מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם לקחת גלולה או לא??הילה12/10/2013
שבת שלום
אני בת 40 גרושה. מחזור סדיר. לפני שבועיים קיבלתי מחזור. שבוע שעבר קיימתי יחסי מין ספונטניים ללא הגנה ולקחתי פוסטינור. מאתמול התחיל להופיע דימום שנראה כמו מחזור. כמה שאלות: האם זה קשור לפוסטינור? אני תכננתי החודש להתחיל עם גלולות היות ויש לי בן זוג, אני צריכה לקחת את הראשונה ביום הראשון של המחזור ואני לא יודעת האם לקחת (כלומר זה מחזור עכשיו) או לא. אודה לתשובה מהירה כי אחרת לא אהיה מוגנת עם אאחר בנטילת הגלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לקחת גלולה או לא?? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/10/2013האם זה קשור לפוסטינור?
יתכן
אני תכננתי החודש להתחיל עם גלולות היות ויש לי בן זוג, אני צריכה לקחת את הראשונה ביום הראשון של המחזור ואני לא יודעת האם לקחת (כלומר זה מחזור עכשיו) או לא.
לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! לא יודעת מה לעשות !רותם11/10/2013
אני לוקחת גלולת מליאן, החודש שכחתי 2 גלולת, אחת בתחילת החודש ואחת בשבוע האחרון.
בשבוע האחרון קיימתי יחסי מין עם קונדום, אחרי שהוא גמר הוא נשאר עוד קצת והקונדום נפל בפנים, הוצאתי אותו ישר ולא נראה שנזל משהו אבל אני לא יודעת..
כמה ימים אחרכך הייתי אמורה לקבל מחזור, לא קיבלתי... והיום אתמול כבר הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אחרי השבוע הפסקה
אני בחו"ל ולא יודעת מה לעשות אין לי רופא נשים שאני יכולה לגשת אליו
להתחיל חפיסה חדשה? האם יכול להיות שאני בהריון?
בבקשה עזרכתם הדחופה... :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! לא יודעת מה לעשות ! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/10/2013הסיכוי להריון קיים אך נמוך. תתחילי חפיסה חדשה.
כדאי לעשות בדיקת הריון בעוד מספר ימים. ניתן לקנות בכל מקום ערכה לבדיקת הריון עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות וגירודיםשובל11/10/2013
שלום,
זה קצת מגעיל- התחילו לי ממש גירודים למטה והפרשות מוזרות.
היום זה התגבר ולפתע ראיתי שהדגדגן התנפח לי פי 3 והתקשה. אני לא יודעת בדיוק אם זה זה או שמשהו אחר התנפח.
זה ממש מלחיץ אותי- מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וגירודים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/10/2013קשה לומר מה זה אומר, התמונה שאת מתארת אותה יכולה להתאים לתגובה אלרגית, זיהום פטרייתי ועוד...
את חייבת להבדק על מנת לדעת במה מדובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת נוברינג ומיגרנה עם האורהפני11/10/2013
שלום רב.
מזה מספר שנים אני נוטלת גלולות יסמין וסובלת ממיגרנה מילדות.
לאחרונה החמירו המיגרנות ובירור מול נוירולוג הן כעת נחשבות מיגרנה עם האורה. בו זמנית שיניתי את הגלולות לטבעת נוברינג.
הבעיה שמצוין שלא מומלץ לשים את הטבעת בשילוב מיגרנה עם האורה.
אני מעוניינת לדעת האם להימנע מהשימוש? ואם אני כן אשתמש מה מה הסיכונים שכרוכים בכך?
בברכה פני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת נוברינג ומיגרנה עם האורה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013נא לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פלורט דיי דחוף בבקשהמיטל10/10/2013
שלום, שכחתי לקחת את גלולה מספר 20 בחפיסה ונזכרתי רק כאשר נטלתי את הגלולה האחרונה, מספר 21 (כך שעל 20 דילגתי). זו בסה"כ חפיסה שלישית שלי עם פלורט ולא יודעת כיצד לנהוג.... האם אני מוגנת בימים הבאים ואוכל להסתפק רק בגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פלורט דיי דחוף בבקשה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה אצל רופא נשיםשירה10/10/2013
שלום,
האם יש צורך להבדק אצל רופא נשים גם אם לא מקיימים יחסים?
אם כן, לשם מה ובאיזו תכיפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה אצל רופא נשים - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013בדיקה גניקולוגית לא מבוצעת בנשים שלא מקיימות יחסי מין
עם זאת יש להקפיד שהמחזורים סדירים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשלחה בהריוןאורחת10/10/2013
שלום,
אני בת 29, לפני כ-8 חודשים נתגלתה לי ציסטה צלולה ליד השחלה השמאלית (כנראה פרא שחלתית)
בגודל של כ-5 ס"מ. היא נתגלתה במקור בגלל שהיו לי דימומים לא סדירים (לא בכמות גדולה).
