מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקה וסטרואידים עם גלולותרותם25/03/2012
שלום.
אני לוקחת גלולות מסוג פמינט כבר זמן רב.
את החבילה הנוכחית התחלתי לפני תשעה ימים.
היום, התחלתי טיפול תרופתי שכולל:
מוקסיפן פורטה (500 מ"ג 3 פעמים ביום למשך חמישה ימים)
וסטרואידים מסוג דקסמטזון.
רציתי לדעת האם אהיה מוגנת להמשך החבילה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וסטרואידים עם גלולות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/03/2012רצוי להשתמש באמצעי מניעה נוסף בשל יתכנות של ירידה ביעילות הגלולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ארוך מאד.שני25/03/2012
בוקר טוב.
אני כ-3 חודשים לאחר לידה. לפני כחודש וחצי התחלתי לקחת גלולות יסמין לאחר בדיקת רופא נשים. בעבר לקחתי גלולות אלו יותר מ10 שנים וההשפעה היתה טובה :)
התחלתי לקחת את הגלולות ביום הראשון של המחזור ומאז הוא לא מפסיק. מלבד יומיים שלושה שהפסיק בהם קיימנו יחסים ויום לאחר מכן הדימום שוב החל.
האם המצב הזה תקין? האם יכל להיות שהמחזור כל כך ארוך ? אני באמצע החפיסה השניה להמשיך אותה או להפסיק?
תודה מראש
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ארוך מאד. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/03/2012יתכנו שינויים בסדירות המחזור לאחר הריון גם עם נטילת גלולות בכול מקרה במידה ועדיין המחזור לא סדיר תמיד רצוי לפנות לרופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםגלית25/03/2012
שלום,
אודה לכם באם תוכלו לעזור לי,
גיל 36+2 ילדים בריאים הריון תקין, לצערי עברתי בשנה האחרונה 2 הפלות 1. עובר שלא התפתח 2.CMV הידבקות ראשונית. לאחר ההפלה הרירת היתה תקינה ולאחר מכן המשכתי לקחת גלולות למשך חמישה חודשים. כיום אני לאחר הפסקת הגלולות במשך 3 חודשים. ולעיתים קיים דימום, ממה זה נובע?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012לא ברור מתי הדימום, האם הוא בין וסתי? פני לרופא נשים להערכה רפואית של רירית הרחם והורמונלית בבדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נוברינגהילה25/03/2012
בוקר טוב ושבוע טוב,
אם הכנסתי את הנוברינג באיחור של 3 ימים מהיום שהייתי צריכה להכניס מתי אני מתחילה לספור 3 שבועות מהיום שהכנסתי(שהיה באיחור) ? או כרגיל מהיום שאני רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת נוברינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012מהיום שהכנסת את הנובהרינג אבל את לא מוגנת בשבועיים הקרובים והוסיפי קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לווסת...עדן24/03/2012
אני בת 15 ומחזור הווסת שלי תקין, הוא מגיע כל חודש ומאחר בדרך כלל רק בימים ספורים ... בשנה האחרונה הופחתו יותר ויותר ההפרשות הווסתיות שלי (יוצא לי פחות דם) עד שיש לי ממש רק כתמים קטנים והמחזור שלי נמשך רק יומיים ! אני חוששת שזה לא מספיק דם ושזה לא בריא, ורציתי לדעת מה הבעיה אצלי ...
רציתי רק לציין שקיבלתי מחזור בגיל תשע וחצי בערך ... אם זה משנה (: אשמח אם תענו לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לווסת... - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/03/2012vכל נראה סביר ותקין
ד"א גלולות את לוקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש לא ...
עדן24/03/2012(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו ..
עדן25/03/2012אני גם לא מקיימת יחסי מין אפילו לא חלקיים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - דחוףיולי24/03/2012
שלום,
אני בת 25,אני לוקחת גלולות בדרך-כלל במשך שנתיים, הפסקתי לקחת לפני שבועיים, קיבלתי וסת שנפסקה לפני 3 ימים. היום, במהלך קיום יחסי מין נקרע הקונדום. האם אני מוגנת? אני ממש מעדיפה שלא לקחת גלולת "היום שאחרי" ורוצה לדעת האם יש סיכוי להריון.
אשמח לתשובה מהירה,
תודה רבה!
יולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - דחוף - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/03/2012לפי דברייך את לא מוגנת אם לא התחלץ לטול גלולות אחרי שבוע הפסקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במשכיר הסרת שיער מסוג meלנה24/03/2012
האם אפשר להשתמש במכשיר לסרת שיעור me מכשיר ה-מופעל באמצעות טכנולוגית
Electro-Optical Synergy) ) המשלבת אנרגית
IPL )הבזקי אור( יחד עם אנרגית RF )גלי רדיו כש יש לי שחלות פוליציסטיות?
אם זה משפיע על השחלות??ואם כן אז באיזה אופן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם קיבלתי התייחסות...תודה
לנה25/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש במשכיר הסרת שיער מסוג me - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין25/03/2012יש לברר לפי הוראות היצרן באשר לאזהרות בתקופת ההריון
כול מכשיר אמור לבוא עם הוראות יצרן אשר מבהירות את הנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף ליאנונימית24/03/2012
שלום יש לי בעיה מסובכת קצת, אני וחבר שלי שבכנו ובאמצע התחיל לשרוף לי. כשהוא הוציא ראיתי שיצא גם גוש קטן של שערות וממש שרף לי. יכול להיות שנשארו עוד שערות בפנים?
