מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאיה11/01/2011
שלום ד"ר אברמוב
אני קיבלתי מחור לפני 8 שנים אך הוא לא סדיר ממה ה יכול לנבוע והאם ה חשוב שה יהיה תקין?
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרבה בנות
שירה12/01/2011יש מחזור לא סדיר. זה משהו שניתן לפתור ע"י נטילת גלולות למניעת הריון.
מאוד נוח לדעת בדיוק מתי את צריכה לקבל מחזור ושלא יהיו לך "הפתעות" לא נעימות במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון.
הופתעתי לגלות שהגלולות (פליים) לא רק הסדירו לי את המחזור אלא גם הפחיתו לי את הכאבים משמעותית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם אפשר בבקשה עזרהה!טלי11/01/2011
ביום האחרון של המחזור..ממש ממש בסוף קיימנו יחסי מין לא מוגנים ולמחרת לקחתי פוסטינור (אחרי כמה התיעצויות אמרו לי שכלל לא הייתי צריכה לקחת כי אני מוגנת)- אני בלי גלולות!
השאלות שלי הן ככה
1.האם אני באמת מוגנת ואין צורך לדאוג?
2.לאחר שבוע בידיוק (של לקיחת הפוסטינור.) החל דימום - ממש כמו מחזור אלו תופעות לוואי של הפוסטינור נכון? או שזה גם סימן שאיןו צורך להלחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
טלי11/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר יחסי מיןחסויה11/01/2011
שלום רב,
בחודשיים האחרונים התחלתי לקיים יחסי מין.
אציין שאני נוטלת גלולות (מרסילון), בריאה ב"כ למעט בעיית טחורי מדממים מדי פעם ברקע, בת 35
לאחרונה לאחר מאקרודנטין בעקבות דלקת בשלפוחית השתן.
אקדים ואומר שידוע לי שאינכם יכולים לאבחן דרך האינטרנט ויש תור לרופא- רק עוד מעל חודש, לכן אשמח להשערה במה אולי מדובר והרגעה:
אני חשה צריבה בזמן חדירה, אי נוחות פנימית בעת החדירה (כאילו האיבר נוגע ברחם) וגם לעיתים דימום טרי קל שנמשך מספר דקות רק לאחר הוצאת האיבר.
אנו משתמשים בנוסף בקונדום.
אציין שנבדקתי אצל רופאת נשים שאיבחנה וגיניסמוס קל- אך אמרה שיש חתך עור חיצוני שנפתח מחדש (שהדימום אינו פנימי- לאחר בדיקתה) ונתנה לי משחה אנטיביוטית שלא עזרה.
אשמח להשערה על פי ניסיונכם המקצועי ממה יכול לנבוע הנ"ל.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011יכול להיות יובש בזמן החדירה ולכן כדאי להוסיף ג'ל סיכוך
בחתך בפתח כדאי לטפל במשחת ויטמרפן שניתן לקנות אותה חופשי ללא מרשם.מרחי את המשחה פעמיים ביום.
אם עדיין תהיה רגישות ואי נוחות בחדירה כדאי לפנות לברור האם יש לך סיבה רפואית לקרע ולרגישות ( וסטיבוליטיס אולי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולוקטין - אנא בדחיפותרווית11/01/2011
בוקר טוב,
אני בת 25, בחודש אפריל הפסקתי לקחת גלולות אחרי חמש שנים של נטילה רצופה.
לאחר ההפסקה המחזור החודשי הגיע לראשונה לאחר חודשיים, הופיע מס' פעמים ונעלם שוב לחודשיים נוספים.
בחודשים האחרונים, בהם לא קיבלתי מחזור, התחילה לה נשירה מאסיבית של השיער, כזו שדיללה אותו בחצי.
רופא הנשים שלח אותי לבדיקת פרולוקטין ביום השלישי של המחזור.
כמה שאלות: ראשית, האם יש קשר בין אובדן השיער לבין העלמות המחזור ?
