מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור אחרי לידהשירה11/01/2012
שלום
אני חודשיים וחצי אחרי לידה, קיבלתי פעם אחת מחזור אחרי הלידה, ולאחר מכן התחלתי לקחת גלולות.
קיבלתי מחזור מספר ימים לפני שסיימתי את החפיסה הראשונה של הגלולות והמחזור קשה
הרבה יותר מהמוכר לי - כמויות גדולות מאוד של דם.
האם זה נורמלי? האם זה נורמלי שהמחזור התחיל לפני סיום חפיסת הגלולות?
האם המחזורים הבאים צפויים להיות קלים יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור אחרי לידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012זה קורה לפעמים. את צריכה לצלוח את תקופת ההסתגלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים חזקים ולא סדיריםמ11/01/2012
שלום,
אני בת 25 לוקחת גלולות כבר 7 שנים (יסמין) ולאחרונה אפילו שנגמר המחזור ואני מתחילה חפיסה חדשה, לאחר כמה ימים התחיל לי דימום ממש חזק.. (כבר כמה ימים) האם זה הגיוני?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים חזקים ולא סדירים..
מ16/01/2012עדיין ממשיך, כבר שבוע שני
ואני לא עם מירנה אלא אם יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים חזקים ולא סדירים - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר16/01/2012קורה. צריך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק אחרי הריון מחוץ לרחםאנה11/01/2012
שלום לפני כ חודש הייתי מאושפזת עם הריון מחוץ לרחם של שבועיים, עשו לי גרידה בכדי לוודא שזה הריון מחוץ לרחם, לאחר שבוע עשו לי זריקת מטוטרקסט. לאחר מכן הבתא ירד ל 160, מעז עברו שבועיים והתחיל לי דימום חזק כמו מחזור בהתחלה עם גושים ולאחר מכן ללא גושים אבל דימום חזק שכבר נמשך שבועה. האם זה טבעי לאחר הריון שיהיה דימום כזה לאחר הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חזק אחרי הריון מחוץ לרחם - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012כן יתכן מאד שזה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר לידהסיון11/01/2012
שלום,
ילדתי לפני כחודשיים וחצי בלידה רגילה ללא סיבוכים. (היו מעט תפרים פנימיים וחיצוניים).
מספר ימים לאחר הלידה חוויתי כאבים מציקים באזור איבר המין. הכאבים לא היו קשורים לתפרים במקום אלא כאבים עמומים של האזור כולו. הכאבים לא הרגישו כמו התכווצויות רחם. הכאבים חלפו לאחר כשבוע בערך.
לפני מס ימים קיבלתי מחזור בפעם הראשונה לאחר הלידה (אני נוטלת גלולות). שוב חזרו הכאבים המציקים באזור. אלו כאבים שונים מכאבי המחזור אותם אני מכירה. כמעין שטף דם באזור כולו. האם תופעה זו מוכרת??
בנוסף (וללא קשר?) אני לא מצליחה להחדיר טמפון כבעבר. נראה שהוא לא נכנס מספיק עמוק מה שמביא אותי לסבול מכאבים. בפעם הראושנה בחיי מאז גיל 15 חזרתי לתחבושות. גם בקיום יחסים אני סובלת מכאבים דומים מאוד ונראה שיש איזשהו מחסום בעומק 4-5 סמ שמקשה על העיניינים.
אודה מאוד להתיחסותכם!
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר לידה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012דורש בדיקה אצל רופא נשים. האם נתפרת כראוי, האם פתחת צניחה ועוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור חזקים- גלולות לא עוזרותלולי11/01/2012
שלום לכולם
אני בת 26. מהיום הראשון שקיבלתי מחזור בגיל 11.5 יש לי כאבי מחזור נורא חזקים, בנוסף אני סובלת מכאבי ראש שלא עוברים, משלשולים, חוסר תיאבון, רעב מוגבר, קושי לזוז וכו'.
