מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיידק האוראופלסמהנעמה16/10/2013
שלום, לפני ארבעה חודשים התגלה לי הממצא הזה: U.UREAL/PAPVUM-PCR, בשתן. רופאת הנשים נתנה לי תרופה בשם ZETO. אחרי 4 חודשים, של התנזרות מסקס נורמלי, התוצאה בממצא זה עדיין היתה חיובית. הרופאה הייתה אובדת עצות. אמרה לי לחכות עוד חודש ולבצע שוב בדיקת שתן, ללא תרופה נוספת.
שאלותי:
1. למה הטיפול ב ZETO לא עזר?
2. האם יש טיפול תרופתי אחר למחלה?
3. האם, לידיעתך, החיידק הזה עובר גם במין אוראלי?
4. האם בן הזוג גם חייב בטיפול תרופתי, למרות שלא נמצא אצלו החיידק בשתן? החיידק הזה יכול להיות במצב רדום בגוף ולא יגלו אותו בבדיקת השתן?
4. מה לעשות????
מיואשת.
תודה.
אשמח לקבל תשובה לכל השאלות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק האוראופלסמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013אם הממצא של החיידק היה בבבדיקת שתן של PCR לא בהכרח זהו זהום אקטיבי. אם אין סימפטומים או תלונות ברב המקומות לא מטפלים בחיידק. אם הרופאה לא יודעת איך להמשיך את הטיפול בך שתפנה אותך לזהומולוג במסגרת הקופח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאפרת16/10/2013
לאישה עם אוסטיאופורזיס 3.1- ועקמת בגב תחתון,
1)האם יש מניעה ללידה טבעית? או שמא רצוי לבצע ניתוח קיסרי?
2) בנוסף האם מותר לה לקבל אפידורל?
3) האם גם במקרה שיש עקמת בגב תחתון אין מניעה לקבל אפידורל?
אשמח לקבל מענה בתודה מראש אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013כל מקרה לגופו
התיעצי עם רופא נשים שלך קשה לתת תשובה מוסמכת במקרה שכזה דרך האינטרנט ללא בדיקה וללא מסמכים רפואיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינג ועקירת שןמיה16/10/2013
שלום,
אני משתמשת בנובה רינג ועומדת לעבור עקירה כירורגית, שאחריה למיטב הבנתי מקבלים אנטיביוטיקה ומשככי כאבים.
את הטיפול אני עוברת בשבוע ללא הטבעת, האם האנטיביוטיקה פוגעת ביעילות הנובה רינג? אם כן, מתי אהיה מוגנת שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג ועקירת שן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013אין צורך בתוספת הגנה שכן הטבעת דואגת לספיגה של ההורמונים ישירות למחזור הדם ללא מעבר במערכת העכול ולכן אין פגיעה ביעילות ההגנה בגלל בעיות בספיגה במערכת העיכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרע לאחר לידהיעל16/10/2013
לפני שנה וקצת ילדתי בן בלידה שהסתיימה עם קרע בדרגה 3 b קרע שכולל פגיעה בסוגר פי הטבעת. מיד לאחא הלידה עברתי ניתוח לתיקון הקרע ונכון להיום אינני סובלת מהשלכות כלשהן כתוצאה מהקרע. אני מתכננת הריון נוסף בקרוב וזכור לי שלאחר הלידה נאמר לי שכנראה אצטרך לעבור מעתה והלאה ניתוח קיסרי. מה מומלץ? קיסרי או לידה וגינלית? ברצוני לציין שעברתי החלמה לא קלה בכלל כתוצאה מהקרע ואינני מעוניינת לסכן את המקום שוב פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013ההמלצה היא ניתוח קיסרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנה בנטילת תכשיר זה ?רינת16/10/2013
שלום רב, רציתי לשאול את הפורום הנכבד לגבי מוצר טבעי להגדלת חזה ששמו נאטורל בי. אני חוששת שמא החומרים עלולים להזיק אף שמובטח שהם "טבעיים" ...
