מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות אסטלטל26/09/2013
שלום רב שמי טל ואני אהיה בת 31 בנובמבר,משתמשת בגלולות אסטל קרוב לשנתיים וחצי.
בהמלצת רופא הנשים שלי שהוא פרופ' לוקחת 2 גלולות ביום בהפרש של 12 שעות, על מנת למנוע דימום.
יש לציין שלוקחת גלולת ברצף (ללא שבוע הפסקה) קרוב לשנתיים וחצי.
יש לי דימום ברחם בגדול או עובי 2 ס"מ,האם זה מסוכן?
אני אמורה לעשות הפסקה בחודש נובמבר.
כמה זמן מותר לקחת גלולות ברצף והאם יש בכך סכנה אם לא מקבלים המון זמן וסת?
האם גלולות אסטל מפחיתות את כמות הדם בוסת?
האם אסטל ודיאנה זה אותו דבר?
מתי ישווקו את גלולות ליברל בארץ או שהן כבר משווקות?
בתוגה רבה וחג שמח,טל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אסטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013אסטל ודיאנה אלו אותן גלולות רק מיוצרות על ידי חברות שונות. לא ידוע לי לגבי גלולות בשם ליברל.
לגבי כל שאר התהיות פני לרופא נשים מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכםמיה26/09/2013
בוקר טוב, אני בת 32 לאחר ניתוח הריון חוץ רחמי לאחרונה פניתי לגינקולוג שניתח אותי לבדיקה והוא בירך אותי לצאת לדרך לנסות שוב. חודש קודם ניסיתי והבטן הייתה מאוד נפוחה וההרגשה והתחושה הייתה שכן אך לצערי קיבלתי מחזור.. החודש הזה שוב ניסיתי הבטן נפוחה והתחושות אותו דבר כמו בהריון הראשון מחר קבעתי תור לרופא שוב.. שאלותיי הם:
1. האם אני מנסה להיכנס מוקדם מידי כי רק ביוני נותחתי?
2. למה הבטן ממש נפוחה והתחושות מראות שכן וזה לא מצליח?
3. הוציאו לי בהריון חצוצרה שמאל שנפגעה האם זה משפיעה גם על הניסיונות?
אשמח לשמוע הצעתכם בנושא,
כמהה להריון נוסף..
מיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרתכם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013את צריכה המשיך לנסות עכשיו ממש לא מוקדם מידי אחרי הניתוח. לא בהכריח תכנסי להריון מידית אבל בכל אישה גם כזזו שלשא עברה ניתוח יכול לקחת עד שנה זמן עד שנקלט הריון.
סבלנות ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן מפוסטינוראורלי25/09/2013
שלום
אני בת 38 בזמן קיום יחסי מין נקרע לנו הקונדום, למחרת קניתי את גלולת הפוסטינור. לאחר יומיים של נטילת הגלולה החלו לי כאבי בטן כמו לפני קבלת מחזור ,וכאבים בשדיים הכאבים עדיין נמשכים כבר שבוע ימים, האם זה אמור להיות כך? בדרך כלל המחזור שלי היה מסודר האם הגלולה יכולה לשבש אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן מפוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013הכאבים יכולים להיות מוסברים מהפוסטינור והמחזור יכול להשתבש גם כתוצאה מהכדור או שידחה או שיהיה דימום לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בלקיחת גלולותךגכחעגםלךעכח25/09/2013
שלום
אני משתמשת בגלולות קלייר
כרגע שמתי לב שבאחד מהימים כנראה לקחתי בטעות 2 גלולות
כנראה בין הימים 10-17, יכול להיות שבין18-22.. מה לעשות? האם להמשיך לקחת כרגיל אחת ליום
וכשתתחיל חפיסה חדשה אני אתחיל לקחת בעצם ביום לפני היום הרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בלקיחת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013המשיכי כרגיל ובחפיסה הבאה יצא אכן שתקחי יום לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד-דלקת באגןיפית25/09/2013
שלום
אני בת 53 , הווסת הפסיק בגיל 51
עקב מיחושים קלים בבטן התחתונה הייתי אצל גניקולוג שבבדיקה ידנת אמר שיש לי דלקת באגן,
שלח אותי לאולטרסאונד וגינלי ואלו התוצאות:
רחם:
אורך 54 ממ עובי 53 ממ רוחב 61 ממ
הערות: בנמח קדמי, שרירן קדמי מסוייד 9*10 ממ, בצוואר הרחם נצפו מספר החזרים ציסטיים עד 5 ממ
עובי רירי הרחם 8 ממ. הערות: אקוגנית במרכז, פוליפ?
