מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חומציות יתר,יובש בנרתיקספיר סקורי02/10/2013
שלום שמי ספיר אני בת עשרים חיילת פונה אליכם לגבי מספר בעיות אשר מטרידות אותי מזה זמן רב כשנה..אני סובלת מיובש בנרתיק מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין מגיל 18 וחצי כמו כן יש לי דלקות הפרשות מרובות כמעט מדי שבועיים (דלקות) הפרשות כל הזמן.לאחרונה גם צבע הווסת שלי השתנה לצבע כתום .גלולות אני לוקחת לפי תכנונים או אירועים מסוימים לפעמים על מנת להקדים את המחזור ולפעמים להקדימו האם זה מסוכן?אנא ענו לי במהרה מה עלי לעשות.תודה ספיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות יתר,יובש בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/10/2013השאלה מאד לא ברורה ולא ממוקדת. את חייבל לפנות לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפרימולוט-נורסיגלית02/10/2013
בוקר טוב, האם ניתן להשתמש בכדור פרימולוט-נור לילדה בת 12 שקיבלה עד כה 4 פעמים מחזור ? לצורך עיכוב הווסת בגלל טיול שנתי. אודה על תשובתכם המהירה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפרימולוט-נור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין03/10/2013יש להתיעץ עפ רופאה מטופלת
לא מקובל לטפל בילדות בכדורים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניינת בהמלצהגל01/10/2013
שלום רב!
ברצוני להתייעץ עמכם בנוגע להתלבטות קשה שיש לי בנוגע להחלפת גלולות כתוצאה מחוסר הספקה של הספקים הגלולות הן ORTHO-CYCLEN הייתי מעוניינת מה מומלץ להחליף אני נוטלת את הגלולות 5 שנים ואני יודעת שצריך לנסות וכל מיני המלצות עד שמוצאים גלולות מתאימות שוב אבל האם יש מומלץ יותר בשוק הזה?
שאלה נוספת האם זה נכון שלא צריך להפסיק גלולות כל פרק זמן קצר או שמומלץ שכן?
אשמח למענה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת בהמלצה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן03/10/2013שאלה נוספת האם זה נכון שלא צריך להפסיק גלולות כל פרק זמן קצר או שמומלץ שכן?
--- לא צריך.
לגבי השאלה הראשונה - התשובה בתוך השאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיררותם01/10/2013
אני בת 26, נשואה כבר שנה חצי.. המחזור אצלי אינו סדיר.. תמיד יש לי איחור של כמה ימים.. ובחודש הזה יש לי אחיור של 6 ימים ועשיתי בדיקת דם ואין הריון... מה יכולה להיות הסיבה? והאם יש מקום לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקלת ליטול גלולות?
אורית01/10/2013לי היו בעיות מחזור עוד מגיל 17 ,לפעמים היה מאחר לי אפילו בחודש! הלכתי לייעוץ אצל רופא נשים והוא אמר לי שלפעמים איחור נובע גם מלחצים או שינויים בגוף. אני יכולה להגיד לך שממש פחדתי לטול גלולות רק בשביל להסדיר את המחזור כי אני לא ממש בעד להכניס כדורים לגוף אבל מאז שהתחלתי לטול גלולות למניעת הריון פמינט, הכל מסודר בלי חששות ושאלות ואני יודעת בדיוק מתי אקבל. אולי שווה לך ללכת לייעוץ אצל רופא נשים לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ממושך בגלולותאני01/10/2013
שלום רב. רציתי לשאול: 1-אני משתמשת בגלולות מגיל 18, אני כיום בת 35. האם שימוש לאורך זמן כזה ממושך הוא בעייתי או לגיטימי? 2-אני משתמשת בגלולות "יסמין"- בעבר היה פרסום על בעיה איתה, האם זה כך או שלא? 3-הבנתי שיש קשר בין שימוש בגלולות יסמין לכולסטרול, האם זה כך ומה יש בהן שגורם בלעיה? תודה רבה ושבוע טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ממושך בגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013אין הוכחות שיש בעיה עם יסמין
כל הגלולות יכולות לגרום לעליה בכולסטרול
התיעצי עם רופא נשים שלך לגבי המשך לקיחת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יאזשיר01/10/2013
עד כה נטלתי גלולות פמינט. בפעמים האחרונות גרמו לי לבחילות נוראיות והפסקתי.
