מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתןיערה29/09/2011
שלום,
ביום שני הגעתי לרופא והיא אבחנה לי באמצעות סטיק דלקת בדרכי השתן.
היא הביאה לי אנטיביוטיקה בשם דיספטיל פורטה ל3 ימים (פעמיים ביום)+סדורל.
סיימתי את האנטיביוטיקה ביום רביעי.
היום יום חמישי ואני עדיין מרגישה צריכה ודחיפות בשתן...
האם יתכן שהדלקת עוד לא עברה?
זה מסוכן?
(אציין שבחצי שנה האחרונה היו לי לפני כן 2 דלקות)
האים זה נורמלי? יש לך המלצות בעניין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן - לדנה
יערה28/10/2011גם אני באותו המצב ואני רואה שכתבת את ההודעה לפני כחודש. יש לך תשובה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/10/2011פני שוב לרופא משפחה והפעם שיעשה לך תרבית שתן כדי לבדוק אם יש חידק ואם כן איזה סוג ולאיזה אנטיביוטיקה הוא רגיש. יכול להיות שהטיפול לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי שתפני לרופא שוב
נעם03/11/2011ומעבר לזה אכלת חמוציות קצת? לקחת הרבה ויטמין C? אלו דברים טיבעיים שיכולים מאוד לעזור לדלקת לעבור, בנוסף לאנטיביוטיקה.
ביתי שסבלה רבות מדלקות חוזרות ונשנות בשתן, אז הצבא, התחילה לקחת יחד עם האנטיביוטיקה (עכשיו היא לוקחת על בסיס יומי) אסטרולה 1000 מ"ג של סולגאר. זה עם כמוסות למניעת דלקות עם המון ויטמין C והן שומרות על הגוף מפני דלקות ונגיפים.
כדאי לך לבדוק על זה גם כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותיעלה28/09/2011
שלום,
אני הפסקתי לקחת גלולות לאחר שנים רבות. ההפסקה היתה לשלושה חודשים (כי לא היה לי צורך וראיתי שאני מפספסת) עכשיו חזרתי לקחת (ביום השלישי של המחזור) ואת הגלולה השלישית שכחתי לקחת בזמן ונטלתי אותה אחרי 11 שעות. האם אני מוגנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011לא מוגנת בשבועיים הקרובים כי היית צריכה להתחיל את הגלולות ביום הראשון של המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחר הפלהענבר28/09/2011
שלום רב
בימים אלה אני עוברת הפלה טבעית בשבוע 5 (שבוע איחור בווסת)
לפי בדיקות הבטא ההריון אינו מתקדם כפי שמאשרת גם בדיקת האולטרסאונד
דימום החל באופן ספונטני (ממש כמו ווסת) ללא סיוע של ציטוטק
שאלותיי הן: האם אפשר להתייחס לדימום זה כאל ווסת ועל כן להתחיל לספור את הימים עד הביוץ מנקודת זמן זו?
האם ישנה מניעה לנסות להרות שוב לאחר דימום זה, כלומר בביוץ הקרוב?
בברכת שנה טובה, בריאה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לאחר הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011התשובה היא שאין מניעה. כדאי לעשות בדיקת דם לאחר הפסקת הדימום כדי לראות שהבטא אכן שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת השפתיים הפנימיותשני28/09/2011
אני מעוניינת לדעת מהי דעתכם לגביי ניתוח מסוג זה ,אצלי הן מעט בולטות אך בכל זאת מפריעות לי בקיום יחסי מין ובלבישת מכנסיים נורא צמודים. העניין הוא שאני נורא חוששת במיוחד לאור התגובות בפורומים של אנשים שעברו ניתוח כזה ולא מרוצים,זה נשמע סוג של קצבות .תוכלו לתאר לי את כל שיטות הניתוח וההחלמה והמלצות על מומחים ,עדיף של מכבי ולא רופאים מסחריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת השפתיים הפנימיות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011אי אפשר להמליץ לך בפורום על רופאים שעושים את הניתוח הזה.
אני אישית נגד הניתוח אלא אם באמת מפריע בתפקוד יומיומי.
השפתיים משמשות כאבר המתפקד מבחינה מינית ומכיל תאי עצב המשתתפים בתגובה המינית של האישה. וחבל לפגוע באבר זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתן על בסיס קבוע! דחוףפנינה28/09/2011
שלום יש לי דלקת בדרכי השתן כל חודש במשך שבועיים.
