מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפס גניטליא12/07/2013
שלום,
אבחנו אצלי הרפס.
יש לי מספר שאלות:
1. אני עם בן זוג קבוע כבר שנה וחצי. האם הבנתי נכון שלאחד מאיתנו היה הרפס רדום והוא התפרץ רק עכשיו?
2. האם יש טיפול כלשהו שעל בן זוגי לעבור?
3. האם עלי לחשוש כרגע כאשר אני מבצעת לבן זוגי מן אוראלי?
4. אני לא הבחנתי בהרפס לפני שהגעתי לגניקולוג, איך אדע מתי באפשרותי לחזור לקיים יחסים? האם לאחר שאסיים לקחת את הכדורים שהרופא נתן לי כבר יהיה אפשרי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס גניטלי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן12/07/20131. אני עם בן זוג קבוע כבר שנה וחצי. האם הבנתי נכון שלאחד מאיתנו היה הרפס רדום והוא התפרץ רק עכשיו?
- נכון, או מדובר בהדבקה עוד מקודם
2. האם יש טיפול כלשהו שעל בן זוגי לעבור?
- כן, טיפול תרופתי
3. האם עלי לחשוש כרגע כאשר אני מבצעת לבן זוגי מן אוראלי?
- כן
4. אני לא הבחנתי בהרפס לפני שהגעתי לגניקולוג, איך אדע מתי באפשרותי לחזור לקיים יחסים? האם לאחר שאסיים לקחת את הכדורים שהרופא נתן לי כבר יהיה אפשרי?
- כן, וגם אחרי הבדיקה של רופא נשים. ישנה אפשרות של 5% שאת עלולה להדביק ללא שום סימנים של הרפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות דיאנהE12/07/2013
שלום, התחלתי לקחת גלולות דיאנה לפני שבועיים, ברגע שהמחזור התחיל לי, והמחזור לא מפסיק כבר כמעט שבועיים. ואני סובלת מכאבי בטן וגב, מה אני אמורה לעשות\? אני מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות דיאנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/07/2013חודש ראשון לנטילת גלולות יכול להיות דימום ממושך המשיכי עם הגלולות וחכי לחודש הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יש לי? ?עדן12/07/2013
שלום רב
אני בת 22 נשואה
בתחילת קיום יחסי המין היו לי דלקות חוזרות למשך חצי שנה
הדבר עבר וכעת אין לי דלקות
לפני כ 4 ימים התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן+דחיפות נוראית ללכת לשירותים, ההפרשות רגילות אם כי יש לפעמים הפרשות צהובות
אין חום , מעט כאבי בטן תחתונה
חשבתי שמדובר שוב בדלקת שתן ולכן ביצעתי סטיק+תרבית והתחלתי לקחת זינאט, הגיעו התוצאות שהיו סטריליות הן בסטיק והן בתרבית
אין לי דלקת שתן.
אין לי גרד בנרתיק. רק תחושת עקצוץ+שריפה וכאב במתן שתן
+ דחיפות. הולכת המון לשירותים.
הייתי אצל רופא נשים שאמר לי בכל זאת לקחת אנטיביוטיקה וזה דלקת שתן.
אני חוששת מאד שמדובר בקלדימיה או בזיבה.
הרופא נשים אמר שזה לא נראה לו אך בכל זאת לקח משטח נרתיק.
האם משטח נרתיק מזהה את קלדימיה או זיבה?
לפי מה שהבנתי רק PCR יאבחן את קלידמיה וזו בדיקה שלא נותנים מהר לבצע אותה.
האם אני יכולה לבקש מרופאת המשפחה לתת לי אזניל\מינוצקולין בגלל החשש הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יש לי? ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/07/2013את צודקת ותרבית נרתיקית רגילה לא תאבחן זיבה או קלמידיה אלא רק תרביות מיוחדות או PCR בשתן
המתיני אבל לתשובת תרבית כי אולי התלונות בשתן הן תוצאה של דלקת פשוטה חיידקית או פטריתית בנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת שתן-תרביתeverg12/07/2013
שלם רב
הרגע קיבלתי תוצאות של התרבית שנלקחה מבדיקת השתן.
אין רופה היום ואני צריכה עזרה בלהבין את משמעות התוצאות.
אני מבינה שהתרבית אינה סטרילית,אך איזו סוג דלקת זו?
ואיך לטפל.
בתודה מראש.
