מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסטינור אחרי גרדהרוני17/09/2011
ב - 25/8 עברתי גרדה.יומיים לאחר הגרדה, בבדיקת אולטרסאונד נמצא דם ברחם, והרופא שאב את הדם בעזרת זונדה.
בנוסף לכך, בבדיקת האולטרסאונד שבוצעה ביום הגרדה, נצפה תרומבוס בוריד אוטריני מימין, הוחלט לתת לי קלסן רק למשך שבועיים, מכיוון שתרומבוס זה לא נצפה שוב באף בדיקת אולטרסאונד (סיימתי עם זריקות הקלסן בתאריך ה - 11/9)
ב - 15/9, קיימתי יחסי מין לא מוגנים. רציתי לשאול האם אני יכולה לקחת פוסטינור, בהתחשב בעובדה שעוד לא עבר חודש מהגרדה, עוד לא קיבלתי מחזור, והיתי מטופלת בקלסן.
(ברצוני לציין שביומיים האחרונים, יש לי כאבים קלים מאוד בבטן התחתונה)
אודה לתשובתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסטינור אחרי גרדה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011תפני לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויות בחלל הרחם ושאריתיפית17/09/2011
שלום,
אני בת 30, בריאה, אם לתינוקת.
בהיסטרוסקופיה אבחנתית אובחן SUSP RESIDUA POST ABORTION, UTERINEADHESIONS (עברתי גרידה ביולי עקב עובר שלא התפתח)
בתעלת צוואר הרחם מעט הדבקויות, ברירית הרחם הדבקויות בחלל הרחם.
עומק הרחם 7 ס"מ. בפתחי החצוצרות: נצפו צד שמאל, צד ימין לא נצפו בשל הדבקויות.
יש לי תור להיסטרוסקופיה ניתוחית.
שאלותי:
1. האם מדובר בתסמונת אשרמן?
2. האם מדובר בפגיעה ברחם שתסכן כניסה להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקויות בחלל הרחם ושארית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011כל השאלות מסוג זה יש להפנות לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאלונה17/09/2011
בחודש וחצי האחרונים יש לי און אנד אוף בעיה שהשפתיים בפות מתנפחות לי פעם זה החיצוניות ופעם זה הפנימיות שמתי לב שזה בזמן ולאחר מחזור עכשיו זה גם נסדק לי בקטן אני מתכוונת לשפה אחת הקטנה כמו חתך קטן קטן חשוב לציין שאני לא מקיימת יחסי מין כבר שלושה חודשים. עם החבר האחרון שהיה לי עשינו בדיקה לאיידס והכל בסדר אין לי גרד או הפרשות רק לפעמים תחושת בעירה ודגדוג אני מורחת טבע דרם וזה עוזר אבל אחרי שבועיים זה שוב חוזר בבקשה תעזרו לי ואני גם החרדות כל הזמן שזה קשור לאיידס אפילו שעשיתי כבר 5 בדיקות זה פשוט כי יש לי אובססיה נוראית בגלל שבעלי לשעבר בגד עם הרבה נשים אז יש לי פחד מהדבקה ואז אם אני מכירה מישהו אני פוחדת ממחלות מין ומבקשת לעשות בדיקה לאיידס ועוד וזה לא עוזב אותי תעזרו לי בבקשה אני מפחדת כבר להכיר מישהו בגלל שאולי הוא חולה ואז ידביק אותי מה אני עושה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011את חייבת להבדק ע"י רופא נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהחגית16/09/2011
שלום
רציתי לדעת כמה זמן אחרי גרידה מותר לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011לאחר גמר הדימום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לקחת גלולה יום אחרי המחזורליליאן16/09/2011
ולקחתי ב9 בערב ויום למחרת הרופא אמרת לקחת אחת בבוקר ב9 ואחת ו9 בערב ושכחתי את זו של הבוקר ונזכרתי בחמש בערב, מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלתי לקחת גלולה יום אחרי המחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011מוסיפים קונדומים בשבועיים הקרובים רק אז תהיי מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורענת16/09/2011
שלום,
בת 42. בחודש אוגוסט קיבלתי פעמיים מחזור . אחד בתאריך 1.8.11 והשני בתאריך 31.8.11. (המחזור היה אמור להיות ב-1.9.11)
1. האם זה נורמלי?