מאז לא נטלתי גלולולת כבר כמה חודשים.
בעוד חודש אני מתחתנת. מכיוון שאיני רוצה לקבל מחזור החלטתי לקחת גלולות בכדי לשלוט בזה.
לרופא הנשים יש תור רחוק ולכן הלכתי לרופא משפחה שנתן לי יאז.
קצת מפחיד אותי פתאום תופעות הלוואי. האם הן אמורות להיות שונות בגלולות הללו? והאם זה מסוכן מאד לקחת 2 חפיסות ברצף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאז - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013אין בעיה ולא הוכח חד משמעית שמסוכנות יותר מאשר גלולות אחרות מהדור החדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שלא עוברתמיואשת30/09/2013
שלום,
אני בת 25 ועם בן זוג קבוע, כבר 8 חודשים שאני חוזרת שוב ושוב ושוב לרופאת הנשים שלי עם פטרייה שפשוט לא עוברת.
בהתחלה ניתן לי אגיסטן נרות ל-3 ימים בטיפול שחזרתי עליו שוב ושוב במשך 4 חודשים. לפני 4 חודשים שהחלו לרשום לי אגיסטן במינון של 500 מ"ג, פלירג'ין ותרופה אשר ניתנת דרך הפה (לא זכור לי השם) , לצערי הפטרייה/דלקת עדיין לא עברה והטיפול הבא שניתן לי היה דאלאצין ואגיסטן 500 מ"ג- בנוסף בחודש האחרון החלו כאבים בעת קיום יחסי מין עם בן זוגי- יש לציין כי זה לא קרה בעבר.
אני מיואשת וחרדה- מה לעשות? האם לפנות לרופא אחר? האם זהו מצב שלא יעבור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיואשת
מירב30/09/2013אני מאוד מבינה אותך כי גם אני הייתי באותו המצב כמוך ושני דברים יש לי לומר לך 1.לאחר קיום יחסים לכי לשירותים לעשות פיפי זה מנקה ועוזר מאוד ו...2. דברי מאפה משמרים ומתוקים מאוד משפיעים ורצוי להימנע מהם וגם אפשר לשתות דנונה ביו פיסילוס ואפילו לעשות עם זה שטיפות למטה....יש גם כדורים שנקראים חיידקים טובים של ביו הם גם עזרו לי.... מקווה שיעבור לך מהר אני יודעת שזה סבל נוראי ...תחזיקי מעמד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי
מיואשת30/09/2013א. תודה רבה לך על העצות, לצערי ניסיתי את כל מה שהצעת, זה חצי שנה שאני לוקחת פרוביוטיקה, שוטפת עם שמן עץ הזית ושותה חומץ תפוחים אבל זה לא שינה את מצבי :/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת שלא עוברת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013כדאי לעשות תרביתנרתיקית ולראות אם אכן זו פטריה או חיידק. כדאי לעשות גם PCR לSTD לשלול חיידקים שלא רואים בתרבית רגילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדלקת בנרתיק.
שירלי01/10/2013זה שאת מתמידה עם נטילת פרוביוטיקה זה מצויין ואם את מקבלת אנטי' באופן תדיר והרבה, אולי כדאי שתעברי לפורמולה פרוביוטית מחוזקת, שתתן עוד בוסט של חיידקים טובים (מכירה את המולטי ביליון- דופילוס המתקדמת (יעילה למרות השם המאד לא ידידותי למשתמש שסולגאר בחרו...) אבל יש גם אחרות).
