מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר בין הפסקת גלולות להשמנה ופצעיםאדריאנה26/12/2010
שלום רב. הפסקתי גלולות לפני כחודשיים לאחר שימוש רצוף של עשר שנים בגלולות (מליאן, יסמין ומרסילון). לאחרונה יוצאים לי פצעונים בפנים בעיקר ומעט בגב, כמו גיל ההתבגרות ואני משמינה (אוכלת רגיל ועוסקת בספורט בצורה מתמידה).
האם יש קשר בין השניים? ואם כן - האם זה אמור להתאזן ומתי?
תודה ושבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר בין הפסקת גלולות להשמנה ופצעים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב27/12/2010הפסקת גלולות יכולה לעורר אקנה אך לא השמנה ותאבון מוגבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על תשובתך
אדריאנה29/12/2010כפי שציינתי בהודעה - אין לי תיאבון מוגבר, אני אוכלת מסודר ומתאמנת בצורה סדירה מעל לעשור.
לכן השאלה, שמעתי שישנה תסמונת שחלה פוליציסטית, שהסממנים שלה הם אקנה והשמנה (ונוספים כמו שיעור יתר).
אני לא רוצה סתם להלחיץ את עצמי במחשבות רעות, שכן לאחר הפסקת הגלולות קיבלתי מחזור רגיל ועוצמתי (אבל אני לא יכולה לדעת אם היה ביוץ או לא, האם מחזור ללא ביוץ הוא חלש יותר ממחזור עם ביוץ? האם יש סממנים אחרים?)
מצד שני אני לא אוהבת "לטמון את ראשי בחול"...
אני בדילמה האם לבדוק או פשוט לנסות להישאר במנטליות טובה כדי להיכנס להיריון.
תודה
אדריאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאשרון26/12/2010
שלום רב, האים ע"י זה שלקחתי פוסטינור לפני שבוע וגם לפני 3 חודשים בערך גם לקחתי (אני יודעת שזה לא כ"כ בסדר ויותר אני לא עושה זאת ) אך בכל זאת האים זה ישפיע בפעם אחרונה למניעת הריון או שזה שלקחתי לפני 3 חודשים בערך משפיע? תודה
סליחה התכוונתי האים בזה שלקחתי לפני 3 חודשים יש השפעה וזה ייפגע בפעם הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופא - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010אין קשר ליעילות התרופה ולעובדה שנלקחה בעבר יש לשקול שימוש סדיר באמצעי מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה לליאור
שרון26/12/2010ז"א שהפעם הזו זה ישפיע ואני יכולה להיות רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרחלי26/12/2010
הייי אני 5 חודשים אחרי לידה והתחלתי לקחת גלולות (אותן גלולות שהייתי משתמשת לפני) התחלתי לקחת את החפיסה בתחילת המחזור ועד עכשיו שבועיים וחצי לאחר סיום המחזור יש לי הפרשות בצבע חום כהה כמעט שחור , האם זה נורמלי ? מה אני אמורה לעשות ???
בחיים לא נתקלתי במצב כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010כדאי להבדק ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בזמן הנקהקרן26/12/2010
שלום,
קיבלתי מחזור לראשונה שנה אחרי הלידה -אני עדיין מניקה.
האם מעכשיו עלי לצפות למחזור סדיר כרגיל או שהוא יכול "להשתגע" בגלל ההנקה?
והאם הנקה כזאת חלקית כמובן מפחיתה את הסיכוי להיכנס להריון? אם אנחנו רוצים עוד הריון ממולץ להפסיק להניק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בזמן הנקה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010בזמן הנקה המחזור על פי רוב אינו סדיר
באשר ליכולת להרות במהלך תקופת ההנקה קיים אולם סיכוי יותר נמוך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפסיקי להניק
אנונימית26/12/2010כשביתי היתה בת שנה וחודש אמרנו לרופא שאנו חושבים על הריון נוסף והוא המליץ להפסיק להניק כי זה גורם לאחוז הפלות גבוה יותר בגלל הורמוני ההנקה. לא מצאתי לכך תיעוד בספרות ובחרתי להתעלם. הריתי מיד והפלתי בשבוע 9, ביום של הגרידה הפסקתי להניק והריתי מיד שוב ועד עכשיו (שבוע 14) ברוך ה' הכל בסדר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור בזמן הנקה
ענת04/03/2011שלום
אני 8 שבועות לאחר לידה ומניקה הנקה מלאה. לפני כמה ימים קיבלתי מחזור, אך גם כמות החלב ירדה משמעותית. האם יש קשר בין הדברים?
