מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית מעובהנירית18/07/2012
שלום,
הווסת האחרונה - 23.7. אתמול בבדיקה שגרתית לפני מתן גלולות התגלתה אצלי רירית רחם מעובה (15 מ"מ). הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם כדי לשלול הריון צעיר ואמרה שאם אכן התשובה שלילית ברצונה שאקח כדורים שיגרמו להופעת הווסת ואז לקחת דגימה מהרירית, מפני שעובי כזה, (ביחס לתאריך הווסת האחרון) אינו תקין.
אני רוצה להמנע מלקיחת הכדורים.
אני אומרת לעצמי שאם הייתי מחליטה לבוא לבדיקה בעוד שבוע או שבועיים - הדבר לא היה מאותר בכלל, אולי דימום הווסת הבא היה מגיע כבר וכביכול לא היתה נצפית כל בעיה...
האם יש חשיבות בלקיחת הכדורים וגרימת הדימום?
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נירית18/07/2012תיקון - תאריך ווסת אחרון 23.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית מעובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/07/2012לא יודעת לומר לך חסר לי נתונים עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים נוספים
נירית19/07/2012אודה לך אם תוכלי לכוון אותי מעט, אילו נתונים חסרים להשלמת התמונה.
ובינתיים: בת 30, 5 חודשים לאחר לידה שניה בניתוח קיסרי, מחזור ראשון חודשיים לאחר הלידה. לא מניקה, לא לוקחת גלולות.
לפני כחודשיים נטלתי 5 גלולות מליאן ופיתחתי תגובה אלרגית שהתבטאה בגרד ואדמומיות בפנים ובזרועות. הפסקתי מיד. הפגישה עם הרופאה השבוע היתה כדי לקבל גלולות מסוג אחר. בבדיקה שגרתית נצפתה רירית מעובה כפי שתיארתי בהודעה הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה מציקהאילנה18/07/2012
שלום רב,
יש לי גרד נוראי ומציק באיזור העור שבין הנרתיק לפי הטבעת.
בבדיקה וגינאלית אצל רופא נשים הוא אמר שהוא לא רואה כלום אך עקב תלונותי הוא נתן לי נרות לנרתיק + משחת דרמרקומבין (למריחה חיצונית על העור). אחרי הטיפול חזר לי הגרד בחזרה. בנוסף ליתר ביטחון לקחתי גם ורמוקס (למרות שזה לא הבעיה).
אני יודעת שיש לי פיטריה בעור החיצוני (הנרתיק נקי- אין הפרשות מיוחדות). לא מצליחה להפטר והצרה הזו.
כ"כ מגרד לי ממש סבל שלא יתואר...
האם יש כדורים (מה שמם?) או טיפול אחר שמתאים לבעיה זו.
אשמח לשמוע מנסיונכם וממקצועיותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה מציקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/07/2012התיעצי עם רופא עור אולי, את יכולה להמשיך למרוח דרמקומבין עוד כמה ימים , יש כדורים שלוקחים דרך הפה נגד פטריות והם יעילים יותר מהנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס בלקיחת גלולה.שרית17/07/2012
היי, לוקחת בד"כ גלולות בבוקר ושכחתי... לקחתי עכשיו.
שווה משהו או שאת המשך החודש אני עם קונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה
שוש17/07/2012אני יודעת שעד 12 שעות את יכולה לקחת מיד לאחר שנזכרת בגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שאלה לגבי גלולה ששכחתי לקחת
שיר18/07/2012אני מסיימת את החפיסה הנוכחית ביום שישי הקרוב (עוד שלושה ימים), ושכחתי לקחת גלולה ביום ראשון- לפני יומיים. מכיוון שאני כדי לקראת סיום החפיסה, ומדובר רק בגלולה אחת, האם אני עדיין מוגנת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם קיימת יחסי מין אחרי ששכחת גלולה
רומי18/07/2012אז את לא מוגנת וצריכה לקחת גלולה של היום שלמחרת כמו נורלבו
אמנם אני לא רופאה אבל זה קרה לי כבר פעם ואני די בטוחה שזה מה שהרופאים יגידו...
