מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובה ,זה ממש דחוף!יעל20/12/2012
היי,
שלשום קיימתי יחסי מין עם בן זוגי,
מאתמול בלילה התחילו לי גירודים באיזור איבר המין.
התקלחתי וניקיתי היטב את המקום בסבון רחצה,זה הרגיע מעט,אך כבר היום בבוקר
שוב קמתי עם גירודים,מרחתי מעט ג'ל אלוורה,זה הרגיע לי את המקום,
אך הגירודים מתחילים לחזור.
בעקבות מה נובעים הגירודים האלה? אני ובן זוגי סטריליים נורא!
מה אפשר לעשות כדי להעביר אותם ולהמנע מהם בעתיד?
תודה רבה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה ,זה ממש דחוף! - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/12/2012לא ניתן לקבוע ללא בדיקה
יש לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן וזמן עד הריוןתמר20/12/2012
שלום רב,
אני יודעת שבמהלך לקיחת רואקוטן אסור בשום אופן להיכנס להריון.
והבנתי שלפי ההנחיות אפשר להיכנס להריון חודש לאחר סיום הטיפול בתרופה.
הרופאה שלי מאוד ממליצה לחכות שנה ואומרת שחודש ממש לא מספיק, יש הבדל גדול מאוד בין חודש לשנה, לכן אשמח לשמוע האם הדבר הגיוני..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בקשר לגלולות פמינטאלמונית20/12/2012
היי, לפני חודש התחלתי לקחת את הגלולה פמינט , והבנתי שיכול להיות שהגלולה גורמת להשמנה ? זה יכול להיות או שזה סתם המצאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו המצאה אחת גדולה
שלי20/12/2012כל העניין הזה שגלולות באופן כללי משמינות זה מיתוס. אני אישית לוקחת פמינט כבר שנה וחצי ולא עליתי בגללה אפילו לא גרם אחד, את יכולה להיות רגועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לגלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב22/12/2012נדיר שגלולה מכל סוג תגרום להשמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG B גבוהנטלי20/12/2012
שלום רב
עשיתי בדיקת דם ביום הראשון של השבוע החמישי להריון (מיום קבלת המחזור האחרון) וקיבלתי ערך מאוד גבוה של hcg b - 19,400. האם יש לכך משמעות כלשהי? הריון מרובה עוברים? חס וחלילה משהו לא תקין?
אשמח לתשובה, (הרופאה בחופש עד אמצע ינואר)
בתודה מראש
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HCG B גבוה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012עשי עוד בדיקה בעוד כשבוע ואולטראסאונד בשבוע הבא. יכול להיות הריון מרובה עוברים טעות בגיל הריון או הריון מולרי לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!חיילת20/12/2012
שלום, אני חיילת בת 19. כל חודש אני סובלת מכאבי תופת שמשתקים אותי למיטה וגורמים לי לרצות למות. בבקשה - אל תציעו לי כלום. ניסיתי הכל, אני אוכלת בריא, רק תזונה צמחית - ללא אוכל תעשייתי, ללא שומן רווי, ללא סוכר, או קמח לבן, מתעמלת באופן קבוע, דיקור סיני, תמציות צמחיות וכדורים טבעיים וכו'. כמובן שגם הלכתי לבדוק שאין לי את המחלה אנדומטריוזיס ,עשיתי אולטרסאונד ובדיקות דם והכל תקין לגמרי. החלטתי שאני הולכת לעשות את הזריקה סיאנה. אני בתולה ולא עושה שום פעילות מינית (אני ילדה טובה :) ) ומעוניינת בזריקה הזאת אך ורק לצורך הפסקת הווסת. קראתי המון על הזריקה הזאת ואני מעוניינת לעשות אותה. אבל יש תופעת לוואי בה שנורא מפחידה אותי - כתוב שהזריקה גורמת להשמנה, לי זה מאוד חשוב לא להשמין חלילה, האם זה נכון? או שזה רק גורם לתיאבון מוגבר ומכאן הסיכוי להשמנה? או שזה גורם לאגירת נוזלים ? ואם כן אז זה בכמות משמעותית? עוד שאלה שממש חשובה לי. אני בצבא, אז אני לא שייכת לשום קופת חולים אזרחית. אני לא יודעת איך לקבוע תור - למי לפנות בשביל לקבל את הזריקה הזאת. איך אפשר לקבל את הזריקה הזאת דרך הצבא? תודה רבה ויום טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה להפסקת המחזור???
