מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקפיצה שוב שאלה מאתמול שלא זכתהאילנית29/12/2010
להתייחסות..תודה
ילדתי לפני שלושה שבועות בניתוח קיסרי לידה שניה, בימים הראשונים היה דימום מוגבר ולאחר מכן הדימום נחלש.
אני מניקה חלקית ,עדיין יש לי דימומים, אמנם חלשים יותר אבל בכל זאת הם קיימים. זה נורמלי שהדימומים נמשכים כ"כ הרבה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שוב שאלה מאתמול שלא זכתה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010הדימום יכול להמשך עד 6 שבועות לאחר הלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לפני מחזור - שאלה לד"רסמדר29/12/2010
.שלום, בעייתי היא כזאת: בכל חודש כבר שנים ובעצם מאז שאני זוכרת, כשבוע לפני המחזור החודשי יש לי דימום בעצם כתמים חומים שהופכים אדומים ככל שמתקרב יום המחזור עצמו. המחזור שלי הוא כמו שעון וכן גם הדימומים שלפני. שאלתי היא: למה זה קורה? כיצד אפשר לפתור את הבעיה?האם גלולות יכולות לפתור? זה מעיק במיוחד בשנתיים האחרונות מאז שהתחלתי לשמור נידה. יש לציין כי ילדתי 3 פעמים והעניין לא הסתדר כמו שחברות אמרו שקרה להן. בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לפני מחזור - שאלה לד"ר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010הסיבה השכיחה זה חוסר איזון הורמונלי כלשהו. אם מפריע אפשר לקחת גלולות, זה אמור לפתור את הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
סמדר30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגים על שאלות?אסנת29/12/2010
אני אשמח לקבל תשובה לשאלתי הקודמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010חזרי על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמע' עיכול, השאלה קצת השתנתה
אסנת29/12/2010אני סובלת מס' שנים מדלקות חוזרות במע' העיכול העליונה, לאחר ביצוע כל הבדיקות ע"י רופא גסטרו, הוא הציע לפנות לבדיקת רופא נשים, כי אולי יש קשר.
הבסיס העיקרי להפניה זו היא הבחנה שלי שכנראה ההתקפים של הדלקות מתרחשים כשבוע לפני המחזור החודשי או בתחילתו.
הרופא ציין בפניי שם של מחלה שלא הכרתי - אנדומטריזיוס.
קראתי על זה קצת, לפי הסימפטומים נראה לי שזה לא זה, אבל החודש (אתמול) קיבלתי מחזור, שמלווה בהתקף אולקוס חזק ביותר. במקביל יש לי כאבי מחזור מאד קשים, סחרחורות ודימום חזק. (ד"א, אני בת 39 ללא הריונות).
אני עדיין מנסה למצוא קשר בין שני הדברים, לדעתי יש פה איזושהי התערבות הורמונלית.
אני זקוקה לדעתכם והמלצתכם על רופא שזו מומחיותו. הרופא שלי הוא מומחה לפריון (במקרה), יכול להיות שהוא יעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טיבעיתחנית עמרם29/12/2010
שלום רב!
לפני כשבוע לאחר כי גיליתי שאני בהריון בשבוע 6 התרחשה הפלה טיבעית. ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא הסביר כי אני עוברת הפלה טיבעית. החלו דימומים (כמו ווסת) מלווים עם קצת קרישי דם? וכאבי בטן (מעיין התכווצויות). שאלותיי הן? כמה זמן אמור להתרחש הדימום? האם אני אמורה לצפות לאיזשהוא תוכן גדול יותר בדימומים? ואיך אני יכולה לדעת שלא נשארו כל מיני שאריות של ההריון בריחמי?
בעבר עברתי הפלה (לידה) יזומה עקב טריזומייה 18 האם יש קשר?
אשמח מאוד לדעת יותר בתקווה כי תסירו את הדאגות מליבי. האם בכל הפלה טיבעית צורך בגרידה?