כדורים מסוג סדורל כבר לא עוזרים לי וגם כל סוגי האנטיביוטיקה לא משפיעים ולא עוזרים בכלל.. הרופאים כבר לא יודעים מה לעשות! אני ממש סובלת ואף אחד לא יכול לעזור לי! כל חודש יש לי את הדלקת ,וזה עובר רק לשבוע ושוב חוזר.. אולי יש איזה רופא פרטי או משהו שיכול לעזור? מה לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן על בסיס קבוע! דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011קשה לתת פתרון כלאחר יד. את צריכה לעבור ברור מקיף של דרכי השתן לשלילת אבנים, כדאי לקחת טיפול אנטיביוטי מונע לזמן ממושך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוציות ....
היי28/09/2011לכי להומואופט , חמוציןת מאוד עוזרות , לי באופן אישי סידורל לא עזר ושתיתי בקבוק של מיץ חמוציות במשך שבוע ומסתבר שזו התרופה הכי יעילה .(בהתחלה לא חשים הקלה).....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה בבקשה תעזרו לי! דחוווףפנינה27/09/2011
היי שמי מרינה אני הייתי נוטלת גלולות במשך 4 שנים.
הפסקתי עם הגלולות לפני כ-4 חודשים כי אני מנסה להיכנס להריון.
המחזור שלי מאחר בכמעט חודש ואני כבר עשיתי 3 בדיקות הריון ויוצא שלילי,רציתי לשאול למה יוצא תמיד שלילי ומאחר לי בחודש?!
למה כל כך קשה להיכנס להריון ואם אני לא בהריון אז למה מאחר לי??
תודה רבה רבה אשמח מאוד לתשובה שתספק אותי :-) שנה טובה ומוצלחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה בבקשה תעזרו לי! דחוווף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011אחרי הפסקת גלולות לווקח זמן עד שהמחזורים מסתדרים. פני לרופא נשים שלך שיתן לך כדורים לזרוז מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מוזרותליאת27/09/2011
אני עשיתי הזרעה עם איקוקלמין וזריקה אחת. כעבור 16 ימים עשיתי בדיקת דם ויצא לי ערך קטן מ-2 כמובן הבנתי שזה שלילי. באותו יום התחילו לי הפרשות חומות כמו לפני מחזור אבל חזק קצת יותר, כעבור יומיים זה נפסק. בנתיים המחזור לא הגיע, רק ביום ה-42 למחזור הגיעו לי (סליחה על התיאור) הפרשות חומות בהירות עם ריח לא רגיל וממש לא נעים עם זרימה שממש צריך תחבושת אבל דימום - לא. ביום שבת האחרון עשיתי בדיקת הריון ביתית וגם יצאה שלילית. האם יתכן שכתוצאה מהזריקה יש כאלו בעיות, אם לא מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מוזרות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011פני לבדיקת רופא נשים. לא ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בחדירהאליש27/09/2011
אני נשואה שלושה חודשים. עדיין ישנם כאבים קלים רק בתחילת החדירה,האם הדבר נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בחדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011לא צריך להיות. האם את מספיק רטובה ולא מכווצת? כדאי להוסיף ג'ל סיכוך על בסיס מים. אם לא יפתור את הבעיה פני לבדיקת רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאליש27/09/2011
אם הגבר גומר קצת לפני חדירה ואז גומר את הסוף בפנים,ישנם סיכויים פחותים להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011לא מבינה את השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ניתן להשיג פמינט, מהי החלופה?דפנה27/09/2011
מסתבר שיש מחסור רציני בגלולות מסוג פמינט, מהי החלופה שהכי קרובה לפמינט מבחינת מינונים?
האם במעבר לגלולה אחרת, גם אם דומה, יש סיכון מוגבר להכנס להיריון?
וכמה נורא זה יהיה אם אני אפסיק לחודש חודשיים?
תודה
דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן להשיג פמינט, מהי החלופה? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011מרסילון זהה לפמינט מבחינת הרכב הגלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פיתרון
מורן29/09/2011אני פשוט התקשרתי לחברה כי ממש לא רציתי להחליף שוב לגלולה אחרת כי ניסיתי כמה לפני פמינט שממש לא עשו לי טוב וזה.
לי הם דאגו לפיתרון ואמרו שזה מחסור זמני שיפתר בקרוב תנסי לדבר איתם:
04-6364030 , שלוחה 230 או 231 תבקשי את קטיה או דורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הרמונט ?
