מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בנרתיק מזה חצי שנהלי16/07/2013
שלום רב,
מאחר ואני סובלת מפיטריה- זו הייתה האבחנה בתרבית שנעשתה בקופ״ח, קבלתי טיפול גם דרך הפה ומס׳ סבבים של נרות שונים ... עדיין כיום סובלת מצריבה, שריפה ומהפרשה מועטה ללא ריח לרוב.
קראתי איפשהוא שניתן לבדוק נוכחות של חיידקים בנרתיק בבדיקת חומציות של הנרתיק, אם יוצא בסיסי מעיד על חיידק.
האם זו בדיקה מספיק מהיימנה? או שעליי לפנות לרפואה פרטית שתבדוק במעבדה נוכחות של חיידקים או מחלת מין בעקבותה יש לי את הצריבה הזו או שריפה שאיינה עוברת מזה חצי שנה...
מחפשת פתרונות, ונואשת.
תודה על המענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק מזה חצי שנה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013יכולה לבקש מרופא משפחה בדיקת PCR בשתן למחלות מין,
ולעשות תרבית נרתיקית חוזרת ומשטח לגילוי זהומים חיידקיים או פטריתיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאישה בריאה בת 41YASMIN16/07/2013
שלום רב! אני בת 41 בראיה, לא לוקחת שום תרופות בקביעות ולא מעשנת( אף פעם לא עישנתי).
אני 10 חודשים לאחר לידה. 6 שבועות אחרי לידה התחלתי להשתמש בגלולות סרזט, עכשיו אני רוצה להחליף לגלולות משולבות. על איזו גלולה היית ממליץ לי: עם אתיניל-אסטראדיול במינון נמוך( 15-20 מג) או יותר גבוה 30-35 מג? מה מומלץ בגילי ועד איזה גיל אפשר לקחת גלולות? האם יש גלולה שעליה היית ממליץ? מה עדיף: גלולות או נובה רינג? תודה רבה. יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאישה בריאה בת 41 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך בעקרון רצוי לקחת גלולות עם המינון ההורמונלי הכי נמוך, גם נובהרינג זהו פתרון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כתום מיד אחרי ביוץ, ולאחר מכןיפעת16/07/2013
שלום ד"ר,
מנסים כמעט שנתיים להכנס להריון, "לא מוסברים". לפני חצי שנה הריון חוץ רחמי, במעקב פוריות אך ללא טיפול. ברקע קרוהן קשה.
כמעט קבוע יש לי 4-6 ימי כתמים לפני מחזור, פרוגסטרון סביר-.
החודש מיד אחרי הביוץ התחילו כתמים כ-ת-ו-מ-י-ם (ואדומים לסירוגין, אבל כשהיה כתום זה ממש כתום) ונמשכו 4 ימים, הפסיקו ל3 ימים ועכשיו (יו"אב 8) שוב התחילו כתומים ואדומים.
אני יודעת שדימום אחרי ביוץ לכאורה תקין למרות שלא היה לי אף פעם, אבל הצבע מדאיג. האם מחייב בדיקת רופא? מה יכול להיות המקור לבעיה?
בחודש הקודם קיבלתי פרוגילוטון כדי לנסות לסדר את השיבושים במחזור מאז ההפלה (מחזור קצר), כנראה שלא עזר...
תודה רבה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום כתום מיד אחרי ביוץ, ולאחר מכן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013לא ברור לי מה זה הפרשות כתומות לכי לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בנרתיקרוניB16/07/2013
שלום, יש לי פטרייה בנרתיק. הרופא רשם לי נרות של קלוטרי לשלושה ימים. בעלון של הנרות מופיע שכיוון שיש בהם רכיבים שומניים הם עלולים להפחית יעילות של אמצעי מניעה כגון קונדומים.
רציתי לדעת, כמה זמן מסיום השימוש בתרופה (כלומר מהפעם האחרונה ששמתי נר) אפשר לקיים יחסים עם קונדום בלי להסתכן בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרייה בנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013רצוי 3 ימים אחרי הפסקת הטיפול בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם לפני?
רוניB16/07/2013כי זה נופל בדיוק על תאריך שאני נפגשת עם חבר שלי.
ממה שהבנתי הבעיה המרכזית היא סביבה שומנית שהתרופה יוצרת בנרתיק. אנחנו משתמשים בקונדום וזה בעיה כי הוא עלול להיקרע בגלל זה. כמה זמן בעצם מרגע החדרת הנר האחרון ועד שבטוח להשתמש בקונדום? האם אפשר תוך חצי יום-יום שלם מבלי לחשוש מכניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרזט-גזים ובטן נפוחה ודימוםלילך16/07/2013
שלום
אני נוטלת סרזט זה חודש שלישי כבר.בחודש הראשון היו דיומים 12 יום והפסיקו,וכעת החלו שוב.לא חזקים אבל מטרידים.
האם זה יקרה ככה כל הזמן?
