מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינורמגי15/07/2012
מבקשת לדעת כמה זמן לאחר נטילת פוסטינור מתחיל דימום(אני אמורה לקבל וסת בעוד כשבוע) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012דימום אחרי פוסטינור יכול להיות לא סדיר או להקדים או להתעכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי תשובה מפורטת יותר
אורלי15/07/2012באתר של נורלבו (שזה כמו פוסטינור).
רשום- "בדרך כלל הווסת תופיע במועדה הצפוי, על אף שאצל נשים מסוימות היא יכולה לאחר או להקדים בימים ספורים. אם העיכוב עולה על 5 ימים מהמועד הצפוי, עליך לעבור בדיקת היריון."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בזמן מחזוראסנת15/07/2012
כשאני מקבלת מחזור אני חוטפת כאבי תופת ומה שמרגיע אותי זה 2 כדורי אדוויל. האם מותר לקחת ואם לא איזה כדור מצויין לקחת בעת כאבי מחזור? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012אין מניעה להשתמש באדוויל אם זה עוזר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משטח ואגינלימיכל15/07/2012
הייכן מבצעים?
צריך הפנייה מיוחדת בשביל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משטח ואגינלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012מחדירים מטוש כמו מקל אוזניים לנרתיק כמו שלוקחים תרבית גרון. צריך הפניה למעבדה מרופא קופח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגנת מהריון?....דנה14/07/2012
שלום,
התחלתי לקחת גלולות ע"מ להסדיר את המחזור לקראת חתונה.
את הגלולה הראשונה בחפיסה (מרסילון) לקחתי ביום השני לווסת (כך הרופא הנחה אותי). אני אמורה ליטול סה"כ 18 גלולות (עד לתאריך מסוים) ואז לעשות הפסקה בת שבוע ולקחת את החפיסה השנייה במלואה.
שאלתי היא האם כעת, בזמן זה עד לשבוע ההפסקה , אני מוגנת מפני הריון??
או שיש צורך להשתמש גם בקונדומים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגנת מהריון?.... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012מאחר ולא התחלת ביום הראשון למחזור הוסיפי קונדומים בשבועיים הראשונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ושימוש בטמפונים...ל.14/07/2012
בת 15שנים. האם שימוש בטמפון קטן במקום בתחבושת יכול לקרוע את קרום הבתולים?האם יש סיכון שזה יכול לפגוע בקרום הבתולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ושימוש בטמפונים... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012טמפון מיני אם את מחדירה בעדינות לא אמור לקרוע את קרום בתולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותמיכל14/07/2012
שלום. אני בת 36 ויש לי אנדומטריוזיס נרחב.
מזה 7 חודשים אני לוקחת גלולות סרזט, ואין לי מחזור. אמרו לי שצריך להפסיק את הגלולות מדי חצי שנה. אבל אני לא מעוניינת לקבל מחזור. כמו כן, התחלת השימוש בגלולות בעייתית, עד שנוצר איזון של מצב רוח וכדומה.
השאלה היא, האם יש סיכון במניעת מחזור לאורך תקופה ארוכה ? האם זה עלול ליצור למשל סרטן ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012אין בעיה אבל התיעצי עם הרופא שמטפל בך באנדומטריוזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחה כנראהנעטלי14/07/2012
שלום,
אני 37 שבועות הריון (הריון ראשון) ועד עכשיו לא היו לי שום סימנים מיוחדים על העור,
ליפני יומיים פעם ראשונה הופיעו לי כמעין סימני מתיחה או שזה משהו אחר אין לי מושג בצבע ורדרד אדום. והם נפוחים כאלה.
השאלה שלי היא מה ניתן למרוח על זה כי אני כן שמה קרם קוקוס כל יום, והשאלה השנייה האם זה יתרחב?
הסימנים מופיעים דווקא בצדדים של הגוף על הבטן ולא מקדימה.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה כנראה - תגובה
ד''ר יואב פלד14/07/2012אכן סימני מתיחה
אין שום דבר לעשות כנגד זה ( גם לא שמן קוקוס )
אחרי הלידה הם יתבהרו אך לא יעלמו לחלוטין !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בנרתיקמיכל14/07/2012
אני סובלת מדלקת/פטריה בנרתיק ואודה לכם האם תוכלו להגיד לי האם מדובר בדלקת או בפטרייה:
הזיהום נמצא רק בפתח הנרתיק (לא בעומק),באזור של טבעת השרירים
כשאני מכניסה אצבע אני מרגישה מעיין "כדוריות" שצומחות בפנים
האזור הנגוע יבש מאוד (מעט מאוד הפרשות,והפרשות סמיכות מאוד)
כאבים בחדירה
ריח רע
עשיתי משטח ואגילי,בו לא מצאו כלום,ולכן הרופאה התעקשה שאין לי כלום...אך ברור לי שזה לא ייתכן.עד שאמצא רופאה אחרת ,אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי כמו מה זה נשמע,כדיי שאדע האם יש טעם לנסות ולהמשיך לטפל בזה בתכשירים אני-פטריתיים ללא מרשם (כגון 'אגיסטן').
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בנרתיק - תגובה
ד''ר יואב פלד14/07/2012מדובר על זה שאת צריכה בדיקה גניקולוגית ולא יעוץ אינטרנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר יחסי מיןיוליה14/07/2012
שלום,
אני בת 27, הייתי בבדיקה גניקולוגית שגרתית לפני כשבוע. בדיקת משטח עשיתי לפני שנתיים, הרופאה אמרה לי שצריך כרגע פעם ב-3 שנים, קיבלתי את שלושת הזריקות נגד סרטן צוואר הרחם. תמיד הכל היה תקין.
