מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעת חדירהע04/01/2012
בעת קיום יחסי מין בעת החדירה נורא כואב לי.
ברצוני לציין שאני כן רטובה במהלך המשגל ועדיין זה נורא כואב.
הייתי אצל שלושה רופאים והם לא ידעו מה להגיד לי ולכן אני פונה לפורום זה.
עודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעת חדירה - תגובה
ד''ר יואב פלד06/01/2012ןאחרי 3 רופאים שלא מצאו לך פיתלהכיר אותך רון את מצפה שכאן בלי להכיר אותך ומבלי לבדוק אותך ימצא הפתרון ??
אני מציע שתנסי את הרופא הרביעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםתמימה04/01/2012
שלום
אני 5 חודשים אחרי לידה לפני שבוע התחילו לי כאבים בגב התחתון עם נטייה לצד ימין והשלכה לרגל הימנית. הכאבים לוו בהפרשות דמיות.
היות ולקחתי סרזט חשבתי שזה בעיה הכדורים והחלפתי לפני 3 ימים להרמונט כשהכאבים מאז עדיין ממשיכים וכן ההפרשות הדמיות.
מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים - תגובה
ד''ר יואב פלד06/01/2012לא ניתן להתחייס ללא בדיקה
לכן העיצה שלי היא לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת נרתיקיתאביבה04/01/2012
היי ליאורה,
הייתי אצל רופאת נשים שלאחר בדיקה הביאה לי מרשם לפלא'גיל כדורים (2 ביום לעשרה ימים) ופלאג'יל טביליות ואגינליות 1 ביום עשרה ימים.
היא רשמה מרשם גם לחבר שלי בטענה שאם הוא שכב איתי יש לו את החיידק . ושאם הוא לא יטפל בזה גם לא עשיתי בזה כלום. הא קצת סולד מהעניין, טוען שלא שורף לא לא כואב לו והוא לא מעוניין לקחת את הכדורים האלה סתם (במיוחד שאסור לשתות אלכוהל בכלל )
המינון שהיא המליצה לו לקחת זה כמוני, 2 כדורים 500 מג במשך עשרה ימים.
אם הוא טוען שלא שורף לו האם באמת הכרחי שיטול פלא'גיל?. איך החיידק הזה מתבטא אצל גברים? , אם אצלי יש ריח רע כתוצאה מהחיידק איך אני אמורה לדעת שיש את זה גם לחבר שלי?
אודה לתשובה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת נרתיקית - תגובה
ד''ר יואב פלד04/01/2012חלק מהחידיקים הם ללא מהתסמינים אצל הגבר
ולכן אם לא יטפל הוא ידביק אותך מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףמון04/01/2012
שלום לכולם...
קימתי יחסי מין לא מוגנים הייתי בזמן הביוץ למרות שבעלי גמר בחוץ אני עדין מפחדת לקחתי פוסטינור לאחר 36 שעות כרגע יש הפרשות בצבע ורוד וגם כאבי גב תחתון האם ההפרשות האלו כמו ההפרשות שיש לי תמיד לפני המחזור אבל בצבע חום
האם פוסטינור מבטל הריון אפילו שזה בזמן הביוץ?
יש תרופה אחרת שאפשר לקחת כמו פוסטינור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד''ר יואב פלד04/01/2012התופעות הם קבוב לוודאי תגובה לפוסטינור
אם יאחר המחזור בידקי בדיקת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נורדינה04/01/2012
שלום
אני לוקחת בפרימולוט נור כבר חודש כדור ביום רופא נשים נתן לי מרשם לשלושה חודשים ע קב מחזור מתמשך (דימומם קלים)8-10 האם עליי לקחת את הכדורים רצוף שלושה חודשים בלי הפסקה ?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור - תגובה
ד''ר יואב פלד04/01/2012תלוי למה התכוון הרפא
לדעתי יש לבצע הפסקה אבל הכי טוב שתשאלי אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באגן שאלות דחופות!!!!מירית04/01/2012
שלום, לפני כשבועיים הייתי אצל רופא נשים עשיתי בדיקה והוא אמר שיש לי דלקת באגן.