בנוסף יש לי מע רגישות לחלב ולכן אני סובלת מגזים ובטן נפוחה בנטילת סרזט.
מה יכול לסייע לי להפסיק לסבול מגזים ובטן נפוחה בגלל התרופה,ללא החלפתה?
שמעתי שיש כדורים כמו לקטוזול,שעוזרים לעכל את הלקטוז בתרופה האם זה יסייע?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרזט-גזים ובטן נפוחה ודימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013דימומים יכולים לקרות בחודשים הראשונים לנטיל סרזט. לגבי הנפיחות בבטן התיעצי עם רופא המשפחה מה אפשר לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות רק עם השימוש בנרדניאל16/07/2013
היי, עשיתי בדיקת תרבית ב8.7 והכל יצא תקין נורמל פלורה GBS לא נמצאו.
עכשיו, שמתי את נרות פלורגין במשך 6 ימים עד יום שבת, היום החלו להופיע לי הפרשות כאלו אפורות.
לא קיימתי יחסים כבר לפחות חודש וחצי. פעם אחת ניסיתי ולא הצלחתי מכאב וזה היה ב4.7
יש לי הרגשה קצת מעצבנת.. מה הסיכוי שיש לי טריכומונס, או שזה בכלל ההפרשות מהנר?
גם הבדיקה שלפני בדיקה זו הייתה תקינה, אולי זה בגלל הנר? צבע הנר הוא קרם וחום בקצה, ואיתו גם היו לי הפרשות כאלה שהוצאתי את האצבע בהחדרה... לפני כן לא היו לי כאלה הפרשות רק עם השימוש בנר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף יש לי בן זוג קבוע זה זמן רב
דניאל16/07/2013ואנחנו מקיימים יחסים כבר תקופה ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הפרשה אלא צבע כזה על הנייר
דניאל16/07/2013כאילו זה שאני מנגבת יש צבע, זה לא ממש סמיך או משהו, סתם צבע וטיפה חתיכות כאלה ממש קטנות. על התחתון זה חום כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הפרשה אלא צבע כזה על הנייר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/07/2013צבע של ההפרשות יכול להיות מנרות פלורגין
עם עדיין יש כאבים ביחסי מין פני לרופא הנשים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם הורמונליות מדאיגותסיגל16/07/2013
הבת שלי בת 14 אובחנה עם שחלות פוליציסטיות,ולכן מקבלת כבר כמעט שנה גלולות מליאן.
כעת אחרי בדיקה יצאה תוצאה Hydroxyprogesterone-17 11.6
הופנו לבדיקת דם שאמורה להערך שעה לבדיקת ההורמון והקורטיזול.,רק לא נאמר לנו מה ההבחנה יכולה להיות,ומה ההשלכות בעתיד למרות שטרם ביצענו את הבדיקה.
דבר אחד אנו יודעים שתוצאות הבדיקה גבוהות מאוד.
אנא סייעי לנו להבין מאליו בעיות נובעת תוצאה כזו?ומה השלכות לעתיד?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה אם ניתן לקבל תשובה
סיגל16/07/2013הילדה ואני מדאגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשהההה
סיגל17/07/2013מדובר בנערה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותYASMIN15/07/2013
שלום דוקטור. אני בת 41, בריאה ולא מעשנת, 9 חודשים לאחר לידה. על איזה אמצעי מניה היתה ממליץ לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013האפשרויות הן התקן רגיל או הורמונלי או גלולות. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם לגילוי הריוןאביב15/07/2013
שלום רב,לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת גלולות בכדי להיכנס להריון, בעבר בשלב הזה המחזור היה מתארך ומגיע לעיתים קרובות יחסית... אני כבר 3 שבועות ללא וסת ועם חולשה נוראית. בדיקת הריון ביתיתלא מראה דבר והיום עשיתבדיקת דן לגילוי הריון . התוצאה היתה 7>. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם לגילוי הריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013פחות מ10 זה שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמור15/07/2013
שלום רב,
רציתי להתייעץ לפני שאני פונה לגורם המטפל הנכון.
ידוע שאנדיקרינולוג הוא התחום שמטפל בזה.
אבל העניין הוא בקשר לגלולות..האם רופאת נשים יכולה להתאים לי גלולות גם שיתאימו לי בשביל קיום יחסי מין אך אם אני סובלת משיעור יתר בפנים , ... (עושה גם טיפולי לייזר) .. שיהיו גם לולות שיפחיתו לי את השיעור, כלומר איזון ההורמונים בגוף.?
מכיוון שאני יודעת שרופאת נשים מביאה לעשות בדיקות דם לפני שהיא רושמת גלולות אז רציתי לדעת האם היא גורם שיכול לטפל בזה גם?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וקרישיות יתרנטע15/07/2013
שלום,
אני בת 38, רווקה ולא מקיימת יחסי מין. מכיוון שאני סובלת מכאבי מחזור קשים ומדימומים חזקים מאוד בזמן הווסת אני חושבת להתחיל טיפול בגלולות אך קצת חוששת כי אני יודעת שגלולות עשויות לגרום לקרישיות יתר בדם. אמנם לא ידוע לי על נטיה לקרישיות יתר במשפחה, אבל זה שלא ידוע לי זה לא בהכרח אומר שאין..
