מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה קטנה....ניצן17/08/2012
חברי גמר בכניסה לנרתיק ועל השפה הפנימית האם אפשר להיכנס מזה להריון?
ממש מלחיץ אם אוכל לקבל תשובה בהקדם אודה לכם ממש
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה.... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/08/2012יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהנרתיקניקול17/08/2012
היי אני בת 23.
יש לי בעיה רצינית ואני לא מבינה למה זה אני היפסקתי להשתמש עם טבעת אחרי טיפת זמן אחרי ואסט אני מקבלת אפרשות וריח רע מהנרתיק וזה נימשך כמה ימים ואז נפסק מה זה יכול להיות??
מחכה לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/08/2012על מנת לברר במה מדובר את חייבת לפנות לרופא המטפל לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווציותשני16/08/2012
שלום, אני לוקחת גלולות מרסילון כבר כמעט 5 חודשים ואני סובלת לאחרונה מהתכווציות באיזור הבטן התחתונה (כמו של מחזור) ללא סיבה ברורה.
מה יכולה להיות הסיבה? אשמח אם תעזרו לי!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווציות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/08/2012דבר ראשון - תפמי לבדיקה אצל רופא נשים. יתכן ומדובר לא בסיבה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוגבראווה16/08/2012
שלום רב,
אני רווקה בת 34.
במשקל תקין BMI 20.
ללא היסטוריה של הריונות או הפלות בעבר.
ללא מחלות. אישיות או בתורשה.
ללא בעיות גניקולוגיות ידועות.
לא משתמשת בגלולות למניעת הריון.
לא נוטלת טיפול תרופתי משום סוג.
המחזור שלי סדיר וקבוע.
מתמיד הדימום הווסתי כבד- נמשך כ5 ימים וחצי.
כאשר ביום הרביעי יש הפסקה מוחלטת של הדימום ולאחריו יום נוסף של דימום כבד.
תמיד סבלתי מכאבי-בטן במחזור, עם הטבה בעזרת משככי כאבים - איבופרופן.
שאלתי נוגעת למצב הנוכחי:
קיבלתי מחזור אתמול, במועד.
הדימום הפעם כבד באופן חריג ביותר.
אומנם כאמור תמיד הדימום אצלי כבד אך הפעם נראה כי הדימום מאסיבי יותר - אולי פי 3 (בהתאם לדרישה התכופה יותר בהחלפת טמפונים).
ידוע לי כי בגילי הפוטנציאל להריונות של תאומים הנו גבוה יותר, וכן הסיכון לסיבוכים בשל כך.
האם ייתכן והדימום הוויסתי המוגבר הפעם, עשוי להעיד על הבשלה של שתי ביציות (לא מופרות).
בהיעדר סימפטומטולוגיה נוספת, האם יש צורך בבירור מקיף יותר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוגבר - תגובה
ד''ר יואב פלד18/08/2012הסברות שלך בנוגע לתאומים וביציות שגויות
אם הדימום שלך כבד פני לרופא על מנת להסדיר זאת
את סובלת לחינם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במהלך טיסהר.16/08/2012
שלום,
רציתי לדעת האם טיסה ארוכת טווח יכולה להשפיע על העובר בשבועות הראשונים של ההריון או שאין מניעה וחשש לטוס לחו"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה במהלך טיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/08/2012אין בעיה עם טיסןת בשחודשים הראשונים של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולנו במתח!מלי16/08/2012
שלום,
הוסת האחרון שלי היה ב 4.7.12
גיליתי שאני בהריון, אבל היו לי דימומים.
עשיתי בדיקת BETA HCG
לפני 3 ימים הערך היה 2335
והיום היה 5454.
אודה לתשובה- מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולנו במתח! - תגובה
ד''ר יואב פלד18/08/2012מזט
את בהריון
יש לבצע אולטראסאוד על מנת לקבוע את תקינותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מלי18/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילי והרמונטשירה16/08/2012
שלום רב,
אני מטופלת שנים בגלולות הרמונט, אך פעם שעברה כשהייתי אצל הרוקח הוא נתן לי גלולות אמילי בטענה שקיים בהן אותו החומר הפעיל אך הן יותר זולות...
