מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש סכוי להריוןסיון27/12/2011
בת 27. לפני כחודשיים הפסקתי את הגלולות, אחרי 7 שנים, במטרה להיכנס להריון.
בחודש הראשון המחזור הופיע אחרי 28 יום בדיוק ללא תופעות מיוחדות.
החודש (השני ללא גלולות), כשבוע לאחר הביוץ (לא בדקתי את מועד הביוץ, הכל מתוך הנחה שהמחזור השני יופיע גם הוא אחרי 28 יום) הופיע דימום חד פעמי, ואחריו שבוע של הפרשות חומות.
האם יש סכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה אבל
פלו-פלו27/12/2011ממליצה לך לבקש מהרופא נשים שלך הפנייה לבדיקת "פרופיל הורמונלי" .
גם הבן זוג יכול לבקש מהרופא שלו הפנייה לבדיקת איכות הזרע .
עכשיו, כשיש תוצאות ביד יודעים בברור אם יש "בעיה" , אין ואיך להתקדם מכאן :-)
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
סיון27/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מפוספס חודשיים וגלולות למניעתממוקדת27/12/2011
לא קיימתי יחסים והמשכתי לקחת גלולות רגיל-21 והפסקה של שבוע-בלי מחזור כנראה.
האם אני צריכה לא לקחת גלולות עד שאני מקבלת מחזור? האם אני צריכה דחוף ללכת לרופא נשים? במילא אני צריכה ללכת אליו החודש. אני בת 37 ואני הולכת להתחתן. יכול להיות שנסגרה אצלי כבר הבסטה ולא יהיו לי ילדים בגלל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מפוספס חודשיים וגלולות למניעת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר27/12/2011הכל בסדר אצלך והבסטה עובדת. תבדקי שאת לא בהריון. הווסת יחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיתוק ?נעם26/12/2011
בזמן חדירה אני לא מרגישה כלום, אין לי תחושה. כאילו כל האיזור משותק .
כשיש מגע עם החלק החיצוני של השפתיים אני מרגישה, אך כשיש חדירה אני מאבדת תחושה. זה חזר על עצמו כמה פעמים.
מה זה יכול להיות? האם יש סיבה ללכת לרופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיתוק ? - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/12/2011אני ממליץ לך לפנות לפורום סקסולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דוד מילאטינר26/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום תוך כדי נטילת גלולותרונית26/12/2011
שלום,
אני בת 33 אם לשלושה לוקחת באופן קבוע מרסילון שלוש חפיסות ברצף.
לפני יותר 10 ימים בערך עקרתי שן בינה והתחלתי בלקיחת מוקסיפן יום לפני העקירה.
ביום ה 13 של הווסת התחיל לי דימום (יום לפני שהייתי צריכה ללכת למקווה) האם זה בגלל שילוב אנטיביוטיקה עם גלולות? ומה עליי לעשות להפסיק את החפיסה לקבל שוב ווסת ואז להמשיך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום תוך כדי נטילת גלולות - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר26/12/2011לא קרה שום דבר מהותי ומסוכן. המשיכי לטול גלולות כרגיל. תסיימי את החפיסה הנוכחית. עשי הפסקה כרגיל ותתחילי חפיסה חדשה ביום 8 להפסקה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיפית26/12/2011
אני חודש אחרי לידה אני עדיין לא קיבלתי את המחזור שלי מבדיקה אצל הרופא שלי הוא אומר שהוא רואה שאני צרכה לקבל אבל לא יודע מתי ועדיין לא נטלתי את הגלולות אני דתיה ואני עשיתי ביום חמישי הפסק טהרה ואני אמורה לטבול ביום חמישי הזה אם אני יקיים יחסים אני עלולה להיכנס להריון שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר26/12/2011כן את עלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס..נגוא26/12/2011
שלום רב,
אני אישה בת 26. לפני 5 חודשים עברתי ניתוח לפרוסקופיה להסרת מוקד אנדומטריוזיס בשחלה השמאלית בגודל 5ס"מ... הכל עבר בסדר וכיום בבדיקה שגרתית רואים עוד פעם ציסטה המתאימה לאנדומטריומיה באותו מקום בגודל 4 ס"מ...
יש לציין שאני מעוניינת להיכנס להיריון לאחר שנה וחצי נישואים.
השאלה שלי איך זה יכול להיות שמתפתח מוקד חדש בגודל כזה לאחר תקופת זמן קצרה יחסית..
