מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר לחבר 4 טבעות נוברינגגיתית19/09/2011
כשכל אחת בפנים למשך ארבעה שבועות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר לחבר 4 טבעות נוברינג - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011כל אחת 3 שבועות
כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ובעיות במחזורתמר18/09/2011
שלום,אני בת 16,בדרך כלל יומיים שלושה אחרי המחזור יש לי הפרשות חומות כהות.לפני חודש,בדיוק במחזור שלי,התחלתי לקחת גלולות בפעם הראשונה,ומאז,ההפרשות החומות אינן נעלמות.ביום חמישי כשקיימתי יחסי מין עם חבר שלי ירד. לי טיפה דם אך לאחר מכן המשיכו ההפרשות כרגיל,גם בשישי,וגם אתמול בשבת.אתמול הייתי אמורה לקבת מחזור,וקיבלתי נראה לי,אך זה מחזור שונה,הדם ורוד דליל ולא דם אדום כמו תמיד,ועדיין יש הפרשות.זה מדאיג אותי מעט,קבעתי תור לשבוע הבא לגניקולוג שלי אך אנדואגת.השאלה שלי,מה זה יכול להיות?האם זה נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד נורמלי שבתחילת לקיחת גלולות
ליאת20/09/2011חודש שלם יש "מחזור." זה הסתגלות הגוף להורמונים. אם לקחת מהיום הראשון של המחזור-את מוגנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ובעיות במחזור - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין21/09/2011מדובר במקרה שהוא די שכיח, טוב עשית שקבעת תור לבדיקת רופא נשים\עם כי איני רואה מקור לדאגה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותא.ס18/09/2011
אני אחרי ניתוח קיסרי שני והתחלתי להשתמש בגלולת מינס ב10/09 יש לי מין תחושת רעב ובחילות קלות האם זה אמור לעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011לפעמים כן ולפעמים לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי ניתוחליאת18/09/2011
שלום רב,
עברתי ניתוח לוסטיבוליטיס לפני 4 חודשים לאחר שכל הטיפולים הקונבנציונאלים האחרים כשלו במשך 10 שנים.
לצערי עדיין יש לי כאבים מהניתוח, לדעתי כאבים שלא היו קודם, בעיקר מעין מתיחות בעור באיזור. מרגיש לי כאילו העור מתוח וכאשר נוגעים בו הוא רגיש וכואב. לפעמים גם כואב לי כאשר אני מתיישבת או יש לחץ על האיזור, שוב- בצורה שלא הייתה קודם.
האם זה משהו צפוי ומתקבל על הדעת?
בהתייעצות עם רופא נשים שמכיר את התופעה, אמר שאם אחרי 4 חודשים המצב כזה יש לצפות כי לא ישתפר יותר וכך יישאר. יש לי תור לרופא המנתח בחודש הבא, אולם בנתיים רציתי לשאול- האם אכן הרופא צודק? האם אחרי 4 חודשים "תמו כל תקוותי" להכנס להרייון בצורה קונבנציונאלית (אני אפילו לא מדברת כבר על חיי זוגיות נורמליים שכראה כבר לא יהיו.) האם יש סיכוי כי המצב ישתפר?
אני מאוד מיואשת ואיבדתי תקווה. אין לי אפילו דרך לדעת אם הניתוח עזר כי הכאבים הקשורים לניתוח לא נעלמים והפסקתי לראות שיפור. (כמובן שזה לא הכאבים שהיו מיד אחרי הניתוח, אבל עדיין כאילו המצב התייצב ולא משתפר יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב, מיואשת וממתינה לתשובה
ליאת19/09/2011האם הכאב יחלוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים אחרי ניתוח - תגובה
ד''ר יואב פלד21/09/2011פני לרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסך הכל שאלתי- האם מבחינה סטטיסטית
ליאת22/09/2011יש אפשרות שיהיו עדיין כאבים מהניתוח אחרי 4 חודשים.
רשמתי שיש לי תור חודש הבא לרופא למה לא לענות? אין פה לב לאנשים?
לא ביקשתי דיאגנוזה, לא התלוננתי על דברים שמצריכים בדיקה, שאלתי שאלה שקשורה לניסיון מקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה ביום כיפור בבוקרהריונית18/09/2011
שלום,
אני מתחתנת עוד 3 שבועות והרופאה הביאה לי פרימולט נור,והסבירה שיומיים-שלושה אחרי שאפסיק את הכדור אקבל.
אני לוקחת את הכדור פעמיים ביום,בוקר וערב.
החתונה שלי היא יומיים אחרי כיפור, מה יקרה אם לא אקח את הכדור בבוקר של יום כיפור?
