מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות אמילי....רונה12/12/2012
שלום.
אנסה לתאר את המצב הכי ברור שאני יכולה.
אני נוטלת גלולות אמילי.החפיסה מורכבת מ21 גלולות.
כשאני כבר הגעתי לחצי החפיסה שכחתי ליטול גלולה באיחור של 13 שעות.
מרוב הלחץ של האיחור מבלי לשים לב לקחתי גלולה אחרת ולא את זאת שפספסתי.
ביום למחרת כשבאתי לקחת גלולה בשעה הקבועה ראיתי את הטעות ולקחתי את הגלולה שפספסתי.מה שאני מנסה להגיד זה לא שלקחתי יותר מידי גלולות אלא שלקחתי גלולות לא בסדר הנכון של השורה.
האם אני מוגנת?אם לא עוד כמה זמן אהיה מוגנת ואני ובן זוגי נוכל לוותר על הקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012הגלולות באמילי מכילות את אותו מרכיב בכל גלולה ולכן אין משמעות בכלל לסדר. אם השלמת את הגלולה ששכחת תוך 12 שעות את מוגנת אם עברו 13 שעות ומעלה הוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על התרופה LUVERISמיכל12/12/2012
שלום רב,
אשמח לדעת באם יש לך היכרות עם התרופה LUVERIS שניתנה לי לשימוש לקראת IVF. יש לי רגישות להורמונים (תופעות של בחילות, הקאות ושילשולים) וכן בסיכון גבוה ל- OHSS. האם התרופה שנוצרה מחומר סינטטי עדיפה על אחרת שהופקה משתן של נשים בגיל הבלות? מה היתרונות שלה על מנוגון אם בכלל?
בתודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידע על התרופה LUVERIS - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012התיעצי עם הרופא שרשם לך את התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדניאלה12/12/2012
שלום.
אני לוקחת קרוב לחמש שנים גלולות מינס.
בפעם האחרונה שכחתי לקחת שתי גלולות ברציפות.
כשה ניזכרתי מייד שתיתי אותם.
התחיל המחזור כרגיל רק מאוד חלש.
לאחר שעבור שלושה ימים קיימתי גם יחסי מין לא מוגנים.
ושוב התחיל דימום קל בצבע חום.
וכבר קרוב ל 5 ימים החזה שלי נפוח .
האמת אני לא כלכך מבינה למה הגוף שלי הגיב כך.
האם זה תקין?
לאחר שמשבשים לקיחת גלולולות ?
או יכול להיות שאני בהריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012ברגע ששכחת אפילו גלולה אחת את חשופה להריון ולכן עשי בדיקת שתן לשלילת הריון אם עברו שבועיים מתאריך יחסי מין הלא מוגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאסיבי וכאבי בטן- המשך לשאלתךאבי12/12/2012
בת 29. מזה מס' שנים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה, מחזורים סדירים,חזקים ממש עם קרישי דם, כאבי בטן חזקים בזמן מחזור ומעט לפניו והפרשות. הייתי אצל מס' רופאים שאמרו שלא ניתן לבדוק אותי כיוון שאני בתולה. רק נתנו גלולות. אני ממשיכה לסבול. נאמר לי שניתן וצריך לעשות אולטראסאונד אגן. שאלתי היא: האם ניתן לבצע זאת אצל בחורה בתולה? יש לציין שטמפונים אני מחדירה. בעבר אולטראסאונד בטני לא הראה כלום מלבד ציסטה שנספגה.
האם ישנם רופאים מסויימים שבודקים נערות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מאסיבי וכאבי בטן- המשך לשאלתך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012יש רופאים שמומחים לרפואת מתבגרות נראה לי שמבחינת הגיל הביולוגי עברת את ההגדרה של מתבגרת....
