מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומותנועה14/07/2013
שלום רב, אני לוקחת גלולות מינס כבר כמעט שנתיים וחצי. לא היו לי שום בעיות עם המחזור עד כה והוא תמיד סדיר וצפוי. שבוע שעבר סיימתי מחזור, אך מאז יש לי הפרשות חומות מתמשכות.. היום קיימתי יחסי מין עם החבר שלי, ויצאו המון הפרשות מסוג זה לאחר מכן וכמו כן אני מרגישה שמאוד שורף לי..
האם אתם יודעים על מה מעיד הדבר? והאם יש לי מה לעשות עם זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משגל נסוגיערה14/07/2013
אתמול קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם חברי ,הרבה פעמים פעלנו בשיטת המשגל הנסוג וכך גם אתמול .הבנתי כי שיטה זו היא לא בטוחה היום במאמר אקראי באינטרנט . האם מומלץ לי לקחת פוסטינור כל עוד לא עברו 72 שעות ? , ברצוני לציין כי בן זוגי לא גמר בכלל אתמול ,אז אם כך הסיכוי להרות נמוך עוד יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משגל נסוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013יש לעתים תאי זרע בטיפות אהבה המופרשות לפני השפיכה בזמן גירוי מיני גבוה. הסבירות שתכנסי להריון מאוד מאוד נמוכה, אבל אי אפשר לשלול לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעילות פוסטינור
פוסטינור20/08/2013שלום רב,
יעילות פוסטינור בטווח של 24 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 95%.
יעילות פוסטינור בטווח של 25-48 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 85%, ובטווח של 48-72 שעות מזמן קיום המגע המיני יעילות פוסטינור הינה 58%.
למידע נוסף אנא פנה לאתר פוסטינור
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בגלולות.שרון14/07/2013
שלום רב,
התחלתי לקחת גלולות מסוג פליים ביום חמישי האחרון. את הגלולה הראשונה (כמו שהיה כתוב לעשות) לקחתי ביום הראשון לדימום. הדימום באותו יום וגם ביומיים הבאים היה ממש (ממש!) מועט (תחתונית אחת הספיקה בכל יום) ולאחר יומיים בהם המשכתי לקחת את הגלולות הוא נפסק לגמרי!
מדוע זה קרה? האם יכול להיות שמשהו השתבש?? מסוכן? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בגלולות. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013עשי בדיקת שתן לשלול שזה היה דימום חריג בגלל הריון אם את פעילה מינית. אם הבדיקה שליליתת הדימום התקצר בגלל הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרסילון והרגעהנוי14/07/2013
אני מתחילה לנטול גלולות מרסילון.
רשום בעלון שעלולות להווצר תגובות בין תרופתיות עם נטילת תרופות הרגעה\ שינה..
רציתי לדעת האם מותר לקחת "לוריוון" יחד עם הגלולות? או כדור שינה? (אני לא מקיימת יחסי מין, לוקחת גלולות לסידור המחזור וטיפול בפצעים כך שההגנה לא משנה לי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרסילון והרגעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013את יכולה לקחת אבל רצוי לא ביחד כלומר באתה שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש בשפתיים החיצוניות בצד שמאלד``ר מיכאל פרידמן14/07/2013
שלום רב,
אני בת 27 נשואה ללא ילדים.
לפני כשנה בזמן מקלחת שיגרתית הרגשתי גוש בשפה החיצונית בצד שמאל של השפתיים החיצוניות. הגוש נמצא מתחת לעור. (לא מדובר בפצע או בחצ'קון לצורך העניין) . בהתחלה הוא היה קטן כגרגיר אורז ולא כאב. הלכתי לרופא נשים והוא אמר לי שזו שערה הפוכה ואין טעם לייחס אליה חשיבות.
עם הזמן התחלתי להרגיש שהגוש גדל ומתחיל לכאוב לי בעיקר במצבים כמו בתקופת מחזור כאבי בטן תחתונה וכשאני צריכה להטיל שתן ובעיקר בעיקר בלילה לפני השינה.
יש לציין שהגוש אינו קשה והוא נייד.
הייתי לערך אצל 5 רופאים בניהם רופא מומחה שכולם אמרו לי שזה מבנה אנטומי שלי. (יש לציין שהגוש לא היה שם קודם ושאני מכירה את גופי היטב ויודעת כשמשהו לא בסדר בנוסף אני עובדת במערכת הבריאות ורוצה להאמין שמבינה דבר או שניים ברפואה). אחת מהרופא אף צחקה עליי ואמרה שאישה בריאה בגילי לא צריכה ללכת לכל כך הרבה רופאים בשנה אחת.