איך עלי לנהוג?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה ביום כיפור בבוקר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011יש סכון שתקבלי מחזור ביום של החתונה. קחי שני כדורים ביחד בערב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אמורה להיות בעיה הלכתית
רחל18/09/2011ברמת העיקרון,לקיחה של תרופה ללא מים וללא טעם,מותרת ביום כיפור למיטב ידיעתי,אך מומלץ שתשאלי רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, כי רב
תותי19/09/2011גם ייקח על עצמו את האחריות אם תכנסי בטעות
להריון בגלל שלא נטלת גלולה.
איזה רב??!!
תיקחי גלולה, עש מה שצריך יקירתי, עזבי את הרב.
בריאותך היא מעל ה-כ-ל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת אם לקחת פוסטינור?!סיגל18/09/2011
שלום,שמי סיגל ורציתי לשאול אם קיימתי יחסים יום אחרי שנגמר לי המחזור ואחרי ה7 ימים הפסקה ולקחתי 21 יום גלולות לפני 7 ימים הפסקה הייתי,אמורה לחזור לקחת גלולות שוב יום אחרי שקיימתי יחסי מין שזה יוצא ביום היום ה-8 אחרי ה-7 ימים הפסקה ולא המשכתי לקחת גלולות כי היה חסר במלאיי אני מפחדת שיש סיכוי להרין?! כי לא המשכתי ליטול את הגלולות אחרי ה7 ימים..אשמח לתשובה מהירה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה היה קשה להבנה
לירון18/09/2011אבל אם אני מבינה נכון וקיימת יחסי מין בזמן שהיית אמורה לקחת גלולות ולא לקחת וקיימת יחסי מין בלי אמצעים...אז יש סיכוי להריון, עד כמה שאני יודעת...אניגם לוקחת גלולות כבר שנה וחצי ויצא פעם אחת שהראש שלי כנראההיה במקום אחר ששכחתי מעל 12 שעות ובזמן הזה גם קיימתי יחסים אז לקחתי נורלבו...ממליצה גם לך בהקדם לקחת או אם עברו 72 שעות לפנות לרופא/ה שלך...הכי חשוב לא להיות לחוצה ולזכור שלכל דבר יש פתרון..:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתלבטת אם לקחת פוסטינור?! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011אם לא התחלת את הגלולות ביום ה 8 אינך מוגנת וכדאי שתקחי פוסטינור והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיבור חפיסות - גלולות יסמיןלימור17/09/2011
ערב טוב,
בחודש שעבר מנעתי את קבלת המחזור ע"י חיבור חפיסות לטובת חופשה בה לא רציתי להיות במחזור..
החודש הזה (סוף החפיסה השניה ברצף) כן הפסקתי וקיבלתי מחזור כמו שצריך..
כרגע מתכננת להתחיל את החפיסה החדשה ושוב לחבר לחפיסה שאחריה ..לטובת עוד חופשה מתוכננת.
האם זה בסדר ? מציינת שמעולם לא חיברתי חפיסות לפני זה וגם לא אעשה את זה שוב בתדירות כזו..
חשוב לי לדעת אם זה בסדר לחבר שוב חפיסות בתדירות כזו ואם זה לא יפגע בי בשום צורה.
תודה וערב נפלא,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיבור חפיסות - גלולות יסמין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011אין שום בעיה בחיבור שתי חפיסות גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחדירהש.ש17/09/2011
לאחרונה הייתי אצל רופאת נשים מכיוון שמאז ומתמיד אני סובלת מכאבים בחדירה ביחסי מין, ללא בדיקה כלשהי היא רשמה לי טבעקוטן ובטאקורטן למרוח אחת בבוקר ואחת בערב. אך זה לא משפר את המצב, השאלה היא אם אני צריכה להמשיך לקחת את זה? ואם זה הטיפול הנכון לכאבים מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחדירה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011כדאי שתפני למרפאות או לרופאים המתמחים בנושא כאבים בזמן יחסי מין. לאבחון ולטיפול. את סובלת כנראה וסטיבוליטיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא חלק מההתמחות של הגניקולוגית?
ש.ש18/09/2011אני צריכה ללכת לרופאים ספציפיים שמתמחים בכאבים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרל או הקדים מחזוראנונימית_3417/09/2011
אני לוקחת גלולות 24+4...אני רוצה להקדים או לאחר את המחזור ביומיים-שלושה; מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחרל או הקדים מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011סיימי את הגלולות ביום 22 והמשיכי עם רביעית הכדורים ללא חומר פעיל. כך שתקדימי ביומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימית_3418/09/2011עדיף להוריד 2 גלולות או להוסיף 2 גלולות? מה יותר בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום במהלך גלולותחנה17/09/2011
שלום,
אני לוקחת גלולות מליאן (אמילי) ואחרתי בלקיחת גלולה אחת בתחילת החפיסה (כרגע עברו שבועיים מאז תחילת החפיסה). מאז אני רואה כתמי דם לסירוגין. כיצד כדאי להיפטר מהדימום- להפסיק את החפיסה לשבוע ולהתחיל אחר כך מחדש או להמשיך עם החפיסה ולצרף עוד חפיסה בסיומה?
