מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחכתי גלולה ולקחתי אחרי 8 שעותרוני20/09/2011
שאלה , די דחופה כי זה די מלחיץ ..
השעה שאני לוקחת גלולות בדרך כלל זה 11/12 בלילה ..
שחכתי לקחת ושקמתי בבוקר ב 7 וחצי נזכרתי ומהר לקחתי ..
האםם ההגנה שלי יכולה להיפגע כששכשבתי עם החבר אתמול? באותו יום ששחכתי את הגלולה ולקחתי למחרת בבוקר?
האם אני צריכה לקחת עוד אחת ?
מה עליי לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את יכולה להיות רגועה
הדר20/09/2011אם לא איחרת לקחת את הגלולה ב-12 שעות זה בסדר את מוגנת. (זה גם צריך להיות כתוב בעלון המצורף לחפיסה).
עשית נכון. תמשיכי ותקחי בערב גם את הגלולה של היום כמו שאת רגילה לעשות.
קיים שירות שנקרא "מזכירונט" שמסייע לבנות כמוני וכמוך לזכור לקחת את הגלולה (אצלי זה עם פמינט אבל זה לעוד סוגים)זה פשוט שולח כל יום אסמס לנייד חינם. תחפשי עליו בגוגל זה מאוד נוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחכתי גלולה ולקחתי אחרי 8 שעות - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011ליטול את הגלולות בהמשך כרגיל
באשר לההגנה לא נפגמת מאיחור של נטילת גלולה אחת בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי את הגלולה השנייה בחפיסהמתעניינת..20/09/2011
שלום,
אני לוקחת באופן קבוע גלולות מסוג יסמין. החודש, שכחתי ליטול את הגלולה השנייה בחפיסה. את 3 הגלולות הבאות נטלתי בזמן. היום קיימתי יחסי מין לא מוגנים. האם יש צורך ליטול פוסטינור? אם כן, האם יש להמשיך רגיל עם הגלולות וכיצד פוסטינור משפיע על המשך נטילת הגלולות ועל ההגנה שלהן בהמשך החודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופאה- מידע אישי
ליאת20/09/2011כתוב בדיוק על אריזת הגלולות באיזה שבוע בעייתי יותר לשכוח גלולת ובאיזה לא.
שבוע ראשון אחרי מחזור מאוד בעייתי אם שכחת, יכול להיות שהתפספס והצליח הביוץ.
דעתי האישית- כן לקחת פוסטינר (נדמה לי שזה עד 72 שעות מקיום יחסים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי את הגלולה השנייה בחפיסה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011במידה והחסרת גלולה אחת בלבד הסיכוי להריון לא גדל ( או במילים אחרות ) יעליות ה גלולה לא נפגמת
בהצלחחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי את הגלולה השנייה בחפיסה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2011כדאי להוסיף פוסטינור וקונדומים כי אינך מוגנת בשבועיים הקרובים.
המשיכי את הגלולות כרגיל למרות הפוסטינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרינה20/09/2011
שלום, יש לי בעיה שממש מלחיצה אותי. אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין במשך שנה, והשבוע כאשר קיימנו יחסים הוא טען שהנרתיק שלי נעשה רחב יותר מבעבר.
קראתי וראיתי שדבר כזה קורה אחרי לידה או אם מעשנים. אני רק בת 18 ואיני מעשנת
(אולם חבר של כן), ובנוסף כבר שבוע וקצת אני מקוררת ומשתעלת נורא. האם יש קשר בין הצינון למקרה.? או לעישון של חבר שלי?
בנוסף יש לציין כי חבר שלי הוא היחיד שאיתו קיימתי יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011אין קשר לכלום
נראה שאת פחות מתכווצת ולכן נראה לו שהנרתיק התרחב ( אבל הוא לא )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת ראשונהאמא דואגת19/09/2011
האם ניתן וממולץ להאחר ווסת ראשונה שלאור ההתפתחות הכללית צפוייה להגיע מהר ובגיל מאד מאד מוקדם - ולענין הנל יש השלכות גדולות גם ריגשיות וגם בנושא הגדילה צמיחה לגובה, יש שאומרים שבמקרים כאלה כדאי ואפשר לעצור את הווסת הראשונה להאחר אותה, האם אתם ממליצים האם יש פתרון שנכון לעשות אותו מבלי לפגוע בדברים אחרים או לתת לטבע לעשות את שלו?
אני מחכה בקוצר רוח לתשובתכם ומודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת ראשונה - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011פני לאנדוקרינולוג ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קונדילומות.מילי19/09/2011
שלום,
אני בת 65. נתגלו אצלי, קונדילומות.
רופאת הנשים המליצה על הסרה בלייזר, והפנתה אותי לרופא מבצע. אני מחכה לתור אצלו.
אני רוצה לטפל בקונדילומות מייד; טיפול יסודי ומלא!
שתי שאלות לי:
1. מה הם שלבי הטיפול הטוב והיעיל ביותר?