חיזרי על אולטראסאונד בטני ונסי לצרף מספר חפיסות של גלולות כדי להמנע ממחזור ( ניתן לצרף 3 - 4 חפיסות ללא שום בעיה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדפנה12/12/2012
אני לוקחת גלולות מסוג אמילי כבר חודש וחצי.. בסופש שאני אמורה לעשות הפסקה ולהיות במחזור אני נוסעת לאילת עם חבר שלי . הבנתי שיש אפשרות להמשיך לקחת עוד גלולות כדי "לדחות" את המחזור.. איך עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012פשוט המשיכי עוד חפיסה ברצף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אפשרות
דפנה13/12/2012לא לקחת חפיסה נוספת ברצף? כי אז זה ישנה לי את כל הסדר של קבלת המחזור מבחינת סופשים.. יש אפשרות נגיד להמשיך לקחת ברגע שאסיים את 21 הגלולות עכשיו עוד 3 גלולות נגיד מהחבילה הנוספת? להפסיק, לקבל מחזור ואז להמשיך? או שזה אסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה
דפנה14/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש אפשרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/12/2012אין שום בעיה את יכולה להחליט לבד מה לעשות. או לצרף חפיסות או להוסיף כמה כדורים או להוריד מספר כדורים כדי להקדים מחזור. זה היופי בגלולות שאת יכולה להחליט מתי את רוצה לקבל את המחזור. הכי חשוב להקפיד על הפסקה של לא יותר מ7 ימים בין החפיסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הבנתי נכון
דפנה15/12/2012במידה ואני אמורה לקחת את הגלולה האחרונה של החפיסה ביום שני.. אני יכולה להמשיך לקחת מהחבילה החדשה עוד 5 גלולות (שיכסה אותי עד יום שבת..) ואז להפסיק ואני אקבל? זה אומר שמהחבילה החדשה יהיו לי אבל רק 16 גלולות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם הבנתי נכון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/12/2012מציעה שתתחילי חפיסה חדשה ואת זאת שפתחת שימרי למצבים עתידיים דומים או שתקבלי מחזור מוקדם יותר אחרי 16 גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרשות כמו נזלת לפעמים שקופה ולפעמים צהובהדנה12/12/2012
היי,אני בת 20 ואני משתמשת בגלולות פמינט מגיל 17.
בחודשיים האחרונים יש לי הפרשות כמו נזלת לפעמים שקופה ולפעמים צהובה ומעט דביקה..לפני שבועיים התחיל לי לשרוף שם..הייתי אצל רופא נשים באותו היום שהתחיל לשרוף והוא אמר שזאת פטרייה והביא לי נרות ומשחה..עכשיו הפסיק לשרוף לי אבל עדיין יש לי את ההפרשות הללו..מה זה יכול להיות?לא מגרד לי ואני מרגישה לפעמים כאבים קטנים שם..
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות שהגלולה כבר לא מתאימה?
דנה12/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/12/2012הפרשות לא קשורות להתאמה של הגלולה, יכול להיות שיש עדיין זהום לא פטריתית או שההפרשות נובעות מבעיה בצוואר הרחם חיזרי לרופא שיעשה לך פאפ ויעשה תרבית נרתיקית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה...מיטל12/12/2012
שלום אני בת 24 והייתי אמורה לקבל וסת בתחילת השבוע והמחזור מאחר לי אובחנתי לא מזמן גם כבעלת שחלה פוליציסטית והמחזור שלי גם ככה אינו סדיר אתמול והיום החלו לי כאבי מחסור ללא מחזור יש לציין כי לא קיימתי יחסי מין מלאים כלל האם יש סיבה להילחץ או להמתין וכמה ?? אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות
שני12/12/2012שאלה, לוקחת גלולות כאמצעי מניעה?
לפעמים המחזור מאחר כי זה נובע מהרבה סיבות. כמו תזונה, לחץ, ואפילו סתם ימים לא טובים שעוברים על הגוף במיוחד המעבר בין העונות. יכול להיות הרבה סיבות.
עוד שאלה, לא קיימת יחסי מין מלא? ולפני זה? כן?
נראה לי שאת צריכה לחדד את השאלה שלך עם יותר פרטים. לבנתיים אני מצרפת לך קישור שמצאתי בגוגול שיש שם מאגר ענקי של שאלות ותשובות במצבים שונים בשבילי שתוכלי להירגע...
האתר norlevo
בכל מקרה, את צריכה להירגע ולא להכנס ללחץ, אחרת זה ישפיע יותר על המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני..
