מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בצוואר הרחם-הקפאהטל22/12/2011
שלום, באוגוסט הייתי אצל רופא הנשים ששלח לי אותי לעשות הקפאה בצוואר הרחם. קבעתי תור ולא יכולתי להגיע, עכשיו אוכל לעשות את הטיפול רק בינואר. האם זה בסדר?
בבדיקה שעשיתי באוגוסט הוא רשם בממצאי הבדיקה: צוואר עם אקטרופיון קטן, הפרשה רגילה. מה הכוונה? והאם זה קשור?
וגם בבדיקה הוא שלח אותי לפאפא שיצא הכל תקין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצוואר הרחם-הקפאה - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011על פניו ניראה שאין דחיפות
טני מציע שתדוני על כך עם רופאך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהלירון22/12/2011
שלום אני בת 28 ללא גלולות לקחתי לפני שנתיים במשך ארבעה חודשים בלבד
אחרי מחזור יש לי לחצים בחזה וירדות ,בהמלצת הרופאה לקחתי כדורים נוגדי חרדות ולא נעלמו
הרופאה המליצה לי לתחיל לקחת גלולות , האם יש קשר ? האם ייתכן שזו הסיבה ללחצים ולחרדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011לא ניתן לדעת
דברי עם רופאך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב מאחר המחזורyamit22/12/2011
אני מנסה מזה חצי שנה להכינס להריון.
עברתי שלושה חודשים שבם לא קבלתי מחזור, ולא היה הריון ,אבל כן היה ביוץ
ואת המחזור האחרון כן קבלתי (17.11.2011).
עשיתי בדיקת קולפוסקופיה והיא תקינה.
החודש שוב מאחר לי..... היש מצב (לנס חנוכה) שאני בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב מאחר המחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011בדיקת הריון בשתן
תיתן את התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.עדי22/12/2011
שלום רב.
בדר"כ הווסת שלי מגיעה כל חודש כמה ימים לפני או אחרי..
חודש שעבר היא הקדימה לי בשבוע וגם החודש רק שהחודש זה לא היה מחזור..
היו לי יומיים אולי שלושה הפרשות חומות וזהו.
חוץ מכאבים בחזה שעדיין נמשכים לי לא היו לי הרגשות שלפני מחזור..
רצוי לציין שאני ובן זוגי מקיימים יחסי מין ללא אמצעי מניעה.
היום עשיתי(לא בבוקר)בדיקת הריון והיא יצאה שלילית האם יתכן שאני כן בהריון או שאין סיכוי?
בתודה מראש עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011סיכוי קלוש למרות שלפעצים גם הבדיקה טועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והפסקת עישוןמ22/12/2011
אני בת 23 ונוטלת גלולות בגלל שחלות פוליציסטיות במשך כ-6-7 שנים. עד לאחרונה המחזור היה מגיע כ-4 ימים לאחר סיום החבילה. מאז שהפסקתי לעשן שמתי לב שהמחזור התחיל להגיע אחרי יום או יומיים מרגע סיום החבילה.
רציתי לדעת האם יש קשר בין קבלת המחזור לעישון?
יכול להיות שאם לא הייתי מעשנת מלכתחילה כל המצב היה נמנע- כלומר מלכתחילה לא הייתי צריכה ליטול גלולות?
האם יכול להיות שבעיית השחלות הפוליציסטיות נפתרה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות והפסקת עישון - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011זו לא בעיה
היא לא חולפת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיידות הרחם והשחלההודיה21/12/2011
שלום לכם
יש לי אנדומטריוזיס,בת 42,לא חוותי הריון\לידה. ומצאו שיש לי
הסתיידות ברחם +
ENDOMETRIAL FLUID +
MYOMETRIAL CYST
הסתיידות בשחלה, נוזל באגן
לפני כן עשיתי פפסמיר וביופסי של הרחם, הכול יצא בסדר גמור ושאני עדיין מבייצת. האם עדיין יש סיבה לדאגה? על מה אני צריכה לשים את הדגש מכול הממצאים האלה. אשמח מאוד אם תעזרו לי, תודה רבה וחג שמח לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תנסו לענות לי
הודיה22/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתיידות הרחם והשחלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/12/2011לבצע המשך מעקב ק הכולל בדיקות על קול ובדיקות גניקולוגיות ע"י רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה וחג שמח לך
הודיה25/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת גלולות במשך זמן רבתמר21/12/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות למניעת הריון (יסמין) לפחות 7 שנים , רציתי לדעת האם יש צורך להחליף את הגלולה לאחרת לאחר זמן כה רב והאם יש דבר כזה הסתגלות לגלולה(ביטול ההשפעה נגד כניסה להריון)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי כל המחקרים שיצאו לאחרונה
מעיין22/12/2011אני לא הייתי מסתכנת ומחליפה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין בזמן נטילת דופסטוןנירפז21/12/2011
שלום, קיבלתי מרשם לדופסטון פעמיים ביום (בוקר וערב)
האם ניתן לקיים יחסי מין בזמן נטילת הכדורים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין בזמן נטילת דופסטון - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011בוודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 ביציותע21/12/2011
שלום רב,