אחרי זה הוא גם אמר לי שהוא אונן עם אפטרשייב (נגמר לו הקרם לחות) והוא לא שטף,
יש מצב שהאפטרשייב גרם לזה? ואם כן אז זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף לי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/03/2012יש מצב לא מסוכן ולא מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חודשירונית24/03/2012
בת 32 לפני כחצי שנה הוצאתי את ההתקן תוך רחמי (מירנה ) ומאז יש לי מחזור יממה ולפעמים יומיים ,
האם זה תקין או שמצריך שוב ביקור אצל רופא נשים???
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור חודשי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/03/2012תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוברינג - עזרה דחופה -לי24/03/2012
היי אני בת 26, כבר שנה משתמשת בנוברינג.
אתמול לאחר קיום יחסי מין היה לי דימום (לא קל) והטבעת הייתה נמצאת עמוק הרבה יותר עמוק. הוצאתי אותה ולאחר שהדימום הפסיק - די מהר . החזרתי אותה.
כרגע אני מרגישה שהמקום רגיש ואי נוחות עם הטבעת. יש לי תור לבדיקה רק ביום ראשון -
שאלתי היא האם עדיף להוציא את הטבעת או להשאר איתה? האם מדובר במקרה שעדיף לא לחכות איתו עד יום ראשון?
אשמח לתגובה מהירה אני מאוד מודאגת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוברינג - עזרה דחופה - - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר24/03/2012חכי ליום ראשון ואל תוציאי את הטבעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אסטללי23/03/2012
אני נוטלת גלולות, האם זה בסדר לקצר את זמן ההפסקה בין חפיסה לחפיסה?
נגיד סיימתי חפיסה אני מחכה שאקבל מחזור וביום של הווסת מתחילה חפיסה חדשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אסטל - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012את יכולה לעשות זאת ואת יכולה גם לחבר ברצף את שתי החפיסות אם את רוצה למנוע מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון... דחוףף!לי23/03/2012
עקב הפסקת גלולות לא קיבלתי מחזור חודשיים וחצי לכן הרופא הביא לי דופסטון פעמיים ביום במשך 5 ימים. כל כמה שעות לקחת את הכדור ואחרי זה את השני?? שכחתי לשאול אותו ואני לא זוכרת שהוא אמר לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון... דחוףף! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012כדור בבקר וכדור בערב אחרי האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיספסתי כדור של דופסטון-דחוף!!
אורטל03/04/2012שלום,
אני נוטלת את כדורי הדופסטון על מנת להסדיר את המחזור, המלצת הרופאה ליטול אותם פעמיים ביום למשך שבוע מהיום ה-16 לקבלת הווסת. התחלתי ליטול אותם ביום חמישי ואתמול בלילה פיספסתי כדור, מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון... דחוףף! - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר25/03/2012אפשר יחד 2 כדורים לפני שינה ואפשר אחד בבוקר ושני בערב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת - דימום לא פוסק - דחוף...אנני23/03/2012
שלום,
אני בת 22 מקיימת יחסי מין עם החבר שלי, לפני כחודש לערך נטלתי גלולות למניעת הריון (בפעם הראשונה בחצי שנה האחרונה), לפי הספר, בדיוק בתחילת המחזור התחלתי לשתות, וכאשר נגמרה החפיסה לא נטלתי שוב וקיבלתי את המחזור החודשי.
כמו כן לא קניתי עוד מרשם לגלולות נוספות וחיכיתי שיגמר המחזור - בערך לוקח 5 ימים למחזור שלי, אך הדימום לא מפסיק, המחזור נארך כשבועיים והדימום לא מפסיק (דם חום ואדום..) ובכמויות גדולות יחסית...
מה עלי לעשות? וממה זה נובע?
ֿתודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - דימום לא פוסק - דחוף... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012פני לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לא פוסק 14 יום! MELIANE
רינת גבאי25/03/2012שבוע טוב, דר אברמוב
התחלתי לקחת ביום הראשון של המחזור, את הגלולות MELIANE שרשמת לי.
אני עם מחזור שלא נפסק 14 יום ...האם להמשיך את לקחת את כל החפיסה? האם להפסיק? לפני כשנה וחצי לקחתי יסמין 3 חוד' לסידור המחזור ולא זכור לי שהייתה לי בעיה, להפך המחזור הסתדר לי לתקופה ארוכה. מה לעשות? מחכה להנחיות תודה רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך לקיחת גלולות-דחוףטל23/03/2012
שלום רב
אני מקפידה על לקיחת גלולות ללא פספוס. למרות זאת קיבלתי מחזור (שטף דם) שלא בתקופת ההפסקה. נבדקתי השבוע גניקולוגית בשל כך אך הכל היה תקין.
הד'ימום פסק ליומיים וחזר שוב היום. אני מאד מוטרדת מכך, מה יכולה להיות הסיבה? מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך לקיחת גלולות-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב25/03/2012את צריכה לחזור לרופאת הנשים שלך להחלפת גלולות או לתוספת של אסטרוגן. דימוןם לא סדיר יכול לקרות תחת נטילת גלולות ודורש שינוי בטיפול ההורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי מרסילוןיעל22/03/2012
ד"ר שלום!
אני נוטלת כדורי מרסילון במשך קרוב לשנתיים ( לפני כן לא השתמשתי בשום אמצעי מניעה אחר.)
לפני נטילת הכדורים לא סבלתי מעולם ממיגרנות, וכעת לפני כל מחזור חודשי אני סובלת ממיגרנה איומה. התייעצתי עם רופאת הנשים והיא אמרה שאין סיבה להחליף את הכדורים לסוג אחר כי זה המינון הכי נמוך. האם באמת אין כדור אחר שיכול להתאים לי? (מעדיפה טיפול תרופתי מאשר שימוש בספוגיות וכד')
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מרסילון - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין23/03/2012רמוי להפסיק בטיפול
יש לפנות לרופא נשים מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)