מיטל12/12/2012תודה רבה על העזרה ,הכוונה ליחסי מין ללא חדירה ושפיכה. לא לוקחת גלולות כבר שנה וחצי לפחות מחזור לא סדיר עם אבחון שחלה פוליציסטית ,מאחר ב3,4 ימים , היו לי דימומים קטנים וקצרים שבוע שעבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
שני16/12/2012מסכימה עם הדוקטור בכך שאם לא הייתה חדירה מלאה אז נדיר... אבל בגלל שאני מבינה את הלחץ שלך, ואני מכירה את המצבים האלה, אז אני כן הייתי ממליצה לך להתייעץ עם הרופא נשים שלך, כדי שאולי תוכלי לקחת נורלבו במצב שכזה רק כדי למנוע הריון לא רצוי.
ובגלל שהמחזור שלך לא מסודר אז קצת קשה לעקוב אחרי זה ובגלל זה אני חושבת שתלכי לרופא ותבדקי את העניין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012אם היתה שפיכה בפתח הנרתיק או היה מגע של הפין בזמן גירוי מיני בפתח הנרתיק יכול להיות מצב נדיר של הריון... המתיני עוד שבוע אם לא תקבלי מחזור עשי בדיקת שתן להריון. יכול להיות שפשוט החודש לא היה ביוץ ולכן המחזור מאחר או מופיע כדימומים קלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר לשאול
מאיה17/12/2012מדוע הפסקת ליטול גלולות?
הסיבה שאני שואלת היא שגם אני מאובחנת כבעלת שחלה פוליציסטית, סובלת גם משיעור ייתר ודווקא לי הרופא נשים המליץ כן לקחת גלולות (פלורט) שגם קודם כל מטפלות בבעיה של השיעור וגם מסדרות לי את המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ עם התקןדפנה12/12/2012
רציתי לדעת האם אפשר לעשות בדיקת ביוץ (ערכה שקונים בסופרפארם) עם התקן תוך רחמי או שקודם צריך להוציא את ההתקן בשביל לעשות את הבדיקה.
והאם תאריך הביוץ הוא משתנה. עשיתי לפני 4 שנים בדיקת ביוץ ואני יודעת שזה היום ה- 15.
אשמח לתשובתך, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ביוץ עם התקן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012בהחלט יום ביוץ יכול להשתנות עם השנים. אם ההתקן איננו הורמונלי כמו המירנה הרי שיש ביוצים איתו וניתן לעושת את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותשיראל11/12/2012
שלום,
בבדיקת MRI נמצאו ציסטות. האחת המורגית ועוד אחרות פוליקולריות. הראשונה בגודל 29 מ"מ והאחרות קטנות.
מה המשמעות של הממצאים? האם כדאי להוציאן? אני סובלת מכאבים בבטן התחתונה, כנראה משום כך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/12/2012הבדיקה החשובה והמדויקת ביותר - זה אולטרסאונד ווגינאלי. לכן תפני לרופא המטפל שלך לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובסטין - שאלתי ולא קיבלתי תשובהשירלי11/12/2012
שלום,
לאחרונה התחלתי להרגיש כאבים במהלך החדירה עם בן הזוג.
נבדקתי אצל רופא הנשים שלי ואצל מומחה מיני (שבעבר טופלתי אמלו בגלל וגיניסמוס שנפתר) ושניהם שללו ויסטבוליטיס.
הרופא הציע לי למרוח אובסטין ורציתי לדעת במשך כמה זמן אני צריכה להשתמש במשחה?
בנוסף, האם נשמע הגיוני שמופיעים כאבים בחדירה בלי שום סיבה והאם האובסטין הוא באמת הפתרון המתאים?
אדגיש שאני מרגישה כאב בתחילת החדירה ואחרי כדקה ובהמשך יחסי המין זה עובר. לפעמים אחרי הסקס יש לי הרגשה של גירוי באיזור (קצת נפיחות וקשה לי לשבת).
