מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לעובר?אסנת19/12/2011
אני בשבוע ה8 להריון, בואו נגיד שעד עכשיו החיים לא היו דבש, ההריון היה לא רצוי אבל החלטנו להשאיר, המשפחה של החבר הייתה נגד, לא הצלחתי למצוא עבודה, עברתי הרבה לחץ נפשי ונכנסתי לדיכאון עמוק, עכשיו התחלתי להתאושש והמצב התחיל להסתדר, אבל אני מודאגת שכל זה אולי השפיע לרעה על העובר. אני יודעת שאף אחד לא באמת יוכל לענות לי על זה, אבל אני אנסה לשאול בכל זאת, האם קיים חשש לעובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לעובר? - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011אין חשש העוברים לא נפגעים מלצים נפשיים של הוריהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון כניסה להריוןסתם מישהי19/12/2011
שלום-
כבר כתבתי כאן בעבר- אני בת 36
FSH 8.4 LH 5.5
אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון ראשון- הפסקתי ליטול גלולות באוקטובר (לאחר שנה וארבעה חודשים) וקיבלתי מחזור לאחר 4 ימים. מחזור הבא ללא גלולות: לאחר 34 יום (עדיין השתמשו בקונדום)
לאחר מכן- מחזור בדצמבר לאחר 32 יום- החודש הורדנו הגנות וקיימנו יחסים סביב יום הביוץ שזוהה ע"י ערכת ביוץ.
ברקע לבן זוגי- אשך טמיר
אחות טרום הריון אמרה לי כי בגילאים אלו כבר לאחר 3 חודשי ניסיון יש לפנות לייעוץ. האם כך? החודש לא צלחו הניסיונות לצערי.
אשמח לחוות דעתכם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
סתם מישהי20/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון כניסה להריון - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011לאור גילך ומצבו של בעלך הטיפול דורש גישה מסודרת ביחידת פריון או מומחה פריון. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ושאלה נוספת
סתם מישהי20/12/2011תודה לך על המענה המהיר ושאלה נוספת-
בשבוע הבא בעלי כבר מתוכנן לערוך בדיקת ספירת זרע. (בדיקה קודמת הייתה תקינה באיכות עם ספירה מעט מופחתת)
רק כדי לחדד את שאלתי- אנו בעצם ללא הגנות חודש אחד בלבד (זה יהיה החודש השני)
האם מומלץ בכל זאת להמתין חודשיים נוספים או שניתן כבר כעת לפנות לטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011אישית היתי ממליץ על נסיון נוסף של הריון ספונטני (המתנה) עם כוון יחסי מין לימי ביוץ בעזרת ערכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםיפית19/12/2011
אני לוקחת קבוע גלולות יסמין והמחזור שלי תמיד סדיר. לאחר שבועיים מסיום המחזור האחרון, חליתי בדלקת בכיבה אך ללא שילשולים, רק הקאה אחת.ופתאום הופיע דימום שהפך למחזור.אני עדיין עם הגלולות כרגיל ומחזור.זה תקין? האם עלי להפסיק את הגלולות?האם זה באמת בגלל הדלקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות יסמין
קארין19/12/2011גלולות עם נטיה פי שניים לקרישיות יתר מאשר גלולות אחרות. היתה עליהן כתבה לא מזמן על הסכנה שיש בהן. (מקרים שיכולים לגרום אפילו למוות).
לכי תתייעצי עם הרופא נשים שלך ואולי שווה להחליף לסוג אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפית19/12/2011תודה, כבר שאלתי את הרופאה לגבי היסמין בעבר, והיא אמרה שבינתים אין הוראה להחליף. אני אעקוב אחרי זה בכל מקרה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011הסיכון אכן מוגבר ביחס לגלולות אחרות אך הסיכון המוחלט הוא נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום - תגובה
ד''ר דוד מילאטינר20/12/2011יתכן והשילשול גרם לירידה בספיגת התרופה שבתוך הגלולה (אולי). אל תפסיקי את הגלולות. תשקלי אמצעי מניעה נוסף זמנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היידובשנית18/12/2011
ישלי שאלה מעט מוזרה, אני בת 17 ויוצא לי נגיד לשכב (לא סקס) על הבטן ויוצא שהבטן שלי מקרקרת (לא מרעב) ועושה קולות מוזרים, כאילו יש גזים אצלי בבטן, וקרה אפילו שבן שישב על הבטן שלי שמע וזה היה מצב לא נעים. למה זה ? ואפשר לעשות עם זה משהו ? זה אומר משהו באופן כללי או שזה טיבעי לגמרי כי זה ממש מוריד לי את הביטחון כי זה קורה הרבה.. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/12/2011אנחנו פורום רופאי נשים ולא רופאים פנימאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיכן אוכל לשאול את שאלתי.. ?
