מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותרוני11/11/2015
רוצה להיכנס להריון התחלתי חפיסה חדשה כבר מתי כדאי או מותר להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015איך שאת מסיימת את החפיסה לאחר המחזור את יכולה לנסות להרות מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי נוחות בנרתיקהני11/11/2015
שלום רב,
לפני חודש היו לי כאבים בשפתיים פניתי לרופאת נשים שאמרה שזו דלקת מזערית ונתנה לי משחת אפלומיצין .
המשחה עזרה לכאבים וכעבור שבוע וחצי התחלתי להרגיש אי נוחות באזור מן תחושה של בלון . זה מרגיש כאילו שאני צריכה פיפי אבל יוצא לי מעט .
אשמח אם תוכלו לעזור לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי נוחות בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015פני שוב לבדיקת רופא זה יכול להיות דלקת בשתן או שוב דלקת בסביב פתח השופכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מיקרולוטבת 1811/11/2015
היי, בת 18. לאחר הפסקה של עשרה חודשים מגלולות בגלל מיגרנות החלטתי לחזור ליטול. רופא הנשים רשם לי מרשם לגלולות מיקרולוט,הוא הסביר לי על התופעות ושהמחזור שלי קצת ישתגע ככה"נ. הגלולות שנטלתי לפני כשנה עם הופעת המיגרנות היו "פמינט" .
מספר שאלות בנגע לגלולות מיקרולוט:
האם זה בהכרח שלא אקבל מחזור או שאקבל מס פעמים בחודש? או שזה משתנה מאישה לאישה?
האם לאחר הפסקת נטילת הגלולות אי-הסדירות במחזור תפסיק?
במידה ויהיו דימומים.. הרי שלא ניתן לקים יחסים, האם הדימומים כבדים?
כיצד נוטלים את הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מיקרולוט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015מאוד אישי איך שתרגישי עם הגלולות יש נשים שמדממות הרבה איתן ויש נשים שבכלל לא מקבלות מחזור. עם הפסקת הגלולות רב הסיכויים שהמחזורים שלך יתנהו כמו שהיו לפני הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן בתחילת הריוןסנדרה10/11/2015
אני בשבוע שבע בהריון ראשון, סובלת מכאבי בטן תחתונה כמו כאבי מחזור. הייתי אצל רופאת נשים שבדקה אותי ואמרה שלא נראה שיש לי בעיה כלשהי ולא אמורים להיות כאבים אבל הכאבים נמשכים והם מפחידים אותי. מה יכולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן בתחילת הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015אין לך כרגע מה לעשות אלא לחכות ולראות מה יתפתח.
יכול להיות שאלו כאבים רגילים של תחילת הריון
בכל מקרה אל תעשי מאמצים גופניים קשים שאינך רגילה לעשות. ובכל מקרה של דימום אם יהיה פני בדחיפות למיון נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדלשמרית10/11/2015
רציתי לדעת מזה בדיקת אולטרסאונד אגן קטן? האם זוהי אותה בדיקה שיגרתית של אולטרסאונד שיש אצל הגניקולוג? אם לא מה השוני בבדיקות?(ראיתי באינטרנט שיש כאלה עם ממש תוצאות מהבדיקה ואני שעברתי את הבדיקה הזאת כמה פעמים אצל רופא הנשעם מעולם לא קעבלתי תוצאות של האולטרסאונד למעט האמירה שהכל תקין מדוע זה?). בנוסף רציתי לדעת מה ההבדל בין אולטרסאונד אגן קטן לבין אולטראסונד אגן? תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015אותו דבר
כשעושים אולטראסאונד במכון אולטראסאונד את מקבלת תוצאה מודפסת בבדיקה אצל רופא נשים רואים בדיוק אותו דבר רק שלא ניתן להוציא דף עם כל פרוט הממצאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות משטחשלומית10/11/2015
ביצעתי פעמיים משטח וגינלי
בראשון ה GBS יצא שלילי
ובפעם השניה חיובי?
מזה אומר?!
והאם זה יכול להיות סיבה להפרשות נרתיק?
האם זה מסוכן שדורש טיפול מידי? כי אני טסה ממש עכשיו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות משטח - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015GBS בדרך כלל לא דורש טיפול. לעתים רחוקות גורם ולהפרשות ואז צריך לטפל בו. כדאי לך להתיעץ עם רופא הנשים שלך שיחליט לפי הממצאים הקליניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור בגיל ההתבגרותברלי10/11/2015
ביתי בת ה13 קבלה מחזור לפני שבעה חודשים,הוא היה סדיר פחות או יותר אבל בחודש האחרון המחזור לא הגיע ובמקומו היו כמה פעמים בודדות של הפרשה דמית קלה,ופעם אחת אפילו הפרשות חומות.מאז עברו עוד שבועיים וכלום...