תודה רבה ויישר כח,
חנית עמרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טיבעית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010הדימום אמור להמשך כמה ימים. תצטרכי לעקוב ע"י אולטראסאונד ובדיקות דם להריון כדי לודא שההריון הסתיים ללא שאריות וההפלה נסתיימה. במקרה כזה לא תצטרכי גרידה. תתיעצי עם הרופא המטפל שלך לגבי צורך בברור גנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם המחזור שלי סדיר?גלית29/12/2010
אני בת 23, מעולם לא ממש בדקתי כל כמה זמן אני מקבלת מחזור פשוט תמיד זה נראה לי פעם בחודש.
לפני חודשים התחלתי לבדוק
לפני חודשים קיבלתי ב 10 לחודש
לפני חודש ב 2 לחודש
והחודש ב29 לחודש
האם זה נורמלי? או שהמחזור לא סדיר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם המחזור שלי סדיר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010המחזור שלך פחות או יותר סדיר כי הוא מקדים במספר ימים באופן עקבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רופא נשיםמממ29/12/2010
האם בבדיקה אצל רופא נשים הוא יכול לזהות שעשיתי תפירה לקרום הביתולין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רופא נשים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010אם עבר זמן והתפר נספג ונעלם, אי אפשר לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהדניאל29/12/2010
אני לוקחת גלולות כבר שנה, לפני יומיים שכחתי לקחת גלולה ושמתי לב רק היום. אני יודעת שאני לא מוגנת אבל השאלה אם להמשיך כרגיל או להפסיק ולהתחיל שוב ביום הראשון של המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010המשיכי כרגיל, יכול להיות שיהיה לך דימום קל בעקבות ההפסקה של יום. השתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש לך נטייה
גלית30/12/2010לשכוח גלולות אז אני ממליצה לך לבקש מהרופא שלך מרשם לגלולות עם המזכירונט. יש להם שירות SMS חינם לנייד, את פשוט נרשמת באתר ומקבלת טקסק כל יום בשעה קבועה תזכורת לקחת גלולה וגם כל פעם כשצריך להתחיל חפיסה חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרה ביותראורית29/12/2010
שלום. יש לי בעייה נוראית ואין לי מושג אם זה קשור לגיניקולוגיה אבל משיחות עם כמה חברות הבנתי שרוב הסיכויים שכן.
אני בת 21, גובהי 1.56 ועד לפני כחודשיים שקלתי 49 וזה היה המשקל שליווה אותי בכמה שנים האחרונות עם תנודות קטנות מאוד קדימה או אחורה.
בחודשיים האחרונים, מסיבה לא ברורה(!!!!) התחלתי להשמין בצורה מופרזת!! לציין כי אין שום שינוי בתפריט היומי שלי, איני לוקחת גלולות ומעולם לא לקחתי, אני מעשנת ממש לעיתים רחוקות ולמרות פעילות גופנית שאני עושה (כפיפות בטן בכל לילה) אני הולכת ומשמינה. בחודשיים אלו העליתי 5 ק"ג למרות שאין לי כלל נטייה להשמנה! כשאני מעלה טיפה במשקל, הבטן קצת יוצאת אבל שמתי לב שעכשיו הכל התחיל להתנפח. המחזור שלי החל להיות לא סדיר (אין לי חבר, לא קיימתי יחסי מין בחצי שנה האחרונה ולכן זה גם לא הריון). אין שום שינוי הורמונלי (לפחות לא שאני יודעת) או שינוי באורח החיים. בקיצור, הכל אותו הדבר חוץ מהגוף! זה מטריד אותי נורא. זה מתסכל כי התחלתי ממש להתעלל בעצמי ואני כבר שבועיים אוכלת רק סלט בכל יום ומתאמנת 10 דקות בכל לילה ועדיין משמינה!!!!!!!!!!!!!!!