חוץ מזה, חושבת שכדאי שתבקשי מהרופא שיעשו תרבית מהנרתיק, לבדוק האם פטריה או חיידק ובהתאם לטפל. היא כתבה לך בדיוק מה לבקש, אולי כשיגלו או ישללו, ידעו איך לטפל ביעילות.
אל תזניחי, תנדנדי לרופאים ותעשי את מירב הבדיקות כדי לבדוק ממה זה נובע. חבל שתסבלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני!!
מה זה משנה?23/10/2013אני כרגע עוברת תקופה נוראית שמעולם לא הייתה לי מעולם לא סבלתי מבעיות בנרתיק..אני אחרי לידה ויש לי התקן ומהרגע שיש לי את ההתקן הכל התחיל להסתבך דימומים דלקות שלא עוברות צריבה כאבים תשישות הפרשות מוגברות פשוט סבלללל אני משגעת את הרופאים חשבו בהתחלה הריון מחוץ לרחם לקחו לי דם ואולטרסאונד וזה לא, ואז אמרו לי דלקת דלקת נתנו לי זידובל גל לא עזר עכשיו נתנו לי את דאלאצין אני מפחדת להשתמש בזה לא יודעת אם זה גם יועיל ואולי זה בכלל פטרייה? או שזה ייצור לי פטרייה? מה עושיייםםם?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור באמצע גלולותרות30/09/2013
שלום,
קיבלתי מחזור 7 ימים לפני סיום החפיסה(גלולות יסמין.) זו הפעם השניה שזה קורה לי. מה לעשות? להפסיק ל-7 ימים או להמשיך לקחת כרגיל? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור באמצע גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/09/2013להמשיך ליטור כרגיל, אבל לשלול להחליף את הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאד בבקשהחסוי30/09/2013
הוספת הודעה פורום גינקולוגיה - ראש הפורום
לחוצה מאד
חסוי(29.9.2013, 23:15)
שלום רב. יש לי מירנה. בתאריך 28 לאוגוסט קיימתי יחסים. בתאריך 12 לאוגוסט היה לי מחזור בתאריך 15 לספטמבר לאחר שלא קיבלתי מחזור נבדקתי בדיקת דם ונמצא תשובה שלילית. עד היום 29 ספטמבר לא קיבלתי מחזור אבל יש לי את כל הסימפטומים של הריון. אני זקוקה בדחיפות לעזרתכם. בבקשה האם הבדיקה היתה מוקדמת מידי?6332* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף מאד בבקשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/09/2013עם מירנה ברוב המקרים אין מחזורים. זה מה שמיוחד במירנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולוודניהיפעת30/09/2013
שלום,
אני מחפשת רופא / רופאת נשים שמכיר את המחלה וולוודניה ויודע איך לטפל בה.
תודה מראש
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולוודניה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן30/09/2013שלום רב,
אני מטפל בוולוודיניה מזה 30 שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קבועים בזמן סקסדנית30/09/2013
שלום. אני בת 20.
אני עם חבר שלי זה כבר 10 חודשים.
הייתי בתולה עד לפני חודשיים. חשוב לציין שקריעת הקרום נעשתה בשלבים- כל פעם קצת במשך ארבעה חודשים כי ממש כאב לי.
לא ירד לי דם בפעם הראשונה.
משה חודשיים אנחנו שוכבים וזה אף פעם לא מחליק פנימה, זה צורב שורף וכואב בצורה קיצונית. אנחנו כל פעם שמים גל וקרמים וכאלה כדי להחליק את זה..
הלכתי לרופא נשים ואמר שיש
לי פטריה. לקחתי משכה וטיפלתי בה. אחרכך היה לי דלקת בדרכי השתן ולקחתי אנטיביוטיקה שהפסקתי באמצע בגלל תופעות לוואי, אהל הדלקת חוסלה.