האם זה נורמלי האם צריך לגשת להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור בגיל ההתבגרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/11/2015יכול בשנה הראשונה לקבלת המחזור להיות אי סדירות. אם זה ימשך שתפנה לרופא הנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת usגלית09/11/2015
תשובת us וגינלי : מידות הרחם
X: 63 מ"מ
Y:52 מ"מ
Z: 55 מ"מ
נפח מחושב 94.23 מ"מ
צורת הרחם תקינה. וללא ממצאים נוספים.
האם המימדים נחשבים תקינים?
אני שנה אחרי לידה קיסרית בת 43* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת us - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2015חסר נתונים לגבי כלל הבדיקה
פני עם התשובה לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן אחרי 5 שניםאורחת09/11/2015
יש לי התקן (מונה ליזה?) וחלפו כבר 5 שנים .האם הוא עדיין יעיל
קבעתי תור למרפאה רק לעוד שבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן אחרי 5 שנים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2015היעילות ברב ההתקנים יורדת אחרי 5 שנים, אך לא נראה לי ששבוע יהיה משמעותי עצם נוכחות גוף זר ברחם לכשעצמה יוצרת הגנה מסוימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות זואליחן08/11/2015
היי
הרופא נשים החליף לי את הגלולות יסמין לזואלי ואני לא מצליחה להבין כיצד ליטול אותם ומה תפקידם של הגלולות הצהובות (הפלציבו)? ניסיתי לקרוא את החוברת המצורפת אבל זה לא ברור... אשמח להסבר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות זואלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/11/2015לוקחים את הגלולה כל יום ללא הפסקה ואיך שנגמרת החפיסה מתחילים חדרה. מטרת הגלולות הפלצבו לאפשר לך לקבל מחזור מה שלא בהכרח יקרה עם הזואלי
שכיח שהמחזור איתן חלש מאוד או אפילו לא מופיע כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון בשל הפסקת מחזור, בעיית הורמונים וגלי חוםד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015
שלום
אני בת 42 משתמשת מזה חצי שנה בפרוגילטון בשל הפסקת מחזור, בעיית הורמונים וגלי חום. בסוף החודש אני בנסיעה לחו"ל ורציתי לדעת אם ניתן להפסיק את לקיחת הכדורים באמצע על מנת להקדים את קבלת הדימומים ואז לאחר שבוע הפסקה להתחיל שוב כרגיל
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/11/2015בבקשה תפני לרופא נשים שלך. אנו לא נותנים הנחייות טיפוליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותלי08/11/2015
שלום, ברצוני לעשות הפסקה בנטילת הגלולות למשך 4 חודשים בעקבות נסיעה של בן הזוג לתקופה הזו. האם זה בסדר? מומלץ? האם יש סיכונים בכך?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן08/11/2015האם זה בסדר?
=== רק את מחליטה
מומלץ? האם יש סיכונים בכך?
=== אין סיכון בריאותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור ללא מחזור!נועה08/11/2015
הי,
שתיתי גלולות יסמין וב23.10 קבלתי מחזור(ולא המשכתי לשתות גלולות מאחר ואנו מעוניינים להרות), סיימתי את המחזור שמרתי 7 ימים נקיים ותבלתי במקווה יום שלישי 3.11. אני ובעלי שכבנו בלילה של שלישי(מקווה) ברביעי, חמישי ובשבת.
מיום חמישי בבוקר יש לי כאבי מחזור עד לרגע זה (יום ראשון 8.11 )ללא הופעת מחזור.
בנוסף, אני מרגישה בכ יום צורך לקיים יחסי מין כאילו החשק המיני עלה(כמו שאף פעם לא היה לי)
חשוב לציין, כי מידי פעם יש לי הפרשה של מעין רירית שקופה וסמיכה בכמות גדולה
מה זה יכול להיות? מה אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור ללא מחזור! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015רירית שקופה זה סימן שאת בביוץ ולכן קיימו יחסי מין בימים אלו יום כן יום לא
החשק המיני ידוע שעולה בזמן ביוץ לגבי כאבי המחזור פני לבדיקת רופא נשים לשלול בעיה רפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןרונית08/11/2015
הי
ביצעתי בדיקת פרוגסטרון ביום ה21
ויצא לי 21.4
מה זה אומר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015שהיה ביוץ ככל הנראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר קיסריורד07/11/2015
שלום אני בת 42. עברתי קיסרי לידה ראשונה לפני 4 שבועות בגלל עכוז. האזור בסדר גמור ומחלים. נאמר לי אתמול שיש עיסוי שעושים בפס של הצלקת כי יש שם כמו משהו קשה כמו חבל. מתי מומלץ שאתחיל לעשות לעצמי את העיסוי? ו..לפני ההריון עברתי ניתוח להסרת הדבקויות לאחר היסטרוסקופיה. מתי מומלץ לבצע שוב היסטרוסקופיה לראות שאין הדבקויות? תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015התחילי כבר את העיסוי
לגבי עיתוי הסטרוסקופיה התיעצי עם הרופא נשים שלך בבקורת אחרי הלידה שזה עכשיו עד עוד שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)