מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכוי להריון ואישור הפלהפ16/08/2014
1. נראה לי שהיה לי ביוץ וקונדום נפל. לקחתי פוסטינור כ2-3 שעות מקסימום מהרגע. האם יש סיכוי להריון?
2. במידה ואני בהריון אני רוצה הפלה. לפי החוק כפי שכתוב באינטרנט אין לי שום אפשרות לקבל הפלה. האם אני חייבת ועדה גם אם אבצע באופן פרטי עם כדור? אני בשום פנים ואופן לא רוצה להיות בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
פ18/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי להריון ואישור הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014סבירות להריון מאוד נמוכה עם פוסטינור
הפלות ללא מעבר דרך ועדה להפסקת הריון הן מחוץ לחוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר נטילת גלולותשיר16/08/2014
לראשונה בחיי התחלתי לקחת גלולות מסוג דיאנה.
אמור היה להתחיל אותן ביום הראשון למחזור,
היתה לי הפרשה חומה וחשבתי שזה בואו של המחזור ולכן התחלתי לקחת את הגלולה.
לאחר מכן היו לי הפרשות חומות במשך שבוע, ומעט מעט דם. האם זה הגיוני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2014כן הגלולות יכולות לשנות ולהקטין את המחזור
אם את פעילה מינית עשי בדיקת שתן להריון לשלול כניסה להריון לפני התחלת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה שלישית אחרי סיבוחיםאור15/08/2014
אני בהריון שלישי בשבוע 34, הריון לא פשוט (אנמיה חריפה, כאבי רגליים נוראיים, בצקות וכו'). הלידה הקודמת שלי הייתה לפני שש וחצי שנים והייתה לידת מלקחיים. לאחר הלידה נוצרו סיבוכים שהתגלו רק לאחר כשבוע וחצי ובעקבותם נותחתי ואושפזתי לשבוע (קרעים בצוואר הרחם והנרתיק).
שאלתי היא האם לא כדאי להפחית את הסיכון ולקבוע קיסרי מראש? הרופא שלי אומר לי בכל פעם שצוואר הרחם נראה תקין, אבל עד שלא נגיע ללידה עצמה, לא נוכל לדעת כלום בוודאות. הוא לא ממליץ על קיסרי מראש, אבל אני מלאת חששות שהגוף שלי לא יעמוד בלידה רגילה אחרי הטראומה שעבר והתחשב בעובדה שאני גם כך בסוג של תת תפקוד.
מה נהוג לעשות במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה שלישית לאחר סיבוחים.. אין מענה
אור25/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה שלישית אחרי סיבוחים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014אין חוקים והתשובה תלויה בך, אם את בחששות כבדים ולא רוצה להתמודד עם לידה רגילה יש מצב שאפשר לבקש ניתוח קיסרי מוזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה שלישית אחרי סיבוחים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/08/2014אין חוקים והתשובה תלויה בך, אם את בחששות כבדים ולא רוצה להתמודד עם לידה רגילה יש מצב שאפשר לבקש ניתוח קיסרי מוזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ומחזור אחרי לידהס.15/08/2014
שלום רב!
אני 17 ימים לאחר קיסרי מתוכנן. הדימום אחרי הלידה נפסק כמעט לחלוטין לפני יומיים-שלושה. היום פתאום התחיל דימום חזק(כמו ביומיים הראשונים של ווסת).
האם זה יכול להיות מחזור כבר? לא מוקדם מדי? האם יש צורך לגשת לבדיקת רופא נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת פרטים
ס.16/08/2014אני בת 40, לאחר לידה שלישית (1 - רגילה, 2 אחרונות - קיסרי). ברקע מיומה, אשר גדלה פי-2 בהריון (לפי מדידה אחרונה בשבוע 23 - 4*5 סמ').
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג נשכח בחוץשני15/08/2014
הי , תודה על העזרה!!
