מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין אחרי לידהטולי06/01/2011
שלום רב ,
אני כמעט 3 חודשים אחרי לידה אתמול ניסינו לקיים יחסי מין בפעם הראשונה מאז הלידה , היה ממש לא נעים היה יובש וכאילו הפתח היה ממש צר (אני אחרי תפרים) וגם אחרי שהרטבנו האיבר מין לא יכל להנסס עד הסוף וממש כאב לי ...
שאלתי מה צריך לעשות בנידון כדי לרכך את הפתח ושיהיה יותר קל לחדירה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/01/2011אם את לא משתמשת בקונדומים נסי למרוח שמן שקדים לפני יחס המין. אם עדיין כואב
פני לרופא נשים. אם את מניקה יכול להיות יובש נרתיקי מאוד חזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ומחזורעדי06/01/2011
שלום!
אני בת 24 לאחר שלקחתי גלולות (יסמין) במשך 5 שנים
הפסקתי לפני כחודש וחצי ועדן לא קיבלתי מחזור
כבר מאחר לי בשבועיים האם זה נורמלי?
עשיתי אפילו בדיקת הרין ויצא שלילי..
אז למה אני לא מקבלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי.???
עדי09/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת!!1גל06/01/2011
היי כבר שנתיים שאני נוטלת ברצץ גלולות מסוג פמינט ומעולם לא שכחתי אפילו לא אחת עד השבוע ביום שבת שכחתי גלולה וקיימתי יחסים וביום שלישי תוך כדי יחסים שמתי לב לדימום קל מאוד אך עדיין דימום אני אמורה לקבל מחזור רק עוד שבוע מה לדעתך הסיבה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת!!1 - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/01/2011הסיבה שבאה בחשבון - אי נטילת הגלולה. בכל מקרה יש לבדוק את צוואר הרחם שלך, בדיקת פאפס, ובדיקה קולפוסקופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בפותלילך06/01/2011
שלום,
יש לי גירוד נורא מטריד בפות לאחר שאני ובן זוגי מקיימים מגע מיני (עם או בלי חדירה).
זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי, זה קרה לי גם עם בן זוגי הקודם.
יש לציין, כשאנחנו לא נמצאים במגע מיני הגירוד עובר... וכלא היה...
אין הפרשות שונות מהרגיל, אין ריח לא נעים אבל העור מגורה ויצאו לי פצעונים קטנים.
אודה לעזרתך בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/01/2011שלום רב,
אני מחיבל להודות שמדובר בתלונה מוזרה ואינני יכול לתת לך תשובה. אולי אתם משתמשים בחומר כלשהו? או מדובר בתגובה אלקגית? או לפנינו תגובה עורית לחיכוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא ממש רצוי דחוף!!!!ניני05/01/2011
אוקי אני בת 19 אני חיילת ואני בהריון, אני בתהליכי יציאה מהצבא, והצהרתי שאני מעוניינת להשאיר את התינוק. אך הבנתי שכרגע אני לא יכולה להשאיר את התינוק מבחינות רבות. ולחזור לצבא אני לא מוכנה בגלל אותן בעיות השאלה שלי היא האם תיהיה איזושהיא בעיה לעשות הפלה באזרחות למרות שהיתה לי אפשרות בצבא. אני מאד מודאגת בנושא ומצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחירי הפלה
ניני05/01/2011רציתי לדעת מהם טווחי המחירים של ההפלות הפלה בכדורים והפלה כרורגית, בבית חולים ממשלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון פרולקטיןמאס05/01/2011
שלום
אני בת 23 נשואה מזה שנה וחצי אני סובלת מההפרשות כל החודש לפעמים בצבע לבן ולפעמים צהוב, קיבלתי כל מיני תרופות : נרות וקרם וכדורים דרך הפה. ואני לא מרגישה שכל כך זה השתפר, ולאחרונה הרופאה גילתה שהורמון הפרולקטין אצלי ממש גבוה ועשיתי CTראש (1800) והיא נתנה לי תרופה
רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח עד שרמת הפרולקטין תהיה נורמלית והאם ההפרשות מציינות שעדיין יש לי דלקת? והאם דלקת בנרתיק מונעת הריון?
אני כל כך מעוניינת להרות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון פרולקטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011כדי לדעת אם הדלקת חלפה בקשי מהרופאה שלך לעשות תרבית נרתיקית.יכול להיות מצב של הפרשות רבות שהן תקינות לחלוטין בשלבים השונים של החודש
יקח מספר שבועות עד שרמות הפרולקטין יחזרו לנורמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהמ05/01/2011
מתי אמורים לעשות הפלה במקרה של הריון לא רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011בעקרון אפשר עד שבוע 12 . אבל אם רוצים לעבור הפלה על ידי כדורים זה עד שבוע 7 בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםלירן05/01/2011
עברתי טיפול במטאטרקסט לפני 3 שבועות ומאז הורמון ההריון ירד מאוד יפה.כרגע לפי הבדיקה האחרונה יצא שהוא היה 2153.במקביל עשיתי גם אולטרסאונד ויצא שההריון עדיין ממוקם בחצוצרה הימנית.במשך 5 ימים היו לי דימומים מסיביים עם הרבה חתיכות דם שיצאו.כרגע הדימום ממש ממש מינורי (כתמים בלבד) ולא ברור לי איך ההריון אמור לצאת עכשיו.האם עליי לעבור זריקה נוספת? האם ההורמון ימשיך לרדת ואז ההריון יצא? זו פע ראשונה שלי ואני לא בדיוק מבינה בתהליכים.כמובן שאני ממשיכה במעקב של ב.דם + אולטרסאונד אחת לשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחוץ לרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011ההריון אמור להספג ולא לצאת מהרחם ועל כן כל עוד הרמות יורדות בצורה עקבית בבדיקות הדם זה מה שחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רהב ד"ר ליאורה
לירן05/01/2011את לא יודעת כמה רווח לי.התשובה שלך הייתה בדיוק מה שהייתי צריכה כדי להבין את התהליך ולמה אני אמורה לצפות.אי הידיעה יכולה להרוג מלחץ וחרדות.תודה רבה ששפכת אור על מצבי.עזרת לי מאוד ואני מעריכה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד ונפיחות בשפתיים הפנימיותלי05/01/2011
שלום..