מה עלי לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס.. - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2011יש לפנות לרופא מטפל לצורך הערכה מחודשת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה וביוץמתעניינת26/12/2011
שלום רב,
לפני כחמישה ימים היה לי דימום בשתן בצורה דיי מאסיבית. עוד באותו היום בבוקר ניגשתי למרפאה וביצעתי בדיקת סטיק ואכן נאמר לי כי יש לי דלקת בשתן. התחלתי לקחת אנטיביוטיקה מיד לאחר הביקור במרפאה והיום הוא היום החמישי והאחרון.
הדימום והכאבים פסקו כבר למחרת אותו היום.
שאלתי היא- מועד הביוץ המשוער הוא בעוד כשלושה ימים, האם ניתן לקיים יחסים עוד היום? (גם מבחינת הדלקת- האם יכול לדבק? וגם מבחינת האנטיביוטיקה- האם מסוכן במידה וניקלט? )
המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה וביוץ - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין26/12/2011דלקת בשתן לא מדבקת דרך קיום יחסי מין
עדיף להמנע מקיום יחסי מין בתקופה זו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה מה קורה...טניה26/12/2011
היי אני חייבת עזרה ,
הפסקתי עם הגלולות לפני 5 חודשים, התחתנתי ואנחנו רוצים להכנס להריון,
המחזור ההאחרון שלי היה ב10.11 ועדיין לא קיבלתי מחזור עשיתי בדיקה ויצא שלילי , יש לי לפעמים כאבים נוראים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור וקצת בחילות , רציתי לדעת עם להסתמך על הבדיקה שעשיתי בבית או שצריך ללכת לרופא
ומה יכול להיות הכאבים האלה?
אשמח לתשובה שלכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מבינה מה קורה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/12/2011פני לבדיקת רופא נשים. כדאי לעשות שוב בדיקה לשלילת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקה
טניה27/12/2011היי ליאורה עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית :) האם זה בטוח שאני בהריון או שרק אחרי בדיקה אצל הרופא אני אדע?
ואם כן אז מה אני אמורה לעשות עכשו בדיקות דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים למחזור לא סדירחן26/12/2011
רציתי לשאול אילו טיפולים יש להסדרת מחזור? יש לי מחזור לא סדיר מאז שקיבלתי בעצם כבר 5 שנים ואני רוצה לקבל טיפול כי אני עכשיו עם חבר וזה מאוד מפריע לי שאני לא יודעת אם הכל תקין או לא מבחינת הריון או משהו, אני בת 18 אם זה רלוונטי, איזה אפשרויות יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים למחזור לא סדיר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/12/2011הטיפולים להסדרת המחזור הם הורמונליים - או גלולות דבר שיפתור גם את נושא אמצעי מניעה, או טיפול הורמונלי רק עם פרוגסטרון חצי חודש כדי לגרום למחזור להגיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי..
ריקי27/12/2011באמת אם יש לך חבר אז בכל מקרה חשוב שתשתמשי באמצעי מניעה כמו גלולות שגם יסדירו לך את המחזור, אני לוקחת פמינט ואני יודעת בדיוק על הדקה מתי המחזור יגיע (זה מאוד נוח לי). לגבי הטיפול השני שהרופא הציע אני לא יודעת מה זה אומר אבל תקבעי תור לרופא ותתיעצי איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותסיון26/12/2011
בת 27. לפני כחודשיים הפסקתי גלולות לאחר 7 שנים רצופות.
המחזור הראשון ללא גלולות הופיע לאחר 28 יום וללא תופעות מיוחדות.
החודש, כשבוע לפני המחזור הצפוי (בהנחה שיופיע גם הוא אחרי 28 יום), היה דימום חד פעמי בצבע אדום בוהק. ומאז כבר 5 ימים של הפרשות חומות.
האם יש סיבה לגשת לרופא? האם להמתין לקבלת המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/12/2011כנראה עדיין אי סדירות הורמונלית.ף אם התופעה תחזור על עצמה בחודש הבא פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
סיון26/12/2011שאני לא נוטלת שום אמצעי למניעת הריון. האם יכול להיות שמדובר בהתחלת הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות שונותשלי26/12/2011
שלום, אני בת 18 ואני נוטלת גלולות כבר שנה,
מאז שהתחלתי לקחת גלולות ההפרשות שלי השתנו ונהיו סמיכות ולבנות [אך ללא ריח], כתוצאה מכך בן זוגי פחות מרגיש אותי כשאנחנו שוכבים.
