מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור מאחר...מאיה27/03/2012
שלום רב,
בדר"כ המחזור שלי סדיר. החודש יש לי איחור של שבוע וחצי במחזור החודשי.
אני לא לוקחת גלולות ולא שום אמצעי מניעה, אני לא מקיימת יחסים מזה כבר חצי שנה אז זה לא היריון... הדבר היחיד השונה הוא לחץ נפשי, דאגות.
האם זו סיבה לאיחור במחזור???
יש לציין שאני מרגישה מיחושים מידי פעם, כאילו המחזור בדרך אבל הוא לא הגיע עד עתה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2012יש לפנות לרופא המטפל לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכיםבחורה27/03/2012
מזה כמה חודשים אני מרגישה שיש לי כמה חתכים באיבר המין בין השפתיים ובין איבר המין לפי הטבעת. אני לא יודעת ממה זה נוצר.....
לעיתים שורף לי ולא נעים לנגב, זה נראה כמו צלקת שכאילו התרפאה ואחת לכמה ימים שוב נפתחים הפצעים ושורף לי...
ממה זה נוצר? איך מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2012תפני לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריכומונס וכאבי בטן בצד ימין עליוןאלית27/03/2012
נדבקתי בטיריכומנס מחבר שלי אני בטיפול אנטיביוטי נרתיקי , ויש לי כאבי בטן נוראיים בצד ימין תחתון? זה קשור לטפיל? או שזו מחלה נוספת כי הרופא לא עשה לי תרבית ופשוט נתן את הנרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טריכומונס וכאבי בטן בצד ימין עליון - תגובה
ד''ר יואב פלד29/03/2012זה אולי קשור לאנטיביוטיקה שיכולה לעשות כאבי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והנקהענת27/03/2012
שלום, לקחתי סרזט במשך 4 חודשים מאז הלידה, וכשסיימתי חפיסה במקרה פתחתי חבילה של מרסילון ולקחתי במשך 5 ימים בזמן הנקה.
שאלותי הן:
א. האם זה יכול לפגוע בתינקו (זה שיש אסטרוגן בגלולות)
ב. האם אפשר פשוט להחליף חזרה לסרזט? והאם אני מוגנת מבחינת קיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והנקה - תגובה
ד''ר יואב פלד29/03/20121 לא
2 כן וכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והריוןשלי27/03/2012
שלום רב,
התחלתי לקחת גלולות (לאחר הפסקה של שנים) לפני שבוע בדיוק.
כעת ברצוני להפסיק. האם עלי להמשיך ליטול את הגלולות עד גמר החפיסה?
כמו כן, ברצוני לדעת כמה זמן צריך לתת לגוף "להתנקות" (אם בכלל) טרם הכניסה להריון?
בתודה רבה מראש,
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2012חייבים להשלים את החפיסה ואין צורך בשום ב"להתנקות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה בזמן הריוןמיכל27/03/2012
שלום,
רציתי לשאול האם מסוכן לטוס (טיסה טרנס-אטלנטית) בזמן ההריון?
אני צריכה לתאם נסיעה לארה"ב ורציתי לדעת אם אפשר ואם עדיף בשליש הראשון? שני?
וכמו כן עד איזה שבוע מותר לטוס (מבחינת חברות התעופה) אם אתם יודעים?
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיסה בזמן הריון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן27/03/2012אין שום בעיה לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים וגינליים אגיסטןדורית27/03/2012
בהוראות השימוש כתוב לא לקיים יחסים ולהישתמש בקונדומים. לפני שידעתי שכך הדבר, הספקתי לקיים יחסים עם קונדום.
מה החשש?
מה המקור להוראה הזו? יש סיכוי כלשהו להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו מכם יכול לעזור לי?
דורית28/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים וגינליים אגיסטן - תגובה
ד''ר יואב פלד29/03/2012לא קרה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה בגלולות-דחוףהילה26/03/2012
שלום,
אני לוקחת פמינט. בחודש האחרון שכחתי לקחת גלולה בשבוע השלישי ונזכרתי אחרי שעברו 12 שעות. לקחתי את הגלולה שנזכרתי והמשכתי לקחת גלולות עד סוף החודש (נשארו לי עוד 5 גלולות). קיבלתי את המחזור בזמן והתחלתי חפיסה חדשה לאחר 7 ימי הפסקה. מאיזה יום אהיה מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו בבקשה!!!
הילה29/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגנה בגלולות-דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד29/03/2012מעכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותשני26/03/2012
היי,
הייתי לא מזמן אצל רופא עור והתעורר חשד שאני סובלת מתופעה של שחלות פוליציסטיות היות וישנם סימנים כגון:שיעור יתר ואקנה.