מוזר מאוד............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מוזרה ביותר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010מומלץ ייעוץ אנדוקרינלוג
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת באמצע טיפול נגד פטריהאורחת29/12/2010
שלום
נרשם לי טיפול כדור פלוקנול , 3 נרות אגיסטן וזידובל ג'ל.
סיימתי אתמול את הטיפול בנרות והיום אמורה להתחיל עם הזידובל אך הופיע דימום. מה לעשות? לחכות לתום הווסת ולהתחיל את הטיפול עם הזידובל או להתחיל את הטיפול מחדש?
כמו כן, תכננתי בווסת הזו לחזור לקחת גלולות ,הטיפול לא אמור להפריע נכון?
אשמח לתשובה מבהרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת באמצע טיפול נגד פטריה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010ניתן להתחיל בטיפול בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לתשובה
אורחת29/12/2010להתחיל את הטיפול מתי..? אחרי הוסת ? במקביל לדימום? לא הבנתי מתשובתך מה הכוונה.
סליחה ותודה על ההתייחסות המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריגוששרית29/12/2010
שלום לך אים בעת ריגוש מיני הגבר מכניס את איבר מינו למשך דקה דקה וחצי ללא קונדום לאיבר מינה של האישה והוא מוציא לאחר כדקה דקה וחצי ואז הוא גומר בחוץ ע"י כך שהוא עושה ביד. האים במצב כזה יש אפשרות להריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגוש - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010בכול מקרה של קיום יחסי מין לא מוגנים יתכן הריון חדירה ללא הגנה וכו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה נכנסתי 3 פעמים להריון...
סמדר29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה נורמלי???ששה29/12/2010
שלום רב אני בת 28 לוקחת גלולות מיקרוגיינון הבעיה היא שכשאני מסיימת חפיסה של גלולות אני מקבלת מחזור רק לאחר 5 ימים כלומר אני מסיימת חפיסה ביום ראשון ומקבלת רק ביום שישי.
זה מאוד מפריע לי ובעיקר לבעלי כי אני שומרת נידה ובחמישה ימים האלו אני לא יכולה להיות עם בעלי כי זה לא "בטוח" ולאחר מכן אני צריכה לחכות עוד שבועיים לפחות.
ידוע לי שאמורים לקבל מחזור יום או יומיים לאחר סיום החפיסה.
רציתי לשאול מספר שאלות:
1) האם יכול להיות שהמינון של הגלולה גבוהה מדיי ולכן אני מקבלת רק אחריי 5 ימים???
2) האם החלפת גלולות תעזור ???
אודה לכם מאוד על תשובתכם .יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה חברית
רעות29/12/2010שרית שלום!
כמובן שזו לא עצה רפואית רק חברה לחברה.
כדאי להתייעץ עם רב בעניין כי לא בטוח שאסור לקיים יחסי אישות בימים האלו. לעיתים, בסיטואציות מסויימות ניתן הלכתית לקיים יחסים אפילו כשיש כתמים.
בכל מקרה אל תחמירו על עצמכם בעניין בלי להתיעץ עם אדם מוסמך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות.....
ששה30/12/2010תודה על העצה החברית אבל כשאמרתי לא בטוח לא התכוונתי רק לכתמים שיכולים להופיע אלא לכך שבזמן הזה אני יכולה להיכנס להריון.
בכל מקרה שוב תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה נורמלי??? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010אי סדירות כגון איחור במחזור בזמן נטילת גלולות יכול להיות כתוצאה חהיעדר ויסות הורמנאלי, בד"כ מקובל לנסות להחליף גלולות לאחר חודשיים שלושה של טיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך...ויום נעים
ששה30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםנופר29/12/2010
אני ללא גלולות.אנו מקיימים יחסים ללא שום הגנה זאת מכיוון שאנו מנסים להכנס להיריון.
ביומיים האחרונים אני מרגישה כיווצים בנרתיק (משהו שאף פעם לא היה לי)
והיום גם הייתה לי מין דקירה קטנה בבטן התחתונה .
