מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת gbsBar20/12/2015
שלום!!
רציתי לדעת לגבי הבדיקה gbs איך עושים אותה במדוייק?!אין מי שיסביר לי הרופאת נשים שלי הסבירה ולא כל כך הבנתי והיא נימצאת בחופשה ארוכה..
ורציתי לדעת ממה ניגרם החיידק?!ואם זה יכול להיות מניגוב לא טוב?או דברים מסוכרים וחטיפים?!או מחיידק בקיבה פוליו הזה משו כזה
ועוד שאלה קטנה..
מה זה פרוביוטיקה?!האם אני יכולה לקחת את זה סתם ככה בהריון בלי שום סיבה ובמידה וחלילה יש חיידק צריך להספיק את הפרוביוטיקה?!ומתי שותים את זה?!אשמח לקבל קצת אסבר מפורט על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת gbs - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2015בדיקת החיידק נעשית בתרבית נרתיקית. זהו חיידק שהוא תושב טבעי בנרתיק והופך להיות משמעותי רק לקראת לידה. פרוביוטיקה ניתן לקחת דרך הפה באופן חופשי גם בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות zoely12319/12/2015
שלום,
לפני חודשיים עברתי מגלולות קלייר לגלולות זואלי (zoely).
לפני כ-12 יום התחיל לי דימום קל מדי פעם, ולכן התחלתי לקחת את הגלולות דמה. קיבלתי מחזור ביום שישי שעבר, ועד היום (9 ימים) יש עוד דימום, ממש ממש קל, אבל דימום.
בד"כ המחזור שלי נמשך בדיוק בדיוק 4 ימים וחצי. מעולם לא קרה שיותר מזה (גם כשחיברתי מספר חפיסות של גלולות מליאן או קלייר).
האם זה הגיוני? צריך ללכת לרופא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות zoely - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2015יכול לקרות תחת זואלי חכי לסיום החפיסה אם ימשיכו הדימומים פני לרופא נשים להחלפת הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להיריוןהילה19/12/2015
שלום רב,
אני נוטלת חומצה פולית כבר קצת יותר מחודשיים.
עקב נטילת סרזט ודימום שהחל, אני מעוניינת להפסיקה את הגלולות כבר עכשיו ולהיכנס להיריון.
א. האם העובדה שאני עוד לא נוטלת חומצה פולית 3 חודשים היא בעיה, אשר בגללה כדאי להמתין בכל זאת?
ב. אם אפסיק כעת סרזט, מתי ייתכן ואכנס להיריון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2015מאחר ואנחנו לא יודעים מה יקרה כשתפסיקי את הסרזט מבחינת הפריון כלומר מתי יחזרו ביוצים תקינים הפסיקי כבר את הגלולות והמשיכי עם החומצה פולית עוד חודש ואז נסי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובות בלתי פוסקותיובל18/12/2015
היי,אני ובן זוגי שוכבים מזה שנה,לפני כ3 חודשים התחילו לו הפרשות צהובות וקיבל דוקסילין ל10 ימים ועבר לו. לאחר בדיקת שתן STD שנעשתה עקב הפרשות צהובות שהתחילו לי קרוב לכשבועיים אחריו, נמצא אצלי אוראופלזמה חיובי. קיבלתי טיפול של דוקסלין ל5 ימים פעמיים ביום וההפרשות לא פסקו. לאחר יומיים שלושה הייתי אצל הרופאה שנית והיא עשתה לי בדיקה וגינלית ואמרה שהיא רואה משהו מינימלי ביותר ונתנה לי דוקסילין ל5 ימים נוספים( פעמיים ביום) + ג׳ל זידובל ל5 ימים פעם ביום.סיימתי את הטיפול וההפרשות עדיין לא פוסקות. עוד כמה ימים יש לי תור נוסף.. האם יש השערה למה זה יכול להיות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות בלתי פוסקות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2015בדרך כלל חיידק אוראופלזמה לא מגיב לטיפול אנטיביוטי דרך הפה. כדאי לעשות תרבית נרתיקית אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת הנובה רינגדנית18/12/2015