נתן לי כדורים : מטרוג'יל ואופלודקס ונרות אביטרן.
לא עשיתי שימוש בנרות.
לאחר כ-10 ימי טיפול אתמול חזרתי לרופאת נשים והיא ביצעה בדיקה, בבדיקה פחות כאב לי מהפעם הראשונה שנבדקתי והיא אמרה שנאר ממש קצת דלקת מאחורי הרחם(משהו כזה)
אמרתי לה שלא לקחתי את הנרות. היא לא נתנה לי כדורים נוספים ואמרה לי פשוט להתחיל לקחת את הנרות ולא אמרה כזה זמן.
1. כמה זמן לדעתכם אצטרך לקחת את הנרות?
2. אני ממש מפחדת בחיים לא היו לי דלקות/ פטריות וכו.. ממה זה יכול היה להיות? והאם יש לי סיבה להלחץ?
3. הנרות יעזרו להשלמת הטיפול? והאם זה יעבור?
- בנוסף ביקשתי מרשם להתחיל גלולות היא התאימה לי גלולות "אמילי" של טבע.
רציתי לדעת אם הגלולות לא יסכנו אותי בגגל שנשארה לי עוד קצת דלקת?
היא אמרה לי ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור. אתמול בערב אחרי שביצעתי את הבידקה קיבלתי מחזור בסביבות 7-8 בערב ולא לקחתי גלולה כי פחדת.
האם ניתן להתחיל את הגלולות ביום השני בשעה 7 בערב?
תודה מראש.
יש לציין כי אני בת 20 בריאה, לא מעשנת, והמחזור שלי סדיר (בעניין שאלה 2)
ובאופן כללי לדעת עד כמה זה גרוע דלקת באגן???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת באגן שאלות דחופות!!!! - תגובה
ד''ר יואב פלד04/01/2012אני מציע שאת כל ההסברים תקבלי מהרופאה שמכירה אותך
השלימי את הטיפול כפי שהחא נתנה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד לרחם דו קרניאפי04/01/2012
שלום לכולם.
חזרתי עכשיו מרופאת הנשים לאחר שניגשתי אליה בעקבות רצון להרות וקבלת מחזור מוקדם בשבוע .
חשבתי שאני בהריון , מסתבר שלא.
במקום זה היא אמרה לי שיש לי חשש לרחם דו קרני ושלחה אותי לדופלר אגן.
ולבדיקות דם כדי לבדוק זרימת דם.
אני ובעלי רוצים להכנס להריון.
השאלה שלי:
1. יש לי מה לדאוג?????
2. מה זה אומר רחם דו קרני לגבי כניסה להריון??
אשמח לתשובות.
תודה ויום קסום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לרחם דו קרני - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012רחם דו קרני יכול להקשות על כניסה להריון ועל שמירת העובר ברחם אבל תלוי מה מבנה הרחם והחלל הפנימי. יכול גם להיות שתהרי ותלדי בלי שום בעיה כך שחבל להלחץ עוד לפני שיש אבחנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה נרתיקית לבנה-טרם קיבלתי מענהדפנה04/01/2012
במשך כשנה אני מטופלת בבעיה של הפרשה נרתיקית לבנה, בעלת ריח לא נעים.
קיבלתי סוגים שונים של אנטיביוטיקה אך כל פעם זה חוזר.
אני בת 40 עם בן זוג קבוע בחמש שנים האחרונות.
ניסיתי כבר כמה פתרונות עם הרופא:
בדיקת PAP תקינה
בדיקות דם (בעיקר סוכר) תקינה
בדיקת קולפוסקופיה וגינוסקופיה - תקינה
הוצאתי את ההתקן (מירנה) כעת כעבור כמעט 5 שנים. חלפו 2 מחזורים ואני ממתינה לשלישי על מנת להתקין התקן חדש.