דובשנית19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפון שנשכחאמא מודאגת18/12/2011
בתי בת 16 וחצי, משתמשת בטמפונים. במחזור האחרון היא לא הייתה בטוחה ששלפה את הטמפון. היא המתינה יממה והשתמשה בתחבושות ולבסוף הכניסה טמפון נוסף. אחרי שבדקה שוב ושוב עם כפפה אם יש בפנים טמפון אחר.
היום שלושה ימים אחרי , היא כבר בסיום המחזור, מאז החליפה טמפונים , אך יש לה תחושה שאולי נשאר אחד בפנים. היא מרגישה שיש לה ריח לא טוב מהמקום, למרות שהמחזור הסתיים והיא מתקלחת לעיתים קרובות.
עלה בי החחש , אויל בכל זאת נשאר הטמפון בפנים וחדר עמוק מידי
מה עושים ? (היא עדיין לא היתה אצל רופא נשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמפון שנשכח - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן18/12/2011לפנות לרופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן ושלשולים בזמן הריון?בגהב18/12/2011
שלום, אני בשבוע ה7-8 להריון,
נבדקתי אצל רופא נשים שאמר שההריון הוא תוך רחמי ותקין בתחילת השבוע השביעי.
שלשום בערב נתקפתי בכאבים מאוד חזקים באזור שבין הבטן התחתונה למתחת לפופיק,
כאבים חדים כאילו מישהו דוקר אותי עם סכין, ברמה שבקושי יכולתי להחזיק את עצמי על הרגליים,
הכאבים עברו אחרי כשעתיים וחזרו בערב שלמחרת, רק שהפעם הם היו קצת שונים והצטרפו אליהם שילשולים ובחילות וחשבתי שאולי אין קשר בין השניים ופשוט אכלתי משהו לא טוב.
הבעיה היא שגם בזמן המחזור לפעמים הייתי נתקפת בכאבי בטן שהיו מלווים בשילשולים, ואני רוצה לשאול כאן עם זה יכול להיות קשור? האם יש סיבה לחשוש שמשהו לא בסדר ולקבוע תור לרופא? זה ההריון הראשון שלי, אני בת 18, בתת משקל קל, סבלתי בעבר ממחזור לא סדיר שלא נמצאה לו סיבה, וכאבי מחזור חזקים שכנראה ונגרמו בגלל רחם אחורי, שאת זה הרופא שלי גילה רק בבדיקת ההריון, בגלל הרחם האחורי לא יכולנו לתפוס תמונה של שק ההריון ונאמר לי כמה פעמים שכנראה מדובר בהריון חוץ רחמי. עוד משהו שאולי חשוב הוא שבשני הפעמים היה לי וויכוח עם ההורים ונכנסתי ללחץ רב, קשה לי להאמין אבל אולי הסטרס הוא שגרם לכאבים האלה? אני גם הצטננתי לפני כארבעה שבועות והשיעול נשאר עד היום, ולפעמים כשאני משתעלת עובר לי כאב חד וחזק בבטן... תודה רבה למי שיענה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אסנת19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה?שיר18/12/2011
הייתי היום אצל אורו-גניקולוג כי חשבתי שיש לי בעיה עם רצפת האגן או משהו בסגנון. סובלת מלחץ באיזור הפות-נרתיק. בכל מקרה הוא בדק ואמר שהכל תקין....אבל ראה פטריה....אמר לי לחזור לרופא נשים. כששאלתי אם אפשר לקחת אגיסטן V וזהו....הוא אמר "לא, תלכי לרופא נשים"....אם זאת פטריה מה יש לי ללכת לרופא נשים? האם אפשר לקחת את האגיסטן וזהו? תור לרופא נשים לעוד 10 ימים - עד אז זה לא מאוחר מידיי - ויכול להיות שהפטריה נמצאת כבר זמן מה....אני חודשיים וחצי אחרי לידה, יש הפרשות צהובות דמויות קוטג' ולפעמים צורב שם באיזור....האם יש סוגים שונים של פטריות ובגלל זה הוא אמר ככה? האם זה יכול להרע את המצב אם אקח את האגיסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה? - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2011במידה ואכן מדובר בפטריה ניתן לטפל עם אגיסטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חברתי שכחה גלולהאורן18/12/2011
חברה שלי שכחה לקחת גלולה החודש לא יודעים בדיוק איזו גלולה... האם אפשר לקיים יחסי מין כרגיל בלי קונדום או להשתמש בקונדום ?
