מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי צוואר הרחםאילנית17/04/2018
שלום
אני בת 31, ללא הריונות ללא עישון. נוטלת גלולות קבוע כבר בערך 8 שנים. היו לי שני פרטנרים איתם הייתי פעילה מינית. כשאחד מהם קיימתי יחסים פעם אחת בלבד לפני מספר שנים. רציתי לדעת מה הסיכוי שיכולתי להדבק בנגיף הפפילומה ומה הסיכוי לסרטן צוואר הרחם במצב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנית
ד``ר מיכאל פרידמן18/04/2018רציתי לדעת מה הסיכוי שיכולתי להדבק בנגיף הפפילומה ומה הסיכוי לסרטן צוואר הרחם במצב הזה?
=== אני מניח שאת רוצה לדעת מספרים הסטטיסטיים. אינני יכול להצביע על מספר כלשהו אבל הסיכוי הנו קטן. עד קטן מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר במשך חצי שנהא17/04/2018
שלום אני בת 43 + סובלת כבר מזה חצי שנה מחזור שמגיע כל שבועיים למשל החודש קיבלתי בתאריך 2.4 ובתאריך 14.4 שוב וזה מלווה עם כאבים חזקים ומגרנות עצבים חוסר סבלנות הייתי אצל הרופאה שלי לאחר בדיקה וגינלית היא נתנה לי כדורים בשם דופסטון למשך 10 ימים הכדורים לא עשו כלום והדימום המשיך וגם הכאבים הפסקתי היום וקיבלתי את המזור רגיל ביקשתי ממנה גלולות לסדר את המחזור משום שאני סובלת מלחץ דם כרוני אי אפשר לתת לי מה עושים במצב הזה אי אפשר לחיות עם מחזור כל שבוע ומלא יש פיתרון כלשהו זה פשוט סבל אני אשה נשואה + 4 ילדים ועובדת במשרה מלאה...תודה..לציין שהמחזור שלי היה סדיר ללא גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א'
ד``ר מיכאל פרידמן18/04/2018כמובן שניתן לעזור לך.
אבל את זקוקה לבדיקה ורק אחר כך אפשר לחשוב על הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת אחרי ניתוח קיסרירונית16/04/2018
אני בת 60 יש לי ארבעה ילדים שנולדו בניתןח קיסרי אחרי הניתו הראשון הצלקת הפרישה ולא ניסגרה טיפלתי במישחות ואור כחול זה היה לפני 36 שנה כך היה בעכל הניתוחים בשנים האחרונות הצלקת ורודה ומפריש נוזלים טופלתי במישחות וזה הוקל לי אבל בקיץ זה חוזר מה לעשות ולמה זה קורה יש לי סכרת סוג 1 מגיל קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד``ר מיכאל פרידמן16/04/2018אני ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל הכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ובליטה בשפתיים הפנימיותעדן16/04/2018
אני וחבר שלי לפני מספר חודשים קיימנו יחסי מין. פתאום התחילו לי כאבים בשפתיים הפנימיות כמו בליטה כזאתי. אני לא יודעת אם זה נגרם בגלל היחסים או בגלל שאני עושה גם לייזר. כואב לי לשבת וללכת ובאיזור הבליטה גם כואב לנגב. מה אוכל לעשות? ממה הבליטה נגרמת? מה הטיפול שאפשר לעשות כדי להעביר את הכאב? אשמח לקבל תשובה בהקדם כי אני ממש סובלת מכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדן
ד``ר מיכאל פרידמן16/04/2018מה אוכל לעשות?
=== להבדק אצל רופא נשים
ממה הבליטה נגרמת?
==== על מנת לתת לך תשובה חייבים לראות את הממצא
מה הטיפול שאפשר לעשות כדי להעביר את הכאב?
===== אפשר לדעת רק לאחר האבחון
ניתן להזמין תור לבדקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של פוסטינוררון15/04/2018
היי. האם תופעות הלוואי של פוסטינור יכולות להופיע כשלושה שבועות לאחר לקיחת הכדור? השבוע החל לי סוג של דימום מאוד מאוד חלש ובצבע חום (נמרח). הריון נשלל בבדיקה ביתית והמחזור לאחר לקיחת הכדור הופיע כרגיל. אם אלה אינן תופעות לוואי של הפוסטינור מה זה יכול להיות והאם להיות מודאגת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רון
ד``ר מיכאל פרידמן15/04/2018האם תופעות הלוואי של פוסטינור יכולות להופיע כשלושה שבועות לאחר לקיחת הכדור?
=== אם את שואלת לגבי הדימום אז כן. פוסטינור יכול לשבש את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואלי - נגנבו לי הגלולותאנונימי15/04/2018
היי. אני לוקחת גלולות זואלי כשנה וחצי, יום שישי האחרון התיק שלי נגנב יחד עם הגלולות שהיו בתוכן, כמובן שישר הלכתי לקנות גלולות חדשות בסופר פארם ולמזלי גם זכרתי מאיפה להתחיל. הבעיה היא שפתאום חששתי שלא לקחתי בחמישי גלולה ואיני זוכרת וגם אין לי את החבילה ההתחלתית כדי לבדוק מכוון שהיא נגנבה, ולכן ביום שבת לקחתי שתי גלולות מיד כשנזכרתי שאולי לא לקחתי גלולה ביום חמישי. יש לציין שביום שישי שכבתי עם חבר שלי, הגלולה שאיני זוכרת אם לקחתי הייתה מספר 13. האם יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד``ר מיכאל פרידמן15/04/2018האם יש סיכוי להריון?