שירן20/12/2012את רצינית???
קודם כל עצם העובדה שאישה מקבלת מחזור כי זה חלק מהטבע האנושי של האישה. את יכולה לפגוע בפריון שלך בעתיד.
זה משהו שבחיים שלי לא שמעתי.
אם את כל כך סובלת מהתופעות לוואי, אז היום יש כל כך הרבה שיטות להפחתת התופעות האלה. אפילו גלולות נגד הריון יכולות לעזור.
אם את עדיין בתולה ולא קיימת יחסי מין אז יש גלולות שמתאימות להתחלה (קוראים להם פליים, אבל בגלל הגיל שלך כדי מאוד שתתייעצי באופן אישי עם רופא נשים!) שכזאת עם מינון נמוך של הורמונים ומפחית את כל הכאבים והתופעות לוואי של המחזור.
ובמידה ויש את הזריקה הזאת אז נראה לי שזה מיועד לאנשים עם סיכונים רציניים או משהו כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשירן
חיילת20/12/2012שום טבע ושום נעליים, אני הבחורה שהכי בעד טבע - אבל ברגע שזה מתחיל לפגוע לי באורח חיים אני מתעלמת ממנו. חוץ מזה, אני לא רוצה ילדים, כן, גם לא בעוד 10-20 שנה וזה ב100%. גלולות לא בא בחשבון - יש בזה אסטרוגן סינטטי וזה הרבה יותר מסוכן מזריקה וגם למי יש כוח כל הזמן לקחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
שירן21/12/2012גלולות בכלל לא משמינות. זה סתם מיתוס שגורם לבנות לפחד לקחת. היום יש גלולות טובות וחדשות ובכלל לא מסוכנות (את יכולה לעשות גוגול על הגלולות ולבדוק) ולמה לקחת זריקה שאולי תפגע בך בדרכים אחרות ואז יש מצב שאת תצטערי שלא התחלת לקחת גלולות, שזה בטוח ונוח לשימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012הגלולה לא תגרום להשמנה משמעותית
בקשי הפניה לרופא נשים דרך הצבא והתיעצי איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- הקאה לאחר גלולהדנה20/12/2012
שלום, אני לוקחת גלולות כשש שנים, גלולות אמילי כשלושה חודשים, התחלתי חפיסה חדשה ביום שישי, וכחצי שעה לאחר נטילת הגלולה השישית היום לא הרגשתי טוב והקאתי. לא קיימתי יחסי מין בשבוע האחרון. מה אני צריכה לעשות??
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- הקאה לאחר גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012המשיכי את הגלולות כרגיל אם את מקיימת יחסי מין בשבוע הקרוב הוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות לאנורקטיתמריה19/12/2012
שלום רב,
בתי בת 24 והיא סבלה מאנורקסיה בנעוריה. כיום היא בריאה אבל המחזור לא שב, עד כה סירבה לטיפול אך היום מוכנה והיא הלכה לרופא נשים שנתן לה גלולות אותן היא נוטלת אך בכל זאת לא מקבלת מחזור. רציתי לשאול - האם נטילת גלולות (המכילות אסטרוגן ופרוגסטרון היא קיבלה "יסמין") מבלי שיש מחזור זה מסוכן? האם יכול להגביר סיכון לסרטן ברחם בגלל שרירית הרחם אולי מתעבה אך לא נושרת?
תודה מראש,
מריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות לאנורקטית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012אין סכנה לסרטן בגלל הגלולות גם אם לא מקבלת מחזור כי הגלולות מכילות פרוגסטרון שמונע מרירית הרחם להתעבות. רירית הרחם שלה כנראה דקה מאוד וכדאי לתת לה עוד תוספת של אסטרוגן לדעתי כדי לגרום למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולהגל19/12/2012
אני נוטלת גלולות יסמין באופן קבוע ורציף.
שלשום (שבת) פספסתי גלולה אחת. נזכרתי יום למחרת (אתמול) באותה השעה. לא לקחתי את שתיהן אלא רק את זו של אותו אתמול. יש לציין שביום ששכחתי לקחת גלולה, קיימתי גם יחסי מין.
הגלולה שפיספסתי היא הגלולה השלישית מהסוף, דהיינו, גלולה מספר 19 מתוך 21.
היום זו הגלולה האחרונה של החפיסה, ובוודאי אקבל מחזור יומיים אח"כ.
השאלה היא האם ומתי אני מוגנת?