תודה,
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובסטין - שאלתי ולא קיבלתי תשובה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/12/2012לא נוכל להמליץ על שום טיפול ובטח לא נוכל לתת שום הסברים ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהנרתיק בזמן קיום יחסיםיעל11/12/2012
שלום רב,
אני בגיל 30, אמא לשניים שנולדו בניתוח קיסרי, הקטן בגיל חמישה חודשים.
מאז הלידה הראשונה אני סובלת מריח רע בנרתיק, מזכיר שום, בזמן קיום יחסים.
הבדיקות יוצאות תקינות, המשטח ווגינלי, אין פטריה.
רופא הנשים נתן לי דאלאצין שלא עזר וכן תרופה אחרת הנוגעת לטפילים שגם לא עזרה.
ניסיתי כמוסות פרוביוטיות שגם לא עזרו.
רופא הנשים מסר שאין לו יותר מה להועיל לי.
אני חסרת אונים, מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהנרתיק בזמן קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012מאחר והריח נגרם בזמן קיום יחסי מין האם יכול להיות קשור לנוזל השפיכה? כי אין הפרשות או ריח ביוםיום....
אם בכל זאת נראה לך שהריח קשור להפרשות נרתיקיות כדאי לעשות פאפ של צוואר הרחם, ואפשרי לעשות שטיפול של מי חומץ ולהחדיר אחרי כמוסות פרוביוטיים לנרתיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מאסיבי וכאביםאבי11/12/2012
מדוע אינכם עונים על שאלתי מה- 9/12 ומה-10/12? בבקשה תענו לשאלותיי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מאסיבי וכאבים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012מה השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! בבקשה תעזרובר11/12/2012
שלום! לאמא שלי הייתה מחלה שהיא עברה ממנה ניתוח, למחלה קוראים פפילומה. אמא שלי אמרה לי שרוב הסיכויים שזה עבר גם אלי ואני צריכה לעשות מזה חיסון כדי לא להיות חולה בזה, אך היא אמרה לי שאת החיסון עושים לפני שמקיימים יחסי מין לראשונה (אני עדיין בטולה). השאלה שלי האם אני יכולה לעשות את החיסון גם אחרי שאני אקיים יחסי מין בפעם הראשונה או שזה משנה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! בבקשה תעזרו - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן11/12/2012הכי יעיל - לקבל חיסון לפני תחילת קיום יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא?
בר13/12/2012ואם לא עושים, האם זה יגרום למשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף! בבקשה תעזרו - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן13/12/2012החיסון מיועד למנוע סרטן צוואר הרחם. אני ממליץ לקבל את החיסון, ואת תחליטי מה את רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהמאי11/12/2012
שלום,
ביום רביעי שעבר הלכתי לרופא נשים וגילתי כי יש לי פטריה,
השתמשתי בנרות ובמשחה בהתאם להמלצה של הרופא.
אתמול יומיים אחרי שסיימתי את הטיפול. ניסתי לקיים יחסי מין
אך ההרגשה היתה לא נעימה ואפילו שרף מעט.
האםעליי לחזור לרופא?
חשוב לציין כי הגירודים וההרגשה של הפטריה עברו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012יכול להיות שאריות של הרגישות של הפטריה על העור. המשיכי את המשחה החיצונית עוד כמה ימים. ונסי לקיים יחסי מין בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהשיר11/12/2012
בבדיקת היסטרוסקופיה שינויים אטרופיים בגניטליה. בחלל נראה פוליפ אנדומטריאלי בוקע מהפונדוס שממלא שלוש רבעי של חלל הרחם. בשל גודל הפוליפ לא ניתן לראות פיתחי חצוצרות. יש לציין שהפוליפ מפוצל לשניים למרות גיבעול בודד. בדופן הקידמית של הרחם נראה פוליפ נוסף שפרוס על פני הדופן. אני די לחוצה מה משמעות התשובה הזו? תודה מראש. (אני בת 55, מניפאוזה כ10 שנים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב12/12/2012אין מספיק נתונים עליך כמו למה עשו את ההיסטרוסקופיה ומה היו התלונות. אבל נראה לי שתצטרכי לעבור פרוצדורה ניתוחית לכריתת הפוליפים או אולי כל הרחם תלוי מה התלונות שלך. פני עם התשובות לרופא המטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)