מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור וביוץאלינור29/11/2015
אני בת 21 והמחזור שלי מאז ומתמיד היה לא סדיר, הוא מגיע כל 3 חודשים ולפעמים הרבה יותר מזה.
רציתי לשאול אם כאשר אין ווסת אז גם לא מתרחש ביוץ? אם במשך חודש או חודשיים לא קיבלתי מחזור האם אני מוגנת מהריון במשך כל הזמן הזה עד שאקבל מחזור ? במידה וקיימתי יחסי מין לא מוגנים בזמן הזה האם יש סיכוי בכלל להריון ( אם לא קיבלתי מחזור במשך חודשיים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015מאחר ואי אפשר לנבא מתי כן יהיה ביוץ אל תסמכי על זה כאמצעי מניעה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר לידהחני29/11/2015
שלום דוקטור,
ילדתי בת ראשונה לפני 6 וחצי שבועות. בשלושת השבועות הראשונים היה לי דימום ממש חזק. לאחר מכן שלושה שבועות עם דימום קל , הפרשות יותר נוטות לגוון חום ועכשיו ב4 ימים אחרונים שוב דימום אדום בכמות יותר גדולה- בדומה למחזור אבל עם גושים קטנים.
האם יכול להיות שזה כבר מחזור?
שאלה נוספת- היו לי המון תפרים פנימיים וחיצוניים בלידה. עד עכשיו בסוף מתן שתן אני מרגישה כאב קל כאילו משהו תפוס שם.(קצת קשה לי להסביר את התחושה) מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015פני לבדיקת רופא נשים לגבי הכאבים אם את לא מניקה הדימום יכול להיות כבר מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרדאישה29/11/2015
שלום בת 48.5 ללא מחזור כבר...לא זוכרת ממתי נראה שיותר מ 4 שנים. לאחרונה תופעה לא טובה. גרד בפות לא בתוך. אלא חיצוני סביב.הגרד בא בעיקר בלילה. לעיתים ישנה ללא בגד ורק כעבור זמן מצליחה לישון.האם יש קשר לתזונה. האם שינוי לתקופת הזיקנה.לא בענין אישות .נשואה אבל תודה לאל לא ישנים יחד ולא בענין אישות נוח לנו כך. בכל אופן עד ש..נרצה אחרת. אני מרוצה. אבל הגרד. האם טבעי חלק מ..התבגרות הנשי. אין הפרשות אין תופעת טרום מחזור רק גרד וכאשר אני הולכת לשירותים לפיפי. נרגע יחסי. מה הדעה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015פני לרופא נשיםא אין שום סיבה שתסבלי מגרד צריך לעשות ברור ואפשר לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבדה לי גלולה אחתנטלי28/11/2015
שלום . אני לוקחת גלולות סרזט , זה גלולות שלוקחים 28 יום ללא הפסקה ואתמול אבדה לי גלולה אחת של אותו יום , לקחתי גלולה מסוף החפיסה כדי שלא יתבלבלו לי הימים והיום גם לקחתי את הגלולה של היום כרגיל ,אז יוצא שאקח רק 27 גלולות בחפיסה הזאת ומיד אתחיל חפיסה חדשה . האם אני מוגנת גם בחפיסה הזאת וגם בחפיסה הבאה ? האם כל הגלולות בחפיסה זהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבדה לי גלולה אחת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015כל הגלולות זהות אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורנורית28/11/2015
שלום רב!
במהלך החודש האחרון היה לי דימום שהיה נראה כמו ווסט רגילה אך זה נמשך חודש שלם, לכן הלכתי לבדיקת אולטרסאונד שם נאמר לי כי הייתה הפרייה אך תהליך ההריון הופסק ולכן זוהי סיבת המחזור הארוך. כיוון שעדיין ישנו חומר הריוני ברחם עלי לבצע קולונוסקופיה ולהוציא את החומר שנשאר. אתמול נפסק לי הדימום וביצעתי יחסי מין אך עקב חוסר מזל הקונדום נקרע ועכשיו אני חוששת מקליטת זרע נוספת. האם אני יכולה לקחת פוסטינור למרות מצבי או שבכלל אין לי אפשרות להכנס להריון כרגע עד שלא יוציאו לי את החומר ההריוני?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015אין סבירות להריון אם עדיין יש שאריות הריון ברחם
בכל מקרה התיעצי עם רופא הנשים שלך לגבי המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לדימוםדינה27/11/2015
לאחר כתמיד שאני עושה ספורט קשה יורד לי טיפה דם
למה זה קורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לדימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015צריך לבדוק אי אפשר לדעת ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזדניאל27/11/2015
שלום, אני בת 23, כבר כשלושה חודשים שאני נוטלת גלולות יאז באופן קבוע (ללא "פספוסים")
בזמן ה4 כדורים הלבנים עליי לקבל וסת, וכשאני מתחילה חפיסה חדשה (כדורים שאינם פלצבו) אני עדיין בוסת. האם זה משהו שכיח ? או שמא עליי להיבדק?