קראתי על זה הרבה והתייעצתי עם הרבה חברות שנוטלות גלולות וזאת תופעה שכיחה
הלכתי לגניקולוגית יותר מפעם אחת ועשיתי משטח, הכל בסדר ואין שום חיידק
וגם ליתר בטחון אני הולכת אליה בתדירות של חודשיים
החלפתי גלולות ל"פמינט" שהן במינון יותר גבוהה [עקב המלצת הגניקולוגית] ובאמת ההפרשות נעלמו לתקופה מסויימת ועכשיו חזרו שוב.
אז השאלה שלי היא כזאת, האם זה חבר שלי שצריך ללכת להבדק כי אולי הרגישות שלו ירדה והבעיה היא לא באמת בהפרשות?
או שהבעיה בי ואני צריכה להפסיק לקחת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות שונות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/12/2011זו לא סיבה להפסיק גלולות. עשי שטיפות נרתיקיות פעמיים שלוש בשבוע בתקווה שזה יפתור את עודף ההפרשות הנרתיקיות. או החדירי טמפון לכמה דקות לפני יחסי מין והוציאי - הטמפון יספוג את עודף ההפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טבעת וגינילית ותחושת בן זוגדני25/12/2011
אהלן,
אני בת 23, ב4 חודשים האחרונים השתמשתי בגלולות יאז, לפני חודש החלפתי להרמונט, ובעקבות הרגשה של כאבי ראש, עייפות ובכללי תחושה שהגלולות לא מתאימות לי, עברתי בחודש האחרון לנובורינג. ( ואותם תופעות לוואי נעלמו )
מאז המין עם בן זוגי מרגיש שונה, ולו לוקח יותר זמן להגיע לסיפוק מיני ( אני חושבת שגם לי ).
הוא טוען שהוא מרגיש את הטבעת הוגינלית, יכול להיות שלא שמתי אותה טוב או שקורה שבני זוג מרגישים את הטבעת בעת החדירה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול...
דני25/12/2011האם מומלץ לבצע בדיקות דם תקופתיות לוודא שלא נוצרו לי קרישי דם ו/או בדיקת גושים לחזה? ( מעולם לא ביצעתי )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעת וגינילית ותחושת בן זוג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/12/2011מותר להוציא את הטבעת ל4 שעות ליום. כך שאם הטבעת מפריעה בזמן יחסי מין ניתן להוציא אותה. לגבי בדיקות דם פני לרופא משפחה, לגבי בדיקת שדיים -חירורג שד במסגרת קופת החולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניחותרועי25/12/2011
חברה שלי גונחת בקול רם .בזמן הסקס . וזה קצת מביך אותי . לפתע היא נהפכת להיות מישהי זרה. מה עליי לעשות? לא נעים לי להגיד לה שאני מובך מזה(כמובן מהשכנים ומהמשפחה). תודה. האם זה חריג שבחורה גונחת בקול רם (ממש רם) ?.? או שישנם המון נשים שגונחות כך. ? כי כל הבנות שהייתי עימן עד כה לא היו גונחות כך .
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גניחות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2011אני מכיר עוד שתי נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניחות - המשך.
רועי26/12/2011מה?? עוד שתי נשים ? חחח לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגניחות - המשך. - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר26/12/2011הוא מכיר עוד שתי נשים שגונחות. יחד אתם מכירים 3 נשים שגונחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד''ר דוד מילאטינר26/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מין_וסקסולוגיה' id=link]מין וסקסולוגיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובההדס25/12/2011
ברצוני לשאול אני כרגע חודש אחרי לדה בביקור אצל רופא נשים שיגרתי קיבלתי גלולות מיקרולוט למנעת הריון ,שאלתי מתי מתחילים את השימוש הראשון האם זה ביום הראשון למחזור?היום נטלתי כדור ראשון האם להמשיך או לעצור ולחכות למחזור חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2011מיום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה הקודמתשרית25/12/2011
שלום ד"ר,
הצלחת לבלבל אותי!! רופא אחד בפורום אחר אמר שאין צורך לטיפול אצל בן זוג במקרה שלאישה יש BV ושזה לא מועבר דרך יחסי מין.. וניתן רק לטפל כל פעם בלקחת נירות ולעשות שטיפות של לקטופיל פמינה כטיפול מונע...
ורופא אחר שאמר לי אם אין לי סימפטומים של הפרשות או גירודים או ריח אז אין צורך לטפל..
עכשיו אני מחוסרת אונים!! כי אני לא רוצה להתנזר מסקס :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה הקודמת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/12/2011לגברים אין BV.
BV לא מועבר במגע מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)