הייתי לוקחת גינרה שהייתה טובה לי שלא עשתה לי תופעות לוואי כלל, אך לא עזרה לשכך את כאבי המחזור בכלל. לאחרונה עברתי לפמינט, כבר לקחתי 2 חפיסות ונראה שגם היא לא עוזרת לשיכוך הכאבים, בנוסף נראה לי שהיא עושה לי רגישות בשתן, דבר שמזכיר לי מאוד את חוויותי מדלקת בדרכי השתן הנוראית. אז רציתי 2 דברים לשאול. האם יכול להיות שגלולה תעשה לי רגישות בשתן שתזכיר לי דלקת? ויותר חשוב, האם יש סיכוי שאני אמצא גלולה שתעזור לי עם כאבי המחזור, או שזה עניין של אנטומיה? למה זה לא עוזר לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור חזקים- גלולות לא עוזרות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/01/2012במקרים כמו שלך תמיד כדאי לנסות לטול גלולות באופן רציף. באם זה לא עוזר כדאי לשקול בירור יותר יסודי ולהוסיף טיפולים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוצאת נובהרינגמיכל11/01/2012
האם ניתן לדחות את הוצאת הנובהרינג מעבר ל3 שבועות כדי לעכב את המחזור? אם כן, בכמה זמן? ואם אוציא אותה יותר מאוחר האם זה יהיה בסדר להכניס טבעת חדשה מיד אח"כ ללא הפסקה של שבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוצאת נובהרינג - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012לא מומלץ "למשוך". אפשר להכניס נובהרינג חדש ללא הפסקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור דחוףמון11/01/2012
שלום לכל הצוות..
עשיתי היום בבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי .
לקחתי פוסטינור לאחר קיום יחסים לא מוגנים האם הבדיקה הביתית מספיקה לשלילת ההריון
כי עד עכשיו לא קיבלתי מחזור והייתי אמורה לקבל ב09/01 יש לי הפרשות בצבע חום וגם כאבי בטן תחתונה .
מה הסיבה שעד עכשיו לא קיבלתי מחזור ?
לטיפולכם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור במחזור דחוף - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012תעשי בדיקת הריון בדם. אם היא שלילית זה יסתדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי המחזור שלירותי10/01/2012
אז ככה אני בת 18 בריאה, תלמידה, ישלי מחזור כול חודש, אבל כול חודש הוא מקדים לי בכמה ימים, נגיד לפני חודשיים היה לי מחזור ב14 לחודש וחודש שעבר הקדים לי ל10 לחודש והחודש קיבלתי ב5 וישלי מחזור 5 ימים ובאמצע ביום השני ישלי הפסקה, שאין דם בכלל.
האם זה תקין? או לפנות לרופא?
אני בתולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ לגבי המחזור שלי - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012זה תקין לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני צריכה ללכת למיון נשים?דורית10/01/2012
שלום, ביום רביעי שעבר התחיל אצלי גירוד בנרתיק וגם בשפתיים, וצריבה במתן שתן.
ביום שישי החל אצלי כאב בטן מוזר בצידי הבטן (איזור המותניים). כאב עמום שנמצא כל הזמן, ולעיתים מתחזק.
ביום ראשון הלכתי לרופא משפחה שאמר שזאת כנראה דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה חזקה לעשרה ימים, נרות, ומשחה.
מאז יום ראשון בערב לקחתי חמש מנות של אנטיביוטיקה דרך הפה ועוד 3 נרות, אתמול שמתי לב שהבטן שלי נפוחה והיום זה לא נראה שונה בהרבה.
הכאב מרגיש לי די מפושט ולא ממש חזק רוב הזמן, כשמידי פעם אני מרגישה התחזקות של הכאב באיזור המותניים.
האם אני צריכה לדאוג? האם כדאי ללכת בכל מקרה למיון? והאם זה נשמע מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דורית10/01/2012שבשלושת הימים האחרונים גם קיימות הפרשות לבנות עם ריח חריף.