בכל מקרה כדאי לך למהר אם זה ככה כי היא יעילה רק עד 72 שעות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם קיימת יחסי מין אחרי ששכחת גלולה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/07/2012אם שכחת גלולה לפני פחות מ3 ימים קחי גלולה של היום שלאחרי פוסטינור או נורלבו, והוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים, מאחר ושכחת בסוף החפיסה הסבירות שנכנסת להריון נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותרונית17/07/2012
שלום, התחלתי לקחת גלולות לפני כמה ימים לראשונה
עם תחילת הווסת, אבל היא ממש שונה מבד"כ
יש טפטוף ממש קטן
השאלה אם זה נורמטיבי או יש מצב אני בהריון או כל תסביך אחר אפשרי?
תודה! אני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2012יתכנו הפרשות גם במהלך נטילת גלולות לא מדובר בסימן הריון
כול עוד את נוטלת את הגלולות כמקולבל סיכוי להריון קטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיונות כניסה להריוןא17/07/2012
שלום-
האם יש מניעה מלנסות להרות כאשר בימים אלו חל אצלי ביוץ ואישי עבר צילום כף היד? (כוסה בסינר עופרת?)
אודה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיונות כניסה להריון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2012אין מניעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלום ובבקשה דחוףףףףףמיכל17/07/2012
אני לפני חודש עברתי גרידה והיסטרוקופיה בשל דימומים לא סדירים וממושכים כבר שנה אני כותבת את ההאבחנה שבפטולוגיה.
אנדומטריום עם בלוטות מורחבות עם פסוידוסטרטיפיקציה מוקדית ומיטוזות בודדות
בנוסף שינוי סקרטורי בשלה התחלתי ברוב המקומות.
אין לראות מבנה ברור של פוליפ נחוצה קורלציה קלינית.
מה זה אומר ?
הרופאה אמרה לי שיש לי טרום סרטן משהו כזה האם זה נכון?
ומה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות אני בלחץץץץ
מיכל17/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופא שלום ובבקשה דחוףףףףף - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2012ל אמוזכרים שינויים טרום סרטניים בבדיקה
יש לפנות לרופאה מטפלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מיכל18/07/2012לא הבנתי אז למה הרופאה אמרה שיש לי טרום סרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתפטר מזה ?נענענע17/07/2012
אני בת 20 הבעיה היא כזאת:
כל פעם שאני מקיימית יחסי מין עם בן זוג שלו על האיבר המין שלו נשארת ההפרשה בצבע לבן בכמות גדולה, ויש לזה ריח של דג. [ ריח נוראי].
מה עליי לעשות כדי שזה יעבור לי ?
אני חייבית לציין שהריח וההפרשות מופיעות רק כשאני מקיימית יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה
נענענע17/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך להתפטר מזה ? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין17/07/2012נשמע כמו דלקת נרתיקית
יש לפנות לרופא נשים לצורך אבחון וטיפול בהתאם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם לא תקינות בהריוןשמרית17/07/2012
שלום רב,
אני בשבוע 34 להריון.
עשיתי בדיקות דם שגרתיות למעקב והתקבלו מספר תוצאות חורגות מהנורמה, להלן:
wbc 17.50
neutrophils 12.91
monocytes 1.14
basophils 0.23
platelets 162
האחרון הוא בטווח הנורמה, אך יש מגמה של ירידה מתמשכת במהלך ההריון.
בנוסף עליי לציין שיש לי מדי פעם כאבי בטן לא חזקים (ושאין להם אופי של צירים).
מה יכולים להיות הגורמים לתוצאות החריגות הללו? האם יש להם קשר להריון?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם לא תקינות בהריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012רבוי כדוריות דם לבנות יכולות לקרות בהריון אך זו בהחללט תגובה קצת חריגה שיכולה אולי להצביע על דלקת ועל כן פני לבדיקת רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שמרית17/07/2012תודה רבה על התגובה המהירה. האם את יכולה לתת לי כיוון מה יכולים להיות הגורמים לעלייה בתאי הדם הלבנים הללו (הבדיקות של מערכת השתן יצאו תקינות), כלומר איזה זיהום זה יכול להיות? באילו מערכות גוף? שוב תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואלת פעם שלישית: גלולות סרזטיסמין17/07/2012
האם אפשר להשתמש בגלולות סרזט כמו בגלולות רגילות? כלומר ליטול חבילה, לקבל מחזור, ולהמשיך אחכ' לחבילה הבאה?
