מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הידבקויות ברחם לאחר גרידהנטע22/03/2018
שלום
עברתי לפני 8 חודשים הפלה בגרידה, מאז מיעוט וסת מלווה בכאבים וקושי בכניסה להריון.
לפני 5 ימים עברתי היסטרו' אבחנתית בה התגלו הידבקויות משמעותיות ברחם ונאמר לי שעלי לעבור היסטרו' ניתוחית להפרדתן.
נקבע לי ניתוח לעוד חודשיים. שאלתי היא האם יכול להיות שמצב ההידבקויות יחמיר/יתפשט כך שפקטור הזמן הוא קריטי בהיבט הזה, או שלזמן אין חשיבות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטע שחום
ד``ר מיכאל פרידמן22/03/2018שאלתי היא האם יכול להיות שמצב ההידבקויות יחמיר/יתפשט כך שפקטור הזמן הוא קריטי בהיבט הזה, או שלזמן אין חשיבות?
=== אני מניח שמצב ההדבקויות בחלל הרחם לא עלול להחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים ומועד ביוץמיטל22/03/2018
דר שלום
כמעט בת 43 . מנסה להכנס להריון (ללא טיפול) רק עם אסטרופם כדי לדחות ביוץ שבדכ יוצא לפני המקווה. 2 כדורים ליום במשך עשרה ימים. 15.3 בבוקר כדור אחרון.
מחזור אחרון 4.3.18.עשיתי מעקב זקיקים
15.3, יום 11 רירית 11 זקיקים קטנים.
18.3 יום14 רירית 11 זקיק 10 אין נוזל
20.3 יום 16 רירית 12 זקיק 11מעט נוזל
22.3 יום 18 רירית 9 אין נוזל זקיק 13הרופא לא שלח אותי לבדיקת דם.
1. מה בעצם רואים? שעדיין לא היה לי ביוץ אחרי ככ הרבה זמן? הזקיק גדל מאוד לאט האם יש סיכוי עוד להקלט??
לפי הנתונים הנל מתי נראה שאבייץ? ומתי כדאי שוב לעשות אולטרסאונד?
חודש הבא גם אשלב בדיקת דם כי קשה ככה לדעת אבל אשמח לחוות דעתך אם יש סיכוי עוד החודש???
וכמה ימים מומלץ לקחת אסטרופם, אם 10 ימים זה לא מוגזם?
2. מאיזה גודל זקיק יכול לבייץ?
תודה רבה.
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
ד``ר מיכאל פרידמן23/03/2018לדאבוני את לא יכולה להעזר בנו נשום שמדובר בתהליך מורכב מאד דינמי וקיים צורך בטיפול צמוד ואינטנסיבי.
הפורום הזה לא בנוי בלתת טיפול במרקים של פוריות מורכבים אשר דורשים מעקב צמוד.
את חייבת להיות בקשר עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשק מיני אחרי לידותמיכאלה21/03/2018
האם לידות יכולות להשפיע על החשק המיני? אני כמעט שנתיים וחצי אחרי לידה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכאלה
ד``ר מיכאל פרידמן23/03/2018האם לידות יכולות להשפיע על החשק המיני? אני כמעט שנתיים וחצי אחרי לידה...
==== בטוח שכן. אבל שנתיים זה זמן מאד ארוך. אני ממליץ להבדק אצל רופא נשים ולפנות לסקסולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום גיל 55 לאחר 3 שנים של הפסקה מוחלטתריימונד21/03/2018
באמצע הלילה קמתי לשירותים הוא פתאום אני מגלה דימום חזק מה עליי לעשות אשמח אם תענו לי בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ריימונד
ד``ר מיכאל פרידמן22/03/2018את חייבת לפנות לבדיקה גינקולוגי בהקשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוז בצקת שיש בה טפילמירב19/03/2018
שלום.
בחדר מיון עושים ניקוז לבצקת במפשעה שנהיתה לי משימוש במשחה סטרואידית לטריכומוניאזיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2018את חייבת לברר זאת בחדר מיון ולא אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או מחזור לא ברורנטלי19/03/2018
שלום.
אני בת 34. נשואה+2.
מעולם לא לקחתי גלולות. 2 לידות רגילות לחלוטין. מחזור סדיר מאוד, כל 29-30 ימים בדיוק.
מנסים להיכנס להריון נוסף.
קיימנו יחסים בימי הביוץ.
ביום ה26 למחזור היה פס זעיר של דם כנראה השתרשות.
ומאז לא היה דימום בכלל.