שנית, האם ניתן לעשות את הבדיקה ביום החמישי של המחזור (לא הצלחתי להגיע ביום השלישי...)
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולוקטין - אנא בדחיפות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011צריך לעשות הערכה מלאה הורמונלית ולא רק פרולקטין כולל הורמוני מין גברים שיכולים לגרום לשיבושי מחזור ולנשירת שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רווית11/01/2011הרופא נתן לי עוד בדיקות, ציינתי את זו ספציפית בגלל הדרישה לבצע
את בדיקת דם בעת המחזור.
האם הבדיקה פרודוקטיבית באותה מידה אם מבצעים אותה ביום החמישי של המחזור ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חוזר - הפסקת גלולותלי10/01/2011
שלום ד"ר,
אני אובחנתי כסובלת משחלות פוליציסטיות. לפני כשנה, לאחר שלא קיבלתי מחזור זמן רב ומכיוון שמשקלי היה נמוך ביותר וסבלתי מפצעונים על פניי- התחלתי ליטול גלולות פלורט. מאז התחלתי ליטול את הגלולות עליתי כ-8 ק"ג (אותם אני מנסה בכל כוחי לרדת באמצעות דיאטה וספורט אך ללא הצלחה), ובחודש האחרון סבלתי 3 פעמים מדימום במהלך נטילת הגלולות (ללא שכחה של גלולה). ההשמנה מהווה לי מטרד, אי נוחות וגורמת לי לסבל רב, ורק מכיוון שהתחיל לי דימום תוך כדי נטילת הגלולות עלה במוחי שמא אינני מאוזנת הורמונלית על אף נטילת הגלולות.
מאחר ולא הצלחתי לקבוע תור מוקדם לגניקולוג (רק בעוד שבועיים) והיום סיימתי חפיסה של פלורט, שאלתי הינה - האם כדאי להפסיק לחלוטין את השימוש בגלולות? האם כדאי להחליף ולקחת חפיסה מחברה? אם כן, איזה סוג מומלץ במינון נמוך עם הכי מעט תופעות לוואי כגון השמנה (חברה עם שחלות פוליציסטיות המליצה על דיאנה)? או שמא עליי להמשיך לקחת פלורט בתום שבוע ההפסקה ולהמשיך לעוד חודש עד שהרופא יחליט לאיזה סוג להחליף (וייתכן וחלופה זו תמשיך להסב לי סבל)?
אני אשמח ואעריך מאוד את תגובתך המהירה שכן הנני אובדת עצות וברצוני לפעול בצורה שתמזער ככל האפשר נזק נוסף,
בברכה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חוזר - הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011המשיכי את הפלורט עד למפגש עם הרופא שיתאים לך לפי התיק הרפואי שלך גלולות שמתאימות לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע ללא גלולות ...לי10/01/2011
שלום , התחלתי לקחת לפני כחודש את גלולת המינס (בהתייעצות עם רופאת נשים), עבר חודש שבהן נטלתי את הגלולה אבל הפסקתי את הגלולה למשך שבוע , מיד לאחר שבוע התחלתי בחפיסה השנייה. שאלתי היא אם יש צורך באמצעי מניעה נוסף? ומתי יהיה אפשרי להסתפק רק בגלולה ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע ללא גלולות ... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011בגלולות מינס לא צריך לעשות הפסקה שבוע אלא לקחת צריך חפיסה אחר חפיסה. מאחר ועשית הפסקה השתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מועט או כמעט בליד``ר ליאורה אברמוב10/01/2011
בת 35 ללא הריונות
לאחרונה (בשלושה מחזורים האחרונים ) אני מקבלת מחזור בין 25-28 יום אך עם ממש מעט דימום כמעט בלי .
