מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מליאן ודחיית מחזורענת13/08/2014
שלום, אני בת 22 ומשתמשת בגלולות מליאן חודשיים.
ב27.8-31.8 אני טסה עם הבן זוג לחופשה. באותו השבוע ביום שני אני לוקחת גלולה אחרונה מהחפיסה ואמורה לקבל מחזור. אני מעוניינת לדחות את המחזור חד פעמית.. מתגובות שקראתי באינטרנט, הבנתי שיש סיכוי שיהיה דימום למרות הגלולות. אז השאלה היא - האם יש סיכוי כזה?
שאלה נוספת-במידה והשבוע אני מפסיקה לקחת גלולות, לאחר מספר ימים מקבלת מחזור, האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות כאילו זאת חפיסה חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
ענת13/08/2014בשאלה הראשונה-להמשיך לחפיסה חדשה למשך שבוע של החופשה ואז להפסיק לקחת בשביל לקבל מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014שתי האופציות אפשריות או לצרף שתי חפיסות או להפסיק את הנוכחית כמה ימים לפני הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
ענת14/08/2014אני לא בטוחה אם הבנת אותי נכון .. לגבי האופציה השנייה של הקדמת המחזור
אני מתכוונת להפסיק את הגלולות, לקבל מחזור ועם המחזור הזה ישר להתחיל חפיסה חדשה כמו שעושים כשרק מתחיליפ להשתמש בגלולות. זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמליאן ודחיית מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014כמובן שקיים סיכוי עם כי לא גבוה
יש להצמיד את שתי החפיסות לצורל דחיית מחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל ביקשתי להתייחס לשאלה השניי
ענת14/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ציסקוטפיה ובתוליםבלחץ13/08/2014
שלום רציתי לדעת האם הבדיקה דרך הנרתיק והאם היא יכולה לגרום לאיבוד בתולים האורולוג אמר שמחדירים 2 צינורות דרך פי הטבעת ודרך שלפוחית השתן שזה מה דרך הנרתיק?והאם זה בטוח שזה לא יפגע בבתולים או יש סיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ציסקוטפיה ובתולים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/08/2014בציסטוסקופיה לא מחדירים שום דבר לתוך הנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...קרן13/08/2014
היי שלום רב רוצה להתיעץ איתכם...אני סובלת משחלה פוליצסטית עם דלקות ופטריות חוזרות עשיתי תבדיקה של הפאפ התוצאות היו שינוים דלקתיים..עכשיו בימים האחרונים הרגשתי כאבים נוראים באיבר המין בזמן חדירה ואחרי כשהלכתי לראות מה זה ראיתי כמו גוש בשר שכמעט יוצא החוצה מהאיבר המין ואני מרגישה רוב הזמן כאילו עומד לצאת הגוש כמו משהו תקוע בתוך האיבר ובנוסף התחילו לי גם הפרשות לבנות וגרד..קבעתי תור לרופא נשים אבל בנתיים אולי יש פה מישהו שיכול להגיד לי מה זה?ולהסביר לי יותר טוב מה זה שינוים דלקתיים?תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/08/2014אי אפשר לומר במה מדובר. את חייבת להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ימים בטוחים??מיכל12/08/2014
רציתי לשאול בבקשה.. יש ה14 ימים שהם בטוחים מבחינה להיכנס להיריון..שאין סיכוי להיכנס נכון? ויש את הימים שהסיכויים הרבה יותר גבוהים. או שהכל בכלל שטויות?
אשמח לקבל קצת סדר בראש :) תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימים בטוחים?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014הימים היותר בטוחים הם רק אלו שאת יודעת שהם אחרי שהיה ביוץ ולקראת מחזור
אם את רוצה להסתמך על ימים בטוחים עשי בדיקת לברר מתי הביוץ ורק 3 ימים אחרי הביוץ את יכולה לסמוך שלא תהרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה..
מיכל17/08/2014קצת קשה לי להבין מתי הביוץ..אפשר לדבר מבחינת ימים או שבועות... דווקא השבועיים שלקראת המחזור יותר בטוחים?
חשבתי בדיוק הפוך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014אם את רוצה להבין יותר מתי הביוץ הכנסי לאינטנט יש אתרים שמסבירים חישובים של ימים בטוחים
בעקרון כל השיטה יש ימים בטוחים ממש איננה בטוחה ואני ממליצה לך לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה שיעשו ביעילות מקסימלית את העבודה של מניעת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוסטינוריעל12/08/2014
שלום רב,
רציתי לברר מה עלי לעשות אם נטלתי גלולת פוסטינור אחרי מגע מיני, והסתבר לי אחר כך שהיא פגת תוקף מלפני שנה.
הבנתי שאין סכנת הרעלה.
האם עלי לקחת כעת גלולת פוסטינור נוספת או שזה מסוכן בגלל שמדובר ביותר מידי הורמונים?
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014התיעצי עם החברה המשווקת את הפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולוגיתיעל12/08/2014
היי.. אני מחפשת גניקולוגית שמתמצאת גם בטיפול מיני וכאבים ביחסי מין. מאוד חשוב לי שזו תהיה אישה ואני לא יודעת כיצד למצוא מישהי מהימנה.. האםמיש איזשהו ערוץ או אתר המרכז גניקולוגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טרום גיל המעבר...רבקה12/08/2014
אשמח לקבל המלצה על תוסף טבעי לטיפול בתופעות גיל המעבר.
אני בת 48.5 וסובלת מגלי חום ושינויים חדשים במצב הרוח (מאושר גדול לדיכאון ודאון קיצוניים...)
וממש לא יכולה יותר.