2. האם יש מצב לדאגה?
3. איזה בדיקות עליי לבצע כדי לראות שהכל בסדר וזה לא משהו חריג?
יש לציין שהמחזור נמשך כ- 5 ימים מתוכם יומיים דימום רגיל עד בינוני תוך כדי שימוש בתחבושות ובהמשך דימום קל / כתמים חומים בלבד תוך שימוש בתחתוניות.
האם פעמיים קבלת מחזור מעיד על תופעת גיל המעבר??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011מאחר וקבלת בהפרש של 30 יום הכל תקין ואין שום מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהשי16/09/2011
שלום אני בת 21,
ביום שישי (9.9.11) לקחתי את ה- 3 גלולות וביום ראשון (11.9.11) חזרתי לבי"ח לקחת את 2 הגלולות האחרות.
היה לי דימום והתכבצויות וזה הפסיק בהדרגה. היום יום שישי (16.9.11) ואין לי דימום וכאבים בכלל, הבטן נפוחה מעט.
האם זה תקין שהדימום מפסיק כל כך מהר?
האם זה בסדר שאני מעשנת?
מתי צפוי לרדת הנפיחות?
הביקורת הבאה ביום שישי הבא, אין צורך בעוד ביקורת לאחר מכן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011תעשי את הבקורת ונראה אס אם הרחם נקי והתרוקן מכל ההריון. הנפיחות תרד בימים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתדוד197716/09/2011
אנו זוג שמחפשים תרומת ביצית מתורמת יהודיה התאימה תיצור קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות-דחוףשואלת16/09/2011
לום, אני בת 27, לוקחת גלולות דיאנה 35- 21 יום, ואנדוקור 50 מ"ג (10 ימים יחד עם תחילת דיאנה). אני לוקחת את שני הגלולות למטרת התקרחות נשית.
בכלליות אני עושה פעם בחצי שנה בדיקת קרשיות וכבד, והן תקינות.
ולפי שהתחלתי עם הגלולות (דיאנה שנתיים, אנדוקור חודשיים) עשיתי את כל הבדיקות: הורמונים, טוסטסטרון וכו'..... הכל תקין.
השאלה שלי האם הגלולות לא מזיקות מבחינת הריון עתידי או עושות נזק כלשהו לפוריות נזק בכלל? (הרופא עור שנתן לי את הגלולות למטרת התקרחות נשית אמר או שיעזרו לצמיחת שיער או שלא, אבל נזק לא יגרמו).
אודה לך אם תענה לי באופן מפורט וברור, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות-דחוף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011להסבר מפורט פני לרופא נשים שלך, בעקרון אין שום בעיה עם התרופות וכשתפסיקי אותן לא אמורה להיות בגללן בעית פריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בווסתמירית16/09/2011
בת 22 לא נוטלת גלולות.כבר שנה אני סובלת ממחזור לא סדיר מאחר ,קצר וגורם לי לתופעות לא נעימות .