אני אמורה לקבל מחזור רק בשבוע הבא, ולא היו לי סימנים מקדימים של מחזור שבדרך כלל יש לי כגון.. חשקים מוזרים, עצבנות,רגישות בחזה, כאבי גב תחתון.
האם אפשרי לדעת בשלב כה מוקדם האם יש היריון?
הסימנים מצביעים על היריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010עדיין מוקדם לבדוק מומלץ לבדוק כשלושה ימים- חמישה ימים לאחר איחור במחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתך פתוח בפות- דחוףדפנה29/12/2010
שלום,
הבוקר קיימתי יחסי מין עם בעלי. הוא ניסה להכניס את איבר המין שלו והזיז את השפתיים החיצוניות וברגע הרגשתי כאב חד והחל דימום רב. הסתכלנו מקורה וראינו כי נוצר שם פצע, חתך לאורך מדמם ונראה רע!! נכנסתי ללחץ. זה לא כואב עכשיו אבל הפצע עדיין בטוח.
מה הסיבה שיכול לקרות דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך פתוח בפות- דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין29/12/2010כמו בכול אזור אחר בגוף טראומה יכולה לגרום לחתך בעור
על כול מקרה ללא בדיקה לא ניתן לאתר את מקור הבעייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה טראומה?
דפנה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכיצד ניתן לטפל עד לבדיקת רופא?
דפנה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהשיר29/12/2010
שלום רב!
ילדתי לפני שבועיים לידה רביעית, מיד אחרי הלידה קיבלתי פיטוצין בוריד וגם זריקה בירך לכיווץ הרחם. במשך שבוע היה דימום כבד יחסית, לאחר שבוע פסק הדימום לפתע לחלוטין למשך 24 שעות בערך ואז היה לפתע דימום כבד למשך כחצי שעה ושוב פסק לחלוטין (אף לא טיפת דם) למשך 24-36 שעות ושוב לפתע כעין שיטפון של דם למשך חצי שעה-שעה כך 3 פעמים. ועכשיו כבר שלושה ימים שאין דימום בכלל, אפי' לא כיתמון קטן, האם זה נורמלי? נראה לי מוזר מאד. (הלידה הקודמת שלי היתה לפני קצת יותר מתשע שנים ואני לא זוכרת בכלל מה היה לי אז אני רק זוכרת שלקח לי בגדול כששה שבועות עד שהייתי נקיה גמרי מדימומים.)
שאלה נוספת, בסוף הלידה המיילדת אמרה לי שהיא רואה ציסטה בפתח הנרתיק ושכדאי שרופא יראה את זה. הסתכלתי במראה ואכן יש די בפתח בצד שמאל כעין גולה לא גדולה (בגודל יבלת גדולה בערך). האם זה מסוכן? ממה זה נוצר ומה עושים עם זה?
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2010יכול להיות מצב שקרישים חוסמים את הפתח ועם התכווצויות הרחם יש מידי פעם התפרצויות של דימום. אל תהיי מוטרדת. לגבי הציסטה - בדקי זאת בבקורת אחרי לידה. שקיק מלא בנוזלים שאם הוא לא מפריע ולא גדל לא חייבים להוציא אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
מירי30/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אדמת, צילום רחםדנה29/12/2010
שתי שאלות:
1. אני בת 36.5 ובעלי בן 42. מנסים להרות כ-3 חודשים ללא הצלחה ונמצאים במעקב.
היום גיליתי RUBELLA -IGG 19.30 IU/ML. האם מומלץ לקבל עכשיו חיסון דחף, לחכות את 3 החודשים הנדרשים ורק אז להמשיך את הנסיונות או האם החיסון הקיים בגופי מספק ולהמשיך את הנסיונות כרגיל?
2. כמה זמן אסור לקיים יחסי מין לאחר צילום רחם?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה - תודה
דנה29/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)