בינתיים קיבלתי מהרופא : agisten v coltrimazole 0.2 g אני כבר יומיים בלילה עם גלולה והיום זו הגלולה האחרנה.
גם בן זוגי טופל באנטיביטיקה כמה פעמים כאשר אני טיפלתי על מנת שלא נחזיר את ההפרשה.
מה עלי לעשות? הרופא עשה עלי רושם אחראי ביותר אך אינני יודת מה לעשות עוד על מנת להיפטר מבעיה זו.
מה אתם ממליצים לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה נרתיקית לבנה-טרם קיבלתי מענה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012לא כתבת אם עשית תרבית נרתיקית ומשטח האם היה תקין, האם הפלורה הרגילה היתה תקינה? במידה וכן וכל הטי0פולים לא עוזרים כדאי לעשות שטיפות נרתיקיות עם חומץ ומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור דחוף מאודמון04/01/2012
שלום...
קיבלתי מחזור ב15/12 קיימתי יחסים לא מוגנים ב27/12 הייתי בזמן הביוץ
לאחר 36 שעות לקחתי פוסטינור
כרגע יש לי כאבים בגב תחתון כמו כאבי מחזור האם זה כאבי מחזור או שזה תופעות של התרופה אני אמורה לקבל מחזור ב10/01 האם זה מוקדם לכאבים כי בדרך כלל אין לי את הכאבים האלה לפני כל כך הרבה זמן אני מאוד מודאגת בבקשה עזרו לי עד כמה פוסטינור מועיל במצב שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור דחוף מאוד - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012יכול להיות כאבי בטן מפוסטינור חכי שבועיים והיום שקיימת יחסי מין ועשי בדיקת שתן לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור-חשוב ודחוףממוקדת04/01/2012
אני בת 37. המחזור שלי לא מדוייק ואני לוקחת גלולות. אני לא בהריון והתפספסו לי 2 3 מחזורים. אני צריכה ללכת לרופא נשים לבדיקה שגרתית אבל בעוד כשבוע שוב צריך להיות לי מחזור שאני לא יודעת אם יגיע, ויש לי המון דברים אחרים לעשות, ככה שכל יום אני דוחה את הלתכנן מה להגיד לו ולקבוע תור. האם יכול להיות שהפסקתי עם המחזורים ולא אוכל ללדת? האם יכול להיות שיש לי מחלה או גידול? לא כואב לי כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור-חשוב ודחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012שאלה לא ברורה. את נוטלת גלולות אז מה זאת אומרת שפספסת מחזורים? האם לא קבלת מחזור למרות לקיחה מסודרת של גלולות? אם כן צריך לשנות גלולות או להוסיף טיפול אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בזמן מחזורדחוףףף04/01/2012
אני לוקחת גלולות יסמין כבר מעל חצי שנה , בתחילת החודש שכחתי גלולה אחת ( בערך בזבוע השני) אך למרות זאת השלמתי את החפיסה. אני וחבר שלי שמענו שביום הראשון של המחזור אפשר לעשות סקס בלי קונדום ללא חשש מהריון, עשינו בלי קונדום והוא גמר בחוץ ... רציתי לדעת אם יש סיכוי להריון? אם כן לקחת פוסטינור ?! אשמח אם תענו במהרה זה דחוף!!! תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בזמן מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012סבירות קלושה של הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה וקיבלתי מחזורבתאל03/01/2012
שלום.
לפני חודש לקחתי לראשונה בחיי גלולות למניעת הריון" מינס"
חודש שלם חוויתי דימומים קלים.בסוף החפיסה לפני ה4 גלולות הלבנות המחזור הפסיק.
