי שתי לידות, לידה אחרונה לפני שנה וחצי.
חזרתי לגלולות , מוטלת כבר כמעט שנה. עכשיו אני סיימתי חפיסה ויש לי כאבי מחזור מאוד חזקים )דבר שלא קרה לי מעולם עם גלולות גם כשנטלתי כנערה).
נוטלת את הפמינט. האמת שמחכה לקבל מחזור, לדעתי מחר אקבל. הקפדתי ליטול בזמן אך מדאיגים אותי הכאבים החזקים.. אני כבר יום שלם עם משככי כאבים.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצליל שלום
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018מה זה יכול להיות?
=== הרבה דברים. כדאי להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות, קבלת וסתשיקי11/05/2018
שלום. החלטתי להפסיק ליטול את הגלולות אחרי שנתיים בעקבות כאבי ראש ובחילות על בסיס די קבוע לאורך כל התקופה.
רציתי לשאול מתי לצפות לוסת הראשונה מרגע שסיימתי את החפיסה האחרונה של הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן11/05/2018בד"כ רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן לקיחת כדורי פלוקנולמיכל11/05/2018
היי, אובחנה לי פטריה בנרתיק והרופא נתן פלוקנול 150 שני כדורים שצריכה לקחת בהפרש של שלושה ימים.
מרוב בלבול לקחתי בטעות את הכדור השני אחרי יום.
מה יכול לקרות? האם הטיפול לא שווה כך?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד``ר מיכאל פרידמן11/05/2018לא קרה כלום. גם ככה זה יכול לפעול טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים של בדיקת הריון חברת safeבלה10/05/2018
האם יש פסים מובנים בבדיקת הריון? עשיתי בדיקה והיה לי פס אחד בולט ואחד שרק אם מסתכלים ממש ממש ממש טוב רואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן11/05/2018כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא האם תקין?רותי10/05/2018
תוצאות בטא 11115.44 ווסת אחרונה ב4.5
אידה שבוע אני נמצאת?
והאם יש הריונות שמצליחים למרות שיש פוליפ ברחם?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א'
ד``ר מיכאל פרידמן11/05/2018אידה שבוע אני נמצאת?
לא מחשבים גיל ההריון לפי רמות בטא...
והאם יש הריונות שמצליחים למרות שיש פוליפ ברחם?
קורה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת דם בזמן סקסאנונימי10/05/2018
אני בת 37 פעילה מינית עברתי לידה קייסרית מגיל 17 אני פעילה מינית אך לראשונה היתי עם גבר בעל איבר עבה מקודמי בזמן הסקס פיתאום להפתעתי ראיתי דימום כמו כן חשוב לציין שמהפעם הראשונה ועד היום לא היתה לי ירידת דם גם לא בראשון שלי האים מדובר על פקיעת קרום הבטולים? זה נישמע לי קצת תמוהה אבל מה זה יכול להיות לאחר כ10 דקות לאחר הסקס הפסיק הדם
אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן11/05/2018את חייבת להבדק ע"י רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטרופניה כרונית בהריון שנילא רוצה לחשוף10/05/2018
אני בת 22 ובהריון הראשון לפני כשנה גילו לי נטרופניה כרונית כשטווח הנטרופילים הוא בין 500- 1000 כעת אני בהריון שני האם יש לי ממה לחשוש? באופן כללי מה אני אמורה לעשות עם הנטרופניה? אני ממש בחרדה מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018נא לפנות לרופא המטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש אינטימי מה עושים?אור09/05/2018
אני סובלת משריפות וגירודים באזור הנרתיק ופי הטבעת כבר כמה חודשים, אין פטריות או דלקות. לדעתי סובלת מיובש בכלל הגוף ובאזור, זה מכיוון שבעיקר אחרי מקלחת אני מרגישה את שפתי הנרתיק הפנימיות(שאצלי קצת בולטות החוצה לצערי) נדבקות לי ממש לתחתונית. מה ניתן לעשות, למרוח או סבון מיוחד, כדי להקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשום אור
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018מה ניתן לעשות, למרוח או סבון מיוחד, כדי להקל?
=== אפשר לשקול טיפול נרתיקי בלייזר. מאד עוזר ליובש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא הריוןrachel07/05/2018
ערב טוב אשמח לתשובה במהרה!!!
בתאריך ה16/4 עד ה20/4 מחזור עם דימומים מאוד חלשים.ב22/4 קיימתי יחסים ללא אמצעים מה הסיכוי להריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא הריון???
rachel12/05/2018עדין לא קיבלתי תשובה ועוד דבר לפני כמה ימים עשיתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית אשמח לתשובה מהירה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד``ר מיכאל פרידמן12/05/2018מה הסיכוי להריון???
--- קיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולות וקבלת מחזורטליה07/05/2018
שלום,
אני נוטלת גלולות מליאן 21 יום עם הפסקה לשבוע.
לפני שבוע שכחתי יומיים ברצף גלולה וגם את השלישית לקחתי באיחור, (30.4-2.5)
ביום השלישי (של האיחור) התחיל לי דימום חזק שנמשך יומיים.
ביום חמישי הקרוב 10.5 אני אמורה להפסיק את הגלולות לשבוע ולחכות למחזור, האם עליי להמשיך עם הגלולות לעוד חפיסה או להפסיק מתי שאני אמורה?
חייבת הכוונה כי אני ממש חוששת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טליה
ד``ר מיכאל פרידמן07/05/2018האם עליי להמשיך עם הגלולות לעוד חפיסה או להפסיק מתי שאני אמורה?
--- להמשיך עד סוף החפיסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בזרע והכנסתו לרחם בחזרהיאיר07/05/2018
שלום. האם ניתן להכניס זרע שנשפך בחוץ להכניס לרחם ולטעון לאבהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאיר
ד``ר מיכאל פרידמן07/05/2018האם ניתן להכניס זרע שנשפך בחוץ להכניס לרחם ולטעון לאבהות?
=== זאת לא שאלה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלות אפשריות בעת ירידה לאישהצפונית05/05/2018
האם בעת ירידה/ליקוק של גבר לאישה יכול להיות מצב של העברת מחלות? ואם כן איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום צפונית
ד``ר מיכאל פרידמן07/05/2018האם בעת ירידה/ליקוק של גבר לאישה יכול להיות מצב של העברת מחלות?
== יתכן. מחלות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אגן קטן ונוזל בחלל הרחםאיטה05/05/2018
בת 65 עשיתי בדיקת אולטרסאונד אגן קטן ולהלן התוצאה: רקמת רחם: תקין רירית הרחם בעובי : 4 מ"מ, הודגם נוזל בחלל הרחם בגובה 2 מ"מ מוקף רירית דקה. דוגלס: ללא נוזל. שחלה ימנית ושמאלית :ללא ממצא חריג. לפני שבועיים היתה לי דלקת בשלפוחית השתן ולקחתי סידורל ואנטיביוטיקה בשם ציפרדקס. האם יש קשר?
מה הכוונה לנוזל ברחם? האם עלי לעשות משהו בענין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איטה
ד``ר מיכאל פרידמן07/05/2018האם יש קשר? ----- מין
מה הכוונה לנוזל ברחם? - הכוונה נוזל ברחם
האם עלי לעשות משהו בענין? --- יתכן שדרוש בירור נוסף ומעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)