מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאביםקרןנ07/12/2015
אני כבר 3 שנים סובלץ מכאבים ביחסי מין
כבר נמאס לי
לבן זוג שלי נמאס
מתי הסיוט הזה יגמר?
הוא פתיר בכלל??.
אני בת 22
נסיתי הכל
ומיואשת..
חודש הבא מפסיקה גלולות בתקווה שיעזור.
אשמח לעצות נוספות
והאם ניתוח יעזור לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015פני לטיפול אצל רופא מומחה לכאבים בקיום יחסי מין
הבעיה פתירה אבל לא נראה לי שקבלת טיפול עד כה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרןכ08/12/2015טיפלתי, הייתי אצל עשרות רופאים:/ כבר לא יודעת את מי לשאול.שילמתי לרופא פפרטי אלפי שקלים והוא אימן אותי עם מכשיר...לא עזר.. האזור ממש כפי שהיה כאילו אני בתולה.חשבתי על פתרונות הזויים כמו היפנוזה ורפואה סינית ... כבר לא יודעת על מה לחשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2015רפואה סינית יכולה לעזור וגם היפנוזה. בכל זאת כדאי לך להתעדכן כי כל הזמן יש טיפולים חדשים בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בנאתיקאורית06/12/2015
מזה כמה ימים יש לי פצעים בנרתיק,בשלושה אזורים שקרובים אחד לשני.הרופא לא יודע מה זה חשב אולי זה הרפס אבל לא נדבקתי מעולם וזה לא פצעים עם הפרשה.הוא היה מאד עסוק באותו יום אז הוא די נפנף אותי.מה זה יכול להיות.בהתחלה זה קצת שרף בעת מתן שתן אחכ מגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בנאתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/12/2015מה זה יכול להיות?
=== אי אפשר לדעת ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינורשלי06/12/2015
שלום
לפני כשבוע וחצי לקחתי פוסטינור עקב קיום יחסים לא מוגנים
לקחתי פוסטינור לאחר כ-15 שעות מהמקרה
לפני יומיים התחילו לי הפרשות חומות
שבוע לפני המחזור שמגיע באופן סדיר
עם כאבי מחזור אבל אין לי עדיין דימום של מחזור
האם יש לי סיבה לחשוש מהריון ? האם הקדמה של שבוע
לאחר נטילת פוסטינור זה נורמלי ? והאם לדעתך המחזור
אמור להופיע ?
תודה על תשובתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן06/12/2015יתכן שכל התלונות קשורות לפוסטינור, אך את חייבת גם להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות צהובותיובל06/12/2015
היי,בבדיקת שתן std שנעשתה עקב הפרשות אצל חבר שלי ששכבנו ללא קונדום, נמצא אצלי חיידק האוראופלזמה ועקב הפרשות צהובות קיבלתי דוקסלין. מחר זה היום האחרון לנטילה(5 ימים פעמיים ביום) ועדיין יש לי את ההפרשות ולא נראה כי יש שיפור..יש אולי השערה למה יכול להיות הגורם להפרשות?בבדיקה שיגרתית הכל היה תקין... יש לציין שאני סובלת מהפרשות בלבד.החבר לקח דוקסילין ועברו לו ההפרשות אך לקח למשך 10 ימים פעמיים ביום. האם המינון שלקחתי הוא נמוך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות צהובות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך כדאי אולי לקחת תרבית ומשטח נרתיקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנסת נוברינג אחרי 3 שעות בחוץאלינה06/12/2015
שלום רב,
אתמול בשבת, שכחתי להכניס את נוברינג במסגרת 3 שעות והכנסתי אותה אחרי 5 שעות שהוצאתי. לא היו יחסי מין אתמול וגם לא בשבוע האחרון (פעם אחרונה היו יחסי מין בשישי שעבר). הבנתי מחוברת המצורפת שאם אני בשבוע השלישי של הטבעת הנוכחית (והתחיל לי השבוע השלישי ביום חמישי בלילה) אם לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון אז אני יכולה לא להחדיר את הטבעת, לחכות למחזור ולהכניס חדשה. הבעיה שנגישות לחוברת הייתה לי רק היום, זה אומר שאת הטבעת הכנסתי אחרי 5 שעות בחוץ בשבת בבוקר והוצאתי אותה לגמרי לפי הוראות רק ביום ראשון ב-12 בשביל לחכות למחזור. האם זה לא בעייתי? וחוץ מזה, האם אני אהיה מוגנת בשבוע הקרוב ואם לא, ממתי כן?