תודה רבה רבה!
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום במהלך גלולות - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011את יכולה להפסיק לעשות הפסקה שבוע ולהתחיל חפיסה חדשה. כדאי להוסיף קונדומים לתקופה של שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת את עזרתךליליאן17/09/2011
אז איך זה יתכן שהרופא אמר לי לקחת 2 ביום למחרת ,זה התחיל ב14 המחזור יום למחרת אחרי הבדיקה ב9 בלילה לקחתי אחת יום למחקת במקום לקחת בבוקר שכחתי אז לקחתי רק בערב ובשבת לקחתי אחת בבוקר ב9.
השאלה שלי מתי לקחת שוב את השניה שהוא אמר לי עליה שפספתי ביום הראשון והאם לקחת ב9 בבוקר ביום ראשון???? או בערב??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת את עזרתך - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011לא ברור על איזה כדורים את מדברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב!אנונימית17/09/2011
אני בת 19, ולאחרונה (יומיים-שלושה) התחילו לי כאבים בשד השמאלי.
המחזור שלי סדיר (סיימתי לפני שבועיים), והכאב לא מופיע לי אף פעם בזמן מחזור.
אין אצלינו במשפחה הסטוריה של סרטן השד.
הכאב מתמקד בעיקר בפיטמה, ועל החלק התחתון של השד. כאב בעיקר במגע ולחיצה.
ממה זה יכול להגרם? על מה יכול להצביע?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב! - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011יכול להיות תגובה הורמונלית מקומית או ציסטה קטנה או חסימה של צינורית חלב. פני לבדיקת חירורג שד בקופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטרייה לא עוברת, מה עליי לעשות?דליה17/09/2011
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי בערך, לאחר קיום יחסי מין, חליתי בדלקת בשתן.
לקחתי אנטיוביטקה (זינט) במשך חמישה ימים אשר הפחיתה את הכאבים
אך עדיין המשכתי לחוש צריבה וגירוד.
לאחר בדיקה התברר כי יש לי פטרייה אשר מלווה בהפרשה לבנה כמו קוטג'.
פניתי לבית המרחקת שם נתנו לי אגיסטן (טבליה אחת) אשר לא עזרה.
חזרתי לבית המרחקת בשנית והביאו לי "קלוטרי" (פועל כמו אגיסטן), למשך שלושה ימים.
הפטריה עדיין לא נעלמה, התסמינים עדיין קיימים ויש לי כאבים בבטן התחתונה.
מה עליי לעשות??? מה זה אומר??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תבקשי
דינה17/09/2011הי, הייתי במקומך ממש לא מזמן, לא נעים בכלל! ומסתבר שהמשחות למיניהן לא כ"כ יעילות כשהפעולה צריכה לעבוד מבפנים. (רופאה אישרה את שעכשיו כתבתי..)מה שהכי עובד אך לעיתים צריכים לקחת יותר מפעם אחת ולא ברציפות: flucanozole. מה שהרופאה הןסיפה ןאמרה שבכדי שהכדור יהיה יעיל, צריך לקחת אותו עם/אחרי אוכל וראוי עם משקה כגון מיץ תפוזים. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפטרייה לא עוברת, מה עליי לעשות? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011תפני לבדיקת רופא נשים.לטיפול חזק יותר. בינתיים את יכולה להחדיר לנרתיק טבליות של ויטמין C או פרוביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר לידהג17/09/2011
שלום רב,
תוך כמה זמן אמור לחזור המחזור החודשי לאחר לידה?
אציין שילדתי לפני 5 חודשים, אומנם לא הנקתי אבל שאבתי לכלכלה מלאה במשך 3.5 חודשים. טרם קיבלתי את המחזור החודשי שלי ואני מודאגת.
האם תקין ומתי אמור לשוב ולהופיע המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר לידה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011אין מה להיות מוטרדת יכול להתעכב, אם את רוצה פני לרופא נשים שיזרז לך את המזחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר קיום יחסי מיןאילנית17/09/2011
שלום,
אני בת 27 אני ובעלי מתכננים הריון בקורב, הפסקתי עם גלולות לאחרונה ושמתי לב כי לאחר קיום יחסי מין אני מרגישה צריבה עד חצי שעה בערך.
מה זה אומר? האם זה יכול להוות בעייה בלהיכנס להריון? הייתי בבדיקות שגרתיות ואין לי שום דבר, אף פעם לא הייתה לי פטרייה ולא דלקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה לאחר קיום יחסי מין - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב18/09/2011האם את מספיק רטובה בחדירה? כדאי להוסיף חומר סיכוך על בסיס מים, אם לא ישתפר פני שוב לרופא נשים לבדיקה. אם אין זהום נרתיקי זה לא אמור להפירע לפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)