במידה ובכל זאת אתחיל לקחת את הגלולות, למה לשים לב? האם יש בדיקות שכדאי לעשות כדי לוודא שאין תופעות לוואי או סיכונים אחרים?
אציין שלמעשה בעבר כבר לקחתי גלולות במשך שנה אבל כששמעתי על הסיכונים שבהן הפסקתי וניסיתי טיפול אלטרנטיבי שלא עזר.
עכשיו כאמור שוקלת לחזור לגלולות אבל חוששת.
אשמח לקבל הסבר לגבי סיכונים אפשריים ואיך למנוע אותם בכל זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות וקרישיות יתר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך
יש היום גלולות במינונים מאוד נמוכים ואם אין גורמי סיכון משפחתיים הסבירות לבעיות נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקית כדור פרימולוט נורשלומית15/07/2013
שלום,
היום התחלתי לקחת כדור פרימולוט נור בהמלצת הרופאת נשים שלי שאמרה לי לקחת פעמיים ביום, עקב נסיעה לחו"ל בסוף השבוע. רציתי לשאול האם אפשר לקחת במקביל לכדור הזה אופטלגין או אקמול אם יהיו לי כאבי ראש בטיסה, או באופן כללי. האם זה אפשרי לקחת את שני הכדורים במקביל?
תודה רבה
עידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקית כדור פרימולוט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרימולוט נור
אלינה04/08/2013שלום רב,
אני טסה בסוף השבוע ובהמלצת רופאת הנשים אני רוצה להתחיל לקחת פעמיים ביום פרימולוט הבנתי שצריך לקחת אותו פעמיים ביום עם הפרש של 12 שעות בין כדור לכדור הטיסה שלי היא 12 שעות וההפרשי השעה הם שונים אז איך אני אמורה לקחת יש הבדל עם ביום מסויים לקחת בשעה אחרת?..
תודה אלינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר במפשעהליאת15/07/2013
שלום,
אני בת 30 ועוברת טיפולי לייזר להסרת שיער במפשעה (עברתי כבר 10 טיפולים), בקשתי להסיר את כל השיער כולל השפתיים, בפעם האחרונה שעברתי טיפול הרגשתי שהלייזר כוון ב- 2 פולסים לאיזור הנרתיק, כנראה בטעות. האם הדבר מסוכן? האם עלול להיות נזק לפוריות מטיפולי לייזר על השפתיים ובמיוחד לאחר ש 2 פולסים כוונו לנרתיק?
תודה רבה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר במפשעה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי נטילת גלולותגלי15/07/2013
שלום, אני מעוניינת להתחיל לקחת גלולות ואני לא כלכך מכירה את הרופאים שאליהם אני אמורה ללכת. רציתי לשאול , כדי לקבל חוות דעת באופן כללי. אילו גלולות הכי מומלצות. האם יש כאלה? והאם יש גלולות שאכן טמונות בהן סכנות יותר גדולות מאשר בגלולות אחרות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013אין גלולות מסוכנות כל הגלולות עברו את האישור של משרד הבריאות
פני לרופא נשים והתיעצי איתו מה מתאים לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בשחלהליאת15/07/2013
לד"ר הנכבד
שלום רב!
שמי ליאת לאחרונה עשיתי בדיקת MRI בתוצאה יצא שיש לי דפורמציה קלה של מבנה הרחם עקב כריתת השרירן ובנוסף להכול התגלה שיש לי ציסטה בקוטר של כ-28 מ"מ בשחלה הימנית. שמדגימה תוכן הומוגני המתנהג כנוזל פשוט עם דופן סדירה המדגימה האדרה עם גדוליניום וקרוב לוודאי ציסטה פיזיולוגית וכמו-כן, נראית כמות קטנה של נוזל באגן.
שאלתי היא מה בדיוק אומרת האבחנה הזו של בדיקת ה-MRI
ומה עלי לעשות נכון לעכשיו עם התוצאה הזו שכן אני די מודאגת מהתוצאה הזו ואובדת עצות באשר לטיפול בבעיה זו?
כמו-כן, ברצוני לדעת באם ויש מצב וכדאי לי להוציא את הציסטה הזו? ובמידה וצריך להוציא לי את הציסטה הזו באם וישנה אפשרות לעבור זאת בשיטה לפרוסקופית שלא במסגרת ניתוח פתוח קרי שלא בשיטה הלפרוסקופית?
לתשובתך ד"ר נכבד בהקדם האפשרי אודה מאד.
בכבוד רב ובתודה מראש
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בשחלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2013קשה לתת תשובה מה לעשות מבלי שמכירים את כל ההיסטוריה הרפואית שלך
פני עם התשובה לרופא נשים מטפל בך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)