משך המחזור חמישה ימים
בד"כ המחזור היה 28 יום בדיוק עם דימום יותר מסיבי
נבדקתי לפני חצי שנה כולל אולטרסאונד והכל היה תקין
ש סיבה ללכת להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מועט במחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011כדאי להבדק ולעשות הערכה רפואית למרות שרב הסכויים שזה איזה שינוי הורמונלי קל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מובןיוכבד10/01/2011
שלום רב, במהלך 4 החודשים האחרונים הסתדר לי המחזור והייתי מקבלת כל 27 יום. חודש שעבר(דצמבר)קיבלתי ב 13.12.10 ובתארך 20.12 קיימתי יחסים לא מוגנים ולקחתי יום למחרת פוסטינור. שאלתי היא האים החודש הזה הייתי אמורה לקבל גם אחרי 27 יום?או אחרי חודש(כלומר ב13.01.11 )מאז המחזור האחרון? כי עדיין לא קיבלתי מתי ניתן לעשות בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מובן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011פוסטינור יכול לעכב מחזור. עשי בדיקת שתן להריון שבועיים אחרי יחסי מין לא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאורה בבקשה
נירה11/01/2011תודה רבה, אבל לאיזה תאריך רלוונטי לשם קבלת המחזור אני אמורה להתייחס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שובו של הפוליפ?גלי10/01/2011
שלום רב,
בת 39, 2 ילדים, פאפ אחרון לפני 10 חודשים.
לפני כחמישה חודשים, בעקבות דמם קל מאוד בין מחזורים ולאחר קיום יחסי מין, פניתי לגניקולוג שערך בדיקה ומצא פוליפ על צוואר הרחם בגודל של כ-2 ס"מ. הוא הוריד אותו וצרב את המקום. הבדיקה הפתולוגית יצאה תקינה. כמו כן הוא ערך בדיקת על קול מקיפה של הרחם, השחלות וכיו"ב שגם יצאה תקינה
היום גיליתי הפרשה דמית קלה מאוד בתחתונים שלא קשורה למחזור (מחזור אחרון ב-30 לדצמבר).
הפגישה אצל הגניקולוג רק בעוד מספר ימים ואני קצת לחוצה.
האם יכול להיות שהפוליפ צמח מחדש במהלך תקופה כה קצרה של חמישה חודשים?
האם הגדילה מחודשת של הפוליפ יכולה להצביע חלילה על ממאירות?
כמה שכיח פוליפ שגדל מחדש?
אודה מאוד לתשובותיכם.
בברכה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שובו של הפוליפ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011שכיח חזרה של פוליפ צווארי. בדרך כלל איננו ממאיר גם אם הוא חוזר ואין סיבה להלחץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ואמצעי מניעהאלינה10/01/2011
האם טבעת וגינלית / מדבקה גם מסייעות לטיפול באקנה או שמא רק גלולות ?
תודה מראש,
אלינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ואמצעי מניעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011הטבעת והמדבקה עובדות כמו גלולות. אך יש סוגים של גלולות מאוד מסוימים שיעילים יותר לטיפול באקנה התיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות והשרת שיערמיכל10/01/2011
אשמח לדעת מה הקשר בין הסרת שיער מלאה ועמוקה במפשעות לבין הפרשות מוגברות שקופות וללא ריח שהתחילו כעבור יממה לאחר הסרת השיער. ברצוני לציין כי בבירור עם מספר נשים נוספות שביצעו את אותה פרוצדורה התגלתה תופעה דומה. כמו כן חשוב להוסיף שגיל הנשים מגוון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות והשרת שיער - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011באיזה טכניקה בוצעה הסרת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער והפרשות
מיכל11/01/2011הסרת השיער התבצעה בשעווה המיועדת לשימוש באזור.
האם אכן ישנה קורולוציה בין הדברים ומה ניתן לעשות על מנת למנוע הישנות של התופעה, או האם הסרת שיער מלאה מאזור המפשעה בעיתית מבחינה רפואית בגלל תופעת הלואי של ההפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים בלתי פוסקיםלאה10/01/2011
היי. היה לי התקן תוך רחמי למשך 3 שנים שבחודשיים האחרונים פתאום לא נפסקו לי הדימומים אחרי המחזור. החולט להוציא את ההתקן והתחלתי טיפול בנוברינג.