אוסיף ואומר כי איני מקיימת יחסי מין מזה מס' חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/12/2015תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל במחזורריינה26/11/2015
שלום
הייתי אמורה לקבל מחזור ביום שבת האחרון. אחרי קיום יחסים הופיע דימום ממש חלש, בהיר מהרגיל. אחר כך לא היה כלום, ביום רביעי שוב דימום בהיר וחלש רק בניגוב בשירותים. היו לי מעט כאבי מחזור וזהו. בדרך כלל המחזור שלי סדיר, עם דימום חזק. האם יתכן שאני בהריון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/11/2015יש לבצע בדיקת שתן = להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גלולותKira26/11/2015
היי, אני חיילת בת 20. העבר שלי הוא מחזור לא סדיר, פעם ראשונה בגיל 17, מאז הופיע פעם בחצי שנה-7 חודשים והיה נמשך בין חמישה ימים לשבוע. לפני חודש התחלתי, בהמלצת רופא נשים צבאי, טיפול בגלולות מסוג מליאן. שבוע וחצי לאחר התחלת החפיסה התחיל אצלי דימום. קראתי שאחת מתופעות הלוואי היא דימום קל בעת נטילת החפיסה הראשונה אז לא דאגתי. הדימום נמשך שבועיים וחצי, עד לפני יומיים. אתמול התחלתי כבר חפיסה חדשה לאחר הפסקה של שבוע. האם המצב שלי בסדר ותקין? אפשר עוד קצת הבהרה לגבי המצב שלי כרגע? והאם הדימום הזה נחשב מחזור ואני מוגנת בעת קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה נוסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/11/2015דימום וסתי בעת נטילת גלולות לא מפר את ההגנה של הגלולות
כול עוד הן נלקחו בצורה סדירה מבחינת האפקט המגן של הגלוללת אין בעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום של נגמרחני26/11/2015
שלום, אני חודשיים אחרי לידה, הדימום לאחר הלידה הפסיק אחרי שישה שבועות.. לאחר שבוע קיבלתי מחזור ( אני בטוחה שזה היה מחזור כי הגיע עם כאבי הבטן האופייניים), המחזור ארך כששה ימים, ושוב לאחר שבוע חזר דימום... מה זה צריך להיות? האם לגשת לרופא? מתי אמור הדימום להסתיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום של נגמר - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/11/2015בהחלט במקרה של דימום מולווה בכאבי בטן יש לפנות לרופא הנשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב מחזוררעות26/11/2015
היי אני מקבלת באופן כמעט סדיר כל 3.5 שבועות המחזור האחרון הגיע אחרי 23 ימים התחיל ביום שלישי בטיפטוף רק בעת נטילת שתן וניגוב עמוק והגיע באופן מוחלט ביום שישי אחר הצהריים משך המחזור ארך כ 5 ימים מלאים ברצוני לדעת איך אוכל לחשב מתי הוסת האחרונה
תודה ואודה על תשבותכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/11/2015לפי יום תחילת הדימום הוסתי
היום הראשון שבו החל הדימום הוסתי נחשב לתחילת הוסת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוףלירי26/11/2015
אהלן
קיבלתי ביום שני מחזור ואתמול בבוקר הוא הסתיים, אני ובן זוגי שכבנו אתמול והוא גמר בפנים מספר פעמים, האם מומלץ לקחת פוסטינור או שאין סכנה לכניסת היריון???
בנוסף התחלתי גלולות ביום הראשון של המחזור (יום שני השבוע) והפסקתי כי זה עשה לי רע והיום היה לי דימום שלא קשור למחזור
אשמח לתשובה מהירה , תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף דחוף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/11/2015פוסטינור לא מגן במאת האחוזים כנגד הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפסקת גלולותיאנה25/11/2015
לפני חודש וחצי הפסקתי עם הגלולות לאחר שהתקנתי התקן תוך רחמי. כמובן קיבלתי מחזור מיד כשהפסקתי, אך מאז, לא קיבלתי מחזור. מתוך דאגה עשיתי בדיקת הריון שהראתה שאני לא. האם זה תקין? מה אפשר לעשות? מתי המחזור אמור להגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2015אם שמת התקן הורמונלי יכול להיות שיהיו שבושים במחזור עד כדי חוסר הגעתו בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יאנה26/11/2015שמתי התקן נחושת, לא הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנינה25/11/2015
אמי בת 83 פנתה לרופאת נשים עקב הפרשות בצבע כהה .
לאחר הבדיקה הרופאה המליצה על הטיפול בלקטל פמינה.אך לא הוסבר כמה ימים אמי אמורה להשתהש בג'ל.
עד להתחילת הטיפול כמות ההפרשות גדלה והצבע הפך לחום ירקרק.
כמה ימים אמי צריכה להשתמש בג'ל?
התור לרופאה נקבע לחוד 3 שבועות ואני לא יודעת האם יש להפסיק את הטיפול עד אז או להמשיך בו.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2015נסי להשתמש שבוע ולראות אם תהיה הטבה אם לא תפסיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח PAPיובל אדרי25/11/2015
היי.
בת זוגתי קיבלה תשובה Ascus pap smear.
מעבר לבדיקה חוזרת שהיא תעשה והמשך טיפול אצל הרופא שלה, רציתי לדעת האם אני (זכר) בסכנה כלשהי?
תודה רבה!
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח PAP - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2015הכל תלוי אם ימצא לה זהום וירלי בהמזשך הברור , אם כן כדאי יהיה שגם אתה תעשה ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)