אני עדיין סובלת מהגוש הזה הוא גדל עם הזמן ומכאיב לי לעיתים ואני מרגישה ממש מתוסכלת מהרופאים אני ובעלי מנסים להכנס להריון ועל כן אני רוצה לבדוק אותו ביסודיות ולדעת שהכל בסדר!
יש לציין שרוב הנשים במשפחתי הן מצד האם והן מצד האב חלו בסרטן השחלות וסרטן צוואר הרחם.
מה ניתן לעשות? האם ידוע על תופעה כזאת? האם עליי לדאוג?
אין טעם לשלוח אותי לבדיקה נוספת כי הייתי כבר אצל 5 רופאים שונים הרופא הראשון שבדק אותי אמר לי שאולי נצטרך להוציא את הגוש הזה אבל הוא ביקש חוות דעת של רופא מומחה ,השני בדק אותי ואמר לי שזה מבנה אנטומי (למרות שהגוש הופיע לפני שנה ולא היה שם קודם לכן) .
האם ניתן לעשות אולטרסאונד לשפתיים החיצוניות כדי לראות את הגוש עצמו לעמו על מרקמו ועל גודלו ?!
אשמח לתשובה מהירה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תענו לי
בלה17/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש בשפתיים החיצוניות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2013יש לעבור בדיקה גניקולוגית יתכן ומדובר בציסטה ע"ש ברטולים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לגילוי מחלות מיןאורטל14/07/2013
היי
השבוע גיליתי שיש לי הרפס וכעת אני מקהלת טיפול תרופתי.
אני רוצה לקבוע בדיקות דם מקיפות לאבחון מחלות מין
( ההרפס פתאום התפרץ מעולם לא היה לי )
האם לבקש מרופא משפחה או נשים ?
אילו בדיקות עליי לבקש ? אני רוצה שיכלול הכל , גם איידס
ובנוסף האם עליי לחכות שפצעי ההרפס יעברו ואז לעשות את הבדיקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לגילוי מחלות מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013פני לרופא משפחה ובקשי לעות PCR ל STD זה בדיקת שתן לגילוי כל מחלות המין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בגלולהדנה14/07/2013
אני לוקחת גלולות כבר חודש רביעי ברציפות. את החבילה החדשה התחלתי ברביעי שעבר… אתמול קיימתי יחסים לא בטוחים ורציתי לדעת האם אני מוגנת. היות ואת הגלולות לא לקחתי בשעה הקבועה הרגילה בערב אלא באיחור של כמה שעות, במקום שישי בערב בשבת בבוקר ובמוצ"ש באזור השעה 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
דנה14/07/2013בנוסף בערב הופיעו כאבים באגן וברגליים (כאבים המזכירים כאבי מחזור) רציתי לדעת האם כדאי לקחת את "גלולת היום שאחרי" ע"מ להבטיח שלא אכנס להיריון או שזה מסוכן וחסר תועלת במצב שתיארתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור בגלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013אם היה איחור של יותר מ12 שעות בלקיחת הגלולה אינך מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילי-מליאןקרן14/07/2013
אהלן,
נטלתי כחצי שנה גלולות מסוג אמילי והפסקתי במרץ ליטול אותן. אני כרגע בחו״ל ורוצה להתחיל ליטול גלולות. חברה מביאה לי מהארץ גלולות מסוג מליאן וזאת לאחר ששאלה את רופא הנשים שלה אם זה בסדר וזה אישר-אמר שמדובר בגלולות מסוג דומה.
באינטרנט אני רואה שמליאן, פמינט ומרסלון הן מאותו סוג.
האם זה בסדר להתחיל בסוף החודש גלולות מליאן (אני בחול ואין אפשרות לגשת כרגע לרופא נשים)?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי-מליאן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2013אמילי ומליאן הן מאותו סוג ומרסילון ופמינט הן מאותו סוג. אין בעיה להתחיל עם המליאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 12בחילותיעלי צפון13/07/2013
היי אני בשבוע 12 של ההריון ועדיין יש לי מדי פעם בחילות אולי פעם בשבע לא כמו בהתחלה זה בטוח, האם זה בסדר בשלב הזה שעדיין יהיו בחילות? אם כן עדאיזה שבוע יהיו בחילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 12בחילות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2013יכול עוד להמשיך שבוע שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות וכאבי ראשדנה13/07/2013
שלום,
אני בת 32, לפני כשלושה חודשים הפסקתי לקחת גלולות אחרי 10 שנים של נטילה.
לפני כשבוע בתסמונת קדם וסתית יוצאת מגדר הרגיל בעוצמתה - מלווה בכאבי ראש, התקפי בכי בלתי נשלטים (!!) ועצבנות קשה. יש לציין שמעולם לא חוויותי זאת בעבר, המחזורים היו תמיד קלים וללא תופעות מיוחדות.
