מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתyafa21/08/2015
שלום, אני התחלתי לקחת גלולות מליאן. זוהי פעם ראשונה שאני משתמשת בגלולות .אני מתכוונת להפסיק להשתמש לגמרי בהם לאחר 21 יום בלבד , לאחר מכן אנחנו נפסיק לקיים יחסי מין . הפחד שלי הוא שהזרע ימשיך לחיות ברחם גם אחרי ה 21 יום ואחריו . האם אני יכולה להכנס להריון גם אחריי ה21 יום? אני התחלתי לקחת גלולות. אנחנו מקיימים יחסי מין. אנחנו מפסיקים לקיים יחסי מין. עברו 21 יום . הזרע עדיןן חיי ברחם. האם יש סיכויי להכנס להריון. האם חייב להתחיל חפיסה חדשה מכדי לא להכניס להריון ? קונדומים לא באים בחשבון הם ניקרעו לי בעבר והשתמשתי בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015אחרי שסיימת חפיסה אין חשש מהריון אם לא תקיימי יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כותרת: הפרשה דלקתיתליאת20/08/2015
ליאת
שלום,
במרץ התגלה אצי חיידק אי קולי בצוואר הרחם וזה בגלל תלונות שלי על צריבה באיבר המין.
קיבלתי אופולדקס במשך 10 ימים והצריבה לא הפסיקה מיידי,זה לקח קצת זמן.
שוב אני סובלת מצריבה באיבר המין
עשיתי שוב קולוסוקפיה וניתן לי שוב אופלודקס בגלל הפרשה דלקתית.סיימתי את האנטביטיקה ועדיין יש צריבה,האם הדלקת לא עברה? מה ניתן לעשות?יש מלאחש?האם זה לוקח זמן עד שהדלקת עוברת או אלה הם חיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כותרת: הפרשה דלקתית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין20/08/2015יש לחזור על תרבית על מנת לאפיין את סוג הדלקת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כריתת חצוצרותעינבר20/08/2015
שלום רב,
ביום שני עברתי ניתוח לכריתת חצוצרות וגרידה.בת 40+
יום שלישי עלה לי החום ל37.5 ,הובהר שזה לא נחשבלחום ובכל זאת,זה הרי לא חום הגוף הטבעי שלי.
שוחררתי הביתה במצב קליני טוב ללא סימנין מיוחדים. החום עדיין לא ירד (עברו 3 ימים מהניתוח)
קיימת סיבה לדאגה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתת חצוצרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015אם החום לא ירד עד יום ראשון או לחילופין יעלה כדאי להתיעץ עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה מוגדלתיעל20/08/2015
שלום רב.
בת 51. בבדיקת אולטרסאונד שיגרתית ציינה רופאת הנשים ששחלה שמאל גדולה יותר ביחס לשחלה ימנית.
מה יכולה להיות משמעות הדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה מוגדלת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015לא יודעת למה התכוונה הרופאה
תשאלי אותה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לתשובתך המנומסת.
יעל26/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות בפורום
עינבל26/08/2015אל תתרגשי..לשאלתי בכלל לא התיחסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענבל
יעל30/08/2015חבל שרופאה שאינה יודעת מהם יחסי אנוש אמורה לענות לשאלות בפורום מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןמלי20/08/2015
שלום רב,
אני עם דלקת בשתן מהלילה ,קופ"ח סגור והרופא העצמאי שלי בחופש היום.
יש לי בבית מוקסיויט פורטה 500 וכן מוקסיפן פורטה 500.
האם אחד מהם יהיה לי טוב?