URINE-CULTURE
ESCHERICHIA COLI 0.00
MIC SENSITIVITY
ESBL Neg -
PIPERA/TAZOBACT <=4 S
AMPICILLIN >=32 R
AUGMENTIN 4 S
AMIKACIN <=2 S
CIPROGIS 0.5 S
ZINNAT 4 S
CEPHALEXIN 8 S
CEFTRIAXONE <=1 S
ERTAPENEM <=0.5 S
NITROFURAN <=16 S
GENTAMYCIN <=1 S
MEROPENEM <=0.25 S
RESPRIM >=320 R
CEFTAZIDIME <=1 S
URINE CULTURE COUNT 10E5 CFU/ML* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בפיענוח תוצאות בדיקת שתן-תרבית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/07/2013יש לך חיידק בשם א. קולי והוא רגיש להרבה סוגים של פטריות פני למוקד דחוף שיש בכל קופת חולים כדי לקבל מרשם לאנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריון,עזרה דחוףחסוי12/07/2013
שלום בתאריך 21.5 קיבלתי וסת,לאחר מכן בתאריך 30.5 קיימתי יחס מין עם קונדום בלבד.
בתאריך 13.6 קיבלתי וסת,ביומיים הראשונים הדימום היה חלש ולאחר כך נהיה כרגיל.
עד היום לא קיבלתי וסת שוב,האם יש אפשרות להריון??? בבקשה תענו בדחיפות אני בלחץ נוראי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון,עזרה דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/07/2013במקום להיות בלחץ גשי היום לבית מרקחת תורן ועשי בדיקת שתן להריון לשלול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר תמיד! הפעם שבר שיא.מור12/07/2013
שלום רב,
הנני בת 22 כיום את הוסת שלי קיבלתי לראשונה בגיל 14-15, הוסת שלי מעולם לא היתה סדירה, תמיד היה מאחר לי כחודשיים/חודש/ 3 חודשים, בגיל 16 איחר לי כ6 חודשים. מעולם לא השתמשתי בגלולות או סוג של תרופה כזו או אחרת.
כיום הוסת שלי מאחרת כ9 חודשים!! שזה ממש מפחיד.
ויש לי לפעמים מקרים שאני רואה קצת דם יוצא לי. פעם שהייתי רואה אז הייתי מקבלת את הוסת שניה לאחר מכן. היום זה כבר לא ככה.
למה הוסת שלי מאחרת כ''כ הרבה זמן? אשמח לתשובה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר תמיד! הפעם שבר שיא. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013בהחלט מצרי בירור יתכן על רקע ביוץ
יש לברר פרופיל הורמנאלי ומבנה רחם ושחלות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רק..
מור12/07/2013דיי מפחיד שזה מרקע ביוץ.. מכוון שהמחזור מאז ומתמיד לא היה סדיר, מעולם לא הגיע לי בזמן תמיד באיחורים של החל מחודש.
יש עוד אפשריות? או שזה רק על רקע ביוץ?
אשמח לתגובה.
תודה רבה לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמיןדנה12/07/2013
שלום,
לאחר הפסקת 3 וחצי שנים של לקיחת גלולות, המחזור לא סדיר בכלל (פעם בחודשיים-שלוש), נעשתה בדיקת אולטרסאונד במהלכה השחלות שלי התגלו נורמליות לחלוטין.
ניתנה לי התרופה מטפורמין כדי לטפל במחזור, אך לאחר חיפוש באינטרנט הבנתי שזו תרופה כנגד שחלות פוליצסטיות, ובכלל סוכרת. שני דברים שאין לי.
האם זו הדרך הנכונה לטפל במחזור שלי? זה קצת מפחיד אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפורמין - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013מדובר בטיפול מקובל לשחלות פוליציסטיות
יש להתייעץ עם הרופא המטפל באשר לסיבה שבה הוחלט על הטיפול במקרה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק וכרישי דםרנה11/07/2013
שלום,
בת 44, לאחר כ-13 שנים עם התקני מירנה הוצא ההתקן לפני שבוע -.כעבור יומיים מחזור חודשי עם דימום מאוד חזק וכרישי דם גדולים. לפי הנחיית הגינקולוג ליטול HEXAKAPRON לצורך הפסקת הדימום. (במקביל-התחלתי לפני כשבועיים בנטילת כדורי קרטיה לדילול הדם בעקבות אירוע חד פעמי של הירדמות/נימול הצד השמאלי בגוף-העניין בבירור)בד"כ בריאה ולא נוטלת תרופות. מתלבטת אם ליטול HEXAKAPRON או להמתין...מה יכולה להיות הסיבה לכרישי הדם? האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק וכרישי דם - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013קשה לקבוע בלי בדיקה יש לחזור לייעות לרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במחזור לא סדירחסוי11/07/2013
שלום. האם במקרה של הופעת מחזור מאוחרת (גיל 17) ולאחר מכן, משכבר התחיל, המחזור היה מגיע עם הפסקות גדולות ולא היה סדיר עד היום (גיל 22), ככל הנראה על רקע הפרעות הורמונליות, אז האם הדבר הינו בר טיפול זמני\חד פעמי, "זבנג וגמרנו", או שמא כדי להסדיר את המחזור הטיפול יהיה לכל החיים (בעיה כרונית)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/07/2013השאלה לא כ"כ ברורה. חייבים לאבחן על הסיבה מדוע המחזורים לא סדירים ולטפל בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ..