הכנסתי את הנובה רינג בטעות ביום האחרון למחזור ולא בתחילתו, האם אחרי שבועיים בגוף הוא כבר מגן עליי מפני הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת הנובה רינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקחתי בטעות 2 גלולות באותו היום מה לעשות??מוטרדת18/12/2015
היי יש לי בעיה שמעולם לא קרתה לי אני בשבוע הראשון של הגלולות לוקחת פמינט החודש לא עשיתי הפסקה המשכתי לחבילה הבאה על מנת לא לקבל מחזור ,אבל קרתה לי פאשלה בגלולה שלישית אני לןקחת כל יום סביבות השעה 9 ביום רביעי כנראה לקחתי ושכחתי התעוררתי באיזה 4 בבוקר והייתי בטוחה ששכחתי לקחת אז לקחתי אחת וחזרתי לישון היום בחמישי לא היה לי תגלולה של היום והבנתי שעשתי שם בילבול..בגלל שהיא נלקחה בחמישי בשעות הבוקר המוקדות..החלטתי לא לקחת עוד אחת בערב אלא להמשיך כרגיל בשישי סביבות 9... לעשות משהו אחרת מה ההגנה שלי? בשום מקום לא מפורט על מצב כזה שום דבר. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מוטרדת18/12/2015אולי ישנה להם את הסדר רק לחפיסה הזאת אקח אותם בבוקר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי בטעות 2 גלולות באותו היום מה לעשות?? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2015ההגנה לא נפגמת להמשיך וליטול את הגלולות כרגיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן הריוןשאלה17/12/2015
שכבתי עם בחור לפני שבוע עם קונדום והוא גמר בחוץ בפעם הראשונה, הפעם השנייה בפנים אבל גם עם קונדום- הקונדומים לא נקרעו. מאז אני מרגישה דקירות ברום הבטן, גזים ובטן נפוחה. האם אלו סימנים להריון? אציין שלפי החישוב שלי אני אמורה לקבל מחזור בשבוע הבא. אני בלחץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן הריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2015לא ניתן לבחון אפשרות של הריון עד למועד המזחזור
על כול מקרה קונדום אינו נחשב לאמצעי המניעה הכי יעיל עם זאת הוא עדיין אמצעי מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה18/12/2015תודה על תשובתך. האם אלו סימנים המעידים על הריון? אפילו בשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכבת עם קונדום אז איך תכנסי להריון
ירין06/01/2016אם הקונדום לא נקרע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכבת עם קונדום
ירין06/01/2016אז איך יהיה הריון אם הקונדום לא נקרע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך תכסי להריון
ירין06/01/2016אם הקונדום לא נקרע??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנתיים יש לי ביומיום הפרשות מהנרתיקאילת17/12/2015
במשך שנתיים יש לי ביומיום הפרשות מהנרתיק.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/12/2015הפרשה נרתיקית זאת תופעה פיזיולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי לידת זירוזאביגיל17/12/2015
שלום וברכה,
ילדתי לפני כשלושה חודשים לידה רגילה אבל עם זירוז.
הגעתי לבית החולים כשבבית כבר ירדו לי המים. הרופאה שקיבלה אותי אמרה שאני צריכה זירוז ,אז נתנו לי זירוז במתן דרך הפה. לאחר כחצי שעה התחלתי להרגיש צירים מטורפים כמו מכות חשמל בגב ובבטן בבת אחת והרגשתי שהבטן הולכת להתפוצץ לי.