בלי הורמונים בבקשה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרום גיל המעבר... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014פני לחנויות טבע והתיעצי לגבי טיפולים טבעיים לגיל מעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תוספי תזונה טובים
רבקה17/08/2014לי המליצו על פמארל וזה ממש עזר אחרי חודש- חודש וחצי . תנסי ללכת לחנות טבע ולהתייעץ עם הרופא אם את לא רוצה הורמונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרהיעל12/08/2014
היי! אני עתידה להתחתן ב26 לחודש, וכנראה גם לקבל מחזור בסביבות התאריך הזה. הרופא נתן לי דופסטון. אשמח אם תוכל להגיד לי באיזה תאריך מומלץ לי להתחיל לקחת את הכדורים אם קיבלתי מחזור ב24.6 וב27.7
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014מיום 15 למחזור הקודם ספירה מהיום הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי לקיחת גלולותא12/08/2014
שלום רב,
כרגע אני באמצע חפיסת גלולות פמינט, ואני אמורה לקחת את הגלולה האחרונה ביום ג' הבא. בשל חופשה, אני רוצה להפסיק לקחת את הגלולות היום, יום ג', כדי שאקבל מחזור השבוע, ושבוע הבא אתחיל חבילה חדשה ביום ג'. האם הדבר אפשרי? זה יכול לגרום לדימומים בזמן לקיחת הגלולות? והאם צריך להשתמש באמצעי מניעה נוסף?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי לקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014אפשרי ואת מוגנת אבל התחילי את החפיסה החדשה ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון??נעה12/08/2014
שלום,
ילדתי לפני כארבעה חודשים. כחודש לאחר הלידה התחלתי ליטול גלולות סרזט ללא הנקה. מזה כחודשיים יש לי דימומים שהולכים ובאים ולפני כשבוע היה לי מחזור ממש. אציין שאיני יכולה לעבור כרגע לגלולות רגילות כיוון שיש חשש שיש בעיה בקרישיות ולכן הונחתי להמשיך עם הסרזט עד לתום הבירור הרפואי.
השבוע התחילו לי בחילות בעיקר בערבים אבל לא רק. האם יש סיכוי שאני בהריון? או שאולי זוהי תופעת לוואי של הגלולות?
אשמח לתשובתכם המהירה
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני בהריון?? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014עשי בדיקת שתן לשלול הריון ואם שלילי סביר להניח שהבחילות הן מסיבה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות ואיחור של שני מחזוריםדנה12/08/2014
אני בת 21 נוטלת גלולות כ3 שנים
לא סבלתי מעולם ממחזור לא סדיר
בעבר פעם בשנה הייתי עושה
הפסקה של חודש מהגלולות והמחזור
היה מופיע בזמן
בחודש מאי עשיתי הפסקה מהגלולות וכרגע
יש איחור של שני מחזורים
יש לציין שלא קיימתי יחסי מין לא מוגנים
ולמרות זאת עשיתי בדיקת שתן שיצאה שלילית
תופעה זו הגיונית? יש לי תור לרופא נשים בעוד
כשבועיים אך עניין זה נורא מטריד אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות ואיחור של שני מחזורים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014יכול להיות הפרעות בהופעת מחזור לאחר הפסקת גלולות לא להלחץ. רופא הנשים יתן לך כדורים לזרוז המחזור בתקווה שזה יפעיל בחזרה את המערכת ההורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה12/08/2014האם אני יכולה לרכוש כדורים אלו ללא מרשם רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי ציטוטקלירז12/08/2014
שלום,
עשיתי הפסקת הריון באמצעות ציטוטק אחרי שעובר לא התפתח. אחרי ההפסקה היה דימום ארוך של שבועיים וחצי ואחר כך הפרשות חומות רבות. האולטרה סאונד הראה שהשק אכן יצא. אחרי 4 שבועות קיבלתי מחזור ואחרי יומיים וחצי המחזור פשוט נעלם. במהלך היומיים מחזור היה חזק. האם תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי ציטוטק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014נשמע שתקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותדנה12/08/2014
שלום,אני בת 19, ברקע-עם סוכרת נעורים,תת פעילות בלוטת התריס.ושחלות פוליציסטיות.
-שאלתי היא ,האם שחלות פולי׳ עלולות לגרום לכאבי בטן,ולנפיחות בבטן?(ז״א נפיחות קבועה שיש לי כבר כחצי שנה ).תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014לא בהכרח
פני לבדיקת אולטראסאונד של ההאגן והבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיליון פולידין של ד'ר פישרא11/08/2014
יש לי זיהום נרתיקי והרופא רשם לי את הפתיליות ל6 ימים פעם ביום
ההפרשרות אכן הופסקו אבל עכשיו יש לי אודם וצריבה ב"שפתיים הפנימויות"
מה עליי לעשות??? טרם סיימתי את הטיפול בפתיליות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיליון פולידין של ד'ר פישר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014הפסיקי את הפולידין יכול להיות שאת רגישה לחומר ופני שוב לרופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב וגלולותא11/08/2014
שלום,
אני נוטלת כבר מספר שנים גלולות מסוג יסמין
הנוירולוג רשם לי תרופה בשם רמוטיב נגד דכאון ובעלון רשום כי יתכנו תגובות בין תרופתיות עם גלולות למניעת הריון הרופא לא ציין זאת. אשמח לדעת אם יתכן והתרופה רמוטיב תוריד את יעילות הגלולה? והאם יש גלולה אחרת שניתן לקחת עם רמוטיב?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/08/2014פני לרופא הנשים שלך
לדעתי אין מניעה לשלב בין התרופות רק לא לקחת באותו הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)