תאריך המחזור עבר. מאחר לי ב3 ימים.
פתאום היום בבוקר (היום ה33 למחזור) התחיל דימום חזק, בדיוק כמו מחזור רגיל.
האם זה הריון או מחזור???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קוניזציה CIN3
נטלי20/03/2018שכחתי לציין שעברתי ניתוח קוניזציה לאחר הלידה השנייה.
בעקבות חשד לCIN3
האם זה קשור לדימום? והאם זה הריון או מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד``ר מיכאל פרידמן20/03/2018האם זה הריון או מחזור???
== תחשי בדיקת דם להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ:אשמח לפיענוח התשובה שקיבלתי לאחר בדיקת פאפגל8719/03/2018
אשמח לפיענוח התשובה שקיבלתי לאחר בדיקת פאפ:
תשובה ציטולוגית
Satisfactory for evaluation.
Endocervical cells absent.
Excessive cytolysis.
Specimen Adequacy
Interpetation/Result Negative for intraepithelial lesion or malignancy.
Recommendation Routine follow up.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לג87 שלןם,
ד``ר מיכאל פרידמן19/03/2018אנו לא מפענחים בדיקות מעבדה בד"כ.
אבל הבדיקה שלך תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג׳ל גינומונל ותופעות לוואילי19/03/2018
שלום,
לאחר בירור רפואי, טיפול בחיידק טריכומונס ובפטרייה, ולאחר חזרת תרביות נרתיק שליליות,
רופאת הנשים נתנה לי לשים ג׳ל גינומונל למשך כחודש ימים לאחר שהמשיכו לי עקצוצים וגרד .
מזה כמה ימים שאני שמה את הג׳ל הנרתיקי, אך תוך כדי השימוש ביום למחרת או לאחר מספר שעות הג׳ל יוצא החוצה ומתחילה מעין תחושת הצקה, צריבה ושריפה כזו שמשתנה במהלך היום.
גם לאחר שאני מנקה את שאריות הג׳ל התחושה של השריפה נשארת כך.
רציתי לדעת האם מדובר במצב תקין בשימוש בג׳ל זה, והאם תופעות לוואי אלו יחלפו בסיום השימוש?
או שמדובר בחומר שאינו מתאים לי.
אשמח לעזרה,
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי שלום
ד``ר מיכאל פרידמן19/03/2018תופעות לוואי אלו יחלפו בסיום השימוש?
=== אינני בטוח שכדאי להמשיך שימוש בג'ל. הג'ל הזה מיועד לנשים אשר סובלות מהרגשת יובש במגע מיני. אני בכלל לא ממליץ על הג'ל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות זואלי ואי קבלת מחזורחן18/03/2018
שלום,
לקחתי במשך שנים פמינט, ובעקבות תופעות לוואי מרובות רופאת הנשים שלי המליצה לי לעבור לזואלי.
בעקבות חופשה ולצורך "דילוג" על מחזור אחד לקחתי 2 חפיסות זואלי ללא שנטלתי את גלולות הפלצבו של החפיסה הראשונה.
את החפיסה השנייה לקחתי במלואה כך שנטלתי בסיומה 4 גלולות פלצבו, אך המחזור החודשי לא הופיע.
המשכתי לקחת את החפיסה השלישית כרגיל ואני כבר בגלולה החמישית בחפיסה - ועדיין לא קיבלתי מחזור.
אציין כי אני נוטלת את הגלולות בשעה יחסית קבועה (בערב) וללא פספוסים, אך אני מעט בלחץ כיוון שנמסר לי מרופאת הנשים שלי שעודף משקל עשוי לפגוע ביעילות הגלולות.
ביצעתי 2 בדיקות הריון ביתיות (בהפרש של יומיים) והן יצאו שליליות. אין לרופאת הנשים שלי תורים פנויים לשבועיים הקרובים ולכן אשמח למענה - האם עליי לפנות בדחיפות לרופא נשים לצורך שלילת היריון או שאני יכולה להיות רגועה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחן שלום
ד``ר מיכאל פרידמן18/03/2018האם עליי לפנות בדחיפות לרופא נשים לצורך שלילת היריון או שאני יכולה להיות רגועה?