האם אכן כך הדבר ואוכל להמשיך ולקחת גלולות אמילי לאחר נטילת גלולות הרמונט?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
שירה19/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקנת מירנהמרי16/08/2012
אני חודש וחצי אחי התקנת מירנה והדימומים לא מפסיקים - מה לעשות . הייתי מספר פעמים אצל רופא נשים והוא אומר לחקות . מה לעשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקנת מירנה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/08/2012הרופא שלך צודק. הפרשה דמית עלולה להמשך הרבה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן גלולותדא16/08/2012
שלום.
אני לוקחת גלולות כבר כמה שנים.
אתמול סיימתי מחזור ולקחתי בערב גלולה ראשונה בחפיסה.
בלילה קיימתי יחסים עם החבר ובבוקר קמתי עם דימום.
האם זה מסוכן? מה עושים? לקחת פוסטינור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בזמן גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012אם ההפסקה בין שתי החפיסות היתה לא יותר מ7 ימים את מוגנת ואין צורך להשתמש בפוסטינור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי לידהאחת16/08/2012
שלום, לידה 5. כמעט 4 חודשים אחרי לידה.
הפסקתי הנקה לפני חודש.כעת קיבלתי מחזור
והדימום מאוד מסיבי וחזק , קצת מדאיג אפילו. (אך ללא גושים )
האם נורמלי? לא זוכרת כך מהקודמים.
אשמח לדעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012יכול לקרות אך אם את לא שקטה פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קיסרייעל16/08/2012
עברתי ניתוח קיסרי לפני שבועיים (תפרים עם לייזר) רציתי לדעת האם מותר ללכת למיטת שיזוף והאם מותר לטבול במים חמים כלומר ג'קוזי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיסרי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012חכי עד לבדיקה אחרי לידה שנעשית מינימום חודש לאחר לידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותשירי15/08/2012
האם ניתן להכנס להריון אם בן הזוג שלי נוטל ציפרלקס?
האם נטילת ציפרלקס 10 ימים לפני המחזור תסייע בתופעות טרום מחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012אין קשר מוכח בן ציפרלקסוליכולת להרות
אין טעם לקחת ציפרלקס רק לפני מחזור זה לא יעיל פני לרופא נשים שלך והתיעצי איתו לגבי טיפול יעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר?ציונה15/08/2012
שלום. בבדיקה אצל רופא נשים התגלתה אצלי פטריה בנרתיק ,אני מטפלת בה כרגע. במקביל יש לי גירודים בפי הטבעת. האם יש קשר בין הדברים. אצל מי אליי להיבדק ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012יכול להיות קשור מירחי משחת אגיסטן סביב פי הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותליאת15/08/2012
בתי בת 18 היתה אמורה להתחיל מחזור חדש של גלולות ביום ששי האחרון. היא לקחה רק בראשון והיות ונסעה לצבא ושחכה לקחת איתה את הגלולות לא לקחה מאז. שלחתי לה גלולות בדואר שיגיעו קרוב לוודאי היום (יום רביעי) או מחר. איך היא אמורה לקחת עכשיו?
ברצוני לציין כי אינה מקיימת יחסי מין אלא לוקחת בגלל פצעים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012שתתחיל לקחת כשיהיו לה הגלולות, אם בכל זאת יש יחסי מין היא לא תהיה מוגנת בחודש זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
נונ16/08/2012שתקח כשיש, עדיף עם גלולות גם אם זה לטיפול באקנה לקחת מסודר אני לוקחת פמינט בשביל זה ואמרו לי שככל שאני אקח מסודר יותר ככה זה ישפיע יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ברחםתותי15/08/2012
שלום רב. אתמול עברתי בדיקת אולטרסאונד עקב רגישות בחזה וכאבים בבטן תחתונה. ונמצא כי יש ציסטה בגודל 3.5 ס"מ. ממה זה נובע? מה הסיבה להווצרות? ומה עלי לעשות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה ברחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/08/2012פני עם התשובות לרופא נשים שלך, חסר פרטים כדי לתת לך תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)