תודה. ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וירוס הפפילומהאלונה26/12/2010
היי אני אלונה בת 18 ונדבקתי בוירוס הפפילומה מבן זוגי הראשון והיחיד שהיה לי. ההתמודדות עם המצב מאוד קשה לי במיוחד שאף רופא לא ענה לי תשובות חד משמעיות בנוגע למצב. רציתי לשאול אם אפשר להחלים מוירוס הפפילומה, או שזה משהו שהולך להישאר איתי כל החיים? הרופאים אמרו לי שצריך לעשות מעקב מדי פעם ושלחו אותי לעשות חיסון נגד סרטן צוואר הרחם. אני עושה את שני הדברים שהם אמרו, אך שוב, אני אחלים מזה? אתה מכיר מטופלת שזה עבר לה בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וירוס הפפילומה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010פפילומה זה וירוס שנשאר בגוף, מטרת החיסון למנוע הישנות של התפרצות הוירוס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור לאחר הפלה.חגית26/12/2010
לפני כשלושה וחצי שבועות עברתי הפלה ע"י שאיבה ולדברי הרופא הכל היה תקין.שבועיים לאחר מכן החל דימום קל שעליו הרופא אמר שגם זה תקין ואלו שאריות שיוצאות .התחלתי לקיים יחסי מין מוגנים שלושה שבועות לאחר ההפלה והתחיל להופיע גודש בחזה ללא מחזור
האם עליי לקבל פוסטינור?האם יתכן שאני בהריון?מתי אקבל מחזור?
לתשובתכם אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור לאחר הפלה. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010לא ידוע מתי קתקבלי מחזור, אם כפי שציינת יחסי מין היו מוגנים כי אז אין תצורך בפוסטינור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות טרום וסתיותשחר25/12/2010
שלום
אני צריכה אבחון אחרי שהתייאשתי מכל הבדיקות שעברתי
אני סובלת מתופעות של כאבים חזקים במיוחד בצד אחד מהגוף(צד ימין) הכאב הוא לא כאב רגיל,במיוחד ברגל ימין,כף רגל ימין,יד ימין,כתף,נימול בצד ימין בפנים,ושפה עליונה ותחתונה מצד ימין,גלי חום,בחילות,הקאות,סחרחורת,טשטוש בראיה,עייפות ועוד
התופעות האלו חוזרות על עצמן פעמיים בחודש בתקופת הביוץ ובסמוך לקבלת המחזור (לפעמים זה נעלם עם תחילת הדימום ולפעמים לא)
הרופאים שבדקו אותי אבחנו את מצבי כסוג של מיגרנה מסובכת אבל מה שמוזר הוא שלאחרונה תופעות אלו מופיעות בלי כאב ראש לפעמים, מה שגרם לי לחשוב שזה לא מיגרנה.
עברתי כל מנה בדיקות כגון : סיטי ראש,דופלקס עורקים,EEG,MRI והתוצאה הייתה שהכל תקין.
בפעם האחרונה אושפזתי בבית חולים 5 ימים אבל ללא אבחון שעזר לי להבין מה קורה לי בדיוק.
אני אשמח לקבל אבחון שיכול לעזור לי להתגבר על הבעיה הזאת.
תודה רבה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות טרום וסתיות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010כפי שציינת מדובר במקרה קשה לטיפול, לפי הבדיקות לא נראה שניתן להתקדם באבחנה
לצערי הדבר מחייב ייעוץ עם רופא נשים באשר לאפשרויות לטיפול גם אם לא תמיד יודעים את הסיבה ניתן לטפל בעזרת ויסות הורמנאלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שחר26/12/2010תודה רבה על התגובה המהירה
אני יודעת שזה מקרה קשה,ובמיוחד שאני בחורה בת 27 שלא אמורה לעבור כל הסבל הזה מגיל כזה מוקדם.
אני אתייעץ עם רופא נשים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי לידהשאלה25/12/2010
שלום רב!
ילדתי לפני ארבעה וחצי חודשים ואני מניקה באופן מלא ואינני לוקחת גלולות\אמצעי מניעה. בתחילה לאחר הלידה הדימום נמשך כחודש- חודש וחצי ולאחר מכן הוא הוא הופיע בהפרשים של 16 יום או 11 יום ופתאום הוא הפסיק להופיע לגמרי. ביום ה 29 בדקתי אם במקרה אני בהריון והתשובה הייתה שלילית.
האם יש צורך לבדוק שוב?
האם זה פשוט לקח לגוף זמן להסתגל?
אשמח להבין מה קורה לי
תודה רבה וסליחה על אריכות דבריי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי לידה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2010במידה ויהיה איחרו במחזור יש לבדוק שוב אפשרות של הריון בעוד 3-5 ימים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהטליה25/12/2010
אני נורא מודאגת בשל עניין ההרפס.
אשמח אם תענו לכמה שאלות שכן רופאים שבקרתי אצלם לא תמיד יכלו לספק לי תשובה.
1. במידה ווירוס ההרפס קיים אצלי בגוף (בשפתיים) אך לא זכורה לי התפרצות שלו, אולי הייתה אבל לא במידה שנראת - האם אני מחוסנת מפני הוירוס? להבנתי אני לא יכולה להדבק באותו הסוג באיבר המין?
2. אחד הרופאים אמר לי שרוב האנשים שנושאים את הרפס 1, לא נדבקים בהרפס 2. כיצד דבר זה יתכן?
3. אם אין התפרצויות של הוירוס, בכל זאת יש מספיק נוגדנים בדם כדי למנוע הדבקה?