אני מעוניינת לדעת האם ביוץ בו נתגלות 2 ביציות מעיד על האופצייה לתאומים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 ביציות - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011אופציה בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור או הריון? דחוף תודה לעוזרים!אליה21/12/2011
מהמחזור האחרון שלי קיימתי יחסי מין לא מוגנים בכל הפעמים רק אתמול לקחתי מרשם לגלולות. עבר בערך כחודש
ולפני כשבועיים התחלתי להיות רעבה ובמצבי רוח תסמינים שיש גם לפני הריון וגם לפני מחזור עד כמה שידוע לי. היום היה לי דימום והתחיל לכאוב לי הגב והבטן הדימום לא מתמשך, עדיין,אבל דחפתי אצבע כדי לראות אם יש עוד דם והיה
השאלה שלי אם יש סיכויי שאני בהריון או שזה המחזור שאגב הייתי אמורה לקבל בערך בתאריך הזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף
אליה21/12/2011שכחתי לציין כי גמר בחוץ בכל פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פליטה כרונית של הטבעת נוברינגרוני21/12/2011
שלום, אני בת 24 לא מעשנת ומשתמשת בנוברינג כבר כמה חודשים-4 ברציפות. אני סובלת משדיים נפוחים וכואבים אך ידוע לי שזה אמור לעבור
הבעיה היותר בהולה היא שהטבעת "נופלת" לי מהנרתיק באופן קבוע ומגיעה עד ממש השפתיים....זה מאוד מציק מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פליטה כרונית של הטבעת נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד22/12/2011להחליף את אמצעי המניעה לאחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהצ'שרית21/12/2011
לפני כשבוע ביום שלישי 13.12.11 הייתי אמורה ליטול את הגלולה ה-13 וכנראה ששכחתי אותה , ראיתי זאת רק ביום חמישי. 15.12.11 , וביום רביעי הייתי ביחסים מלאים , מאותו רגע. ביום. שישי שבת שני , היחסים היו חלקיים, כלומר היה שימוש בקונדום אבל לא מהתחלה. ביום שישי קניתי פוסטינור ונטלתי אותו השבת.
האם אני עלולה להיות בבעיה ?
מהי הדרך המהירה במידה והריתי , להפיל?
בשבת אני אמורה לקבל מחזור , אך בינתיים אני בלחץ נוראי .
יש לי. הפרשות וכנראה מהלחץ יש לי בחילה, וחוסר רצון לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תגובה
צ'שרית22/12/2011אפשר לקבל התייחסות לשאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/12/2011החסרה של גלולה אחת לא אמורה להפר את האפקט המגן של הגלולות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מרובות שלושה חודשים אחרי לידהד``ר ליאורה אברמוב21/12/2011
שלום,
שלושה חודשים אחרי לידה, סובלת גרד והפרשות רבות (צהבהבות).
במשטח וגינלי לא נמצאה סיבה:
Vaginal Yeast Culture - אין צמיחת שמרים
Vaginal Microscopy - משטח גרם מתאים לפלורה נורמלית
Trichomonas Microscopy - לא נמצאו
אני סובלת מאי נוחות רבה. מה יכולה להיות הסיבה?
בתודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מרובות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/12/2011חסר נתונים,
עשי משטח פאפ ויש מקום אם הכל תקין לבדוק סיבות לגרד כרוני בעריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוקדם מדיזוהר21/12/2011
הי,
אני מקבלת מחזור סדיר (28-35 ימים) בפעם האחרונה 3 ימים אחרי שהפסיק הדימום של המחזור (שנמשך 7 ימים) הופיע דימום קצר של מחזור. רציתי לשאול האם תופעה זו מעידה על משהו והאם עליי להבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מוקדם מדי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/12/2011אם את תחת גלולות יכול לקרות דימום חריג. אם לא פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה מעיד על בעיה כלשהיא?
זוהר21/12/2011תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורדניה21/12/2011
לרופאי הפורום שלום,
אני בת 22 וחצי. נטלתי גלולות יסמין במשך 5 שנים רצוף והפסקתי לפני 11 חודשים. מאז לא קיבלתי מחזור. הרופאים המליצו לי לחזור לטיפול בגלולות אבל אני אני רוצה שזה יבוא באופן טבעי ומאוד חוששת כי גרמתי לעצמי נזק כבד בשימוש הממושך בגלולות וכי תהיה לי בעיה בעתיד להכינס להריון.. ניסיתי טיפול הומאופטי ונטורופתי אך בינתיים שום דבר לא עזר. בינתיים באמת שאני מעדיפה להמתין בסבלנות כדי לשקם את הגוף שלי באופן טבעי ולא לחזור לגלולות. זאת כמובן גם כדי למנוע בעיות פוריות בעתיד וכדי לנקות את הגוף שלי מחומרים כימיים לא רצויים. אציין כי בעבר הכל היה תקין אצלי.
האם זה נורמלי לחכות זמן כה רב למחזור? האם זה יכול להזיק לי באישזהו אופן לרירית הרחם?.. כמה זמן עוד יכול להיות שאאלץ לחכות?. ומה מומלץ בכל אופן?..
אשמח לכל עזרה בנושא, אני כבר די מודאגת..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/12/2011את צריכה לעשות הערכה הורמונלי ולקחת טיפול תרופתי לזרוז המחזור. לא בריא להיות כל כך הרבה זמן ללא מחזור תחית השפעה אסטרוגנית ללא שום השפעה של פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סוג?
דניה22/12/2011איזה סוג של טיפול לזירוז המחזור אני יכולה לקחת?.. משהו שהוא לא גלולות?
ועשיתי בדיקה הורמונלית לפני כארבעה וחצי חודשים שנבדקה ע"י אנדוקרינולוג והראתה כי הכל תקין..
מה כוונתך תחת השפעה של..?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)