מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותאנה18/12/2012
שלום
האם תחילת נטילת גלולות חייבת להיות ביום הראשון של הוסת?
תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012רצוי כי זה משפר את הבטיחות כבר מהחודש הראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עניתם לי על השאלהדפנה18/12/2012
תענו לי בבקשה, 2 שאלות, ימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עניתם לי על השאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012שאלות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם ערכים נמוכים- בבקשה עזרה!מורן18/12/2012
שלום רב,
אני בהריון שבוע 6 ו 5 ימים.
לפני יומיים עשיתי בדיקת דם. תוצאת הבטא יצאה קצת יותר גבוהה מ 1500
אתמול עשיתי אולטרסטונד, לא ניראה דופק, ושק ההריון קטן ומתאים לשבוע פחות.
הרופא ביקש ממני לחזור עוד שבועיים לבדיקה.
ממש נלחצתי, ופתאום אני לא אופטימית...
האם ייתכן שמדובר בהריון תקין?
אשמח לעזרתכם,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון עם ערכים נמוכים- בבקשה עזרה! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012נראה ליש אלו ערכים נמוכים לשבוע זה של ההריון כדאי לעשות בעוד יומיים שלמה עוד בדיקת דם כדי לראות אם הערכים עולים או יורדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראנונימי18/12/2012
אני לוקחת ראקוטן כבר 3 חודשים הרופא הקציב לי 4 חודשים.
במהלך שלושת החודשים קיבלתי מחזור ועכשיו מאחר לי מאוד
האם יש קשר בין הראקוטן למחזור?? האם זה יכול לפגוע בפוריות בעתיד??
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012לא קשור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןאנני18/12/2012
אני לוקה בדלקת בדרכי השתן ומקבלת טיפול אנטיביוטי על מנת לטפל בזה. רציתי לדעת האם אני יכולה לקיים יחסי מין בזמן הטיפול ולאחריו או אם הדבר יחמיר את מצבי. אם לא, מתי אוכל לחזור לקיים יחסי מין?
שאלה נוספת היא בנושא גלולות למניעת הריון. אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אך איני יודעת איזה סוג לקחת, איך אני בוחרת בגלולות המתאימות ביותר בשבילי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012ההחלטה לגבי גלולות תעשה ביעוץ. עם רופא נשים מטפל
אין לקיים יחסי מין בזמן דלקת בשתן וטיפול בה. המתיני עד לסוף הטיפול וסוף התלונות בהשתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלקת וגלולותאורי17/12/2012
הי (אני מטופלת לשעבר של דר אברמוב),
אני שנה לאחר לידה, לאחר החלמה קשה של תפרים בפירנאום.
הצלקת התקשתה, בקרוב אתחיל פזיוטרפיה.
לפני כחודש וחצי התחלתי לקחת גלולות המתאימות לזמן הנקה.
אני מרגישה שיש התדרדרות במצב ואזור הצלקת כואב ונוקשה יותר.
בזמנו, לפני כמעט עשור כשסבלתי מוסטיבוליטיס הפסקתי בעצת דר' אברמוב את הגלולות,
וזה בהחלט עזר.
האם סוג זה של גלולות להנקה "מייבש" יותר או יכל לגרום למצב הנ"לֹ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלקת וגלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012גלולות הנקה שמכילות פרוגסטרון בלבד ועצם ההנקה עצמה מורידים משמעותית את כמות האסטרוגן ברקמה וגורמים להחמרת המצב, כדאי להחדיר לנרתיק תוספת של משחת אסטרוגן פעמיים בשבוע או לפי הצורך כדי לתת תוספת מקומית של אסטרוגן זה לא מפריע להנקה או ליעילות של הגלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדלקת בדרכי השתןשלי17/12/2012
יש לי דלקת בדרכי השתן, זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי ובדרכ לקחתי תרופה מסויימת שעזרה לי, אבל הרוקח אמר לי שהפסיקו לייצר אותה.
האם שתיית חמוציות טבעיות בלבד יעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש עוד טיפול
ריקי19/12/2012דלקת בשתן זה דבר נוראי!! כי לרוב גם הדלקת חוזרת ולא עוזבת.
את לוקחת אנטיביוטיקה?
לי אישית חמוציות לא עזר, אבל מה שכן עזר לי זה שמן אורגנו. זה כדורים עשוים מהשמן הזה וזה של סולגאר. אני מכירה את זה כי הלכתי לנטורפת כדי להתייעץ גם לגבי החמוציות וכל דבר טבעי והוא המליץ לי על השמן אורגנו. תודה לאל, עבר!
ממליצה לך לברר על זה גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012פני לרופא משפחה לקבלת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכאון אחרי לידהימית17/12/2012
לפני 5 שנים בערך עברתי ניתוח לכריתת בלוטת התריס בעקבות גידול. ילדתי בת לפני כ- 3.5 שנים וכנראה בעקבות זה חטפתי דיכאון אחרי לידה.
רציתי לדעת האם דיכאון אחרי לידה חוזר בד"כ אחרי עוד לידות. מאוד רוצה עוד ילד אבל פוחדת מאוד. מה הסיכויים שהדיכאון לא יחזור?
מתלבטת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו לענות לי על השאלה
ימית19/12/2012אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012התעצי עם הפסיכיאטור שמטפל או שטיפל בך ומכיר את ההסטוריה הרפואית והנפשית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה Tימית17/12/2012
האם אפשר לעשות בדיקות ביוץ עם התקן נובה T?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו לענות לי על התשובה
ימית19/12/2012אשמח לתשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנובה T - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמי ועייפות יתרמי17/12/2012
שלום
האם סטטיסטית התקן תוך רחמי ללא הורמונים (נחושת) יכול להגביר רמות עייפות גם לא בימי לווסת?