כבר חודששים שלמים אני מנסה לעשות איתו ושום דבר לא נעים, לאנאצבע ולא כלום. הכל כןאב לי. אני תוהה אם זה כבר סקסולוג או גניקולוגי? אני כן אוהבת את חבר שלי , בכל אופן.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים קבועים בזמן סקס - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013צריך לשלול שיש לך וסטיבוליטיס שזו תגובה של רגישות בפצתח הנרתיק בזמן חדירה. האם את מספיק רטובה? לא מכווצת? מסי חומרי סיכוך אם לא יעזור נסי משחת אזראקאין 5% חצי שעה לפני חדירה למרוח בפתח בתקווה שיקל כדאי לפנות לגינקולוג שמומחה בבעיות של מחלות העריה ווסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רחםמירב29/09/2013
שלום אני בת 36 אחרי 3 לידות וכל הזמן יש לי אי נוחות וכאבים ברחם מה עליי לעשות??? ומה זה אומר??? המחזור שלי מגיע כל שבועיים שלוש ולפני כשלושה חודשים קיבלתי זריקה למניעת הריון שדי הואילה לי לגבי המחזור אין לי דימומים רק החתמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??
מירב30/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013אי אפשר לתת אבחנה דרך האינטרנט מבלי לבדוק.
פני לרופא נשים שלך להמשך ברור של הכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור - פעמיים בחודשגלית29/09/2013
שלום,
אני בת 25 ואני נוטלת גלולות מינס בשנה האחרונה (לפני כן נטלתי 6 שנים יסמין) והמחזור שלי מגיע באופן סדיר מדי חודש. לראשונה קרה לי המקרה הבא : החודש קיבלתי מחזור בזמן, אך הוא היה ממש קצר, רק יומיים והדימום היה מועט. בדר"כ המחזור אורך 3-4 ימים עם דימום בינוני.
בהמשך החודש שכחתי ליטול גלולה אחת - ולמחרת התעוררתי בבוקר וגיליתי דימום. הדימום נמשך כ-12 שעות, אולי קצת יותר, ממש מעט דם, עד כדי כך שהתקשתי להחדיר טמפון. ייתכן והדימום זהו מחזור שהגיע עקב אי נטילת גלולה ביממה שלפני כן? שמעתי על מקרים מסוג זה אך לא קרה לי מעולם. כמו כן, שכחתי לא פעם ליטול גלולה - אך המחזור לא הגיע כבר למחרת.
אני ממשיכה ליטול את הגלולה לפי הסדר של החפיסה, האם זהו דימום שיש לדאוג ממנו?
תודה מראש
ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - פעמיים בחודש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013בגלל שהמינון של מינס מאוד נמוך הורמונלית כל שיכחה של גלולה יכולה לגרום לדימום לא סדיר בעקבות זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קרישת דםסופי29/09/2013
רציתי לברר בבקשה, אם עשיתי בדיקת קרישת דם (4 פרמטרים: PT-INR, PT-SEC, PT %, APTT-sec) לפני כשנתיים (מאז נוטלת כמה סוגי גלולות כשהחליפו לי לאחרונה סוג) האם עליי לעשות את הבדיקה שוב.
כלומר נהוג לעשות את הבדיקה הזו אחת לכמה זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישת דם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013לא באופן שגרתי התיעצי עם רופא הנשים שלך אם יש סיבה לעשות הערכת קרישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר עם גלולותסם29/09/2013
הו, אני נוטלת גלולות כבר יותר משנה והמחזור שלי עדיין לא סדיר לחלוטין, אני לא מקבלת מחזור בדיוק באותו התאריך כל חודש.
אני לוקחת בשעה קבוע בדרך כלל ועושה הפסקה של 7 ימים, המחזור תמיד מגיע בהפסקה אבל לא בתאריך קבוע
למה זה?
זה בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא כל כך תקין
ספיר29/09/2013אני גם התחלתי לקחת גלולות פמינט כדי להסדיר את המחזור וכבר מהשימוש הראשון המחזור שלי נהיה סדיר, איזה גלולות את לוקחת? אולי את צריכה להחליף אותן. ניסית לשאול את הרופא שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב01/10/2013לא משנה העיקר שמגיע המחזור בהפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)