וסליחה על הגרפיקה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה ללכת למיון נשים? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012לרופא נשים דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להיריוןסער10/01/2012
היי,
אני רוצה לדעת האם כשבועיים לאחר יחסי מין לא מוגנים אפשר להרגיש סימנים של היריון -צרבות בחילות עייפות וכאב בטן וראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להיריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר12/01/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהסער10/01/2012
מה השלב הכי מאוחר של היריון שבו אפשר לבצע הפלה? .
וכמה הפלה עולה לנערה בת 18 לפני צבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/01/2012עד השבוע 12.
המכיר תוכלי לברר בבית חולים בו את מועמדת לעבור את ההפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזר...ת10/01/2012
הי.הייתה לי דלקת בשתן.נטלתי אנטיביוטיקה.במהלך נטילת האנטיביוטיקה התחילה לי כנראה פטריה כי אני מרגישה צריבה חזקה מאוד בפתח הנרתיק ובתוכו אבל ללא הפרשות.במקביל החל לשרוף לי בפי הטבעת לאחר יציאות.האם כדאי לעשות בדיקת צואה ? האם זה טבעי כשיש פטריה שזה יגיע גם לפי הטבעת? אני לוקחת לפטריה אינטימסי.האם זה באמת פותר את הבעיה ואם כן תוך כמה זמן או האם כדאי ללכת על אגיסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר... - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן10/01/2012תפני בבקשה לרופא המטפל שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט כמקדם מחזורחן10/01/2012
שלום רב,
אני בת 24 ואני יוצאת לנופש עם בן זוגי בעוד שבועיים כך שקבלת המחזור בימים הקרובים היא מאוד הכרחית בשבילי (אני גם שומרת נידה).מסוף השבוע האחרון ועד אתמול חשתי בכאבים בבטן התחתונה שכביכול מרמזים לי על כך שאני אמורה לקבל מחזור אבל היום פתאום הפסיקו הכאבים (דרך אגב- קיבלתי מחזור בפעם האחרונה ב21.12).
אני חייבת לציין שלקחתי תקופה מאוד ארוכה גלולות ולפני חודשיים הפסקתי...לפי הגלולות הייתי מקבלת מחזור כל 21 יום(אולי יום יומיים יותר) ולפני הגלולות הייתי מקבלת מחזור בערך כל 28 יום.. השאלה היא..איך באופן טבעי אוכל לגרום לכך שהמחזור יתחיל לי בימים הקרובים...ריצה תוכל להועיל?
תודה מראש...
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט כמקדם מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2012ללא התערבות הורמנאלית לא ניתן לשנות את סדירות המחזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אמילייעל10/01/2012
שלום, אני בת 18 והתחלתי לקחת גלולות אמילי היום, כתוב על הדף הוראות שבמידה ויש נטייה לסוכרת או סוכרת לא מומלץ לקחת.
הרופאה הגניקולוגית שלי לא שאלה זאת אך סבתא שלי חולה בסוכרת, האם עליי לקחת את הגלולות?
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אמילי - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2012אין מניעה למליטול גלולות בנשים אשר בסיפור המשפחתי יש חולה סכרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ארוכהאני10/01/2012
שלום,
אני חצי שנה לאחר לידה ומניקה רק פעם פעמיים ביום,קיבלתי ווסת סה"כ מאז הלידה 3 פעמים.פעם ראשונה 9 יום(עד שממש הייתי נקייה והתחלתי לספור נקיים כי אני שומרת נידה) פעם שנייה גם 9 יום,וחודש שעבר 12 יום.
לפני הלידה המחזור שלי היה 5-6 ימים.
האם זה בסדר או שישנה בעיה,קראתי על שארית הריון ונבהלתי למרות שעברתי אולטרסאונד חודשיים אחרי הלידה והכל היה בסדר.האם ישנה בעיה כלשהיא ? אני לחוצה קצת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ארוכה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין10/01/2012במידה ואכן בדיקת העל קול תקין אין בעייה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופא
אני10/01/2012סליחה על הבורות אך למה הכוונה על קול?עשיתי בדיקת אולטרסונד רגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרופא - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר14/01/2012עלקול זה אולטראסאונד. עשי שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)