שחלות: ימנית 11 ממ*19 ממ הערות: תקינה
שמאלית 18ממ * 22 ממ הערות: בתוכה מבנה צלול 9*12 ממ
דוגלס: נוזל בכמות מעטה
הרופא אמר שגם בבדיקה זו רואים שיש דלת ונתן לי 2 סוגי אנטיביוטיקה:
רולדין 150 פעמיים ביום ו-דוקסילין 100 פעמיים ביום וכן טבליות פלאג'יל 500
האם הרופא צודק באבחנה ובטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אולטרסאונד-דלקת באגן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013לא נותנים אבחנה רפואית דרך האינטרנט מבלי בדיקה גופנית והערכה קלינית של כל המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות?אורטל25/09/2013
אני בת 24,בתולה,לא מעשנת,לא שותה,לא נוטלת גלולות ולא שום תרופה אחרת.גובה ומשקל תקינים.
לחץ דם וסוכר תקין.
בחודשים האחרונים המחזור שלי לא סדיר ובכלל,בתקופה האחרונה אני נורא עצבנית,חם לי וקר לי מרגע לרגע,אני די שעירה ונוטה למצבי רוח.
מעולם לא עברתי שום בדיקה גניקולוגית.
שאלתי היא:
האם יכול להיות שאני סובלת משחלות פוליציסטיות?ואם כן,האם זוהי מחלה מסוכנת שיכולה לפגוע בפוריות שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2013פני לרופא נשים להערכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה שחלתיתמרים23/09/2013
בת 24 קיבלתי מחזור בערב ראש השנה נמשך 9 ימים לפני קבלת המחזור היו לי הפרשות מרובות חומות אם דימום מועט ואז בערב ראש השנה התחיל הדימום החזק בדקתי אצל הרופא ביום ה9 למחזור למה יש כל כך הרבה דימום נמצאה ציסטה 4 ס"מ הדימום הופסק נגמר המחזור ונאמר לי לחזור שבוע אחרי המחזור לביקורת לבדוק אם הציסטה עברה .והתור שלי זה רק ביום שישי עוד כמה ימים. אבל קרה לי משהו מוזר אני צריכה לקבל מחזור רק ב4.10 והיום אני רק שבוע אחריי מחזור וכבר יש לי הפרשות מרובות בצבע צהבהב כהה אם התחלה של דימום בהיר ואפילו קצת מזכיר מוגלה ניראה שאני מקבלת שוב מחזור האם זה סימן שהציסטה לא עברה מה עליי לעשות מפוחדת נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה שחלתית - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/09/2013במידה ואת סובלת מכאבים יש לפנות לבדיקה
בכול מקרה אחר מעקב רופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת שקשורה לקנדידה גלברטהדנה23/09/2013
היי, קניתי נרות עם חומצה בורית. האם לשים משחה כמו טבעקוטן איתם לעמיים ביום? זה מומלץ? אם אני לא דוחפת את הנר מספיק עמוק זה קריטי? לפעמים אני מרגישה שאני דוחפת אותו איכשהו למטה מידי לאיזה כמו כיס בנרתיק, זה גם גורם לנר לעבוד?
אפשר לעשות עם נר פיפי?