בעלי הוציא לי את טבעת הנוברינג ביום רביעי בערב בעת קיום יחסי מין ושכח לומר לי.
מצאתי את הטבעת היום(יום שישי-לאחר יום וחצי ) על המיטה, ישר נלחצתי והכנסתי אותה פנימה.
יש לציין שהחדרתי טבעת חדשה ביום רביעי שעבר.
האם אקבל מחזור עכשיו לאחר שהייתי במחזור לפני שבועיים?
האם הטבעת אפקטיבית לאחר שהיתה בחוץ ולא בקירור כמעט יומיים?
האם אני לא מוגנת?
מה עושים במצב כזה?
לא רוצה לקבל עכשיו מחזור וגם רוצה להיות מוגנת מפני הריון לא רצוי?
בבקשה תעזרו לי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני ב24 אם זה עוזר...
שני15/08/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתאושרית14/08/2014
תחילה תודה על הפורום הנפלא.
בת 41 + 4 התחלתי החודש טיפול פוריות גונל f .
האם לדעתכם אני " זקנה" כדי להביא עוד ילד?
האם אני בסיכון להביא עוד ילד?
האם הילד בסיכון ?
אני כבר לא יודעת אם הצעד שלי נכון ???
אני כבר מבולבלת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן14/08/2014שלום רב,
אנו לא יכולים לתת תשובות לשאלויך משום שבחלקן הן לא אתיות או מאד ספציפיות לתשובה באינטרנט. לכן תפני ליעוץ אצל הרופא המטפל שלך או אצל הפסיכולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זהקרן14/08/2014
cervical dysplasia condyloma accuminata?הייתי אצל הרופא נשים היום וזה מה שרשם לי בהבחנה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014כמובן שישי לבקש מהרופא המטפל הסר מדובר בשינויים בצוואר הרחם מלווה בוירוס פפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא הסביר לי כלום רק מהדף וגוגל.
קרן14/08/2014מהגוגל הבנתי קצת הוא רק נתן לי הפניה לקולפסקופיה ונראנ לי שאמר שיוציאאת זה...זה תאים טטרום סרטנים?מה זה אומר?ומה זה פפילומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מליאןחני14/08/2014
עד לפני חודש הייתי עם התקן מרינה 5 שנים יום אחרי שהרופא הוציא אותו קיבלתי דימום ארוך כ 10 ימים
22 יום אחרי שהוצאתי את ההתקן התחלתי לקחת גלולות מליאן בזמן שלא היה מחזור ואני מתכוונת לקחת את החפיסה 21 יום ואח"כ להפסיק
שאלתי ממתי אני מוגנת למרות שלא התחלתי לפי הכללים שצריך ביום הראשון למחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מליאן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014החל מהמחזור הבא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
דליה14/08/2014האם אני צריכה במחזור הבא להתחיל כמו בפעם הראשונה ביום הראשון של הווסת או בסיום הווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורדנה14/08/2014
הי, אני בת 43 אם לשלושה )שלישי נולד בעקבות הפרייה(
בדרך כלל מחזור ווסת סדיר בן 25 יום. בשנה האחרונה הצטמצמם ל 21 יום . כלומר קיבלתי כל שלושה שבועות . הפעם האחרונה שקיבלתי מחזור היתה בתאריך 29 ביוני. הייתי אמורה לקבל שוב ב 22 ביולי (לא משתמשת בגלולות או התקן וכו(. ולא קיבלתי מחזור עד רגע זה. מה עליי לעשות ומה זה יכול להיות?
בתחילת יולי עשיתי בדיקת פאפ ללא קשר כמובן ולא יצרו איתי קשר.
אשמח לתשובתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור
דנה14/08/2014עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014יש לשלול אפשרות של הריון
באשר להמשך בירור יש לפנות לרופא נשים לבצע בדיקה מלאה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית מחזור-פרימולוט נורלירון14/08/2014
שלום
ביום שבת תכננתי לנסוע עם חברים לבריכה, אבל אני אמורה לקבל מחזור ביום ראשון.
