מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש להריון לא רצוי !! דחוףהילה15/08/2015
היי אני לוקחת גלולות שבוע בערך.. וקיימתי יחסי מין בלי קונדום עם חבר שלי היום.הוא גמר בפנים. בעיקרון אני מוגנת מהגלולות אבל יש יום אחד שהוצאתי את הגלולה מהחפיסה עצמה ושמרתי אותה בשקית בתיק כך שאני לא יודעת אם היעילות נפגמה. בכל מקרה,הגלולה לא ממש נחשפה לשמש והייתה תמיד תחת צל,אבל נניח לצורך העניין שהגלולה הספציפית הזאת לא ענתה לתנאי איחסון ב100% אך לא נחשפה ליותר מידי שמש חזקה או נשארה באוטו זמן רב. הייתה מידי פעם לרבע שעה באוטו מקורר עם מזגן. מה הסיכוי שאני בהריון??? מעדיפה לוודא את זה אבל די מתביישת לקנות את הבדיקה.בת 16 וחצי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.15/08/2015סיכוי נמוך עד אפסי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון לא רצוי !! דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015אם לקחת גלולה יותר משבוע והתחלת לקחת ביום הראשון של המחזור סביר להניח שאת מוגנת אם לא התחלת ביום הראשון ואת לוקחת פחות משבוע יש סבירות נמוכה מאוד של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ויחסי מיןנועה14/08/2015
לאחר הפסקה של כמה חודשים עם הגלולות, חזרתי ליטול גלולות ואתמול לקחתי את הגלולה הראשונה בחפיסה (מחזור אחרון היה לפני 3 שבועות) אתמול גם קיימתי יחסי מין ללא קונדום.. והוא גמר בחוץ. מה הסיכוי שאני בהיריון? תוך כמה זמן אני אמורה להיות מוגנת עם לקיחת הגלולות? ואיך אני אדע עכשיו האם המחזור שאני מקבלת הוא מחזור אמיתי ואני יכולה להיות רגועה שאני לא בהיריון, או שהוא מחזור מדומה שנוצר עקב הגלולות?
ומתי אוכל לעשות בדיקת היריון שתהיה הכי אפקטיבית ותוצאתה תהיה ודאית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.15/08/2015שאלתך לא ממש ברורה לי,האם התחלת לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור?? ברגע שאת מתחילה את מוגנת אם את לוקחת נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ויחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015עשית קצת בלגן שכן אין הגיון לקחת גלולות שבוע לפני מחזור. לא יודעת כרגע איך יתנהג המחזור הבא שלך מתי יגיע ואיזה אופי יהיה לו
כמו כן לא יודעת מה הסכוי שלך להכנס להריון
מציעה לך לפחות שבועיים מעכשיו לקיים יחסי מין עם קונדומים
אם את רוצה להיות בטוחה שלא נכנסת להריון מהפעם הזו קחי פוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשיר14/08/2015
אז ככה אני נמצאת עכשיו בחול ואני עם חפיסת גלולות שמסתיימת בעוד 7 ימים ואז אחרי השבוע הפסקה יש לי עוד 5 ימים עד שאני חוזרת לארץ ושכחתי לקחת עוד חפיסה, השאלה שלי למה זה יגרום אם אפספס 5 ימים? זה ישנה לי את המחזור? ובטח כבר לא אהיה מוגנת נכון? אני לוקחת בכללי גלולות כבר שנתיים כמעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מורן נשים.15/08/2015ברגע שאת מפסיקה אינך מוגנת,התחילי לקחת שוב ביום הראשון של המחזור הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015תצטרכי לחכות למחזור הבא כדי להתחיל חפיסה חדשה ולא ברור מתי יגיע המחזור הטבעי אחרי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה מוגדלת ונרות לטיפול בפטריהאלין14/08/2015
