מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים חומים אדומים בשפתייםלילי31/07/2015
שלום, יש לי בעיה שעד היום לא הפריעה לי כלכך. יש סוג של כתמים על העור של השפתיים באיבר המין.. זה נראה כמו אגמי דם מתחת לעור,זה בצבע חום בגלל שהדם מרוכז.. יש לי את זה כבר הרבה שנים וזה לא מורגש או מגרד אבל מפני שאני עכשיו בהריון זה נראה יותר נפוח ביחס למה שהיה לפני,
מה יכול להיות הגורם לפצעים תת עוריים כאלו? יש לי אותם כבר שנים וזה לא עובר
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.02/08/2015האם זה כואב?,האם פנית לרופא עור/נשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כואב
לילי02/08/2015לא כואב, יש לי את זה כבר שנים, לא פניתי לרופא לגבי זה,
אבל נראה שהמצב החמיר טיפה בעקבות ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ..
מורן נשים.03/08/2015ממליצה לך לפנות לרופא עור לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדנה30/07/2015
2 שאלות:
לא הייתי על גלולות והתחלתי ליטול את הגלולות לפני כשבועיים.
1. קיבלתי את המחזור ב12 בלילה והתחלתי לקחת את הגלולות בעשר בערב. האם זה נחשב היום הראשון ואני מוגנת?
2. בערך שבוע אחרי שהתחלתי לקחת גלולות אחת הגלולות נשברה לי בטעות. בלעתי את כל החלקים. האם זה גם מפריע להגנה וחובה לקחת את הגלולה כאשר איננה חצויה או שזה לא מפריע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.02/08/2015אל דאגה הכל בסדר .
אם התחלת ב22:00 אין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בטוחה מפני הריוןאני30/07/2015
בשבוע הפסקה של הגלולות, בזמן שממתינים למחזור?
או שכדאי להשתמש גם בקונדום בזמן הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטוחה
מורן נשים.01/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןחסוי30/07/2015
בוקר טוב.
האם יש סיכוי להיריון אם קיבלתי שבוע לאחר קיום יחסים, וחודש אחרי המחזור שלי קצר מהרגיל, חום ולא רגיל זאת אומרת ממש טיפות?
יש לציין שאני לוקחת גלולות אבל לא זכור לי אף פעם שהיה לי מחזןר כזה קצר של יום אחד והוא היה דיי ״יבש״
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
מורן נשים.07/08/2015אם את על גלולות למה שתכנסי להריון?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/08/2015אם את נוטלת גלולות הסבירות להריון נמוכה ביותר. גלולות יכולות לגרום לשינוי בכמות הדימום הוסתי
אם את חוששת תמיד יש מקום לעשות בדיקת שתן לשלילת הריון כדי להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי שאני בהריון?לחוצה29/07/2015
לפני כשלושה שבועות עשיתי סקס יבש עם חבר שלי, ללא בגדים, אך הוא גמר הרחק מאיבר מיני. לפני כשבוע פלוס הייתי צריכה לקבל מחזור אך לא קיבלתי, ביום ראשון עשיתי בדיקת הריון של לייף, עליה היה כתוב מזהה הריון כיומיים לפני איחור המחזור. (כבר איחר לי) התשובה יצא שלילית. בנוסף, בשני מחזורים האחרונים שהיו לי היה דם מאוד קרוש בצבע חום. (אולי זה קשור).
החודש היה לי מאוד לחוץ, עם שינוי של סדר יום, וגם כשבוע לפני הסקס יבש הייתי מאוד חולה עקב בחילות ופונתי לבית חולים. (קיבלתי מלא מלא איפוזיה) אז רציתי לשאול, האם יש סיכוי שהבדיקה לא אמינה ואני בהריון מטיפות האהבה? (למרות שהבנתי שזה ממש ממש נדיר) תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי שאני בהריון? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/07/2015פשוט תעשי בדיקת דם להריון - bHCG
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין סיכוי
מורן נשים.29/07/2015פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט אחרי לידהדנה29/07/2015
שאלה לגבי גלולות-
גם לפני ההריון ובשנים האחרונות אני נוטלת גלולות סרזט ולא היה לי איתן מחזור.
אני חודשיים אחרי לידה, מניקה ושוב התחלתי לקחת את הגלולות..
האם זה אומר שלא אקבל עכשיו גם את המחזור הראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט אחרי לידה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן29/07/2015האם זה אומר שלא אקבל עכשיו גם את המחזור הראשון?
===יתכן, אבל לא חייב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בפתח הנרתיקמיכל28/07/2015
היה לי מחזור ארוך החודש עקב פוסטינור.. 16 יום.
השתמשתי בטמפונים כל הזמן הזה.
עכשיו כשהדימום נגמר צורב ומגרד לי הפתח של הנרתיק.. האם זה בגלל דלקת שיצרה הטמפון? שפשוף? מה זה יכול להיות.. אף פעם לא היו לי גירודים וכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפתח הנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015האם זה בגלל דלקת שיצרה הטמפון? שפשוף? מה זה יכול להיות..