אני מבינה שבשבוע ההפסקה בין החפיסות אין לי סכוי להכנס להריון. זה אומר שמיום שלישי עד רביעי אני מוגנת? ואז אני מתחילה חבילה חדשה, אני גם מוגנת..? איך זה עובד? אני יודעת שהגלולות של התחלת החפיסה ואמצע החפיסה מאוד חשובות, אך אינני יודעת האם גלולה שלישית מהסוף, שאני תכף הולכת לקבל מחזור, היא לא זניחה יותר ואיך עליי לנהוג כעת.
ומה בנוגע לזה שקיימתי יחסי מין ביום ששכחתי לקחת גלולה?
אתם יכולים לומר לי מה הסכוי להכנס מזה להריון? לקחתי חודש שעבר פוסטינור לראשונה ועברתי גיהינום כך שאם מדובר בעשר אחוז או משהו כזה של הריון, אני רוצה לקחת את הסיכון.
שאלה נוספת היא: מדוע יש כל כך הרבה לחץ סביב העניין הזה?
הבנתי שבשביל שאשה תיכנס להריון היא צריכה לעשות הפסקה של כמה חודשים באופן יזום, על מנת להיכנס להריון.
אני לא יודעת מה הסבירות של מישהי כמוני, שנווטלת גלולות חמש שנים, והגוף שלה מורגל לגלולות, להכנס להריון מגלולה אחת שנשכחה.
אני חושבת שגם אם הייתי רוצה מאוד להכנס השבוע להריון, לא הייתי מצליחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012מספיק לשכוח גלולה אחת כדי שבעיתוי הנכון את יכולה להכנס להריון. הסבירות שתכנסי להריון מגלולה שלישית לפני הסוף נמוכה ביותר. אם את רוצה להיות בטוחה ב 100%קחי פוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם סרזטרונה19/12/2012
שלום רב!
ילדתי לפני חודשיים וחצי בניתוח קיסרי, לידה שלישית.
מזה כשבועיים נוטלת סרזט (לאחר בדיקת רופא תקינה).
לפני יומיים שכחתי לבלוע גלולה.
היום התחיל דימום, כמו של מחזור חודשי.
1. האם תקין?
2. האם זה מחזור?
3. האם להמשיך ליטול הגלולות כרגיל?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012המשיכי כרגיל אי אפשר לדעת אם זה מחזור או דימום בעקבות השיכחה של הגלולה. אם את מקיי מת יחסי מין הוסיפי קונדומים לשבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וקחת גלולות של יסמין בטן התחתונה שלי מאוד נפוחהלבנת19/12/2012
שלום,
שמי לבנת בת 20.
אני יוצאת עם זוגי מזה כ4 שנים שבמהלכם אני לוקחת גלולות של יסמין. ( מעולם לא הלכתי לגיניקולוג...).
במהלך התקופה האחרונה הפסקתי קצת לקחת את הכדורים באופן סדיר ( לוקחת 7-8 כדורים בחודש..). המחזור שלי הוא לרוב סדיר ונטול כאבים אבל לפני יומיים קיבלתי מחזור וזה היה פשוט עינוי, הכאבים היו חזקים. הדימום היה רגיל אבל הבטן התחתונה שלי מאוד נפוחה. מישהו יכול להסביר לי מדוע? אני חייבת לציין שאני לא יכולה ללכת לגיניקולוג כי אני מגיעה מבית דתי.
האם יש סיכוי שנכנסתי להריון? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012אם את לא לוקחת גלולות בצורה מסודרת ומקיימת יחסי מין יכול להיות שאת בהריון עשי בדיקת שתן לשלילת הריון ופני ל"דלת פתוחה "שם יש בדיקות רפואיות חינם לנערות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לזירוז וסת ודימומים קליםד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012
שלום,
לאחר מספר שנים שלקחתי גלולה למניעת הריון, הפסקתי, והרופאה רשמה לי כדורים לזירוז וסת.
זאת לאחר שלושה חודשים שלא קיבלתי.
אחרי שבוע של נטילת הכדור, קיבלתי משהו שדומה למחזור.
דימום קל מאוד וללא תופעות לוואי של מחזור.
איך אני יודעת שזה מחזור?