תודה חג שמח :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת שקשורה לקנדידה גלברטה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/09/2013אין קשר בין עומק ההחדרה מדובר בספיגה דרך רירית הנרתיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםa23/09/2013
שלום רב, אני בת 32, שנה וחודשיים לאחר לידה שניה. לפני כחצי שנה התקנתי התקן לא הורמונלי והמחזור הופיע באופן קבוע ב-19 לכל חודש. לפני שבועיים המחזור הקדים ל8 לחודש ולפני חודש הקדים ל-4 לחודש. מכיוון שתכננתי נופש רציתי לדחות את המחזור ואז הרופא נתן לי את הגלולות בשם מליאן. התחלתי את הגלולות ביום השמיני לאחר תחילת המחזור. לאחר 10 ימים של נטילת הגלולות הופיע דימום. האם ניתן בצורה כלשהיא להפסיק את הדימום? האם בכל זאת להמשיך עם מליאן? שמעתי על גלולות בשם פרימולוט -האם ניתן לקחת אותם במקביל? (הנופש המתוכנן הוא בעוד 6 ימים) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/09/2013שלום, את הרי לא מתכוונת לקבל המלצה טיפולית דרך האינטרנט. לכי בבקשה לבדיקה גינקולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
a23/09/2013הרופא שלי השבוע בחופש והנופש שלי מתוכנן כבר שבוע הבא לכן אני פונה עם שאלה זו בפורום הנוכחי.... ברור שלאחר שאחזור אגש לרופא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלה של גלולותשלי23/09/2013
שלום, קיבלתי מרשם לגלולות פמינט ואני לא כל כך בטוחה שהבנתי איך מתחילים לקחת. אפשר לקבל הסבר? ממתי אני בדיוק מוגנת ואין צורך להשתמש גם בקונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלה של גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/09/2013אני מפנה אותך לעלון שמצורף לחפיסת הגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
דבורה26/09/2013בעיקרון את לוקחת את הגלולה ביום הראשון של המחזור.
לגביי הגנה בקיום יחסים לדעתי זה אחרי שבועיים בערך, אבל תתייעצי עם הרופא שלך. אני גם לוקחת פמינט וממש מרוצה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון - הרבה שאלותחבל מאד23/09/2013
שלום
ראשית, אציין שיש לנו שני ילדים בריאים בגילאי 5.5 ו-3. שני ההריונות היו ספונטניים וללא בעיות מיוחדות.
הלידה הראשונה הייתה לאחר זירוז והייתה מהירה מאד. כתוצאה מכך נגרמו קרעים בדרגה 3 וקרעים בשרירי רצפת האגן. הומלץ לנו שלא לבצע יותר לידה נרתיקית. עקב כך הלידה השניה הייתה בניתוח קיסרי אלקטיבי.
עכשיו אשתי בהריון נוסף, גם הוא ספונטני, בשבוע 15. אלא שהשבוע בוצעה סקירת מערכות מוקדמת והתגלו בעיות שככל הנראה ידרשו הפסקת הריון.
עדיין לא הוסבר לנו כלום על התהליך בידי איש מקצוע אבל כמובן שרצנו וקראנו על זה המון באינטרנט. השאלה היא, בהתחשב במצבה של אשתי (קרעים בדרגה 3 שנתפרו ואוחו, קרעים בשרירי רצפת אגן, היסטוריה של ניתוח קיסרי) האם יש סיכון מיוחד בתהליך הפסקת ההריון בהשוואה למישהי ללא היסטוריה כזאת ? האם יש הליך מיוחד בשל המצב הזה או שמשתמשים בהליך רגיל ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת הריון - הרבה שאלות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן23/09/2013נא לפנות לועדה להפסקות הריון במידת הצורך. כדאי גם לשוחח עם הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעים לי להגיד, אבל
חבל מאד24/09/2013בשביל לתת תשובות כאלו לא צריך להיות רופא....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בלקיחת גלולותךגכחעגםלךעכח23/09/2013
שלום
אני משתמשת בגלולות קלייר
כרגעשמתי לב שבאחד מהימים כנראה לקחתי בטעות 2 גלולות
כנראה בין הימים 10-17, יכול להיות שבין18-22.. מה לעשות? האם להמשיך לקחת כרגיל?
וכשתתחיל חפישה חדשה אני אתחיל לקחת ביום שןנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי??
ךגכחעגםלךעכח23/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה גלברטהדנה23/09/2013
שלום רב,
לצערי יש לי קנדידה גלברטה עקשנית.
קיבלתי סבב טיפול נוסף של 4 פלוקנולים לאחד בשבוע. 3 נרות גינו דקטרין 400.
האם זה הטיפול הנכון?
ביקשתי גם מרשם לחומצה בורית בצורת נרות וגינאליים,
בנתיים אשתמש בטיפול שהרופא נתן.
האם הטיפול נכון לפטרייה עקשנית זו או שמא טיפול אחר יעיל? אם כן מהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה גלברטה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/09/2013שלום רב,
קנדידה גלבראטה היא תמיד עקשנית ואין כ"כ הרבה תרופות אפקטיביות. לא פלוקנול ולא גינו-דקטרים יכולים לעזור.
טיפול ב- boric acid - זה טוב. ניזוראל יכול להיות מעט יעיל, אבל זה יכול לסכן את הכבר ב-1 ל- 25.000 מטופלים. פעם בארץ היו כדורי ניסטטין, אבל לא מייצרים אותן יותר.