2. האם אפשרי, במסגרת הזו, להמליץ לי על רופא מיומן, בבתי חולים בירושלים או בתל אביב ?
רוב תודות!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קונדילומות. - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011לא ממליצים על רופאים
כל רופא נוקט בדרך שלדעתו היא הטובה ביותר ויש לו את הניסיון הטוב ביותר בדרך זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות בעניין הקונדולימה.
מילי21/09/2011שלום,
תודה רבה לך על המענה!
ברשותך, אשאל מספר שאלות:
1. האם הטיפול בלייזר עומד בפני עצמו, או שצריכות להקדים אותו: בדיקה קולוסקופית ולקיחת ביופסיה; ורק אז החיתוך בלייזר?
2.איזו הרדמה נעשית בעת החיתוך בלייזר? האם אפשר לתת לחולה ואליום, בנוסף; כמו למשל בקולונוסקופיה?
4.האם נכון שקונדילמות בצורה כרוביתית אינן מפתחות תאים סרטניים?
5.קראתי שבדיקת שכפול גנטי קובעת אם הנגיף נמצא עדיין בריקמה, והאם הוא מסרטן. האם הבדיקה מאושרת על ידי קופות החולים?
6. במה תלויה התפרצות נוספת של הקונדילומות, לאחר צריבתן? האם נבדק אחוז הסיכוי, להתפרצות נוספת של הנגיף, לאחר הורדת היבלות החיצוניות?
בהערכה ובהרבה תודה!
מילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרימה19/09/2011
האם ניתן לקחת את הגלולה ליום שאחרי על מנת לזרז קבלת מחזור
ובאותו יום להתחיל לקחת גלולות
ובכך להיות מוגנים?
לשם זירוז העניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא. גלולת היום שאחרי לא מקדימה מחזו
ליאת20/09/2011מחזור.
לוקחים אותה בלי קשר למחזור, שיגיע רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011לא מקובל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והנקהשירן19/09/2011
שלום,
אני מניקה את הילדה שלי כבר 10 חודשים, הייתי מעוניינת להכנס שוב להריון... כמובן שעדיין לא קבילתי מחזור, לפני ההריון הראשון לקחתי כדורים לקבל מחזור ולאחר מכן איקקלומין מכיוון שיש לי שחלה פוליציסטית. האם ניתן לקחת כדור לקבל מחזור/ביוץ בזמן ההנקה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון והנקה - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011רק לאחר בדיקת רופא
שיחליט על סמך הבדיקה מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורhory19/09/2011
אני בחורה בריאה בת 22. מקבלת מחזור כל 25 יום ובחצי שנה האחרונה סובלת מכאבי מחזור זוועתיים, שממש מפריעים לי לתפקוד, מעירים אותי בלילה משינה, גורמים להקאות, חולשה ולעיתים נדירות גם עילפון.
אני חיה על כדורי adex 400 במהלך כל ימי המחזור, אך עדיין זה לא מספיק...הכאב נותר בלתי נסבל, אך לא מביא להקאות ועילפון.
האם אני אמורה ככה להמשיך ולסבול? או שיש משהו שיכול להקל ולהחזיר לי את היכולת לתפקד נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011ניסית גלולות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון??רינת19/09/2011
שלום , רציתי להתייעץ, יש לי איחור בווסת של 9 ימים, לפני 4 ימים ערכתי בדיקת ביתית (פעמיים) ויצאה תוצאה חיובית.
למחרת התצייבתי אצל הרופא נשים שלי, שהפנה אותי לבדיקות דם. הייתי בטוחה שהוא שלח אותי גם לבדיקה לגילוי הריון , אך בתוצאות המעבדה אין בדיקה כזאת אלא בדיקות שנעשות באופן שיגרתי במהלך היריון.
לציין כי גם בדיקה גניקולוגית לא נערכה לי
האם ההתנהלות של הרופא תקינה? האם הוא לא היה צריך לבדוק גם גילוי הריון בדם?
אני מפחדת לפתח אשליות של הריון ובסוף להתאכזב.
מספיק להסתמך על תוצאות הבדיקה הביתית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?? - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011הרופא בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עם האמצעי מניעהרויטל19/09/2011
שלום אני בת 23 עם בן זוג קבוע וכל אמצעי מניעה שאני מנסה גובל בתופעות לוואי,
בגלולות עברתי 5 סוגי חפיסות והתופעות הלוואי היו לי הקאות ביום ובלילה במשך כל החודש, כשעברתי למדבקה אוורה התופעות אפילו החמירו וזה היה הקאות עד 4 פעמים ביום, עברתי לנובה רינג והבחילות וההקאות נעלמו אבל אני סובלת מגירודים ללא הפסקה, והפסקתי עם הטבעת לחודשיים כדי לבדוק אם זה בגלל זה והגירודים באמת נעלמו, מה עליי לעשות? וקונדום גם כן מגרד...