שאלתי את הרופא הרי מטרת הגלולות הלבנות הם להביא למחזור. הרופא אישר לי לא לקחת אותן ולהתחיל חפיסה חדשה מהתחלה.. ז"א ל"דחות" את המחזור בחודש
אתמול שכחתי לקחת את הגלולה הרביעית קמתי בבוקר היום נזכרתי לולקחתי מיד את הגלולה.. העניין הוא שבמהלך היום התחלתי לדמם קצת פוס כאבי מחזור.. מה זה אומר..? שאני צרכה להפסיק את הגלולות?
בבקשה אני חייבת עצה כי אני לא מצליחה לתפוס את הרופא שלי
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי גלולה וקיבלתי מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012אם השלמת תוך 12 שעות את הגלולה שהחסרת אמונת התעלמי מהדימום והמשיכי את הגלולות כסדרן. אם עברו יותר מ 12 עות הרי שאינך מוגנת המשיכי את הגלולות והוסיפי קונדומים לשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך..
מעיין07/01/2012לאמץ לך איזו שיטה קבועה לזכור לקחת את הגלולות בזמן, בהתחלה נורא קשה להתרגל ויש פספוסים פה ושם וסתם חבל..
אני למשל נוטלת פמינט ומשתמשת בשירות מזכירונט שלהם, נשלחות לי הודעות לפלאפון כל יום בשעה קבועה, מציעה לך גם לחשוב על שיטה דומה, או אפילו פתק על המראה.. כל דבר שיעזור לך לזכור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום עם גלולותמיטל03/01/2012
אני נוטלת גלולות יסמין כ-4 שנים.
המחזור שלי הסתיים לפני שלושה ימים בערך, והתחלתי לפני 5 ימים את החפיסה החדשה.
לפני יומיים הרגשתי גירוד לא נעים, הפרשות וגם ריח לא טוב ושיערתי שזו פטריה. כבר יומיים אני משתמשת בנרות מסוג אגיסטן ונראה שיש שיפור.
יחד עם זאת, לפני מספר שעות ראיתי בשירותים דימום על התחתונים, וגם בניגוב, דם טרי. ממה זה יכול להיות? יש סיבה לדאוג?
זה קשור לאגיסטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום עם גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012יכול להיות שפצעת את עצמך עם המוליך של האגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעתשרית03/01/2012
אני בת 23 נשואה,
מעונינת להתקין טבעת.
האם זה ניתן בגילי?
ומה הסכנות בכך?
והאם יש אפשרות להוציאה מתי שארצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012הכל ניתן רק שלכל אמצעי ממניעה יש יתרונות וחסרונות. התיעצי עם רופא מטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמבולבלת3603/01/2012
שלום אני בת 35+ ויש לי ילד בן שנה ושלוש,
מס חודשים אני מנסה להרות שוב אך לצערי ללא הצלחה,
אני קוראת המון כתבות בנושא הביוץ שכבר הלכתי לאיבוד,
אני מקבלת מחזור סדיר כל 28 יום , המחזור מתמשך כשבוע עד להפסקה מוחלטת ,
ביצעתי בדיקת ביוץ ויצא לי חיובי 15 יום אחרי היום הראשון של המחזור
מרוב כתבות בנושא כבר לא הבנתי מתי עליי לקיים יחסים על מנת להרות.
החודש קיבלתי מחזור 02.01.12(הופיע דימום אך טרם התחיל ממש המחזור וככה זה כל חודש יום יומיים ואז מתחיל המחזור)
חודש שעבר קיבלתי גם ביום שני 05.12 וקיימתי יחסים 15 יום אחרי המחזור ושוב יומיים אחרי .
האם קיימתי יחסים בימים הנכונים ? ומתי מומלץ לי לקיים יחסים החודש?
לעזרתכם ותשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/01/2012הכי טוב כמובן זה לקיים יחסי מין ביום הביוץ עצו אם את יודעת מתי הוא. אם לא יודעת מראש מתי יגיע הרי החל מיום 11 - 12 קיימי יחסי מין יום כן ויום לא למשך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)