האם בחפיסה הבאה של הגלולות כלומר לאחר המחזור אפשר לחזור ליחסי מין ללא קונדום?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
תמר19/12/2011עד לסיום החפיסה הנוכחית בוודאי השתמשו בקונדום כיוון שיעילות הגלולות יורדת עם שכיחת נטילת גלולה.
אחרי קבלת המחזור בחפיסה הבאה היא כבר מוגנת ואין צורך בקונדום.
תפנה את תשומת ליבה ל חברה שלך לשירות "מזכירונט" שקיים בחלק מהגלולות (אצלי זה עם פליים) שעוזר לבנות באמצעות sms שנשלח לנייד שלהן לזכור לקחת את גלולה מידי יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים
אילן22/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברתי שכחה גלולה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין24/12/2011ראו את התגובות באשר להחסרה של גלולה אחת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאחר לידה וקבלת מחזורST18/12/2011
שלום רב ושבוע טוב.
1. אני שלושה וחצי חודשים לאחר לידה ראשונה עשיתי בדיקות דם ויצאו סעיפים עם מספר חריגות.
אשמח לדעת מה דעתך ואם עלי לעשות בדיקות נוספות.- מצ"ב התוצאות
לא הצלחתי לצרף אבל HEPATITIS C יצא NEGATIV
2. כמו כן לא קיבלתי עדיין מחזר האם זה תקין ללידה ראשונה?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה תענו
ST19/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון כניסה להיריוןסתם מישהי18/12/2011
שלום-
כבר כתבתי כאן בעבר- אני בת 36
FSH 8.4 LH 5.5
אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון ראשון- הפסקתי ליטול גלולות באוקטובר (לאחר שנה וארבעה חודשים) וקיבלתי מחזור לאחר 4 ימים. מחזור הבא ללא גלולות: לאחר 34 יום (עדיין השתמשו בקונדום)
לאחר מכן- מחזור בדצמבר לאחר 32 יום- החודש הורדנו הגנות וקיימנו יחסים סביב יום הביוץ שזוהה ע"י ערכת ביוץ.
ברקע לבן זוגי- אשך טמיר
אחות טרום הריון אמרה לי כי בגילאים אלו כבר לאחר 3 חודשי ניסיון יש לפנות לייעוץ. האם כך? החודש לא צלחו הניסיונות לצערי.
אשמח לחוות דעתכם
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מישהי18/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה ורודהשירי18/12/2011
שלום,
לפני ארבעה ימים השתמשתי באגיסטן טבליות, אתמול הייתה הפרשה של הטבליה בצבע ורדרד וגם כן היום. האם זו תופעת לוואי? האם זה תקין? אף פעם זה לא קרה לי וזו לא פעם ראשונה שאני משתמשת בזה.
לא ייתכן שזה מחזור כי אני לוקחת גלולות ואמורה לקבל רק בעוד כשבועיים.