דנה28/11/2012האם הרמונט היא גם חלופה טובה לפמינט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי הרמונט ? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/11/2012אפשר לקחת מרסילון זה בדיוק אותו דבר כמו הפמינט רק חברה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נובה רינגמירב27/09/2011
שלום, אם שכחתי להוציא את טבעת הנובה רינג והיא נשארה בנרתיק 4 שבועות, ואז הוצאתי לשבוע הפסקה שבמהלכו לא היה דימום כרגיל, אלא מועט ביותר. האם עליי להכניס את הטבעת החדשה כרגיל אחרי שבוע הפסקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובה רינג - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011התעלמי מהדימום והחדירי כרגיל אחרי שבוע הפסקה. הטבעת לא כל כך היתה יעילה בשבוע הרביעי כך שאם קיימת יחסי מין בדקי שלא הרית שבועיים אחרי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדיר...אני27/09/2011
אני ובעלי מנסים להיכנס להריון.
המחזור שלי חוצא כך שבדרך כלל 28 יום. אבל ישנם חודשים שמאחר והאחרון אפילו הקדים בחצי שבוע....
בתקווה שלא אקבל החודש וסת = מתי כדאי להתחיל לקוות להריון? כלומר מתי כדאי לעשות בדיקה ביתית?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
אני27/09/2011קיבלתי וסת אחרון ב30/8....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.. - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011התחילי לבדוק הריון אחרי כמה ימים של איחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל...
אני28/09/2011מתי אני יכולה לצאת לידי הנחה שאני באיחור אם המחזור לא כ"כ סדיר.
האחרון היה ב30/8 כפי שכתבתי אבל הוא בכלל הקדים ב4 ימים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה...
אני01/10/2011נכון להיום עדיין לא קיבלתי מחזור.
היו לי כאבי מחזור שבאים והולכים ביומיים האחרונים
הבטן שלי נפוחה [אולי מהאוכל של החג...]
האם אני יכולה לעשות מחר בדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב02/10/2011עשי בדיקה להריון כדי שתרגעי אבל אני מאמינה שתקבלי בימים הקרובים לפי התאורים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה = המשך
אני02/10/2011ובכן עשיתי הרגע בדיקה ביתית ויצא שלילי.
כאבי המחזור לא היו כל היום ועדיין אין סימן לוסת. כן שמתי לב להפרשות שקופות.
הבטן עדיין נפוחה והפטמות רגישות.
האם בוודאות זה אומר שאין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה......
אני02/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה = המשך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב03/10/2011בסבירות גבוהה שהבדיקה אמינה . אם לא תקבלי עוד מספר ימים עשי שוב ופני לרופא הנשים שלך. יש שבוש הורמונלי כל שהוא ולכן האיחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דו פריורהאתי27/09/2011
לאחר חודש וחצי מלקיחת זריקה ה יסתים לי הדימום, האם הוא עלול להיתחדש אני שומרת נידה וזה חשוב ל י לדעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דו פריורה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011אי אפשר לדעת מתי יהיה ואם יהיה דימום תחת הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מתעכבנורית27/09/2011
שלום,
המחזור שלי מאחר בכמה ימים אבל לפי הבדיקות אינני בהריון.
השתמשתי בערכת ביוץ ולכן אני יודעת שבייצתי בערך לפני 17-19 יום והמחזור אינו מגיע.
האם יכולה להיות סיבה נוספת?
האם הזמן בין הביוץ למחזור לא אמור להיות 12-16 ימים בלבד?
תודה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור מתעכב - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011לפעמים יש שלב של אחרי ביוץ ממושך עקב ציסטה שחלתית קטנה. אם לא תקבלי ועדיין הבדיקה שלילית פני לבדיקת אולטראסאונד. את צודקת, הביוץ קורה כשבועיים לפני הוסת הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון נגד סרטן צוואר הרחםנסטיה27/09/2011
שלום, אני בת 20 לפני כחודש רכשתי את החיסון נגד סרטן צוואר הרחם ואז גיליתי שהחיסון מסוכן בשבילי אני חולת C.P אני פניתי לרופאת משפחה שלי והיא אמרה שאי אפשר להחזיר את התרופה ולא את הכסף 335.5₪ לא פתחתי אותה ואני שומרת אותו בקירור
אני צריכה עזרה מה אני עושה? תעזרו לי בבקשה
האם אני איכשהו להחזיר את התרופה ושיחזירו לי כסף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון נגד סרטן צוואר הרחם - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011דברי עם בית המרקחת, אולי תצליחי למכור למישהי שמתכוונת לקנות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)