תודה רבה ושיהיה שבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח מאוד מאוד לתשובה! תודה רבה!
אלינה08/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנסת נוברינג אחרי 3 שעות בחוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015טוב עשית קצת בלגנים
מציעה לך לחכות למחזור ולשים את הטבעת ביום הראשון של המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, השאלה אם אני מוגנת כרגע?
אלינה08/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, השאלה אם אני מוגנת כרגע? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2015אינך מוגנת אלא רק לאחר שבועיים עם הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ותחושץ בעירה בנרתיקמורן06/12/2015
שלום,
אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר חודשיים.
ולפני כחודש התחיל לי כאבי בטן תחתונה ודימומים קלים , מן טיפות בתחתון.
זה קורה לפני או אחרי מחזור.
לאחרונה זה התחזק עם תחושת בעירה בנרתיק וכאבים קצת יותר חזקים בבטן התחתונה.
והפרשות מרובות ולפעמים דמיות.
קבעתי תור לרופא אך זה יהיה עוד כמה ימים.
בנתיים אני נורא מודאגת שזה יפריע להכנס להריון.
אני יכולה לקבל אינדקציה לגביי מה זה יכול להיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ותחושץ בעירה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015קשה לדעת ללא בדיקה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נובה רינג באיחוראבי06/12/2015
שלום,
הוצאתי את הטבעת כשבועיים אחרי הזמן
עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית
רוצה להמשיך את השימוש בטבעת בהקדם.
מה עלי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום קיבלתי מחזור. האם להכניס חדשה
אבי07/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת נובה רינג באיחור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015שימי את הטבעת ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההיי06/12/2015
שלום..
רציתי לדעת איך מרגישים ויודעים שחס וחלילה ניקשר לעובר השילייה!!?ואיך מונעים דברים כאלה?!וממה זה ניגרם?!אשמח לקבל מענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015לא הבנתי את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות כהות מאוד כבר יומיים עם כאבי מחזורשיר05/12/2015
שלום, מזה כחמישה חודשים אני נוטלת גלולות מסוג זואלי.
מתחילת נטילת הגלולות לא קיבלתי מחזור. רופא הנשים שלי אומר שזה בסדר גמור.
כעת יש לי הפרשות חומות כהות מאוד כבר יומיים עם כאבי מחזור.
האם הדבר תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015יכול לקרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בזמן שימוש בדאלאצין -יעל05/12/2015
שלום,
קיימתי יחסי מין בזמן שימוש בפתיליות וגינליות (דאלאצין) ובדיעבד ראיתי שיש אזהרה שלא לקיים יחסי מין בזמן השימוש בתרופה.
אני יום לאחר קיום יחסי המין ואני סובלת מכאבי בטן חזקים ושלשול. האם יש קשר בין הדברים?
ובאופן כללי, אשמח לדעת מה הסכנות?
האם ניתן לעשות משהו בדיעבד להקטנת הנזק?
האם עלי להיות ערנית לתופעות מסויימות?
בתודה מראש,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין בזמן שימוש בדאלאצין - - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/12/2015כשאת נוטלת אנטיביוטיקה עקב מחלה זהומית בנרתיק צריך להמנע מיחסי מין כדי לתת לתרופה לעבוד. לא נראה לי שיש קשר בין יחסי מין והדלצין וכאבי הבטן שהיו לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע התכווצויותענת05/12/2015
שלום, מזה 3 חודשים שאני בטיפולי דיקור סיני לחיזוק פוריות. מאז הטיפולים, הופיע המחזור לאחר 28 יום בדיוק. בבדיקות מקלוני הביוץ, הופיע הביוץ בדיוק 14 יום לאחר המחזור. החודש, ביצעתי בדיקת ביוץ החל מהיום ה 12 למחזור. בימים ה 12 וה 13 לאחר המחזור, נצפה פס יחסית חזק לעומת פס הביקורת (בבדיקות בחודשים הקודמים, הפס הסמוך לפס הביקורת, היה ממש חזק וחד משמעי) ובבדיקות שבימים שלאחר מכן, הפס לא נראה (היה ממש ממש בהיר). לפי הפסים בבדיקות שביצעתי בימים ה 12 וה 13, ובהנחה שאלה היו ימי הביוץ, הייתי אמורה לקבל מחזור ביום רביעי או חמישי הזה. לפי 14 יום מהביוץ (ובהנחה שגם המחזור הפעם הינו 28 יום) הייתי אמורה לקבל אתמול. במקביל, כבר משבת שעברה ישנן התכווצויות דמוי קדם מחזור (אין רגישות בשדיים ואין שום זכר לדימום) אני חוששת "לרוץ" ולקנות ערכת הריון מכיוון שאני פוחדת להתאכזב, שכן הריון ראשון השגנו באמצעות 5 הזרעות והריון שני הזרקתי פרגונל אך לא הגעתי להזרעה היות ונקלטתי בנס מיחסי מין שקיימנו בימי הביוץ. כעת, בגיל 41 וחצי ועם היסטורית טיפולים, אני לא רוצה להשלות את עצמי שארע נס נוסף ושנקלטתי. מה דעתך בנוגע לעובדות שציינתי באשר לבדיקות הביוץ ולהתכווצויות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע התכווצויות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2015אנחנו לא מומחים בדיקור סיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ענת05/12/2015אשמח לשמוע חוות דעת באשר לשאר הפרטים שציינתי.