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לרשום
רויטל19/09/2011שגם חוסר חשק מיני הוא גם אחד התסמינים שקיבלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לרשום - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011הפיתרון הוא התקן תוך רחמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות...נועה19/09/2011
שלום , אני בת 18 תכף ורציתי לשאול מספר שאלות.
1. לאחר כמה זמן מתחילת לקיחת הגלולות אני מוגנת ביחסי המין? יש כאלה שאומרים שבועיים, חודש ואף חודשיים.
2. אם אני באמת עיקבית, ואחראית ולוקחת את הגלולה כל יום באותה שעה, אני מוגנת ב100% בעת קיום יחסי המין? לא צריך לדאוג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את לוקחת במדיוק
ליאת20/09/2011מהיום הראשון של המחזור את מוגנת מאותו רגע.
יעילות הגלולות קרובה ל-100% אולם כמובן היו מקרים מעולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
נועה20/09/2011גם אם זו הפעם הראשונה בחיי שאני מתחילה בנטילת הגלולות אני מוגנת ישר מהיום הראשון? ההשפעה הראשונית לא נעשית אחרי שבועיים או חודש של נטילה יומית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא- אין כזה דבר לוקח זמן
ליאת20/09/2011אם את לוקחת מהיום הראשון של המחזור (ולא מפספסת ביום או משהו כזה) מאותו רגע לא יתרחש הביוץ הבא. לא צריך "להתרגל" לזה זה מיד עושה את הפעולה, אבל שוב- איני רופאה רק מדברת מניסיון רב שנים של לקיחת גלולות.
שימי לב שזה כתוב על האריזה, ואת יכולה גם לעשות חיפוש ולקרוא מאמרים ברשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות... - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב21/09/2011שום גלולה אינה מגינה ב100% בדיוק. אך אם את מקפידה לקחת את הגלולה כל יום ועושה הפסקה של לא יותר מ7 ימים והתחלת עכשיו את הגלולות ביום הראשון של המחזור את כבר מוגנת. אם לא, הוסיפי שבועיים קונדומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שאלות... - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011החל מהיום הראשון במידה ואכ ןהגלולה נלקחת מיוםראשון של מחזור אחרון
באשר לבטיחות קרובה ל 97%
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת מים מהנרתיק בזמן קיום יחסי מיבר19/09/2011
יש לי בעיה שנוצרה בשנה האחרונה, אני בת 37 וכשאני מקיימת יחסי מין יש לי הפרשות מאד חזקות, כמעט כמו ירידת מים כל פעם אחרי קיום יחסים אני חייבת להחליף סדין וכו'. מדובר על כמויות אדירות.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת מים מהנרתיק בזמן קיום יחסי מי - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011זה מוכר ששפיכה נשית
זה תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותdana19/09/2011
שלום
אני בחו"ל עד יום חמישי
לפני שבוע סיימתי מחזור ולא לקחתי איתי את הגלולות,כעת אני רוצה למצוא פתרון ,ע"מ שביום חמישי אוכל להיות עם בעלי ,בחו"ל אין לי אפשרות לקנות את הגלולות. קונדום זו לא אופציה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011גם בחול יש פוסטינור או לנורבו או כל גלולה שלאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
dana25/09/2011תודה אך האם אפשר ללא מרשם?מה שאני לוקחת אני צריכה כאן מירשם
כמו כן הציעו לי נרות ואמרו לי שזה רק 80% ,האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטוןמרב19/09/2011
סיימתי טיפול אנטיביוטי מסוג אוגמנטין 875 מ"ג שניתן לי ל-10 ימים.
במקביל קיבלתי פרוגילוטון לשם הסדרת המחזור החודשי.
בעלון התרופה רשום בתגובות בין תרופתיות שאם סיימתי ליטול תרופה אנטיביוטי- אמפצילין, ריפאמפיצין. יש לדווח לרופא ע"מ למנוע סיכונים או אי יעילות התרופה.
שאלתי היא האם ניתן לקחת את הפרוגילוטון, האם צריך להמתין מס' ימים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011התנהגי כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי למומחיםתותי19/09/2011
יש לי שאלה:
לפני שבועיים בדיוק קיימתי יחסי מין לא מוגנים ועכשיו אני קצת חוששת....
מהעניין של כניסה להריון.
השאלה האם יש איזו דרך לדעת כבר עכשיו אם אני בהריון, או שעליי
לחכות למחזור על מנת לדעת זאת?
בדיקת הריון ביתית או בדיקת דם בשלב כה מוקדם עשויה לגלות זאת?
גלולת היום שאחרי היא עד 5 ימים אחרי קיום יחסי מין לא מוגנים, אם אני
לא טועה. יש משהו לטווח ארוך יותר?
מחכה לתשובה, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאני יודעת מנסיון אישי
שלום19/09/2011שבועיים אחרי מגע מיני לא מוגן את יכולה לעשות בדיקה הריון ביתית (שתן על מקל) עם השתן הראשון של הבוקר.
התוצאה תתגלה אחרי כמה דק'.
בהצלחה יקירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)