מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- "פצע ברחם" רירית אדומהאורלי19/11/2016
הי,
בת 23 בבדיקה גנקולוגית שגרתית אמר לי הגנקלוג שיש לי "פצע ברחם מושג רפואי שזה רירית אדומה .
מה זה אומר ? מה עלי לבדוק תודה האם מסוכן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016מאמינה שזה לא פצע ברחם אלא בצוואר הרחם שזה יכול לקות גם בנשים צעירות
פני לרופא הנשים שלך להמשך הדרכה הנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בשני כדורי טריקן 150ליטל19/11/2016
שלום,
אתמול הייתי אצל רופאת נשים והיא איבחנה לי פטרייה בנרתיק. היא הביאה לי שני כדורים של טריקן 150 מג אך לא נתנה לי הוראות שימוש.. אשמח לדעת מתי לקחת את הכדור הראשון ובאיזה הפרש צריך לקחת את השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריקן
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016כדור אחד היום בלי קשר לארוחות והשני בעוד 3 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים חוזרים לאחר הפסקת הריוןמודאגת18/11/2016
שלום,
ב-18/9 עברתי הפסקת הריון בשבוע 16+2 לאחר שהתגלה מום קשה בעובר. את ההפלה עברתי עם ציטוטק, לאחר 8 שעות העובר יצא ושאר תוכן ההריון הוסר בגרידה שהייתה מיד לאחר מכן. בשבועיים שלאחר מכן היו לי דימומים קלים שפסקו. שלושה שבועות לאחר הפסקת ההריון נבדקתי ע"י רופא במיון נשים שאישר כי הרחם נקי.
ב-12/10 הופיע דימום שחשבתי שהוא מחזור, אך לא.. כי הוא נמשך רק יומיים בלבד ומיד אחריו הרגשתי שאני בתקופת הביוץ.
ב-4/11 קיבלתי מחזור שנמשך 5 ימים (בדיוק שבועיים אחרי הביוץ).
ב-15/11 ביצעתי בדיקת US לפיה קיימת איזושהי שארית ברחם ללא זרימה. רופאת הנשים אמרה לי לשוב לבדיקה לאחר המחזור הבא שקיוויתי שיחזור להיות סדיר, אך היום 18/11 הופיע שוב דימום.. מדובר בדימומים בהפרשים של שבועיים כל פעם.
האם לחזור כבר עכשיו לרופאה או להמתין עד לאחר המחזור הבא?
האם יתכן שהשארית תצא מעצמה במחזור הבא או שכבר בשלב זה מומלצת היסטרוסקופיה?
אציין שזה היה הריון שני ויש לי בן בריא בבית שנולד בלידה וגינלית.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016חיזרי לרופאת הנשים שלך כבר אם עדיין באולטראגסדאונד חשד לשאריות חומר אין טעם להמשיך לחכות וכדאי לעשות היסטרוסקופיה ולהוציא את החומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן נר הלילה מגבלה אחרי קיסרי?יעל18/11/2016
אני לקראת לידה, מאד הייתי רוצה לידה טבעית. בעברי לידה קיסרית. האם יש מגבלה לנטול שמן נר הלילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן נר הלילה
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016לא מכירה את האינדיקציות לשים אותו
מתארת לעצמי שזה מקומית בפתח הנרתיק לעסויים
ואז אין מניעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו מועד ביוץ לפי בדיקות?חיזוי מועד ביוץ17/11/2016
שלום, מצ"ב תוצאות בדיקות דם ליום ה 12
האם הביוץ קרוב על פיהן ?
עובי הרירית בא"ס: סביבות 3-4
ESTRADIOL (E-2) 971
LH 6.90
PROGESTERONE קטן מ 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוי מועד ביו.
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016אי אפשר לדעת מתי בדיוק יהיה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות במקום מחזורנטע17/11/2016
אני בת 45. הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש וחצי (לא על מנת להיכנס להריון) בגלל שינויים במחזור חשבתי שאולי מפסיק לי המחזור אז החלטתי להפסיק ולשמור בדרך אחרת.
לאחר כשבועיים החלו לי הפרשות חומות ללא דימום במשך כארבעה ימים והפסיק. ועכשיו כשלושה שבועות וחצי התחילו לי שוב הפרשות חומות ללא דימום כבר שלושה ימים. האם זה מרמז על הפסקת מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016לא בהכרח יכול להעיד על שנוי הורמונלי וחוסר ביוץ שקשור לעצם הפסקת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה היה דימום במהלך האקט?ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2016
שלום, קיימתי יחסי מין מוגנים והכל היה בסדר. אחרי הפעם השנייה שקיימתי יחסי מין הופיע לי הפרשה חומה וכאבי בטן כמו לפני מחזור. זה חלף לאחר יומיים. קיימתי יחסי מין לאחר 4 ימים ותוך כדי האקט היה לי דימום. המחזור האחרון קיבלתי בתאריך 1-11-2016, יש לציין שלא קיימתי יחסי מין במשך שנה וחצי. למחרת לא הופיע דימום.
השאלה שלי מה זה יכול להיות??? למה היה דימום? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016לא יודעת בלי לבדוק אותך ולכן
פני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מהרחם מספר ימיםלינוי16/11/2016
הי אני נוטלת גלולות כשנתיים ,
החודש האחרון שכחתי ליטול 2 לא באופן רצוף ,
קיימתי יחסי מין בלי אמצעי מניעה נוספים ,
ויש לי מאז דימום באיבר מין כבר נמשך קרוב לשבוע , קיימתי יחסי מין בסמוך לגלולה ששכחתי לקחת ..