אחרי 13 שעות רק הורידו אותי לחדר לידה ונתנו לי פיטוצין,ילדתי בשעה טובה אחרי הרבה סבל וייסורים לאחר 23 שעות . השאלה שלי, האם היו חייבים לתת לי את הזירוז הזה שגרם לי לסבל רב כל כך או שיכלו לתת לי רק אנטיביוטיקה כדי שלא יהיה זיהום ולתת לגוף שלי לעשות את העבודה לבד (שבוע 40+4) כי ירדו לי כבר המים והייתה רק פתיחה של 2.
האם הצירים שהרגשתי אחרי הזירוז אלו אותם צירים שמרגישים גם בלי זירוז?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי לידת זירוז - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/12/2015האם הצירים שהרגשתי אחרי הזירוז אלו אותם צירים שמרגישים גם בלי זירוז?
--- זה מאד אינדיווידואלי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות מחזורי.17/12/2015
אני בת 41. נאמר לי ש"הפרופיל ההורמונלי" שלי תקין. כבר כמה חודשים שהמחזור מתחיל להופיע מדי 19-21 ימים. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2015מחזורים תדירים
יתכנו בהחלט תקין זו לא השאלה במידה ולא מפריעה לך לאיכות החיים אין צורך בהתערבות טיפולית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לה הפרשות חומות כהות ומסריחות מהנרתיקחנה17/12/2015
בתי בת 13.5 , מקבלת מחזור מגיל 10.5, סובלת מכאבי בטן עזים לפי ואחרי המחזור. יש לה הפרשות חומות כהות ומסריחות מהנרתיק ללא קשר למחזור. מה זה אומר? מה עליי לעשות בעניין? האם תיתכן דלקת? אני רוצה להאמין שהיא בתולה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא הפרשות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2015יש לפנות לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון הורמנאליורד17/12/2015
שלום,
אני בת 26 בעלת מחזור לא סדיר כל כך מאזר שאני זוכרת את עצמי. מגיל 20 בערך לקחתי גלולות למניעת הריון ולפני שנה וחצי, גם כדי להכין את גופי להריון וגם כדי לראות וללמוד איך המחזוריות של הגוף שלי עובדת הפסקתי לקחת את הגלולות. במשך שנה לא קיבלתי מחזור כמעט. היו מידי פעם דימומים קטנים אך כול הגוף שלי היה בבילבול נוראי. רופאת הנשים שלי הביאה לי כדורים הורמנאלים ואמרה לי שכל פעם כשאני לא מקבלת מחזור במשך חודשים לקחת אותם כדי "לנקות את הרחם" כי זה לא טוב לא לקבל מחזור הרבה זמן. אני לקחתי את הכדורים האלו כמה פעמים אבל הם יוצרים לי בעיות שהיו לי גם עם גלולות- פטריה ואגינלית והרגשות מאוד לא טובות נפשית. אני לא מרגישה שזה טבעי וטוב לי מאוד ללא כל הכדורים האלו. לפני חודשיים קיבלתי סוף סוף מחזור רגיל בהפרש נורמאלי מהקודם ובדימום סביר אך מאז, במשך חודשים אני שוב לא מקבלת מחזור. זה ממש משגע אותי- אני מאוד לא רוצה להשתמש בכדורים הללו אבל אני מפחדת שאני מזיקה לגוף שלי שאני לא "מנקה אותו". אני מאוד מאוד מבולבלת. אני מניחה שבשנה הקרובה אני ובן זוגי נתחיל לחשוב על הריון. אני כבר מבינה שלי אולי זה לא כל כך יבוא בקלות אבל אני כרגע משתדלת לשים את זה בצד ולחשוב על האיזון ההורמנאלי. רפואה משלימה כמו דיקור לא כך עזרה. אני קוראת הרבה באינטנט ומקפידה על משקל תקין, אוכל בריא ומאוזן, פעילות ספורטיבית תקינה וכו'. רק בלחץ לפעמים אני חוטאת אבל אני משתדלת מאוד שזה לא ישתלט עלי. אציין גם שבעבר היתה רופאה שאמרה לי שיש לי שחלות פוליצסטיות ועשיתי פעמים פרפיל הורמנאלי שלא יצא כמו שצריך מבחינת יחסי ההורמנים שלושה ימים אחרי מחזור. אני מרגישה שזה ממש מעציב אותי ופוגע בהרגשת הנשיות שלי.