כבר שבוע שאני עם כאבי ראש מדי יום, גם מאז שהמחזור התחיל, לוקחת אדקס פעם-פעמיים ביום.
היום כאב הראש מלווה בבחילות וסחרחורות.
מה יש לי? האם זה קשור להפסקת הגלולות? אני מאוד מוטרדת כי אני לא סובלת בדרך כלל מכאבי ראש ונמנעת מלקיחת כדורים באופן קבוע.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות וכאבי ראש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2013יכול להיות קשור כחלק מתסמונת קדם וסתית אבל בהחלט דורש בדיקת רופא מומחה לכאבי ראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שכחתי גלולהגלית13/07/2013
ביום חמישי שכבתי עם חבר שלי כשקמתי בבוקר ראיתי ששכחתי גלולה אז לקחתי ב10 בבוקר שזה כ12 שעות לאחר הזמן שהייתי אמורה לקחת, אך לא הרגשתי טוב ואחרי שעתיים הקאתי חשבתי שהגלולה כבר נספגה וב10 בערב לקחתי גלולה כרגיל היום היה לי דימום קל כנראה שהגלולה לא נספגה מה שאומר ששכחתי גלולה
אני ממש מפחדתת האם יש חשש להריון? לקחת פוסטינור? עדיין לא עברו 72 שעות
מתי אחזור להיות מוגנת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
גלית13/07/2013יש לציין שזאת הגלולה העשירית בחפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2013אם יש חשש שלא נספגה קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב14/07/2013אם יש חשש שלא נספגה קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור
פוסטינור20/08/2013שלום גלית, במקרה ששכחת ליטול גלולה למניעת הריון יש לפעול בהתאם להנחיות המופיעות בעלון לצרכן של הגלולה אותה הינך נוטלת. במידה וישנו סיכוי להריון, לשיקולך אם ליטול פוסטינור. יעילות פוסטינור תלויה בזמן נטילת התכשיר מזמן קיום המגע המיני. ככל שנטילת פוסטינור תהיה סמוכה לקיום המגע המיני יעילות התכשיר גדולה יותר, אך עדיין לא 100%.
יעילות פוסטינור בטווח של 24 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 95%.
יעילות פוסטינור בטווח של 25-48 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 85%, ובטווח של 48-72 שעות מזמן קיום המגע המיני יעילות פוסטינור הינה 58%.
למידע נוסף אנא פנה לאתר פוסטינור
בברכה, שירות הלקוחות של תרימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת החזהליהי13/07/2013
אני בת כמעט 16 והחזה שלי לא גדל, בכל המשפחה שלי לבנות יש חזה גדול
האם הסיבה שהחזה שלי לא גדל היא שהמחזור שלי לא סדיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת החזה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/07/2013יתכן שיש עוד זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה בשבוע הראשון דחוף דחוף!דנה13/07/2013
היי אני נוטלת גלולות יאז כבר כמה שנים. שכחתי גלולה בשבוע הראשון לחפיסה כאשר ביום רביעי לקחתי וביום חמישי בערב קיימתי יחסים.את הגלולה של יום חמישי(שאני רגילה לקחת בחצות) שכחתי ושמתי לב אחרי יותר מ12 שעות. האם ישנה סכנה להריון לא רצוי?האם הסכנה היא כאשר שוכחים גלולה יום אחרי יחסים או שאין זה משנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה בשבוע הראשון דחוף דחוף! - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/07/2013אני מאמין שזה לא נורא.
את חייבת ליטול גלולות באופן מסודר מאד, בלי בלגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון שבוע 12יעלי צפון13/07/2013
שלום
אני בשבוע 12 של ההריון, שכבתי עם בן זוגי ובאורגזמה הרגשתי דקירות בבטן התחתונה, האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון שבוע 12 - תגובה
ד''ר יואב פלד13/07/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעמית..
יעלי צפון13/07/2013מה היו פשר הכיווצים/דקירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהריוןbghj13/07/2013
שלום רב,
האם יש סיכוי חהיכנס להיריון ביום הביוץ מחדירה מלאה אך מגמירה בחוץ קרוב לנרתיק? אם כן מה הסיכוי? והאם ניתן להיכנס להיריון ביום ה-20 למחזור ביום ה-4 אחרי הביוץ עם גמירה וחדירה מלאה בפנים 3 פעמים? מה הסיכוי? יש לציין כי אני מרגישה מאוד עייפה מאז היחסי מין ביום הביוץ שלי ב-6.7.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/07/2013יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)