==== כדאי להבדק. אינני חושב שיש בעיה כלשהי אבל חשוב לעבור בדיקה גינקולוגית עם US .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות כאבי בטן וסבלהנריטה17/03/2018
בת 40 נשואה נוטלת גלולות. לפני שלודה שבועות קיימתי יחסי מים עם הלי ללא קונדום.לאחר כמה ימים התחילן כאבי בטן תחתונה והפרשות לבנות לא נעמות.הרופא נתו זידובאל וגינלי ואגיסטן נרות.במהלך הטיפול הכתמה דמית.אמר להתעלם. לאחר סיום טיפול חזרו כאבי בטן תחתונה והתחילן הפרשות סליחה על הגועל צהבהבות נמתחןת כמו מסטיק. חוזרת לרופא כמובן. אני כבר יומיים רבה עם בעלי שלדעתי לפי מה שאני קוראת הדביק אותי במחלת מין(היחיד שלי ולא השתמשנו בקונדום לראשונה חוץ מהריונות) .הוא טוען בתוקף שלו. מה זה יכול להיות ומה עושים? בתודה מראש הנריטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות כאבים וסבלהמשך
הנריטה17/03/2018ברצוני להדגיש בדיקות גם ודתן תקינות לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות 7ימים.ואין וסתמור17/03/2018
שלום. קרה לי דבר מוזר. לפני חודש קיבלתי וסת. אני לוקחת פמינט. סיימתי חבילה ועשיתי הפסקה של 7ימים בזמן הזה לא קיבלתי מחזור.לציין שבקושי אנחנו מקיימים וילדתי לפני 5חודשים. הייתי במתח קטן האם יש קשר?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור שלום
ד``ר מיכאל פרידמן17/03/2018מה עושים?
=== בדיקת הריון ובדיקה גינקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא קונדילומה וסרטןשיראל16/03/2018
שלום רב דר לפני כשנה לערך ביצעתי פאפ לא יצא תקין ובעקבות זה ביצעתי פעמיים קולנוסקופיה בצוואר הרים יצא תקין הרופא אבחן קונדילומה שלח ביופסיה יצא תקין נתן טיפול במשחה ולא עקבתי מאז כעת שוב היה גרד הבחנתי שיש קונדילומה כך זה נראה האם זה מסוכן פוחדת שיהפוך לסרטני חשוב לי למיין שאני נשואה ומקיימת יחסים רק עם בעלי למעלה מ15 שנה תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשראל שלום
ד``ר מיכאל פרידמן17/03/2018אז מה השאלה:
--- את חייבת להבדק. אולי בכלל הסיבה לגרד משהו אחר וכלל אין לך קונדילומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפיל טריכומונס לא פעילמירב16/03/2018
שלום.
אפשר לדעת אם טפיל הטריכומונס מתחפר בשכבת העור העליונה - אפידרמיס (גם כשהוא רדום), או בשכבת עור עמוקה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
ד``ר מיכאל פרידמן16/03/2018ניתן לבצע בדיקת תקבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 20 חוששת מצניחת רחםיסמין16/03/2018
היי,אני בת 20
מקיימת יחסי מין בתדירות די גבוהה עם בן זוג אחד.לפני שלושה שבועות הרגשתי סוג של בליטה בתחילת הנרתיק,משהו שלא היה קודם.
מרגישה שהבליטה הזאת חוסמת לי את הכניסה לאיבר המין.
הייתי בבית חולים עקב חששות אלה ועשו לי בדיקת נשים רגילה ואמרו לי שזה המבנה הרגיל של פות של כל אישה ואני עדיין משוכנעת שזה לא הגיוני,הרי מי מכיר את הגוף שלי יותר טוב ממני?זה משהו שלא הרגשתי בעבר.
האם אני חוששת סתם או ששווה ללכת לבדוק שוב?
אני מרגישה גם כאבי גב עצירות וכובד מסויים אם זה קשור
זה ממש מלחית אותי ואני חיילת חייבת עזרה דחופה!!אין לי עם מי לדבר ולהתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יסמין
ד``ר מיכאל פרידמן16/03/2018האם אני חוששת סתם או ששווה ללכת לבדוק שוב?
==== כניראה.
בגיל כ"כ צעיר לא יכולה להיות צניחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם גלולות זואלירוי16/03/2018
לפני כחודש וחצי התחלתי גלולות זואלי בגיל 45 לשם הסדרת מחזור וסימפטומים. החודש הראשון היה בסדר קיבלתי מחזור ביום השלישי של גלולות הדמה אבל מאז ועד היום יש לי מחזור שלא נגמר כ16 ימים אמנם לא דימום מאסיבי אבל דימום שמלווה בכאבי מחזור בטן. האם זה נורמלי? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוי
ד``ר מיכאל פרידמן16/03/2018האם זה נורמלי?
=== לא
מה לעשות?
=== להבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)