4. אם מעולם לא היה לי אף סימן להרפס גניטלי. כלומר, לא זכורה לי מחלת חום, לא פצעים, לא כאב או גרד חזק שנמשכו בשום תקופה שהיא בחיי (גם בתקופות סטרס, מחלה וכו') זה יכול להעיד על כך ש-לא- הייתה הדבקה? או שמספיק שיהיה עקצוץ קטן וגרד למשך יום וזה מורה על המצאות הוירוס?
תודה רופאים יקרים.
התשובות חשובות על מנת להרגיע את רוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2010מקובל לחשוב ש" to each its own herpes ", דהיינו ההתנהגות של המחלה מאד אינדיווידואלית, אין לרוב אין כללים.
הרפס Type-1 ו- Type-2 יכולים להופיע גם בשפתיים בפנים וגם בגניטליה. לא ברור האם קיימת קורלציה בין רמת הנוגדנים להדבקה חוזרת ותןך כמה זמן. הפרצויות של המחלה אינם צפוים מראש ואין לדעת מראש את החומרה של ההתפרצות. לפעמים התרצות של המחלה יכולה להיות מאד מתונה, עד כדי כך שלא שמים לב לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים
טליה25/12/20101. כידוע לי אדם מתחסן כדי לא להדבק שוב פעם בנגיף מסויים. האם החשפות לנגיף לא מספיקה? לי נאמר כי אם נחשפתי לנגיף בעבר - אני מחוסנת. האין זה נכון?
2. הבנתי שרוב האנשים שנדבקים בהרפס גניטלי מפתחים סימנים כעבור זמן קצר. מצד שני יש רופאים שטוענים שהוירוס יכול להיות רדום במשך שנים. אם ידוע כי חום, חולשה, תזונה לקויה, סטרס וטיפולי לייזר מעוררים את הוירוס - יכול להיות שלא יתפרץ בכל זאת? ואם מתפרץ ואין סימנים קליניים נראים לעין, הרי יש גדר וכאב שנמשכים כמה ימים, לא כן?
תודה ד"ר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהמעיין25/12/2010
שלום ד"ר,
אני 20 יום לאחר לידה ועדיין לא הסתיים הדימום, האם זה תקין?
תוך כמה זמן אמור להסתיים הדימום?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
מעיין25/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!מעיין25/12/2010
אני אמורה לקחת היום גלולה בשעה 8 בערב,אחרי 8 ימים הפסקה.
ושכחתי לקנות!!
אפשר להתחיל מחר?\!
כי איפה גם אני יכולה לקנות היום ?
דחוף תשובה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2010סופר-פארם. או תקחי מחז 2 גלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה ,עברו יותר מ12 שעותקירה25/12/2010
שלום
אני לוקחת דיאנה 35 באופן קבוע כל ערב לפני השינה.
ביום חמישי שכחתי לקחת גלולה.ביום שישי בבוקר קיימתי יחסי מין,
רק אתמול בערב שמתי לב ששכחתי לקחת גלולה של יום חמישי.אז לקחתי 2 גלולות מיד :
גם של יום חמישי וגם של יום שישי.עד סוף החפיסה נשארו עוד 3 גלולות בלבד.
מה בדיוק אלי לעשות? מה הוא הסיכוי שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה ,עברו יותר מ12 שעות - תגובה
ד''ר יואב פלד25/12/2010סיכוי קלוש
המשיכי ליטול הגלולות וצפי לוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהאורנה25/12/2010
לפני כחודש התגלה אצלי פטריה בנרתיק טופלתי בנרות ובמשחה
אבל יש לי הרגשה שהיא שוב חזרה אבל לא באותו צורה
פחות הפרשות אבל עדין יש ריח
וקיימתי יחסי מין מותר?
מה לעשות אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד''ר יואב פלד25/12/2010פטריה איננה גורמת לריח
מדובר על דלקת ממקור חיידקי
פני לרופא
רצוילא לקים יחסי מין עד לסיום הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחקי גלולותתתתמלודי24/12/2010
היי
אני לוקחת גלולות אסטל, רציתי לשאול אם יש בעיה וזה מסוכן אם נטלתי חפיסה אחת וישר ברצך נטלתי עוד חמישה גלולות נוספות מהחפיסה השנייה (כי לא רציתי לקבל עד סוף השבוע). ושאלה 2- מה לעשות עם ה16 גלולות כביכול? כי הרי נשארו מהחפיסה השנייה עכשיו 16 אחרי שלקחתי ממנה 5?..ליטול את ה16 גלולות ולקבל שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחקי גלולותתתת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן24/12/2010ליטול את הכדורים הנותרים ולא לשחק עם הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דםאנה24/12/2010
אני לוקחת גלולות דיאנה כבר 4 חודש
לפני שלקחתי מהרופא תמרשם לא עשה לי בדיקות...
אבל לפני חצי שנה ככה מאז שרשם לי עשיתי בדיקת דם
וקראתי באינטרנט שזה עושה קרישת דם ואני ממש פוחדת
איך אפשר לדעת אם יש לי זה ומה הסיכוי שיהיה לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישת דם - תגובה
ד''ר יואב פלד24/12/2010בעיקרון גלולות בטוחות לנטילה למי שאין להם היסטוריה רפואית או סיפור משפחתי של קרישיות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)