שלום רב בגלל פטריה בנרתיק הגניקולוג נתן לי נרות גינו פבריל תוך נרתיקיות ומשחת טבע קותן, כמה דקות לאחר ההחדרה הרגשתי צריבה אדמומיות מקומית ונפיחות יחד עם זאת כאב פתאומי באגן ימין תחתון, יום למחורת הכאב באגן ימין התחזק ופניתי לבדיקת גניקולוג בבדיקה הוא ראה שחלה ימין מוגדלת כ 5 ס'מ, והמליץ על מנוחה כמה ימים ומשככי כאבים, שאלתי היא: האם נרות יכולות לעשות כזאת תופעה? ושאלה נוספת מכיוון שלא השלמתי את הטיפול בפטריות הוא נתן לי נרות אחרות שהן נרות אגיסטן האם נרות אלו יכולות לגרום גם לכזאת תופעה והאם מומלץ לקחת במצב של שחלה מוגדלת ? או שיש אפשרות שלא לטפל והפטריה אולי תחלוף מעצמה? תודה מראש וסליחה על אורך השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלה מוגדלת ונרות לטיפול בפטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015אין קשר בין שחלה מוגדלת לנרות לפטריה שלקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהריון ?עדן14/08/2015
אתמול אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין הקונדום נקרע ואז אחרי 4-5 שעות לקחתי פוסטינור
והיום אחרי שעבר כבר 23-22 שעות עשיתי בדיקת הריון והיה קו אחד
אני לא בהריון ? אני ממש בלחץ
מורן נשים.14/08/2015אם יש קו 1 ולקחת פוסטינור אל כל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהריון ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015בדיקה להריון תהיה חיובית רק אחרי שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לקחת פוסטינור לא ניראה לי הריון
מרי19/08/2015ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות יאזרותם14/08/2015
אני לוקחת כשישה חודשים גלולות יאז. בחפיסה האחרונה לקחתי גלולה אחת באיחור של 13 שעות בערך. אתמול לקחתי את הגלולה הלבנה השנייה ועדיין לא קיבלתי מחזור. האם יש אפשרות שאני בהריון? האם להמשיך לקחת חפיסה נוספת כרגיל גם מבלי שקיבלתי מחזור?
מורן נשים.15/08/2015יש סיכוי ,גלולה מותר לך לקחת עד 12 שעות לאחר השעה הקבועה שלך לא יותר מזה,מציעה לך לעשות בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015הדימום יכול להגיע תוך 3 ימים של הגלולות הלבנות. אם לא תקבלי בכל הגלולות הלבנות עשי בדיקת שתן להריון
אם שלילי המשיכי חפיסה חדשה כרגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהיוסיפה14/08/2015
שלום רב ד״ר, אני כרגע שבוע אחרי הפלה עם ציטוטק. הייתי אצל רופא הנשים מאז פעמיים והוא אומר שהכל תקין אולטרסאונד וגינאלי. אבל הוא אמר משהו על זה שמשתחררת ביצית. האם זה הגיוני שכבר יהיה לי ביוץ שבוע אחרי ההפלה ??? ואם כן ובאולטרסאונד הכל תקין אפשר לנסות להיכנס להריון ??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015כן
אם רירית הרחם תקינה ואין שאריות של הריון אין שום בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותגל14/08/2015
יש לי כבר כמה שנים שחלות פוליציסטיות והסימפטומים נורא קשים לי, ניסיתי את הטיפולים שהרופאים אמרו לי אבל זה לא עזר, רציתי לברר אם שה חוקי לעבור כריתת שחלות כשאין חשש לסרטן, אני מוכנה לחתום על מה שצריך ולשלם כמה שצריך, השאלה אם זה בכלל חוקי בארץ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015התיעצי עם רופא הנשים שלך להערכתי ההחלטה היא שלך בהתאם לעוצמת הסבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתיבת 1813/08/2015
היי, אני בת 18, לפני כחודש שכבתי בפעם הראשונה אחרי מאמצים רבים עם חבר שלי, השתמשנו בקונדום בגלל שגלולות פמינט עשו לי המון תופעות לוואי והקשה מביניהן הן מיגרנות שהובילו לMRI .
קיבלתי מחזור בתאריך שהייתי צריכה לפני כשבועיים, לפני שישה ימים התחיל לי שוב דימום בזמן שהייתי בחו"ל, מאוד נלחצתי, הדימום היה כבד בהרבה מווסת רגילה והבנתי שלא יכול להיות שזה וסת כי מאז ומתמיד היה לי מחזור דיי סדיר, מה גם שבדרך כלל הווסת אצלי כארבעה ימים והדימום המשיך עד היום בסביבות הצהריים.