סיימתי להניק והגלולות היו מאוד טובות לי ולא הרגשתי בתופעות לוואי.
(אם אין מי שיודע לענות על כך אשמח לקבל תשובה שהתשובה לא ידועה, במקום למחוק את ההודעה.. אני מסיימת את החבילה בעוד יומיים וחייבת לקבל החלטה)
תודה מראש
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת פעם שלישית: גלולות סרזט - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012את גלולות הסרזט לוקחים ברצף ולא מפסיקים הפסקות יורידו מהיעילות שלהם, ולכן כנראה שלא תקבלי איתם מחזור או אם יהיו דימומים הם לא סדירים.
החסרון הקל שלהם שהם קצת פחות בטוחים מאשר גלולות רגילות.
המשך השימוש בהם להחלטתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות סרזט- המשך
יסמין17/07/2012תודה רבה על התשובה
ברשותך עוד 2 שאלות:
1. כעת אני מסיימת את החבילה ה7 שנטלתי ברציפות. האם לצפות למחזור מידי? והאם בטוח לקיים יחסי מין עד שאקבל את המחזור?
2.האם תוכלי להמליץ לי על גלולות אחרות שדומות במרכיביהם לסרזט?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם וצריבה..רותם17/07/2012
בחודשיים האחרונים בכל פעם שקיימתי יחסי מין הרגשתי צריבה - לא תוך כדי אלא כמה דקות אחרי. הצריבה לא הייתה בתוך הנרתיק אלא באיזור הדגדגן והשפתיים, והאיזור מרגיש מעט נפוח. הדגדגן רגיש במיוחד במשך כל התקופה. בימים האחרונים איזור השפתיים אדום (בצד הפנימי) ושורף גם לא אחרי קיום יחסים. הבעיה היא חיצונית בלבד, לא בתוך הנרתיק. מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות בינתיים עד שאראה רופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
רותם17/07/2012בנוסף, הייתה לי בעבר פטרייה עקשנית שלא עברה וקיבלתי מהרופא הרבה סוגים שונים של נרות ומשחות עד שזה נעלם. הצריבה והאודם התחילו כחודש, חודש וחצי אחרי שהפטרייה עברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודם וצריבה.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012עשי אמבטיות עם שמן אמול להרגעה,ופני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה על ייעוץ בהקדם- גרד ועקצוץאשה צעירה17/07/2012
מזה תקופה (חשבתי שייעלם) יש תחושת גרד וצריבה ואפילו בעירה באיזור הפות למעלה.
יש גם ריחות דיי לא נעימים.
אני לא סובלת במהלך היום, אבל בכל מגע באמבטיה, בשירותים, תחושת הצריבה חזקה.
אולי הדבר נובע גם מאוננות מסוימת שמתבקשת בעקבות תחושת הבעירה.
בחיים לא הייתי אצל גניקולוג,
האם יש צורך ללכת? או לקנות משהו עם מרשם?
איך יודעים מה בסדר ומה צריך לגשת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על ייעוץ בהקדם- גרד ועקצוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012אין ברירה פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה מוגדלתגליגל17/07/2012
שלום רב,
אני אישה בת 40 עם מחזור וביוץ מאוד סדירים שנים.
לפני 10 ימים כ12 יום לאחר המחזור החודשי. חוויתי כאבי ביוץ(אותם אני מכירה 22 שנה...) הפעם הכאב היה עד בלתי נסבל-נוראי לקחתי משככי כאבים (הכאב היה בצד ימין).
מאז 10 ימים אני סובלת מכאבי גב תחתון ובטן תחתונה ועם דקירות בשחלה הימנית. כמו כן, לאחר 7 ימים התווספה צריבה בשתן. בבדיקת שתן לא נראתה דלקת-מחכה לתשובה הבקטרילית.