עברתי בדיקות בירור אנדוקריני בדיקת סינקטן,בדיקות דם
פרוגרסטורן גבוה 10.2 לאחר הסינקטן
?איזה טיפול נותנים בדרך כלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בווסת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011הדרך הטובה ביותר להסדרת מחזור זה גלולות. התיעצי עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף,,,,,,נירה15/09/2011
שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו שהיה קצת רטוב מהריגוש כנראה? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון? ולקחתי פוסטינור לאחר 12 שעות בערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף,,,,,, - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011סבירות להריון מאוד נמוכה אך לא בלתי אפשרית. אם לקחת פוסטינור את מוגנת סביר להניח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולט נור ומחזור מוזרא15/09/2011
ב"ה
שלום וברכה,
אני משתמשת בדיאפרגמה עם נרות מזה שנה וחצי. מחזור סדיר של 35 יום. שבוע לפני קבלת מחזור הווסת התחלתי בפרימולט נור כדי לדחות את המחזור ולהנות מהים עם הילדה. ביום ה- 14 לנטילת התרופה התחיל אצלי דימום ולכן הפסקתי עם התרופה. הדימום היה ההיפך ממחזור הווסת הטבעי שלי. קל יותר. יום שלא היה כלל דימום ויום שהיה רק בבוקר קצת דימום. היה לי הרבה כאבים חדים בצידי הבטן שהקרינו לרגליים ופעם אחת שנכנסתי לשירותים גילתי בתחתונים חתיכת עור קשה (מעין שניצל??). סה"כ ביום החמישי מאז ראיתי את הדימום הראשוני- נפסק לחלוטין הדימום.
חברה אמרה לי שיתכן ואני בהריון? אני ובעלי ממשיכים ביחסים ואני ממשיכה להגן על עצמי עם הדיאפרגמה. ממש לא מתאים לי להיות בהריון. האם יש מקום לעשות בדיקת הריון? או שיתכן והופיע לי מחזור ווסת קל בדימום אבל עם כאבים (שבמחזור הטבעי אין לי) בגלל התרופה?
תודה
א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולט נור ומחזור מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011לא ברור לי מהי חתיכת השניצל שאת מתארת אבל עשי בדיקת שתן להריון ותרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן תוך רחמירינת15/09/2011
שלום,
לפני כשלושה חודשים, לאחר שימוש של 4 שנים, הפסקתי את השימוש בהתקן מסוג מירנה.
ברצוני לדעת האם תופעות לוואי כגון השמנה ותחושת נפיחות קשורות להוצאת ההתקן.
האם נכון הדבר שלוקח זמן להיכנס להריון לאחר השימוש בהתקן? (ילדתי לפני 4 שנים תאומים, ההריון החל כהריון של שלישיה כאשר עובר אחד התפתח בחצוצרה וכתוצאה מכך החצוצרה הוצאה)
תודה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן תוך רחמי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011לא אופיני השמנה עם הוצאת המירנה. בעקרון אם יש לך מחזורים סדירים אין שום בעיה להכנס להריון עכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותשואלת15/09/2011
שלום, אני בת 27, לוקחת גלולות דיאנה 35- 21 יום, ואנדוקור 50 מ"ג (10 ימים יחד עם תחילת דיאנה). אני לוקחת את שני הגלולות למטרת התקרחות נשית.
בכלליות אני עושה פעם בחצי שנה בדיקת קרשיות וכבד, והן תקינות.
ולפי שהתחלתי עם הגלולות (דיאנה שנתיים, אנדוקור חודשיים) עשיתי את כל הבדיקות: הורמונים, טוסטסטרון וכו'..... הכל תקין.
השאלה שלי האם הגלולות לא מזיקות מבחינת הריון עתידי או עושות נזק כלשהו לפוריות נזק בכלל? (הרופא עור שנתן לי את הגלולות למטרת התקרחות נשית אמר או שיעזרו לצמיחת שיער או שלא, אבל נזק לא יגרמו).
אודה לך אם תענה לי באופן מפורט וברור, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן17/09/2011אין כל בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות בחולsivan15/09/2011
שלום
אני נמצאת כרגע בחול ואני אחזור בעוד חודש לארץ
החבילה האחרונה שיש לי מסתיימת עוד 10 ימים בערך ואין בארץ בה אני נמצאת את הגלולות אותם אני לוקחת
אני עכשיו בדילמה אם לא לקחת חודש אחד ולהמשיך לקחת כשאני אחזור לארץ או שאני אלך לרופא פה והוא ייתן לי משהו חלופי
מה כדאי לעשות
אני לוקחת גלולות מינס
תודה ושבת שלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בחול - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2011החלטה שלך... אין בעיה אם תקחי חודש אחד גלולות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)