איך ניתן לדעת שיהיה ביוץ לאחר 14 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לזירוז וסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012כנראה דמם בעקבו הפסקת הכדורים לזרוז אי אפשר לדעת מה יקרה בחודשים הקרובים האם יגיע מזור ספ]ונטני וסדיר ולכן לא ניתן לנבא מתי יהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורבת 3018/12/2012
שלום, בת 30, מחזור סדיר. במשך כל השנים עוצמת הדימום היא בינונית ואפילו מוגברת מידי פעם. החודש בפעם הראשונה עוצמת המחזור מאוד נמוכה, יכול לעבור יום שלם ללא צורך בהחלפה של תחבושת. אני אציין שירדתי לאחרונה 30 קילו באמצעות דיאטה חריפה, יכול להיות שנגרם איזה נזק בעקבות הדיאטה? מה יכולות להיות הסיבות להפחתה מאוד מאוד משמעותית בעוצמת הדימום? האם זה מצריך בדיקה אצל רופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012דיאטה קיצונית יכולה לשות שבושים הורמונליים
אם המחזור החלש יקרה גם בחודשים הקרובים פני להערכה הורמונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאת אווירעדי18/12/2012
שלום,
אני בת 22 ויש לי תופעה קצת מביכה.
כשאני מקיימת יחסי מין יוצא מהנרתיק שלי אוויר. מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין זה היה קורה בתדירות נמוכה ו"נסבלת" אבל לאחרונה זה קורה כל הזמן, עד לרמה שכבר לא נעים לי לקיים יחסי מין בגלל הקולות המביכים שמתלווים לזה.
התחלתי לקרוא על זה באינטרנט, והבנתי שכנראה הבעיה היא עם שרירי רצפת האגן, או נרתיק רחב גנטית (שכן לא עברתי לידות). העניין הוא שאין לי שום תופעה אחרת שמתוארת- לא בריחת שתן, לא יציאת אוויר משם (שלא בעת קיום יחסי מין), אני מרגישה חיכוך טוב וגם הצורה והכל שם נראה תקני. מבדיקות בעבר אצל רופאי נשים מעולם לא העלתי את הבעיה, ומעולם לא נאמר לי שמשהו לא תקין, כולל גם בבדיקה האחרונה שהייתה לפני כחודשיים.
השאלה שלי מה עליי לעשות ולפי איזה סדר:
פיזיותרפיה לאזור אצל פיזיותרפיסטית מומחית?
ניתוח להצרת הנרתיק?
בדיקה אצל רופא נשים שבה עליי לשאול אותו על העניין הזה?
והאם אני לא צריכה לדאוג ויש פיתרון למצב? שכן אני ממש מובכת ומיואשת :/
תודה מראש וסליחה שהשאלה כ"כ ארוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאת אוויר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012בעיה שכיחה שקשורה גם לתנוחות שבהם אתם מקיימים יחסי מין, את יכולה לבקש הפניה לפיזיותרפיה של רצפת אגן זוהי כליאת אויר שקשורה גם לגודל הפין רוחבו ותנועות המשגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עדי19/12/2012תודה רבה על התשובה המהירה,
בהמשך לתשובתך רציתי לשאול האם פין גדול ורחב יותר מחמיר את התופעה?
בנוסף- כיצד אוכל לוודא שאין למבנה האנטומי שלי תרומה לכך, ואם את יכולה לבדוק זאת, האם את מקבלת דרך קופת חולים לאומית (זהב)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/12/2012יכולה להגיע אלי דרך יעוצים של לאומית. לדעתי דוקא פין רחב וגדול לא צריך לגרום לבעיה בספק אם יש בעיה אנטומית שגורמת לזה אבל מוכנה לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פמינטמאי18/12/2012
היי,
לקחתי את הגלולה האחרונה ביום ג'
מתי עליי לקחת את הגלולה החדשה מהחפיסה החדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פמינט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012יום רביעי אחרי 7 ימי הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נורחן18/12/2012
שלום,
אני מתחתנת בעוד חודשיים (בחתונה דתית) והבנתי שניתן לנטול פרימולט נור לדחיית המחזור(3-10 ימים לפני המחזור המיועד). השאלה היא האם ניתן לקיים יחסי ישות עם בעלי לעתיד בליל הכלולות כאשר אני נוטלת את הכדורים, ואם בכלל ישנו סיכוי להיכנס להריון בזמן זה, האם יכול להיגרם נזק לעובר?(כמובן שאיני מתכוונת להשתמש באמצעי מניעה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/12/2012קחי את הפרימולוטנור 10 ימים לפני המחזור ואת יכולה לקיים יחסי מין איתם
אין סבירות להכנס להריון איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)