יעלי צפון11/07/2013היי
היה לי את אותו סיפור. מחזור בגיל 16 אף פעם לא סדיר . תעשי דיקור סיני זה עובד , ומאזן את ההורמונים. ובזכות זה אני בהריון :) בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה בעיה הייתה לי ו..
יעלי צפון11/07/2013עשיתיד יקור סיני וזה עובד ומוכח ובזכות זה אני בהריון. מומלץ ביותר, זה גורם למחזורים טבעיים ללא כדורים מיותרים. בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה בהרדמה מלאהנועה11/07/2013
שלום, חוששת מאוד מהפלה בהרדמה מלאה, בשל ההרדמה. האם יש אפשרות לבקש הרדמה מקומית/אפידורלית מהביח בו זה מתבצע. או האם צריך לבדוק מראש אם בכלל עושים זאת באותו ביח? לתשובה כלשהיא אודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה בהרדמה מלאה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/07/2013את יכולה לבקש כל סוגי הרדמה הקיימים. את חייבל לדון על כך עם הרופא שלך ועם רופא מרדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להריוןbghj11/07/2013
שלום אני שכבתי וחבר שלי קיימנו יחסי מין לא מוגנים ביום הביוץ שלי ב-4.7 המחזור שלי הוא כל 28-30 יום זה משתנה. הייתה חדירה מלאה אך הוא גמר בחוץ קרוב לנרתיק. האם יש סיכוי להריון מזה או מטיפות האהבה האלו שיוצאות לפני השפיכה אני בעוד שבוע צריכה לקבל. יש לי בחילות מס' פעמים ביום. אשמח לתשובה מהר. אני חיילת וזה קצת מלחיץ.
בברכה ghj* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/07/2013סיכוי קטן, אך יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסאורטל11/07/2013
הובחן אצלי הרפס עכשיו , איך זה ייתכן עם קונדום ?
כמה זמן זב מדבק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
אורטל11/07/2013האם זה אומר שגם עם בן זוג קבוע לעולם אזדקק לאמצעי מניעה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/07/2013כמה זמן זב מדבק ?
-= כל עוד יש פצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ברצףS/G11/07/2013
אני בחורה בריאה לרוב, נוטלת גלולות פמינט מזה כחמש שנים. בחודשיים האחרונים נטלתי שני חפיסות ברצף בחפיסה השניה הפסקתי ונשארו לי עוד 7 גלולות. לא קבלתי מחזור עבר שבוע מאז שהפסקתי וקיימתי יחסים ללא הגנה, הם יש לי סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ברצף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013הפסקת נטילת גלולות באמצע החפיסה מפרה את האפקט המגן של הגלולות ללא קשר כמה זמן את נוטלת גלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיטי והריוןדנה11/07/2013
שלום....
אני 10חודשים אחרי לידה ורוצה להכנס להריון אז אנחנו לא שומרים.
ביום ראשון אני צריכה לעבור סיטי אנגיו לכתף וזה תור שאני קיבלתי בדחיפות בעקבות בעיה כרונית ולפני ניתוח.
המחזור שלי אמור להיותב16 לחודש זאת אומרת שזה יהיה יומיים לפני המחזור.
השאלה אם אפשר לבצעבדיקת הריון פשוטה ולגלות לפני האיחור במחזור.
כי חס ושלום אני לא רוצה שיצא מצב שאני אעשה את הבדיקה ויהיה עובר
כי סיטי אי אפשר לעשות בהריון. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיטי והריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013באם תשובת שתן ביום הבדיקה שלילית אין מניעה מלבצע את הבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןאורטל11/07/2013
יש לי דלקת בדרכי השתן , אתמול התחלתי אנטיביוטיקה ופרוביוטיקפמינה.
בנוסף שותה ציסקונטרול ( אבקה אדומה במים ) , מקפידה על שתיית מיץ חמוציות , המון מים ואפילו מים עם פטרוזיליה !
הצריבה בשתן פוחתת אבל ממש כואב לי איבר המין , לא מגרד רק כואב
האם יש משהו לשיכוך הכאב ?( ללא מרשם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין12/07/2013סדורל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לד"ר, סדורל מקל מאוד אבל...
רעות נעמן14/07/2013קחי בחשבון שהוא רק מקל על הכאב ולא פותר אותו לגמרי ולכן טוב שאת לוקחת אנטיביוטיקה. בנוסף, אם הגעת לרמה כזו של כאבים וחוסר נוחות הייתי ממליצה לך על טיפול מניעתי כדי שלא תצטרכי לעבור את הסיוט הזה שוב. יש כמוסות של חמוציות שלוקחים באופן יומיומי (עדיף להיוועץ בנטורופת..) והן יוצרות מעין שכבת הגנה בדרכי השתן ומונעות דלקות עתידיות, כמו של סולגאר למשל. אצלם הכמוסות גם מועשרות בויטמין סי שעוזר מאוד למערכת החיסונית...
תרגישי טוב..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)