מה הייתם ממליצים לי- האם זה עד כדי כך חשוב לקחת את הכדורים הללו? מה עוד אני יכולה לעשות בדרך טבעית כדי להרגיש שהגוף שלי עובד כמו שצריך? אשמח לשמוע את עזרתם של הרופאים וגם של נשים בפורום שעברו תהליך דומה.
תודה רבה,
ורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון הורמנאלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2015סביר להניח שאינך מבייצת ולכן לא מגיעים מחזורים. כשאין ביוץ את תחת השפעת אסטרוגנית לאורך זמן דבר שאיננו בריא לרחם ולכן צריך לקחת אחת לכמה חודשים טיפול של פרוגסטרון כדי לגרום לדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מחזור הריוןשאלה17/12/2015
אני לוקחת גלולות כבר כמה שנים. כשאני עושה את ההפסקה של הגלולות לקבלת המחזור יוצא שהמחזור מגיע מאוחר במהלך השבוע, ומופיע בערך ביום ה6 של ההפסקה ונמשך כיומיים.
לפני כשבוע סיימתי את חפיסת הגלולות. ביום של הגלולה האחת לפני האחרונה הופיע לי דימום (כשאני עדיין נוטלת את הגלולות). הנחתי שזאת תופעה טבעית של דימום במהלך החודש, אך הדימום נמשך יומיים. החלטתי לא להמשיך לקחת את הגלולות כדי לוודא שהכל תקין ואני לא בהריון, ולהתחיל לקחת כשהמחזור יופיע אך זה עוד לא קרה.
ביום הראשון ללא הגלולות אחרי הדימום קיימתי יחסי מין לא מלאים עם בן זוגי, ככה שהוא לא גמר בפנים אך הייתה חדירה, ועדיין לא הופיע המחזור והוא מאחר נכון לעכשיו כבר יומיים.
האם עליי לחשוש מהריון? מה עליי לעשות?
מדוע הופיעו דימומים עוד כשנטלתי את הגלולות?
אוסיף גם שבשלושת השבועות האחרונים הייתה בהחלמה מניתוח, היו הקאות אך לא בסמוך לזמן נטילת הגלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מחזור הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2015לא סביר שיהיה הריון
המתיני עוד מספר ימיים יכול להיות שהמחזור יגיע באיחור ופני לבדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות עם חומצה פוליתטלי16/12/2015
הרופא נשים שלי רשם לי גלולות עם חומצה פולית. אני אוכלת המון ירקות ודגנים התזונה שלי מאוד מאוזנת, לא צמחונית ולא אנמית. קראתי שזה למקרה של הריון לא צפוי אז טוב שיהיה חומצה פולית בגוף. מצד שני יכולה להיות מינון יתר של חומצה פולית לא?
אני ממש אשמח לדעה נוספת בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להוסיף
טלי16/12/2015אני בתחילת שנות ה20 ולא מתכננת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות עם חומצה פולית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2015לא סביר שיהיה מצב של יתר חומצה פולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמיגלי16/12/2015
לפני כחודשיים וחצי שמתי התקן תוך רחמי אחרי שנים של נטילת גלולות. בזמן קיום יחסים לבן זוגי יש תלונות על כך שמרגיש את החוט של ההתקן ושזה ממש מציק ומפריע. בביקור אצל הרופא קוצר החוט והובטח לי שכעת לא יפריע. לצערי גם אחרי הקיצור בעלי מתלונן שמרגיש את החוט ושזה ממש דוקר בזמן מגע מיני. האם יש פתרון לבעיה. אנחנו מעט נואשים . אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין. האם יש מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2015אפשר לקצר עוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)