לפני כשבועיים וחצי פניתי לרופאת נשים עקב תחושת גירוד והפרשות והיא נתנה לי נרות ואגינליות לטיפול...בידיוק לפני שהתחלתי לקחת את התרופה חשתי גירוד מאוד חזק ואחת מהשפתיים הפנימיות התנפחה, ולאחר היוועצות עם רופאת משפחה (מכיוון שלא היו רופאות נשים כלל באותו יום הספציפי) אמרה לי כי זה בסדר להתחיל בטיפול.
בזמן הטיפול הרגשתי הקלה אך לצערי כמה ימים לאחר מכן שוב הייתה נפיחות בשפה ותחושת גירוד (אך בעיניין ההפרשות חל שיפור ) שבתי אל הרופאת נשים עידכנתי אותה בנושא ונתנה לי דרמובט קרם +נרות ואגינליות מסוג אחר...אותו הסיפור חזר ועכשיו העיניין היחידי שמציק לי זה הגירוד והנפיחות אני לא מרגישה שהקרם הזה עוזר...מה עליי לעשות?
האם יש משחה טובה יותר שתפסיק את הגירוד???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד ונפיחות בשפתיים הפנימיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011אי אפשר לאבחן מבלי לבדוק. חזרי שוב לרופאה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באגיסטן קרם לפטריה בנרתיקשני05/01/2011
שלום. הייתי אצל רופא נשים שאיבחן פטרייה בנרתיק וכתב לי מרשם של אגיסטן קרם וגינלי.
האם ניתן להשתמש רק עם אגיסטן קרם (לא הוגינלי)?
אם כן, כמה זמן יש להמתין עד לקבלת שיפור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש באגיסטן קרם לפטריה בנרתיק - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/01/2011ניתן לתת קרם אגיסטן או בנרות.
לאחר טיפול ממליץ לחזור לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון- שתןמ05/01/2011
אני מרגישה זוועה בימים האחרונים- אני חוששת כי נכנסתי להריון כי שכחתי כמה גלולות ולקחתי 2 חפיסות רצוף אז אני לא יודעת באיזה מצב אני ואיבדתי את
הספירה..
מחר אני עושה בדיקות דם בנושא אחר ובדיקת שתן- האם יראו אם אני בהריון בבדיקה? או שאני צריכה לבקש במיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמרו לי לצום 12 שעות לפני
מ05/01/2011אני רק רוצה לדעת אם אפשר לראות בכל בדיקת שתן ואם אני צריכה לבקש במיוחד לפני הבדיקה שיבדקו את זה או שהיא כבר תראה ותגיד לי אחרי הבדיקה אם אשאל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון- שתן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/01/2011בדיקת שתן ניתן לאתר הריון לאחר 2-3 ימים של איחור במחזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא נשיםמממ05/01/2011
האם יש בדיקה אצל רופא נשים שהוא יכול לדעת מתי נקרע קרום הביתולין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רופא נשים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין05/01/2011בבדיקה גניקולוגית ניתן להתרשם משלמות קרום הבתולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגיסטןאפ05/01/2011
האם בזמן טיפול בנרות אגיסטן לפטרייה אפשר לשטוף את הנרתיק או שלא רצוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגיסטן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011שטיפה רק חיצונית לא להחדיר לנרתיק - כי אז שוטפים גם את הנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מחזורשרי05/01/2011
שלום רב
לפני חודשיים ושבועיים ב20/10 הפסקתי לקחת גלולות (לאחר מספר שנים שאני לוקחת רצוף גלולות).
קיבלתי מחזור ב1/12 ומאז לא קיבלתי מחזור, בתקופה שמה-1/12 ועד היום קיימתי סקס עם קונדום.
מתי אני אמורה לקבל מחזור בפעם הבאה? נראה לי שבגלל שהפסקתי מחזור זה לא כ"כ סדיר.
כשמפסיקים גלולות כל כמה זמן אני אמורה לקבל מחזור? איך סופרים? (כי אני רגילה לספור לפי חפיסת הגלולות).
תודה,שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011אי אפשר לדעת מתי יגיע המחזור הבא. יכול לקחת כמה חודשים עד שהמחזורים מסתדרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור לאחר נטילת גלולותמאיה05/01/2011
זה החודש הראשון שהתחתלי ליטול גלולות למניעת הריון, התחלתי ליטול אותן ביום החמישי של המחזור. היום אני כבר שלושה ימים לאחר סיום החפישה ואני עדיין לא מקבלת מחזור. האם זה תקין? האם יש סיכוי להריון?
חשוב לציין כי ניזהרתי בשבועיים הראשונים מתחילת הגלולה הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור לאחר נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב05/01/2011עשי הפסקה 7 ימים והתחילי את החפיסה החדשה. מתי שהוא במהלך שבוע הפסקה אמור להגיע המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)