מה לקחת וכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 פעמים ביום
מורן נשים.20/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015שניהם זה אותה תרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהרומי20/08/2015
בת 22..לוקחת גלולות מינס..נשארה לי רק גלולת דמה אחת לקחת וכבר עוד יום צריכה להתחיל חבילה חדשה ויש לי את כל התופעות של המחזור אבל בקושי עם דימום אלא במקום זה יש קצת הפרשות חומות..יש סיכוי שלא אקבל מחזור? והאם זה יכול להצביע על בעיות כולשהן ויש ממה להילחץ? האם כמות המחזור קשורה לפוריות? אני ממש לחוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015אין קשר בין כמות הדימום לפוריות
סיימי את החפיסה כרגיל ו\גם אם לא תקבלי מחזור התחילי חפיסה חדשה
וליתר בטחון אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן לשלול הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש דימום קל קצת דואגתטליה19/08/2015
אני שבוע 7 יש לי פתאום קצת דם בתחבושת האם להעלות לבית החולים מה לעשות רשמתי קודם שפתאום נגמרו הבחילות בפיתאומיות. מה עושים עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש דימום קל קצת דואגת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015תפני לרופא נשים בהקדם לעשות אולטראסאונד לראות מה קורה עם העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור שאינו נגמרטל19/08/2015
שלום. בסוף חודש יולי 14' נולד בני. זמן קצר לאחר מכן ועד היום אני לוקחת גלולה למניעת היריון בשם סרזט. אני עדיין מניקה ובשלב זה לא רוצה להפסיק. לפני כחודש החלטתי להפסיק לקחת את הגלולה בשעה 11 בצהרים ולהתחיל לקחת אותה בשעה 18 בערב. מעולם לא פספסתי יום. מאז השינוי יש לי כל הזמן דימום קל ביותר שלעיתים מפסיק לכמה ימים ולעיתים חוזר. אני במצב זה כחודש וחצי. מה ניתן לעשות? המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המחזור שאינו נגמר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015יעילות גלולות יכולה לרדת בהפרש כזה של שעות ולכן אם קיימתם יחסי מין כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול הריון\
אם שלילית פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןשני19/08/2015
בריאה, בת 26, מחזור כל 30-31 במשך 7 ימים. מהיום ה12 למחזור קיבלתי דופסטון כדי להקדים את המחזור- 3 ביום במשך 5 ימים. לקחתי בזמן קבוע. ביום חמישי שעבר הפסקתי לקחת, היום יום רביעי ועדיין לא קיבלתי. מה ניתן לעשות? כדי לקבל ביום יומיים הקרובים? או פשוט לדחות את המחזור?! (חשוב לציין שזה כדי למנוע חופת נידה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015פני לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת פתאום אין בחלותטליה19/08/2015
אני בשבוע 7 אתמול שנראה דופק. סבלתי עד אתמול מאוד מ בחילות וחוסר תאבון. היום פתאום יכולה לאכול כמעט הכול. ואין בחילות איך זה יכול להיות שאין דופק? השינוי הזה ביום אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת פתאום אין בחלות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/08/2015ואין בחילות איך זה יכול להיות שאין דופק? השינוי הזה ביום אחד?
=== כדאי להבדק שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחוסר חשק מיני mesteroloneמשתמש אנונימי19/08/2015
שלום ,
בת זוג שלי מטופלת אצל סקסולוג בגלל חוסר חשק מיני.
מעולם לא היו לה פנטזיות מיניות והיא לא נהנתה מסקס אף פעם(לא איתי ולא עם אחרים), אבל כן מגיעה לאורגזמה כאשר אני יורד לה.
בבדיקת דם נמצא שיש לה רמת טסטסטרון נמוכה לכן הרופא סקסולוג נתן לה מרשם לכדורים פרווירון . 25 מג ליום.
1. חברה שלי לוקחת אמצעי מניעה טבעת-נובה רינג המבוססים אסטרוגן ופרוגסטוגן, האם כדור פרווירון- מסטרולון שהוא אנטי אסטרוגני לא ישפיע על היעילות של האמצי המניעה?