יש לי תור לגניקולוגית ביום א', האם זה סובל דיחוי עד יום א'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ורודה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2011יכול לחכות עד התור לרופאה יכול להיות שפצעת את עצמך בהחדרהת הטבליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן צבר הרחםאנונימי129918/12/2011
רציתי לדעת עם חברה שלי לקחה את החיסון הראשון ואנחנו משתמשים באמצעי מניע זה מנמיך את הסיכוי לחלות במחלה? גיל החברה (15) גילי (17)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן צבר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/12/2011אם אתם משתמשים בקונדומים אז בהחלט כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה שלא מצאתי דומה לה באף פורוםטלי18/12/2011
שלום,
לאחרונה, לאחר קיום יחסים שמתי לב כי לאחר שניקיתי את שאריות הנוזל ממני, נשאר גוש צמיגי ,ממש קרישי שמסרב לרדת. כשהוצאתי אותו לבדוק ראיתי כי הנוזל אינו אחיד וכי יש לו קרום כמו שמרתיחים חלב והוא מתקרר.. איני יודעת אם זה בא ממני או מבין זוגי.. לאחרונה אני חווה גם הפרשות קלות שמשאירות סימן לבן על התחתונים אך נראות סטנדרטיות.
אוסיף כי זו פעם שניה שאני נתקלת ב"קריש" כאשר פעם שעברה שזה קרה הייתי לאחר מחזור והיה על הקריש סימנים ממש קטנים של דם.
מה זה יכול להיות? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה שלא מצאתי דומה לה באף פורום - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2011קשה לקבוע את האבחנה למי התיאור
רצוי לפנות לרופא על מנת לראות שלא מדובר בדלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוצר נשימה ותופעות מוזרות אחרותד``ר ליאורה אברמוב17/12/2011
שלום,
שמי דליה, בת 55. לפני 5 שנים לקחתי למשך שנה הורמון (אקטיבל) והפסקתי לאחר שהוא הפסיק לעזור, לאחר התייעצות עם רופא הנשים, שאמר שאני יכולה להפסיק. ביום השני להפסקה הרגשתי ממש רע (קוצר נשימה ותופעות מוזרות אחרות) שהסתבר בדיעבד שהם נבעו מההפסקה הפתאומית. כיום אני נוטלת אותם שוב, מזה כ-10 חודשים, כי חשבתי שלאחר הפסקה, האפקטיביות של הגלולה תחזור. מאחר וזה לא קרה, אני רוצה להפסיק. מהי הדרך הנכונה ביותר לעשות זאת בהדרגה?
(הרופא שלי המליץ לי לקחת כל יום חצי כדור, עשיתי זאת יומיים והרגשתי רע מאוד. הרוקח אמר לי שאסור לחצות את הכדור הזה, ולכן אני עדיין ממשיכה לקחת את הגלולות).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת נטילת גלולות 'אקטיבל' - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2011ניתן פשוט להפסיק ליטול את הטיפול התקווה שאכןצלא יופיעו תופעות לוואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש אחרי מחזורלימור17/12/2011
שלום, אני בת 38 אמא לארבעה ילדים. אינני משתמשת באמצעי מניעה מכיוון שלאחר הלידה האחרונה עברתי קשירת חצוצרות, מבחירה.
בשנתיים-שלוש האחרונות (לפני ההריון הרביעי) מיד לאחר גמר המחזור יש לי גירוד\כאב מציק. אני שמה את משחת האגיסטן, או במקרים קשים את הטבליות להחדרה ולאחר יומיים שלושה זה עובר.
המחזור שלי אינו ארוך במיוחד ואני משתמשת באותם טמפונים כבר יותר מ-20 שנה.
ניסיתי להשתמש בסבון רחיצה אינטימי אך זה לא משנה. באופן קבוע מייד עם גמר המחזור (אבל ממש מיד) מתחיל הכאב הזה ויומיים שלושה אח"כ הוא מפסיק. אני חייבת לציין שאני ממש מוכרחה להשתמש באגיסטן מכיוון שהכאב בלתי נסבל ומגרד נורא.
האם זה יובש או פטריה ?
האם ניתן לעשות משהו ע"מ למנוע את הבעיה ?
וכמובן, האם זה מדבק (למרות שבעלי מעולם לא התלונן)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש אחרי מחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין18/12/2011כמובן שלא ניתן לאבחן ללא בדיקה ועל כן נכון יהיה להבדק התקופה שבה מופיעים התסמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)