ממה יכול לנבוע ? האם יש קשר לביוץ ? סליחה על האורך, קצת מודאגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
בת 1817/08/2015אשמח לקבל תשובה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בין וסתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015כול להיות שיש שבושים בגלל שהפסקת גלולות
אבל בכל מקרה עשי בדיקת שתן לשלול הריון ופני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחציםנינה13/08/2015
שלום,
כאשר אני במחזור יש לי תחושה מאד לא נאימה של לחץ בפות. ביום בראשון או השני של המחזור. אחרי כמה שעות הלחץ עובר אבל התחושה היא לא נוחה. לא מזמן, אותה תחושת לחץ החלה גם בזמן ביוץ. האם זה דבר מוכר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוכר מאוד
מורן נשים.15/08/2015תופעה מוכרת מאוד לרוב הנשים,מציעה לך לשמור על הגיינה בזמן המחזור,להתקלח הרבה ולהחליף פד כל כשעה והמצב ישתפר . כל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחצים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/08/2015בהחלט דבר מוכר
נגרם עקב גודש בכלי הדם בזמן מחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותע13/08/2015
שלום, אם לקחתי חפיסה וחצי של גלולות במקום חפיסה אחת כדי להזיז את המחזור. כאשר אני מתחילה חפיסה חדשה לאחר השבוע הפסקה, כמה זמן עד ששוב אהיה מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015אחרי שבוע הפסקה תהיי מוגנת מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור הנקה והריוןנועה13/08/2015
שלום
ילדתי ב13.01.15 לאחר הלידה היה לי דימום כמו לאחר כל לידה,
ולאחר חצי שנה בדיוק קיבלתי מחזור.
אני עדיין מניקה והשאלה שלי היא האם אני אמורה כבר לקבל שוב מחזור באופן סדיר או שמא זה יכול שוב להיפסק כל עוד אני מניקה.
(מניקה ומזינה את התינוק במנת תמ"ל+מרק פעם ביום )
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הנקה והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015אם קבלת מחזור אחד את אמורה לקבל כבר מחזורים לגבי סדירות לא ידוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר והורמוניםתמי12/08/2015
האם יתכן שאם אני לא מאוזנת הורמונלית (אין לי מחזור סדיר) אז כאשר אני עושה לייזר למשל בידיים 3/4 יד, אז תהיה לי צמיחה מוגברת באיזורים סמוכים לאיזור של הלייזר? כמו למשל היד העליונה? אם כן מה לעשות? אם לא, האם זה הצמיחה נובעת מחוסר איזון הורמונלי בלבד ואינה קשורה ללייזר?
כי נראה לי שלפני שנתיים כשרק התחלתי את טיפולי הלייזר הייתי הרבה פחות שעירה. אומנם באיזורים כמו הבית שחי, ידיים תחתונות ורגליים תחתונות זה עזר משמעותית. אך בכל האיזורים הסובבים אותם נראה כי החמיר (רגליים עליונות וסמוך לבית השחי - היד הפנימית העליונה נהיה שיער שחור, ארוך וגס כמו שיער ערווה, שוודאות לא היה לפני הטיפולי לייזר! וגם הידיים העליונות)
מה עליי לעשות? יש לזה טיפול? אני יודעת שהאיזור של הידיים העליונות הורמונלי ולכן לא איפשרו לי לעשות שם טיפול, אז איך אני אוכל להוריד את השיער המיותר מהאיזור?
ועוד משהו: האם ייתכן שלייזר באיזורים אלו יכול להחמיר גם את מצב השיעור בבטן וחזה ופאות לחיים? או שזה רק קשור בחוסר איזון הורמונלי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר והורמונים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015כדאי להתיעץ בנושא עם רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלצין קרםטלי12/08/2015
שלום,
קיבלתי דלצין קרם עקב ממצא של דלקת כרונית בצוואר הרחם בבדיקת קולפוסקופיה + ביופסיה.
רציתי לשאול האם יש אנטיביוטיקה אחרת חוץ מדלצין שמהווה לו תחליף ראוי.
כאשר עדיין המטרה היא טיפול מקומי ולא פומי.
וכמו כן, שאינה ממשפחת פניצילין.
תודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלצין קרם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015התיעצי עם רופא מטפל שלך מה מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלצין קרם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015התיעצי עם רופא מטפל שלך מה מתאים לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקאנונימית12/08/2015
שלום,
לפני כ5 חודשים החלפתי גלולות ממליאן לזואלי מאז כבר פעמיים תוך 3 חודשים סבלתי מפטריה בנרתיק.
1.האם יכול להיות שהגלולות הספציפיות האלה גורמות לפטריה? לפני כן אף פעם לא הייתה לי פטריה או זיהום.
2.יכול להיות שבמקביל לגלולות כדאי לקחת פרוביוטיקה כדי לאזן את רמת החיידקים הטובים?
3.האם גם הבן זוג שלי צריך להיבדק או להיות מטופל? הפטריה יכולה לעבר אליו? ואם כן איך ולמי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/08/2015פטריה לא אמורה להיות מדבקת
זואלי לא אמור לגרום יורת לפטריות
פרוביוטיקה רצוי מאוד לקחת בתקופה של פטריות חוזרות. אם הפטריות ממשיכות כדאי לעשות תרבית ולראות איזה פטריה זו שכן יש פטריות שעמידות מבפני טיפולים רגילים לפטריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)