עשיתי צלום אולטראסאונד ובצילום לא התגלתה בעיה בשחלות. כמו"כ הוסת סדירה.
האם למרות זאת ישנה אפשרות שהשחלות פוליציסטיות? והאם קיים מצב שאישה בעלת שחלות פוליציסטיות אינה מצליחה ללדת כלל?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012לא כל אישה עם אקנה ושיעור יתר סובלת משחלות פוליציסטיות. אם האולטראסאונד תקין את יכולה להרגע. עשי אבל הערכה הורמונלית בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה.שאלה נוספת
שני26/03/2012במידה ובבדיקה יתברר עודף בהורמון הגברי או כל ממצא חריג אחר. האם זה מצביע על תסמונת השחלות הפוליציסטיות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר מאודרונית26/03/2012
לקחתי כדור פוסטינור ולאחר שבוע לקחתי כדור נוסף ,מאז עברו כבר חודשיים וטרם קיבלתי מחזור אני בת 39 .
האם לקיחת 2 כדורי פוסטינור שבוע לאחר שבוע יכולה לגרום להעלמות של המחזור לחלוטין ,אני מעוניינת להרות בעתיד ומאוד מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מאחר מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012פוסטינור בהחלט יכול לגרום לשבושי מחזור. האם עשית בדיקה לשלילת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבוש מחזור
רונית27/03/2012כן עשיתי בדיקת דם ויצאה שלילית ,כמו כן לקחתי פרוברה לפני שלושה שבועות וגם לא עזר .מה עוד ניתן לעשות כדי לקבל מחזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוסטינור ומחזור
פוסטינור27/03/2012הי רונית,
לאחר נטילת פוסטינור יכולים להיות שיבושים במחזור, בדרך כלל המחזור הבא מגיע במועדו או מעט קודם או באיחור קל. במקרה של איחור של מעל 5 ימים ממועד המחזור הצפוי יש לפנות לרופא.
השתמשי בפוסטינור רק במקרה חירום. השימוש בפוסטינור יותר מפעם אחת במחזור מעלה את הסיכון לשיבוש המחזור. ממחקרים שנעשו נמצא שישנה חזרה מהירה לביוץ תקין ללא פגיעה בפוריות.
בברכה,
שירות הלקוחות של תרימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשדיובלי26/03/2012
שלום ב,
ילדתי לפני 4 חודשים ואני מניקה.
היו לי כבר 3 פעמים דלקות בשד וקיבלתי אנטיביוטיקה (האחרונה לפני כ-3 שבועות)
אני שוב מרגישה כאב בשד ושהחום עולה לי.
האם זה הגיוני שחליתי כל כך הרבה פעמים? האם כדאי לי להמשיך להניק?
האם אני חייבת שוב אנטיביוטיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012התשובה היא כן, אבל את צריכה בדיקת רופא שדיים לפני התחלת אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!!מיריתתת26/03/2012
שלום רב, בת 20 לא מעשנת ובריאה בדרך כלל.!
נטלתי 2 חפיסות בלבד של גלולות אמילי לטיפול בציסטה.
את החפיסה הראשונה התלחתי כאמור ביום הראשון למחזור ולאחר 21 ימים עשיתי הפסקה, קיבלתי מחזור והתחלתי חפיסה שנייה ביום השמיני!
עד כאן הכל בסדר.
בחפיסה השנייה קיימתי יחסי מין בגלולה מספר 10 (3.3.12) ומאז החלו כאבים בבטן התחתונה, לא קיימתי יחסי מין יותר משנה וחשבתי שאולי זאת הסיבה.
קיימתי שוב ב- 7.3.12 (גלולה 14) ויום למחרת הלכתי לבדיקה אצל רופא נשים, שם נאמר שיש מעט נוזל בדוגלס אבל הכל ניראה תקין.
לאחר שבוע הלכתי שוב לבדיקה אצל רופא אחר (3 ימים לפני שסיימתי את החפיסה בערך) וגם שם נאמר שהכל תקין ואולי הכאבים לא ממקור גניקולוגי.
סיימתי את החפיסה לאחר 4 ימים קיבלתי מחזור(18.3.12) שנמשך 3 וחצי ימים בערך .
-רציתי לדעת האם יכול להיות שלמרות הופעת המחזור אני בהיריון?
האם בבדיקות שביצעתי לאחר שקיימתי יחסי מין היה ניתן לזהות היריון במידה וכן?
אני פשוט מוטרדת!