כבר עברו שבועיים ועדיין יש לי דימומים, אומנם קטנים אבל עדיין מורגשים ומספיק מציקים....
אני כבר ממש מתוסכלת ופוחדת שהדימום לא יפסיק, הייתי אצל הרופא שבוע שעבר והוא אמר שהגוף פשוט צריך להתנקות אבל אני סקפטית וגם מיואשת.
מה עוד ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בלתי פוסקים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011להוציא את הטבעת בסוף המועד ולראות מה קורה כשאין שום טיפול הורמונלי לדימומים. או לחכות בסבלנות לעוד חודש עם הטבעת עד שהגוף יתרגל אליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בלארה ודימוםאסתר10/01/2011
היי,
התחלתי לקחת גלולות החודש בפעם הראשונה. מעולם לא נטלתי גלולות לפני זה..אני כמעט 4 חודשים אחרי לידה ראשונה והחודש התחלתי לקחת.. ולשאלתי-
אני באמצע החפיסה, לקחתי את הגלולות מהיום הראשון של המחזור, וביום שבת התחיל לי דימום שנמשך עוד היום, דימום ממש כמו מחזור, חשוב לציין שהמשכתי לקחת את הגלולות אבל אני לא יודעת.. אולי צריך להפסיק? למה מופיע דימום? זה נורמאלי? או שאני צריכה ללכת להיבדק? הרופאה שלי נמצאת בחו"ל לכן אני כותבת פה אשמח לתשובות.
כמון כן נשאר לי עוד 7 גלולות, האם להמשיך כמו שהרופאה אמרה ולעשות הפסקה של שבוע בלי ואז להתחיל חפיסה חדשה? האם בכלל המחזור יופי אחרי השבוע הפסקה או שבגלל שקיבלתי עכשיו יכול להיות שלא.?
מצטערת על כל השאלות ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בלארה ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011המשיכי את החפיסה עד סופה.. עשי הפסקה 7 ימים והתחילי חפיסה חדשה. יכול להיות דימומים לא סדירים ב 3 חודשים ראשונים לשימוש בגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתלולה10/01/2011
אני בת 41.
מזה כחצי שנה הוסת לא סדיר.
בדיקת פאפ מלפני שנה תקינה.
המחזורים שלי כל 24 יום.
בחצי שנה-שנה אחרונה - או שהמחזור מאחר. באולטרסאונד כן ראו שהיה ביוץ ו שאני מקבלת מחזורים ארוכים (10 ימים- שבועיים). או מחזור פעמיים בחודש.
מה קורה?
לא שולחים אותי לשום בדיקות. מה עליי לעשות?
בדיקה הורמונלית מלפני שנה-שנה וחצי היתה תקינה.
האם כדאי לנסול להיקלט להריון כעת או להמתין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011התיעצי עם רופא הנשים שלך. יש קושי להקלט להריון עם מחזורים מאוד לא סדירים. כדאי בגיל הזה לחזור שוב על בדיקות הורמונליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת וסת לאחר סיום הנקהסיגל10/01/2011
שלום רב,
לפני שמונה וחצי חודשים ילדתי את בני השלישי. הנקתי (בהתחלה הנקה מלאה וא"חכ חלקית) עד שהיה בן חצי שנה, דהיינו עד לפני חודשיים וחצי. טרם קיבלתי וסת, למעשה מאז הוסת שלפני ההריון. בד"כ המחזור שלי סדיר, ובלידות קודמות קיבלתי כחודש לאחר הפסקת הנקה. וידאתי כי אני לא בהריון, ושאלתי היא האם זה סביר או שעלי להבדק. מה עשויות להיות הסיבות לכך?
תודה ויום טוב,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת וסת לאחר סיום הנקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב11/01/2011יכול לקרות אך פני לרופא הנשים שלך שיתן לך כדורים לזרוז המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)