2. בת זוג שלי היא רק בת 21 , ומקריאה באינטרנט על מסטרולון אני מבין שיש המון תופעות לוואי שגורמות לנזק בלתי הפיך. האם לדעתך זה הטיפול הנכון מבלי לעשות נזק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחוסר חשק מיני mesterolone - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015זהו ממש לא טיפול מקובל בחוסר חשק מיני בנשים צעירות וממליצה לה לא לקחת אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקות טסטוסטרון אחרי היסטורקטמימיקי19/08/2015
אחרי הניתוח [סרטני] הפסקתי עם ליויאל. אפשר לעבור לטסטוסטרון נקי ללא אסטרוגן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקות טסטוסטרון אחרי היסטורקטמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015התיעצי עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות "Yaz"חסוי19/08/2015
שלום,
אני עוד כמה ימים אהיה בת 22. התחלתי לקחת את הגלולות "Diane" לפני שנה וחצי בגלל בעיית שיעור יתר שהייתה לי. אתמול כשהייתי אצל הרופאת נשים, היא אמרה לי לעבור לקחת את הגלולות "Yaz" כל יום בשעה קבועה מיד אחרי ארוחת הבוקר. רציתי לדעת האם הגלולות ימנעו ממני לצום בכיפור ולפני שאצטרך לעבור בדיקות דם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות "Yaz" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015ההתנהגות עם יאז בדיוק כמו עם הדיאנה שלקחת עד עכשיו רק שיש לה 4 גלולות שהן לא אמיתיות 4 במספר בסוף החפיסה ולכן לוקחים אותה רצוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "Yaz"
חסוי31/08/2015אחרי כמה זמן אהיה מוגנת מפני כניסה להריון מהרגע שאקח את הגלולה הראשונה בכל החפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "Yaz" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/09/2015אם את לוקחת ברצף את מיד מוגנת אם את מתחילה אותן מיד לאחר הפסקת הדיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "יאז"
חסוי15/11/2015דבר נוסף, אכן התחלתי לקחת את הגלולות האלה לפני חודשיים וכתוצאה מכך, המחזור שלי הפסיק להישאר סדיר. האם תופעה כזו גורמת לי להפסיק להיות מוגנת וגם למה זה קרה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות "יאז" - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2015לא מבינה את השאלה אבל אם את מתכווצת שמאז שהתחלת את היאז יש לך דימומים לא סדירים זו תופעה ידועה בחודשיים שלושה ראשונים ללקיחת גלולות. הדימומים לא פוגעים ביעילות הגלולות. אם ימשיכו פני לרופא הנישם שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
חסוי17/11/2015התשובה לשאלתך היא כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות yaz
יעלי07/02/2016אני לוקחת גלולות בשם גינרה. הבנתי שזו גלולה ממש חזקה ויש לי תופעות לוואי רבות..
הרופאה המליצה לי לנסות להחליף גלולה.נתנה לי מרשם ל yaz
שאלתי: איך מחליפים? עוברים מיד אחרי הגלולה הקודמת?(גינרה)
ועוד שאלה: אפשר לקחת כמה חפיסות ברציפות? ז"א רק את הגלולות הורודות?
אשמח מאד על תשובה מהירה. .תודה רבה
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות yaz - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/02/2016עיברי ביום הראשון של המחזור ליאז ואז את יכולה לקחת 3 חפיסות ברצף בלי גלולות הפלצבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעלי08/02/2016תודה. הכוונה לקחת רק את הגלולות הורודות, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בהריון בשבוע 22מירי19/08/2015
שלום
הייתי במוקד עקב כאב בטן עשו לי בדיקות אך לא התייחסו לכלום ויש הרבה באדום
מה דעתכם?
זה התוצאות:
UREA B-11 במקום 17
קריאטין בי -0.4 במקום 0.51
נא סודיום 135
BILIRUBIN TOTAL- 0.2 במקום 0.3
HEMATOCRIT -35.5 במקום 36
EOSINOPHILS 1.7 במקום 0.6 גבוה ביותר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בהריון בשבוע 22 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/08/2015הכל בגדר התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםרוני19/08/2015
האם מישהו יודע האם בביתחולים בלינסון ליולדות החלקה עצמה נימצאת יחד עם מחלקת נשים בצמוד או כל אחד מרוחק אחד מהשני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/08/2015תפני בבקשה לבילינסון. הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)