בבדיקה אצל רופא הנשים היום אמר שהשחלה הימנית מוגדלת ושסביבה גושי דם. ושהכל יעבור אחרי המחזור הבא(כפי הנראה...) כמו כן, קבלתי אנטיביוטיקה-בגלל הצריבה בשתן.
שאלתי-"מה קרה" לשחלה הימנית? האם שכיח?אשמח להסבר.
האם האנטיביוטיקה "אמורה" לעזור גם לשחלה?
בברכת תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניין נוסף
גליגל17/07/2012שכחתי לציין שב4 הימים האחרונים אני סובלת מתשישות ומחולשה נוראית וישנה המון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניין נוסף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012אם הכאב חלף יכול להיות שהיה בזמן הביוץ קרע קל של השחלה עם יותר דימום מהרגיל מה שגרם לכאבים העזים. אם עדיין ממשיכים הכאבים חזרי לבדיקת רופא נשים. אנטיביוטיקה לא אמורה לעזור אם יש דימום פנימי בשחלה בגלל הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מחוץ למחזוררונה16/07/2012
שלום רב,
לפני מס' חודשים החלפתי גלולות מיסמין למיקרוגינון. עד כה לא היו בעיות. בשבוע האחרון, כשבוע לאחר סיום המחזור, התחילו להופיע לי כתמים על מגן התחתון. בהתחלה בצבעי חום ולאט לאט הם הופכים לאדומים ממש, אך חלשים. מלווים לזה כאבים קלים ותחושות המאפיינות את מחזור. כמו כן, אינני יודעת אם זה בכלל קשור, יש לי בארבעה ימים האחרונים תחושת כאב (כמו של שריר מכווץ) בתפר שבין הבטן לחזה. שוב, ייתכן וזה קשור בכלל לפעילות גופנית ולא לעניין.
האם יש צורך ללכת להיבדק? (נבדקתי לאחרונה בדיקה פנימית לפי כארבעה שבועות, לפני שהדימום התחיל)
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מחוץ למחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012אם הדימום ימשך פני לבדיקת רופא נשים למרות שלדעתי זה דימום חריג שקשור לשימוש ממושך בגלולות באופן כללי ואולי להחלפה של יסמין למיקרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפילומה ומין אוראלילילי16/07/2012
שלום, אם נדבקתי בוירוס הפפילומה, האם זה אומר שהוירוס קיים אצל בן זוגי?
אם אנו מקיימים מין אוראלי האם קיים סיכון שהוא או אני נחלה בסרטן לוע/גרון בעקבות הוירוס? מותר להמשיך לקיים מין אוראלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפילומה ומין אוראלי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012וירוס הפפילומה יכול לעבור גם במין אורלי. גם בן זוגך צריך לעבור בדיקה של אבר המין שלילת פפילומות. שיפנה לרופא עור ומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובנוגע לסיכון לסרטן לוע? יש בדיקה?
לילי17/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות בזמו נטילת גלולותלי16/07/2012
לא נטלתי גלולות מעל חצי שנה. לפני כשבועיים התחלתי לנטול גלולת מסוג מליאן ביום הראשון של הוסת. הוסת נמשכה כרגיל כ4-5 ימים ועד היום כבר מעל שבוע יש לי הפרשות חומות במינונים גבוהים ( לרוב יומיים שלושה לאחר סיום הווסת יש לי את ההפרשות האלה ואז הם מפסיקות). האם זה בגלל הגלולות? האם עלי ללכת לרופא בשביל להבדק ? והרופא המליץ לי לקחת את הגלולות 3 חודשים רצוף בלי שבוע הפסקה האם זה בסדר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות בזמו נטילת גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/07/2012סביר להניח שהדימום הלא סדיר הוא בגלל התחלת הגלולות. המשייכ ותראי מה קורה אם הדימום ימשיך גם בחפיסה השניה פני לרופא להחלפת הגלולות אין מניעה לקחת ברצף רק שזו יכולה גם כן לגרום לדימום לא סדיר עם הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)