בעקבות חשש ליתר לחץ דם, הפסקתי לפני מספר ימים את הגלולות (החודש לקחתי שבוע אחד בלבד). לפני כן השתמשתי בהן כ-10 שנים ללא הפסקה. כעת לאחר קיום יחסי מין היה לי דימום (שמקורו כנראה לא מהרחם, לדעתי מצוואר הרחם).
אציין שגם בפעם הקודמת, לפני הבדיקה הגניקולוגית, היה לי דימום מאוד מאוד קל, מריחה קלה שלא ייחסתי לה אפילו חשיבות. הפעם היה לי דימום יותר חזק.
האם יש לי מה לדאוג?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר יחסי מין - תגובה
ד''ר יואב פלד14/07/2012ללכת לרופא להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגתרנית 114/07/2012
אני בשבוע 19אני כהת עור. אבל החזה שלי כלומר הפיטמות גדלו ושחורות. ועכשיו גם בית השחי שחור . האם זה בסדר האם אחרי הלידה הכול יסתדר מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דואגת - תגובה
ד''ר יואב פלד14/07/2012הצבע ידהה מעט אבל לא יחזור למה שהיה קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי13/07/2012
שלום, אני בת 46 רציתי לברר מה משמעות הבדיקה :
TSH-2.11 TOTAL-1.30 DHEA SULPHATE-1.50
אני עדיין מקבלת מחזור, לא לוקחת כדורים הורמונלים, וברצוני לדעת האם במצב הזה אני יכולה להיכנס להריון? האם אני יכולה להפסיק להשתמש באמצעי מניעה ללא חשש מהריון לא רצוי? את הבדיקה ההורמונלית עשיתי לפני שנה וחצי, לפני שבוע עברתי אולטרסאונד בשל איחור במחזור והרופא אמר שאני מבייצת.... איך זה יכול להיות עם ערכים כאאלו נמוכים?? מה הסיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לקבל תשובה בבקשה
סמדר13/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב15/07/2012הערכים ששלחת לא מעידים על פריון.. ההורמונים שבודקים גיל מעבר הם אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםאנונימית13/07/2012
שלום,מסה מספר חודשים שאני מנסה להכנס להריון
החודש היה לי דימום לא מובן. המחזור שלי הקדים והתחיל בדימום אדום טרי קל וזה נפסק ובמשך יומיים היו לי הפרשות חומות ויום לאחר מכן חזר הדימום ומאז לא הפסיק אז נראה לי שזה המחזור. השאלה האם זה יכול לסמן על בעיה?או הריון כימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד''ר יואב פלד13/07/2012לא ניתן לדעת לפי התאור דבר
פני לרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת גלולות לחודשאנג'ליקה13/07/2012
כשנתיים אני נוטלת גלולות מליאן,כעת אני בשבוע ההפסקה ואמורה להתחיל חפיסה חדשה ביום ראשון,אבל איבדתי את המרשם ובראשון בבוקר אני נוסעת לחופשה של שבוע כך שאין לי אפשרות להוציא מרשם חדש.
יש ברשותי חפיסה של גלולות פליים,האם זה אפשרי ליטול אותן במשך חודש ואח"כ לחזור למליאן?
חשוב לציין כי אינני מקיימת יחסים מין ואין חשש להיכנס להיריון..
אלא רק לשמור על מחזור סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גלולות לחודש - תגובה
ד''ר יואב פלד13/07/2012אין שןם בעיה
תהני בחופשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן נחושת - דחוףיעל13/07/2012
לפני כשלושה חודשים שמתי התקן נחושת וזאת לאחר שלושה חודשים מלידת בתי הבכורה.
אני מניקה הנקה מלאה ואינני מקבלת מחזור, מלבד דימום למשך עשרה ימים שבעה שבועות לאחר הלידה (לפני התקנת ההתקן) ושבוע דימום מיד לאחר הכנסת ההתקן.
אני סובלת מזה מס' ימים מכאבים קלים - בינונים בבטן התחתונה ומהפרשה קלה בגוון ירקרק וחום עדין. לפני כחודש וחצי סבלתי מתסמינים דומים והלכתי להיבדק אצל רופא הנשים שלי. הרופא אמר שיתכן שמדובר בדלקת אך נראה לו שלא - כיוון שאם הייתה דלקת היה כואב לי מאוד בעת הבדיקה הידנית שעשה. בכל מקרה רשם לי רוקסו לחמישה ימים ואמר שאקח אם יחמיר הכאב.
כעת אינני יודעת האם לחזור להיבדק אצל הרופא. האם יש אינדיקאציה נוספת לדלקת מלבד דיווח עצמי על כאב? האם המצב שתיארתי יכול להיות מסוכן עבורי? אציין שאני מתכננת הריונות נוספים בעתיד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן נחושת - דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד13/07/2012לא ניתן להתרשם ככה ממצבך
פני לבדיקת רוםא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשהעדי13/07/2012
היי ,
אני בנסיונות להיכנס להריון .
עברתי הפלה יזומה בעמצאות כדורים לפני שלושה חודשים מאז מחזור סדיר .
ביצעתי החודש יחסים בזמן שאמור לחול בו ביוץ כמעט כל יום .
כרגע אני שלושה ימים לפני שאני אמורה לקבל מחזור וכבר יומיים שיש לי דימום קל קל קל .
ביצעתי 2 בדיקות הריון שניהן שלילי ויש לציין שזוהי הבדיקה שמזהה שישה ימים לפני .
אני גם בדיאטה קלה האם קשור הדמם לדיאטה?
האם יש סיכוי להריון למרות הבדיקות
והאם קשור להפלה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה - תגובה
ד''ר יואב פלד13/07/2012המתיני עוד מספר ימים ובצעי בדיקת הריון נוספת רצוי בדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)