לאורך כל התקופה אין לי כאבים ובחודשים האחרונים גם אין דימומים.
במשך החודשים הללו הייתי אצל מספר רופאים והדעות היו חלוקות בנוגע להאם הציסטה תעבור לבד.
ביצעתי גם בדיקות דם של מרקרים לסרטן והן יצאו תקינות לחלוטין.
בשלושת החודשים האחרונים נטלתי גלולות מסוג "מליאן" (בהנחיית אחד הרופאים) על מנת לבדוק האם הן יגרמו לציסטה להעלם או לקטון. לצערי הציסטה לא קטנה, אך גם אין שינוי בגודלה בכלל מתחילת התקופה (ייתכן שהציסטה קיימת כבר מספר שנים למעשה). חלק מהרופאים מציעים לבצע ניתוח לפרוסקופיה כדי להפטר מהבעיה ואחרים אומרים שניתן פשוט להשאר במעקב. גם הרופאים שמציעים את הניתוח לא אומרים שזה חובה, אלא נותנים לי להגיע להחלטה בעצמי. הסכנה היחידה שהם מציינים בלהשאיר את הציסטה היא התסביב של השחלה. לא ממש הבנתי מה הסיכוי שהתסביב יקרה, מהם הגורמים לתסביב ומהם הסיכונים במקרה שהוא אכן יקרה. מדוע אני צריכה להגיע להחלטה כזאת בעצמי ללא הידע הרפואי המתאים?
בעקרון אני לא כ"כ מעוניינת בניתוח, גם מספר רופאים אמרו לי שלא כ"כ הגיוני לנתח אם אין לי אף בעיה בריאותית בעצם. ההחלטה לא לנתח היתה די פשוטה אם לא היה את עניין ההריון.
אני מאוד רוצה להכנס להריון בקרוב ורציתי לדעת האם כניסה להריון ביחד עם הציסטה הזאת מהווה סיכון גדול? מהן הסכנות בכניסה להריון עם הציסטה? האם הסיכון לתסביב גובר בהריון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשלחה בהריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013עדיף לטפל בציסטה לפני כניסה להריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם הסיכונים?
אורחת11/10/2013תודה, אשמח בכל זאת לדעת מה הסיכוי שהתסביב אכן יקרה בזמן ההריון ומהם הסיכונים במקרה שהוא יקרה?
מדוע כדאי לנתח כאשר בעצם איני סובלת כלל מהציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת סוג גלולותמורן09/10/2013
שלום ד״ר. האם החלפת סוג הגלולות באמצע החפיסה משפיעה על ההגנה? הייתי משתמשת באורטו סיקלן ועברתי לפמינט. יש לציין שעברתי לפמינט ללא הפסקה בימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!!!
מורן12/10/2013-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בין וסתי- דחוףףףטל09/10/2013
שלום רב, אודה לעזרה, אני בת 36 אחרי 3 לידות, לוקחת גלולות מיליאן כבר 3 שנים , התייעצתי עם רופא נשים ואני התחלתי לקחת ברצף את הגלולות עם הפסקה לאחר כל 3 חודשים. כעת אני חודש וחצי גלולות כבר שבוע עם דימומים כאילו מחזור, האם צריך למהר לרופא, זה תקין? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה אבל אני רושמת מימה...
נאוה09/10/2013שאני יודעת. לא הבנתי כל כך את התיאור והשאלה . את לוקחת ברצף גלולות במשך 3 חודשים כל פעם ואז מפסיקה? אני לא חושבת שזה בריא. המקסימום שהרופא שלי המליץ לי זה 2 חפיסות ברצף וגם זה פעם ב... ולא לחזור על זה כל הזמן. אישה צריכה לקבל פעם בחודש מחזור.
יכול להיות הסבר אחר זה שאחרי תקופה מסוימת את צריכה לשנות את הגלולות אולי הגוף כבר לא מקבל את זה. אני לקחתי בעבר גלולות והם לא היו טובות לי ,הגוף לא קיבל את זה והיו לי דימומים כל פעם אז הרופא החליף לי לגלולות פמינט ועד היום הכל בסדר ברוך השם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וגלולותאלמונית09/10/2013
שלום
אני לוקחת גלולות אסטל עקב בעיה של שעירות.. אני עכשיו בהפסקה בין החפיסות ולא קיבלתי עדיין מחזור, האם זה תקין? האם להמשיך בכל זאת לחפיסה השניה? (שאותה אני אמורה להתחיל ביום חמישי השבוע) מה לעשות? מתי אמור להופיע המחזור? לקחתי את הגלולה האחרונה מהחפיסה ביום חמישי לפני 5 ימים ועכשיו אני כאמור בהפסקה בין לבין .. או אולי עליי להמתין בכל זאת להופעת המחזור , יהיה מתי שיהיה ורק לאחריו להתחיל חפיסה שניה?