- לא המשכתי ליטול את הגלולות לאחר ההפסקה משום שהחזה שלי גדל קצת ורציתי להפסיק ומאז יש לי הפרשות צהובות מרובות אך ללא ריח חריג או גרד, הכאבים אכן פחתו אך מופעים לעיתים. (הכאבים בעיקר בימים הראשונים לאחר המחזור, מייד כשהוא מסתיים)
האם ההפרשות תקינות?
רציתי להוסיף שביום רביעי הקרוב יש לי בדיקת אולטרסאונד לבטן תחתונה בשל חשש לבעיה בדרכי השתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות היריון וכאבים- דחוףףףףף!!! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012עשי בדיקת שתן להריון, הסבירות שאת לא בהריון והסיבה לכאבים איננה גינקולוגית. האם הציסטה נעלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן נעלמההה
מיריתתתת26/03/2012הציסטה עברה.
יכול להיות שאני בהיריון?? איך לא ראו בבדיקה שעשיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאורה בדחיפותתת!!
מיריתתתת26/03/2012הציסטה נעלמה!
וחשוב לי לציין כי גם קיימתי יחסי מין עם קונדום בנוסף לגלולות ןלא היה קרע או חור.
אני ממש מפחדת והאם דלקת בדרכי השתן יכולה להוביל לבדיקת היריון חיובית בטעות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור למרות התקן תוך רחמי.יוספה26/03/2012
יש לי טבעת כבר קרוב ל 10 שנים. עכשיו יש לי איחור של 10 ימים.
עשיתי בדיקה של מקלון הזהב ויצא קו אחד בהיר ואחד כהה מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאת בהריון כמובן. מזל טוב!
לולה26/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת רופאה?
יוספה26/03/2012מי ענה לי את התשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא. אבל 2 פסים זה הריון
לולה26/03/2012תסתכלי מה כתוב בהוראות של הבדיקה.
גם פס בהיר מאד הוא פס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיחור למרות התקן תוך רחמי. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012קראי את ההוראות שבמקלון מה אומרים.
אם יש חשד להריון עשי בדיקת דם להריון גם כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה
יוספה28/03/2012עשיתי בדיקת דם מחכה לתשובה. אם כן והטבעת עדיין שם זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נכנסתי להריון לא מכוון ו...ליטל26/03/2012
שלום רב,
אני בת 23 +, בריאה בדרך כלל,
אך התזונה שלי היא די לקוייה (לא אוכלת דגים, ביצים, גבינות, ירקות, בשר או עופות). המשקל שלי תקין, אני לא מרעיבה את עצמי, אני פשוט לא אוהבת את המאכלים הנ"ל, שעד כמה שידוע לי הם הכי חיוניים.
למרות שמעולם לא הרגשתי פיזית לא טוב, יש מצב שאם אבצע בדיקות דם, יתגלה מחסור בויטמינים כלשהם ואצטרך כדורים לחיזוק.
בנוסף, אני לא שותה בכלל. אולי 2 כוסות ביום.
ע"י בדיקה ביתית גיליתי כי ניכנסתי להריון לא מכוון, ואני רוצה להשאיר אותו.
גיליתי את זה רק עכשיו, שלפי החישוב שלי - שבוע 6 + . (וסת אחרונה 10.2).
תור לרופא הצלחתי להשיג רק בעוד שבועיים.
אם הייתי מתכננת את ההריון מראש, כמובן שהייתי מקפידה לבצע בדיקות דם לפני, לקחת את התוספים שחסרים לי, משתדלת לשתות יותר, וכמובן - לוקחת חומצה פולית.
בקיצור, כעת אני בחודש שני, ועד היום חייתי כרגיל!! : לא אוכלת, לא שותה, לא לוקחת ויטמינים, לא חומצה פולית, נושמת עשן של סיגריות (פאסיבי).
מה הסיכויים שנגרם נזק בלתי הפיך לעובר?
מה עליי לעשות הלאה עד לביקור מקיף אצל רופא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
ליטל27/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שלא מגיעלולה26/03/2012
בת 30, עד לפני 9 חודשים היה בגופי התקן מירנה, מאז מחזורים סדירים בין 26-28 יום בד"כ, לא משתמשים באמצעי מניעה וחושבים על ילד נוסף. אני כבר ביום ה-35 מאז המחזור הקודם, ואין דימום. עשיתי אתמול בבוקר בדיקת הריון, גם אין הריון. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור שלא מגיע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/03/2012שבוש הורמונלי?? חכי עוד מספר ימים ועשי שוב בדיקת שתן להריון אם שלילית פני לרופא נשים להערכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות שמעולם לא היו לי בעיות
לולה26/03/2012הורמונליות? מה זה שיבוש הורמונלי?
יש לי תור לרופא נשים ביום ו. באיזה יום של המחזור לעשות בדיקה נוספת לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)