והאם התכווצויות שקיימות כבר שבוע שלם, עשויות להצביע על כך שהמחזור בדרך על אף ובהתייחס לנתונים שציינתי באשר לזמני ביצוע בדיקת הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד אחרי וסתשרון05/12/2015
שלום
אני בת 36. יש לי תופעה מטרידה, אחרי כל וסת ואפילו כבר ביום יומיים אחרונים, מופיע לי גרד טורדני בפות, שחולף רק אחרי יום יומיים של שימוש באגיסטן. התופעה חוזרת על עצמה כל וסת. ללא הפרשות מיוחדות, רק גרד.
ממה זה נגרם ואיך אפשר למנוע את זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד אחרי וסת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2015ממה זה נגרם ואיך אפשר למנוע את זה?
=== אי אפשר להביע דעה ללא בדיקה. תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירקרינה05/12/2015
שלום, הפסקתי גלולות לפני 9 חודשים ומאז המחזור שלי לא סדיר, התחושה היא שבכל חודש הוא רק מתארך יותר, מ 28 יום, חודש לאחר מכן 30, 32, 35, 37 ןבחודש האחרון הגיע ל39 יום. אתמול הופיע לי דימום כמו של מחזור אחרי 16 יום בלבד. מה זה יכול להיות והאם יש דרך לגרום למחזור להיות סדיר יותר? בנוסף אני מנסה להכנס להריון וזה רק מקשה על התהליך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן05/12/2015ישנם דרכים לסדר את המחזור במיוחד שאת רוצה להרות.
לשם כך תפני לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצוע בדיקות
קרינה06/12/2015קיבלתי הפנייה לבצע בדיקת דם ביום ה 3 של המחזור אבל הדימום שיש לי כרגע הוא לא מחזור רגיל, יש לי דימום כבר 3 ימים אבל חלש יותר. קיבלתי אחרי 16 ימים מהמחזור הקודם, השאלה אם לבצע את הבדיקה בקרוב או לחכות למחזור הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות מינס לא לפי סדר החפיסיעל04/12/2015
שלום רב, אני נוטלת גלולות מינס והחודש לקחתי את הגלולות בזמן אך לא לפי סדר החבילה. האם יעילות הגלולה נפגעה? קיימתי יחסים ללא מיגון נוסף. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת גלולות מינס לא לפי סדר החפיס - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/12/2015יש להתחיל בגלולות הפעילות
כול עוד מדובר בגלולות פעילות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וגלולותמיכל שי03/12/2015
התחלתי לפני כחודש חבילת גלולות מינס, בשבועיים הראשונים הכל היה כרגיל ובשבוע השלישי החלו לי דימומים והפרשות חומות למשך כשבוע. בארבעת הימים של הגלולות הלא פעילות לא קיבלתי מחזור כלל והתחלתי אתמול חבילה חדשה. האם יש צורך לדאוג או שזוהי תופעת לוואי נורמאלית? יש לציין שלקחתי את כל הגלולות באותה השעה. כמו כן אשמח לדעת אם שתיית אלכוהול פוגמת ביעילות הגלולה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין04/12/2015אין קשר בין שתיית אלכוהול ליעילות הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)