יש לציין גם שזו פעם ראשונה אי פעם שלוקחת גלולות וכאמור התחלתי לפני חודש בערך..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור וגלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013משך תקופת ההפסקה של בין שתי חפיסות לא משתנה בהתאם למועד הופעת המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בשדיים לאחר ביוץבלה08/10/2013
שלום רב,
ותודה על הפורום הנפלא,
אני בת 40 + 4 ילדים ללא אמצעי מניעה לאחרונה לאחר ביוץ יש לי תופעה של כאב/כבדות בשדיים וחולפת כשאני צריכה לקבל מחזור.
ממה זה נובע שינוי הורמונאלי? ומה צריך לעשות על מנת להקל?
תודה מראש
בלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שהקפצתי
בלה09/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי
בלה10/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בשדיים לאחר ביוץ - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013רמות הפרוגסטרון עלולות לגרום לתושה של מלאות וחוסר נוחות בשדיים
בכול מקרה כמובן בדיקת שדיים חשובה על מנת לשלול בעיית שד אחרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם
בלה11/10/2013בדיקת שדיים תקינה מה עושים במקרה כזה של רמות הפרוסטגרון שהן נותנות תחושה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי בהמשך לתשובתכם
בלה13/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שהקפצתי בהמשך לתשובתכם
בלה14/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם סליחה שהקפצתי
בלה15/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם סליחה שהקפצתי
בלה17/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם
בלה18/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם
בלה20/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם
בלה21/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל בבקשה תשובה בהמשך לתשובתם
בלה22/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדפנה08/10/2013
שלום רב,
בת 23, פעילה מינית עם גלולות באופן קבוע. מעולם לא שכחתי אפילו לא גלולה אחת, מחזור סדיר . שבוע שעבר הייתה לי פטרייה לראשונה בחיי ובהמלצת רופא הנשים שלי לקחתי נר אוגיסטן שמאוד עזר. לאחר 5 ימים (אתמול) קיימתי יחסי מין עם בן זוגי וכשסיימנו, ראיתי שעם הנוזל שיוצא ממני יצא גם קצת דם. מזה אמור להיות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
דפנה20/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/10/2013יכול להיות שנר האגיסטן גרם לדמם קל פנימי או שיכול לפעמים להיות דימום מצוואר הרחם במידה והדימום יחזור על עצמו אחרי קקיום יחסי מין רצוי לפנות שוב לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה - דחוף!הדר08/10/2013
בבקשה תגיד לי מה לעשות,
אתמול בערב קיימתי יחס מין עם חבר שלי ושכחתי גלולה שאני לוקחת בד"כ כל ערב בשעה 22:00 בערך.
האם כדי לגשת לקנות את הגלולה של היום שאחרי, האם אני יכולה לקחת את הגלולה של אתמול עדיין על הבוקר ובערב שוב את הגלולה של היום?
בבקשה צדריך אותי מהר מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
דנית10/10/2013כי אני רואה שהרופא לא ענה לך..
אני חושבת שאם שוכחים גלולה אז אפשר לקחת אותה עד 12 שעות אחרי הזמן שהיית אמורה לקחת, אח"כ את כבר לא מוגנת וכדאי להשתמש בקונדומים.
אם יש לך נטיה לשכוח לקחת אז אולי כדאי שתעשי לך תזכורת, זה לא משחק ואת בטח לא רוצה להיכנס להריון לא רצוי. תעשי תזכורת בנייד או אפילו תשאירי פתק קבוע על המראה בבית, העיקר משהו שיזכיר לך. אני למשל רשומה לשירות תזכורות שיש לגלולות שלי (פליים), זה נקרא מזכירונט ומאז שנירשמתי אני מקבלת SMS כל יום בשעה קבועה שמזכיר לי לקחת גלולה (מאוד נוח!)
מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי גלולה - דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013האפקט המגן של הגלולות יכול להפגם כתוצאה משכיחה של גלולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להרותאנונימי08/10/2013
שלום רב.
אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון והבנתי שיש לקיים יחסי מין 4 ימים לפני הביוץ, יומיים לפני הביוץ, ביום הביוץ עצמו ויומיים אחריו (יום כן יום לא).
האם בימי ה"כן" יש לקיים יחסי מין מספר פעמים או שמא פעם אחת?
כמו כן, הבנתי שיש להתנזר מקיום יחסים 5 ימים לפני ימי הפוריות על מנת להשביח את הזרע. האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה...
אנונימית09/10/2013אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא תשובתכם
אנונימית10/10/2013???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסים להרות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין11/10/2013נא לפנות למדור פיריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה:)07/10/2013
כל כמה זמן מחליפים מגן תחתון ?והאם ניתן לשים יום יום?
ולמה יש הפרשה תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן07/10/2013כל כמה זמן מחליפים מגן תחתון ?
--- זה תלוי עד כמה את שומרת על היגיינה
והאם ניתן לשים יום יום?
כן
ולמה יש הפרשה תמיד
ככה זה בנרתיק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)