--- כן אבל סיכוי קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הכתם החום הראשון נחשב שהתחיל מחזור ומשם לספור שהתחיל או רק מהדימום הכבד יותר?דנה14/04/2018
מתי מתחיל מחזור בעצם? רק כשמתחיל הדימום הכבד? או מיד כשמתחיל הכתם החום הכי קטן בהתחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2018או מיד כשמתחיל הכתם החום הכי קטן בהתחלה?
== נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשמת "נכון" , אבל על מי מהאופציות??
דנה15/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה 8 של קלייירמיכל14/04/2018
בת 46 נוטלת גלולות קליר. שכחתי גלולה מס 8( קיימתי יחסים יום יומים לפני)
כשנזכרתי באיחור של 18 שעות לקחתי את הגלולה שפיספסתי. מה עלי לעשות עוד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2018מה עלי לעשות עוד???
=== כלום. אני מניח שאת מוגנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור קשים מאז הלידהמיטל14/04/2018
מאז הלידות המחזורים שלי דיי קשים. זה מתחיל כבר בביוץ, אני ממש מרגישה את הביוץ בכאב חד בצד שלעיתים כה חד עד שאיני יכולה לעמוד וללכת, לאחר מכן ישנן סחרחורות בחילות וכאבי ראש. האם יש מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיטל שלום
ד``ר מיכאל פרידמן14/04/2018האם יש מה לעשות?
=== קודם כל תפני לרופא המטפל. יתכן שגלולות למניעת הריון או התקן תוך רחמי MIRENA יכולים לפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג שיוצאת ממקומה לפתח הנרתיקליבי12/04/2018
שמתי טבעת לפני שלושה ימים והיא נפלט. לי לפתח הנרתיק וממש מציקה למה זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן13/04/2018שמתי טבעת לפני שלושה ימים והיא נפלט. לי לפתח הנרתיק וממש מציקה למה זה קורה?
=== פשוט תכניסי את החשוק יותר עמוק לתוך הנרתיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור על ידי גלולותאנני12/04/2018
שלום, אני נוטלת גלולות דיאנה 35 מזה כ3 שנים. 21 ימים של נטילת כדור ושבוע הפסקה. אני מתכננת חופשה והיא יוצאת בזמן המחזור. רציתי לדעת האם לקיחת חפיסה אחת אחרי השניה יכולה לסייע לי בדחיית המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנני
ד``ר מיכאל פרידמן13/04/2018רציתי לדעת האם לקיחת חפיסה אחת אחרי השניה יכולה לסייע לי בדחיית המחזור?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גמירה בפנים עם נטילת גלולותנוי12/04/2018
היי , אשמח לעזרה
אני נוטלת גלולות כבר חודש ושבועיים
זאת אומרת סיימתי חפיסה ראשונה והתחלתי חפיסה שניה
אתמול חבר שלי גמר לי בפנים
ואני נורא חוששת
רק המחשבה שיש מלא זרעים שנכנסו פנימה
אני נורא מפחדת ?
יש מצב לחשש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנוי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן13/04/2018יש מצב לחשש?
=== ממש לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ברואקוטן ואיחור במחזורטלי12/04/2018
שלום, אני בת 30 ומשתמשת ברואקוטן כבר חצי שנה (בחפיסה האחרונה) מאז שאני משתמשת ברואקוטן יש איחור במחזור של שבוע-שבועיים.
בחודש הזה כבר עבר מעל שבועיים ועדיין לא קיבלתי מחזור.
אני משתמשת באמצעי מניעה (קונדום) ועשיתי גם בדיקת היריון ויצא שלילי.
אני מרגישה נפוחה ויש קצת כאבים ברחם(כמו של מחזור)
יש קשר בין הרואקוטן לאיחור המחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד``ר מיכאל פרידמן13/04/2018יש קשר בין הרואקוטן לאיחור המחזור???
=== יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסטיבולידיניה ונטילת גלולות מיקרולוטדריה11/04/2018
בת 20, חיילת, נוטלת מיקרולוט. אובחנתי היום עם וסטיבולודיניה. קיבלתי בקטרובן והיקומיצין הרופא המליץ על פמינה ג'ל.
שוקלת להפסיק מיקרולוט בגלל היובש ובכלל כל מה שגלולות גורמות להן , האם אפשר פשוט להפסיק (נשארו 8 גלולות לחפיסה) אבל בכל מקרה נוטלת ברצף וכן לא קיימתי ילסים מזה כחודש)
הופיעה לי היום כמה שעות אחרי הבדיקה הפרשה צמיגית שקופה חסרת ריח..בהמשך היום הפכה למעט צהבהבה מה היא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דריה שלום
ד``ר מיכאל פרידמן11/04/2018רצוי לסיים את החפיסה עד הסוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג טבעת למניעת הריוןליבי10/04/2018
אני משתמשת בנוברינג וכבר שבועיים שכחתי לשים אותה בחזרה רק אתמול שמתי אותה וביום רבעי אני טובלת האם אהיה מוגנת? אפילו קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליבי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן10/04/2018אני משתמשת בנוברינג וכבר שבועיים שכחתי לשים אותה בחזרה רק אתמול שמתי אותה וביום רבעי אני טובלת האם אהיה מוגנת?
=== לא בטוח. הכל חייבים לעשות לפי כל הכללים וההנחיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)