אני מעוניינת לדחות את המחזור בכמה ימים.
ביום שלישי (לפני יומיים) גניקולוג נתן לי 5 מ"ג פרימולט נור פעמיים ביום. אני אמורה לקבל את המחזור ביום ראשון.
רציתי לדעת מה הסיכוי שבאמת המחזור יידחה אם התחלתי לקחת את הכדורים ביום שלישי? כלומר 5 ימים לפני תאריך קבלת המחזור המשוער. האם יכול להיות שהתחלתי מאוחר מידי?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיית מחזור-פרימולוט נור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014זהו הטיפול המקובל לא ניתן לנבא שעיור (אחוזים) את הסיכוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
לירון14/08/2014אם התחילו לי כבר סימנים של לפני מחזור: כאבי בטן תחתונה ורגישות בשדיים, האם זה אומר שלא יהיה עיכוב של המחזור? או שלמרות התסמינים, עדיין יכול להיות עיכוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיקוב מחזור רציני2014/08/2014
בשבוע שעבר )חמישי) שכחתיי לקחת גלולה וקימתי יחסי מין עם קונדום והכל היה תקין. בשישי בערב שמתיי לב ששכחתי לקחת את הגלולה של חמישי אז החלטתי לקחת את שתיהן ביחד והן 2 הגלולות האחרונות בחפיסה. היום (חמישי) עבר שבוע ועדיין לא קיבלתי מחזור.. מה הבעיה? האם עשיתי טעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיקוב מחזור רציני - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין14/08/2014יש לבצע בדיקת הריון לשלול אפשרות של הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
2014/08/2014אבל אין לך הסבר לתופעה?? אני בסימן שאלה גדול פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לזירוז מחזור ללא מרשםדנה14/08/2014
ישנם כדורים מזרזי מחזור ללא מרשם רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לזירוז מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014לא !דורש מרשם רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטה במפשעההילה14/08/2014
כבר 4 חודשים בערך יש לי סוג של בלוטה שגדלה עם הזמן.. גוש שאפשר לתפוס במפשעה.. באזור שבו קו התחתון..אני מגלחת..אבל אם זה היה קורה מהגילוח זה היה עובר כבר.. ובלוטת לימפה גם היה עובר.. אורכה כ 2 ס״מ ובתנועת צביטה אפשר לתפוס אותה..היא לא כואבת אך לעיתים כשנוגעים ישנו כאב חד.. מה זה יכול להיות? והאם טיפול תרופתי יעזור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה במפשעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014פני לבדיקת רופא אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהעדי13/08/2014
שלום,
לפני מספר חודשים הייתה לי פטריה.
קניתי אריזה משולבת של אגיסטן והיא נעלמה לי לגמרי לכמה חודשים. לפני כשבוע וחצי התחלתי להרגיש מחדש גרד. אני חייבת לציין שאני מנסה כמה שיותר לדחות כרגע פגישה עם רופא. יש עוד משהו שאני יכולה לנסות? יש לי גם פצעים אדומים שנראים כמו חצ'קונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014כדאי לפנות לרופא נשים לפני שא נוטלת טיפול נגד פטריות על דעת עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט ואנטיביוטיקהדנה13/08/2014
שלום, אני נוטלת גלולות סרזט כשנה, לאחרונה הפסקתי להניק כמעט לחלוטין. בשבוע שעבר התחלתי טיפול ברפאפן 500 בגלל דלקת בגרון והיום הופיע דימום למספר שעות והפסיק. יש לציין שבמהלך השנה האחרונה לא חוויתי דימומים עם הסרזט. האם ייתכן שהדימום הוא כתוצאה מהשימוש מהאנטיביוטיקה? אם כן, יש סיכוי שאינני מוגנת? תודה רבה, דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט ואנטיביוטיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/08/2014יכול להיות שהאנטיביוטיקה מורידה הגנה ולכן הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)