שמתי התקן לפני כחודש. ווסת ראשונה אחרי התקנה - 11 ימים (במקום 6 שהיה לי תמיד). דימום חזק 5 ימים. מאז אני הולכת לישון כשעתיים לפני כל ערב, חשק גם ירד משמעותי.
נ.ב. אסור לי אמצעי מניה הורמונליים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ???
מי26/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקן תוך רחמי ועייפות יתר - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר28/12/2012אין שום קשר בין התקן תוך רחמי עם נחושת לעייפות. היתי בוחן שוב את סדרי היום והלילה, יתכן והיו שינוים עם או בלי קשר להתקן. אח"כ פונה לרופא משפחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר היסטרוסקופיה ניתוחיתלבנדר16/12/2012
שלום רב,
לפני שבוע (10.12) עשו לי היסטרוסקופיה ניתוחית. נאמר לי שיהיה לי דימום בין 7-10 ימים ולקחת אדוויל לפי הצורך (או כל כדור משכך כאבים).
במהלך השבוע נחתי לרוב, ישבתי, שכבתי ומאתמול הרגשתי יותר טוב (אני לוקחת כדור אדויל אחד כל 4 שעות) ואיפשרתי לעצמי לעשות קצת מעבר .. ללכת יותר וכדומה.
במשך השבוע הייתי עם מכנס שאינו לוחץ.
אני נפוחה כרגע בבטן.
כשלבשתי מכנס ג'ינס ועמדתי במשך כחצי שעה, התחילה לכאוב לי הבטן התחתונה (שעה אחרי שלקחתי אדויל).
הדימום הוא פחות מדימום ווסתי, אציין שיש בעיקר הפרשות בהירות (גוון ורוד - חום).
רציתי לדעת אם התופעות האלה נורמליות ואם כן, כמה זמן הן אמורות להיות?
עוד שבועיים יש לי ביקורת אצל הרופא המנתח.
מחר אני חוזרת לעבודה ואני בחשש שאסבול מכאבים.
אודה לך על תשובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012תופעות של כאבים ודימום יכולים לקרות אבל אם את חוששת פני מוקדם יותר לבדיקת הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ביום הראשון אחרי מחזור של 7 יקרין16/12/2012
אני לוקחת גלולות באופן סידר והיום אחרי הפסקה של 7 יום ביום ה 8 קיימתי יחסי מין בבוקר ורק אחרי שעתיים לקחתי גלולה.האם יש סיכוי להיכנס להריון? כי הייתי תמיד לוקחת בערב אך היום קיימתי יחסי מין בבוקר ורק אחרי שעתיים לקחתי גלולה ראשונה של 21 יום. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ביום הראשון אחרי מחזור של 7 י - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוווף איחור במחזור עם גלולותדנה16/12/2012
שלום אני צורכת קרוב לחצי שנה גלולות מינס....החודש האחרון למרות שלא פספתי שום גלולה אני נמצאת בגלולת הדמי האחרונה ועדיין לא קיבלתי מחזור...האם עלי לדאוג או שזו תופעה מוכרת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוווף איחור במחזור עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012יכוללקרות שאין דימום תחת גלולות. עשי בדיקה להריון חואם שלילית המתיני לחודש הבא אם לא יגיע מחזור גם בחודש הבא כדאי להחליף לגלולות קצת יותר חזקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם אובסטיןמיכל15/12/2012
שלום, יש לי קשיים בחדירה בעת קיום יחסי מין ולאחר ניסיונות רבים הרופאה שלי המליצה לי להשתמש בקרם אובסטין. היא אמרה לי למרוח את הקרם בכניסה לנרתיק, אך בהוראות כתוב כי יש להחדיר את הקרם לתוך הנרתיק, וכן הוא הגיע עם מזרק על מנת להחדיר. האם לפעול על פי הוראת הרופאה או לפי הוראות הקרם? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם אובסטין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012ההשפעה תהיה טובה יותר אם תחדירי עם המוליך פעמיים בשבוע לתוך הנרתיק בלילה לפני שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן?
מיכל17/12/2012לא כל יום? הרופאה אמרה לי כל יום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012אם את מחדירה לנרתיק רצוי פעמייםב שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
מיכל19/12/2012אני מצטערת על הנודניקיות... גם בהוראות שבקרם כתוב כל יום ולהתמיד ממש על הזמנים ואם פספסתי אז אם עברו פחות מ12 שעות אז לשים.. בשבוע האחרון התחלתי ושמתי כל יום.. אז לעבור לפעמיים בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012אין טעם לדוש כל כך הרבה. זו דעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון וקולפוסקופיהמירי מנוצקי15/12/2012
שלום רב,
וסת אחרונה ב7/11
בדיקת הריון ביתית בוצעה ב10/12 ויצאה שלילית
ב11/12 בוצעה בדיקת קולפוסקופיה ולאחריה נלקחו 2 ביופסיות
היום בוצעה בדיקת הריון ביתית נוספת- תוצאה חיובית
אני יודעת שאסור לעשות קולפוסקופיה אם יש הריון
האם זה אומר שההריון לא תקין?
מה הסכיונים וההשלכות?
אודה לתשובה דחוף..
אני מאוד לחוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון וקולפוסקופיה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012אין שום בעיה עם קולפוסקופיה וביופסיות בהריון - ועל אחת כמה וכמה בשלב כל כך מוקדם את יכולה להרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)