אני יודעת שעיסוי החזה מזרים דם ולפיכך עלול להגדיל למראית עין את השטח אבל מה לגבי צמחי המרפא המצויינים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סכנה בנטילת תכשיר זה ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013אין שום תכשיר טבעי במריחה על העור שיגדיל את רקמת השד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינת - בקשר ל- naturalbe
דנה11/12/2013מעבר לסיכונים שעליהם את שואלת (הטריד גם אותי) שמעת על מישהי שזה באמת עזר לה? או שזה מן scam
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולותנעמה16/10/2013
שלום, אני בת 25, בעבר נטלתי גלולות לתקופות של חודשיים - שלושה כאשר קיימתי יחסים. עכשיו אני נוטלת גלולות ביום ה15 ואני רוצה להפסיק לקחת. האם ההפסקות שאני עושה כל הזמן או הנטילה הלא מאוזנת יכולה להזיק לי? זה בסדר להפסיק באמצע או שמא אני צריכה לחכות לפחות עד סוף החודש, לקבל מחזור, ולא להמשיך לקחת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/10/2013את יכולה להפסיק את הגלולות. יש יציאה מאיזון הורמונלי אם את מתחילה ומפסיקה לעתים קרובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת משובשתמיכל15/10/2013
שלום רב! ביתי בת 14 וחצי קיבלה מחזור לפני חצי שנה אך המחזור אינו סדירפעם אחרי 30 יום פעם 45 ופעם אחרי חודשיים,האם הכל בסדר? האם זה תקין? אמא מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת משובשת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013בהחלט יכול לקרות. לוקח לפעמים כשנה עד שהמחזור מתייצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקןאור15/10/2013
רציתי לדעת על התקן בשם ג'ני פיקס ... מבחינה בראותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקדיםאתי כהן15/10/2013
שלום שמי אתי בת 36 אחרי 3 ניתוחים קיסריים האחרון לפני 5 שנים יש לי בערך בשנה האחרונה בעיה במחזור שהוא מקדים כל חודש ב5 ימים בדיוק
הלכתי לרופא לני חצי שנה בערך ואני רוצה שוב הריון ולא הולך הוא נתן לי את הכדורים פרוקליטון משהו ואמא שיסדר את המחזור חוץ מהשמנה זה לא עשה לי כלום למה מחזור מקדים
צריך ללכת לרופא שאני במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מקדים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013חיזרי לרופא להמשך ברור וטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מליאןאלין15/10/2013
שלום.אני לוקח גלולות בשם מליאן.סיימתי את החפיסה הראשונה אתמול, אחרי כמה ימים עליי להמשיך לקחת את החפיסה השניה.?.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מליאן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013הפסקה 7 ימים וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותציפי15/10/2013
אני נוטלת כדורי סרזט כבר כשלושה וחצי חודשים, ומניקה במקביל. לאחר שלושה חודשים עשיתי בטעות הפסקה של שבוע בנטילת הכדורים. למשך כמה זמן עלי להמנע מקיום יחסי מין במצב שלא יגברו הסיכויים להריון? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013שבועיים הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות שיצאו מהמגוון?!אן15/10/2013
שלום,
עד כה במשך שנתיים נטלתי גלולות אורטו-סיקלן שרופאת הנשים רשמה לי עקב אקנה,
האקנה עבר והגלולות פעלו מצויין.
לפני כחודש גיליתי שהגלולות יצאו מהמגוון, ורופאת המשפחה שלי נתנה לי מרשם של פמינט במקום.
כבר חודש שאני נוטלת את הפמינט וככל הנראה הפצעונים התחילו לחזור.
השאלה שלי היא איזה תחליף יש לגלולות ארטו-סיקלן??
תודה רבה,
אן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט גם מטפלות בפצעים
שירית15/10/2013אני לא רופאה אבל יש לי נסיון עם גלולות ומה שאני חושבת שיכול להיות שהפצעים טיפה חזרו כי הגוף מסתגל לגלולות החדשות. בעיקרון גם פמינט מטפלות בפצעים, אצלי הן העלימו את הפצעים אחרי 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות שיצאו מהמגוון?! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013המשיכי עוד חודש עם הפמינט אם הפצעים לא יעלמו פני לרופאה שתחליף לך לגלולות אחרות - יש מגוון רב של גלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
עדן16/07/2014תוך כמה זמן נעלנו לך הפצעים מהיום שהתחלת לקחת את האורטו סיקלן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בעייתיתענת15/10/2013
שלום רב!
בחודשיים האחרונים אני סובלת מגירוד רב בנרתיק, הפרשות מרובות בצבע ירוק (ממש כמו צבע של נזלת) וכאב רב בעת קיום יחסי מין.
הייתי ביום רביעי אצל רופא נשים ובלי להסתכל הוא קבע שיש לי פטריה ונתן לי 2 טבליות אגיסטן להחדרה לנרתיק (שלוקחים ביום הראשון ויומיים לאחר מכן)
הבעיה לא עברה, אין שום שיפור במצב
מה עוד אפשר לעשות??
אציין שלפני חודשיים החלפתי גלולות מדיאנה לגינראה עקב דימומים בין ויסתיים, ייתכן שמכאן נובעת הבעיה??
תודה רבה ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בעייתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013חיזרי לרופא ובקשי לעשות תרבית נרתיקית
לא נראה לי שקשור להחלפת הגלולות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצוקה קטנה...חנה15/10/2013
שלום,
לאחרונה חזרתי לפעילות מינית אחרי שנה ועשרה חודשים שלא שכבתי עם מישהו.
לפני שבוע שכבנו בפעם הראשונה והכל היה בסדר.
בסופש האחרון שכבנו ביום שבת ואחרי זה שעשיתי פיפי ראיתי שיש קצת דימום (לא הייתי בתולה ששכבתי איתו) בכל אופן יום למחרת הכל היה בסדר ואתמול שוב שכבנו והיום בבוקר הכל היה בסדר בסביבןת הערב פתאום ראיתי שיש לי דם בתחתון כמו התחלה של מחזור. את המחזור סיימתי לפני שבוע וחצי שבועיים והוא מאוד סדיר אצלי.
מזה יכול להיות? פציעה אין מצב כי זה לא דימום של פציעה.
אני ממש אשמח לעזרה זה קצת מלחיץ אותי.
תודה רבה ויומקסים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוקה קטנה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013יכול להיות דימום עקב חתך קטן או פצתע שפשוף בפתח הנרתיק או בתוך הנרתיק
או שפשוף של צוואר הרחם דורש בדיקת רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות
חנה17/10/2013ממש קיבלתי מחזור...
זה הגיוני?
מאז ההודעה בפורום יש לי ממש מחזור וכאילו הוא רגיל התחיל חלש ועם הימים מתגבר,
יש את כל התסמינים של מחזור.
הגיוני שזה מה שהסקס עשה?
מזכירה שסיימתי לפני שבועיים מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?ניקה15/10/2013
שלום,אני ובעלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים סביב ימי הביוץ אך הוא לא גמר כלל. האם יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/10/2013סיכוי נמוך עקב פליטה של נוזל מבלוטות בשופכה בזמן זקפה וןגירוי עוד לפני השפיכה שלעתים יכול להכיל תאי זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)