אם אין תלונות הקשורות לגלבראטה אזי אין גם צורך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה ישאר תמיד?
דנה23/09/2013אז אם יש לי תסמינים מאוד מציקים? זה ישאר תמיד? זה יצור וסטיבוליטס או הדבקה של בן הזוג?
הרופא כתב על נייר משלו כם חתימה נרות וגינאליים חומצה בורית 20 נרות. האם הם יספיקו?
להפסיק את הטיפול של פלוקנול וגינו דקטרין לדעתך?
האם התרןפה שמסכנת את הכבד היא כדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה ישאר תמיד? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן22/09/2013זה ישאר תמיד?
=== ממש לא, יתכן וזה נעלם עם הזמן
זה יצור וסטיבוליטס או הדבקה של בן הזוג?
=== גלבראטה לא מועברת במגע מיני ואין שום קשר לווסטיבוליטיס.
הרופא כתב על נייר משלו כם חתימה נרות וגינאליים חומצה בורית 20 נרות. האם הם יספיקו?
=== חייבים לנסות
להפסיק את הטיפול של פלוקנול וגינו דקטרין לדעתך?
=== בטח
האם התרןפה שמסכנת את הכבד היא כדור?
=== כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור אם להפסיק את הטיפול
דנה23/09/2013או שהנרות יספיקו, משהו בתדובה מבובלבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם לא סדירהגלי22/09/2013
שלום רב,
בת 35 ללא ילדים והריונות .סובלת מאנדומטריוזיס כבר למעלה מ-8 שנים ומטופלת בגלולות ברצף לאורך כל התקופה הנ"ל. (נוטלת 3 חודשים ואז הפסקה לקבלת מחזור). יצוין, כי אני נמצאת במעקב תמידי ונוהגת לבצע בדיקות אצל רופא נשים המבין בתחום זה.
לדבריו, מצב האנדומטריוזיס טוב יחסית ומלבד הידבקות השחלות ,הרחם חופשי ותקין.
בבדיקה שגרתית שבוצעה אצל רופא הנשים היום נצפתה באולטרסאונד רירית רחם לא סדירה. הרופא תיאר שחלק ממנה בעובי 4 מ"מ וחלק ב-6 מ"מ.הפנה אותי לבדיקת היסטוסקופיה אבחנתית.
חשוב להדגיש שבעוד כ-3 ימים אני אמורה לסיים חפיסת גלולות שלישית במספר ולקבל מחזור. האם ייתכן שעובי הרירית קשור לנטילת הגלולות ברצף או לכך שאני אמורה לקבל מחזור בעוד מס' ימים?
הרופא לא לחוץ והסביר לי שאין דחיפות לבדיקה. אך אני מאוד חוששת מכך.
האם אוכל לקבל הסבר במה בדיוק מדובר?
מהי רירית רחם לא סדירה ומה ההשלכות ? והאם דבר זה יכול להסתדר מעצמו?
כל מה שאני קוראת באינטרנט רק גורם לי להיות חרדה יותר.
בנוסף, חשוב לי לדעת האם הדבקויות תוך רחמיות זהו דבר שהרופא יכול לראות באולטרסאונד וגינלי רגיל?
אודה לכם באם תוכלו להשיב לשאלותיי אני מאוד לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך להודעת רירית רחם לא סדירה
גלי22/09/2013בנוסף, כאשר אני מסיימת חפיסת גלולות לוקח 4-5 ימים עד שאני מקבלת את המחזור החודשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור ווסתמיה22/09/2013
היי
המחזור שלי מאחר ב8 ימים ובדרך כלל הוא מופיע כל 30 יום...
יש לציין שהפסקתי את הגלולות בדיוק לפני חודש כי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון
עשיתי בדיקת הריון ביום הראשון לאיחור ויצא שלילי ואז עשיתי שוב לאחר יומיים יצא פס ממש בהיר שבקושי רואים ולכן עשיתי שוב למחרת בבוקר ויצא שלילי
השאלה שלי למה זה ככה? ואם בשלב כזה כדאי לעשות בדיקת דם
יש לציין שהמחזור שלי תמיד בא בזמן ולכל המאוחר איחר ביום ולא ב8 ימים
אשמח לתגובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין מענה
מיה23/09/2013אשמח לתגובה מהירה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)