=== יתכן. ממליץ להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב במחזור דחוףמשי28/07/2015
שלום אני בת 21 7 חודשים אחרי לידה ראשונה מאז הלידה יש לי ווסת קבועה כול חודש(כול 30 יום)החודש הייתי צריכה לקבל ב 25.7 והמחזור לא מגיע עשיתי בדיקת הריון ב 26.7 והראה תשובה שלילית אני בטוחה שאני לא בהריון כי פספסתי את הביוץ שלי,מה הסיבה שהמחזור מתעכב אני גם מרגישה סימני מחזור ואין כלום אני מאוד לחוצה ומפחדת אם אפשר לתשובה מידית אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב במחזור דחוף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015אין לנו תשובה.
תפני לרופא לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת דימום עקב חופשה - דחוףףףףףףףףליטל28/07/2015
היי,
קבלתי מחזור הבוקר (באיחור של שבועיים!! ואני עם התקן)
ובחמישי אני נוסעת לנופש מתוכנן מראש.
יש דרך להפסיק אותו?? אולי לדחות??? פליזזזזז
המליצו לי על "פרימולוט" זה יעזור??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת דימום עקב חופשה - דחוףףףףףףףף - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015המליצו לי על "פרימולוט" זה יעזור??????
== יכול לעזור, אבל את חייבת לפעול לפי המלצתו המדויקת של הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםקרין28/07/2015
שלום, לפני כמה זמן חיברתי 2 חפיסות גלולות, במאצע חפיסה 2 התחילו הכתמות של שבוע,והיום היום ה8 שיש טיפה הכתמות חומות..האם עליי לדאוג? הרופאה אמרה שיכול להיות דבר כזה כי הגוף לא רגיל, ופעם ראשונה שחיברתי.
נשארו לי עוד 7 גלולות לסיום האם אני יכולה להמשיך עד הסוף? ואז לעשות שבוע הפסקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015ואז לעשות שבוע הפסקה?
*** כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותריקי27/07/2015
בתי סובלת מאקנה ורוצה להתחיל בשימוש בגלולת דיאנה 35 לסבא בן ה76 התגלה לאחרונה טרומבוציטוזיס האם יש בעיה שבתי תתחיל לקחת גלולות או שאין קשר תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015האם יש בעיה שבתי תתחיל לקחת גלולות או שאין קשר ?
=== אין תשובה חד משמעית. חייבים לפנות לרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודימוםאלי27/07/2015
היי. אני נוטלת גלולות מליאן באופן קבוע.
הייתי אמורה לקבל ווסת בתאריך 16.6 אך המשכתי חפיסה גלולות חדשה מיום שני 13.6 ( כשהייתי אמורה לעשותהפסקה)
במקום שהווסת יגיע חודש הבא .. התחילו דימומים 4 ימים אחרי 20.6 עד עכשיו. שבוע אחרי.
מתי להתחיל חפיסת גלולות חדשה.
ומתי הווסת הבאה? עוד 4 שבועות כרגיל.
או 3 כי הקדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרגיל
מורן נשים.28/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ודימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015מתי להתחיל חפיסת גלולות חדשה.
ומתי הווסת הבאה? עוד 4 שבועות כרגיל.
או 3 כי הקדים?
==== תפני לרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא נשיםעיריתה1027/07/2015
המלצה לרופא/ת נשים באזור גבעתיים , ר"ג ,ת"א תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תוצאות בדיקת דם ושתןשולה27/07/2015
שלום,
אני בשבוע 17+4, היום עשיתי בדיקת דם ושתן. כמה תוצאות עם חריגות קלות:
Erythrocytes - 25 (טווח תקין 0-10)
WBC-Leucocytes - 12.3 (טווח תקין 4.5-11)
Hemoglobin - 12.4 (טווח תקין 12.5-16)
Lymphocytes - 18.4 (טווח תקין 22-43)
Neutrophils - 8.76 (טווח תקין 1.8-7.7)
אשמח לדעת מה משמעות החריגות? התור הקרוב שלי לרופא הוא עוד 3 ימים. להמתין או שמשהו מצריך בדיקה דחופה יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם ושתן - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015אנו לא מפענחים תוצאות של הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?אני26/07/2015
שלום, הפסקתי לקחת גלולות לפני כחודש ולפני כעשרה ימים בייצתי. כבר כמה ימים עם דימום חום שלא נראה כמו מחזור רגיל לא בכמות ולא בצבע ההפרשות כאמור בצבע חום. מה המשמעות של דימום חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.27/07/2015דימום חום יכול לנבוע מהריון, ממליצה לך לקנות בדיקת הריון בייתית ולעשות על השתן הראשון של הבוקר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן28/07/2015מה המשמעות של דימום חום?
==== את לא מתקוונת ברצינות שניתן לך תשובה, הרי יש סיבות כ"כ רבות. אני ממליץ לך לפנות לרופא שלך ולהבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)