בבקשה תנו לי השערות אני קצת בלחץ !
האם יכול להיות שאני בהיריון ?
ואם כן כמה הסיכוי גבוה ? מה אעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבר יותר מ24 שעות
לינוי16/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016פני לבדיקת רופא נשים ועשי בדיקת דם להריון אם עברו יותר מ 10 ימים מקיום יחסי המין הלא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס גניטלי חוזר בפעם השנייהמיה16/11/2016
שלום, יש לי הרפס גניטלי שחוזר בפעם השניה בתוך חודש, הרופא משפחה המליץ על כדור ולטרקס פעם ביום למשך שלושה ימים, לעומת זאת הגינקולוג המליץ על כדור אקצילו וי 400מג פעמיים ביום למשך חמישה ימים . מה עלי לעשות? איזה מרשם לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/20162 התרופות יעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס גניטלי חוזר
מיה16/11/2016תודה לך, האם עלי לחכות שיופיעו השלפוחיות על מנת להתחיל את הטיפול? או אפשר להתחיל כבר עכשיו כשהתסמינים הם דחיפות גדולה למתן שתן ( ללא דלקת בשתן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול להרפס חוזר
ד``ר ליאורה אברמוב20/11/2016תכיפות בהשתנה זה לא מעיד בהכרח על הרפס פעיל ולכן חיזרי לרופא הנשים והתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת דימומים חוזרים לפני מקווהנטלי16/11/2016
שלום ד"ר, בעקבות דימומים חוזרים כל חודש ולאורך כמעט כל החודש והיות ואני עומדת להתחתן וצריכה טבילה במקווה וצריכה להיות נקייה ..הרופאה נתנה לי תוספת של כדור מינס למשך שבוע לכדור בלארה שאני מקבלת באופן קבוע..היא לא רצתה שאקח 2 בלארה כי זה יהיה מינון יותר מידי גבוה ..האם זו דרך טובה למנוע דימום? והאם בעקבות לקיחת גלולה חדשה לא יהיו גם ככה דימומים כי הרי בכל כדור חדש יש תקופת הסתגלות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016לא יכולה להבטיח לך שבשיטת טיפול זו לא יהיהו לך דימומים לקראת החתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נטלי17/11/2016אבל יכול להיות שכן יעזור?
האם יש דרך שאת חושבת שכן תעזור?
אני כבר אובדת עצות וחוששת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעון קטן באיבר המיןליאן15/11/2016
שלום,
אתמול בערב הופיע לי פצעון קטן באיזור הדגדגן והוא גורם לי לעקצוצים. זה נראה כמו עקיצה אדמומית בודדת
כיצד ניתן להקל על זה? האם דורש בדיקה אצל רופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016מירחי משחה אנטיביוטית או חיטוי עם פולידין ואם לא יעבור תוך מספר ימים או שיגדל פני לרופא הנשים לשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לאחר נטילת פוסטינוריוסי המודאג15/11/2016
שלום , קיימתי יחסי מין עם בת זוגתי והקונדום נשאר בפנים אחרי שגמרתי. כמובן שהיא ישר לקחה פוסטינור כחצי שעה אחרי המקרה.
העיניין הוא שלאחר 3 שעות אחרי שהיא לקחה את הפוסטינור קיימנו יחסי המין בפעם נוספת אבל הפעם בלי קונדום. חשוב לי לציין שלא גמרתי בפנים.
השאלה האם יש ממה לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016בטווח של 3 שעות מלקיחת הפוסטינור לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רב לאחר קיום יחסיםהילי כהן14/11/2016
היי, קיימתי יחסים פעמיים.. בפעם הראשונה עם אמצעי מניעה שומני ולא ירד דם בכלל.בפעם השנייה ללא אמצעי מניעה הגמירה הייתה בחוץ אך ירדה לי כמות דם מטורפת.. גם יום לאחר מכן בזמן שעשיתי פיפי ירד לי טיפות של דם ומידי פעם יורד קצת דם. אין לי מושג למה. היום עברו 3 ימים מאז ולא הגיע למצב של טיפות דם רך כן ירד קצת דם.. מה עושים עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
הילי כהן17/11/2016הדימומים הפסיקו... לגשת בכל מקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן נמצאות הרצועות שמחזיקות את הרחם?ליהית14/11/2016
שלום.היכן נמצאות רצועוץ שמחזיקות את הרחם במקום
שלא יפול? האם הם נמצאות בפרינאום? למה מחזקים את
שרירי רצפת האגן והפרינאום כשיש צניחה ??
האם קוראים
להם בראוד ליגמנט?? BROUD LIGMENT...???תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צניחת רחם
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016חיזוק שרירי הנרתיק נעשה כשיש חולשה של כל שרירי רצפת אגן עם חולשת דפנות הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינור יכול להזיק לפוריות?שירלי14/11/2016
שלום.
אני בת 21 האם לקיחת פוסטינור בפעם השלישית עלולה להזיק לפוריות שלי בעתיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור
ד``ר ליאורה אברמוב16/11/2016פוסטינור איננו אמצעי מניעה ולכן פני לרופא נשים להתאמת גלולות או אמצעי מניעה אחר
פוסטינור יכול לגרום לדימומים לא סדירים במהלך לקיחת הכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)