מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים חומים שבוע אחרי ביוץקרן27/09/2011
שלום,
האם יכול להיות שהמחזור מתחיל שבוע אחרי הביוץ??
אני יודעת שהביוץ היה לפני שבוע כי בדקתי בערכות שקונים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים שבוע אחרי ביוץ - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011נדיר אלא אם הביוץ לא תקין...אולי דימום של השרשה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חום וגלולות- ממש חשובסיון27/09/2011
שלום,
אני חיילת בת 19, ואני צריכה ייעוץ כמה שיותר מהר.
במשך כשנתיים לקחתי גלולות מסוג מינס, לאחר שנתיים רופאת הנשים שלי המליצה לי לעבור לגלולות אחרות מסוג אוטרו-סיקלן שהמינון בהם הרבה יותר גבוה ממינס.
כעת, אני כבר ארבעה חודשים משתמשת באוטרו סיקלן.
לאחרונה אני שמה לב כי לאחר נטילת הגלולה אני מקבלת גלי חום איומים, המתבטאים בתחושת חום, אדמימות בפנים והזעה אני לא יודעת אם זה קשור לגלולות, אך זה קורה לי רק לאחר נטילת הגלולה.
נשארו לי 2 גלולות אחרונות לחפיסה הנוכחית ואני מפחדת לקחת אותן מגלל התופעת לוואי שאני מקבלת ואני חוששת שזה מסוכן. לעולם לא עברתי בדיקות דם הקשורות בנטילת הגלולות.
השאלה שלי היא האם אני יכולה להפסיק את שימוש הגלולות כבר עכשיו מבלי לסיים את החפיסה הנוכחית בה נותרו שתי גלולות בלבד ולאחר קבלת הווסת לעבור עצמאית שוב למינס, או שאולי כדאי להפסיק את שימוש הגלולות לחלוטין לזמן מה ולעבור בדיקות על מנת לבדוק את העניין.
חשוב לציין כי אני חיילת וכי תהליך ההרשמה לרופאת נשים לוקח זמן בצבא, לכן חשוב לי מאוד לקבל תשובה כמה שיותר מהר.
תודה רבה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום וגלולות- ממש חשוב - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/09/2011עדיף להשלים את החפיסה ולעבור לחפיסה הבאה לאחר השלמת החפיסה הנוכחית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת מאודיהודית27/09/2011
אני בת 46 בגיל 40-41 פסק לי המחזור ושוב קיבלתי בימים אחרונים אלו,האם זו תופעה מוכרת? מה עושים?
די לחוצה תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת מאוד - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/09/2011כדאי לפנות לרופא נשים על מנת לבדוק את הפרופיל ההורמנאלי ולערוך בדיקה גניקולוגית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה גלולה לקחת בהודונעמה27/09/2011
אני לוקחת מרסילון כבר כמה שנים אבל נוצרה סיטואציה שנגמרו לי הגלולות בהודו. רציתי לדעת איזה גלולה אפשר לקחת במקום. או האם יש פיתרון אחר לסיטואציה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה גלולה לקחת בהודו - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/09/2011לא ידוע לי איזה גלולות קיימות בהודו ,גם אם תחליפי את סוג הגלולות הדבר לא אמור להוות בעייה בתנאי שמינוני ההורמונים הם פחות או יותר זהים
ממליץ להראות לרוקח או לרופא את חפיסת הגלולות (מרסילון)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה27/09/2011
שלום רב,
אני בת 21, לפני כשבועיים, בתאריך 6.9 קיימתי יחסי מין עם חדירה לראשונה... (עם קונדום)...הרגשתי כאבים סבירים יחסית לפעם ראשונה שלי,מאותה לילה התחיל דימום אינטנסיבי, בהתחלה חשבתי שזה אופייני כי הקרום נקרע, אך זה נמשך ובכל זאת לא יחסתי לזה משמעות רבה משום שבאותו יום הייתי צריכה לקבל וסת (חשוב לציין שמאז ומתמיד היה לי מחזור סדיר של 26 ימים , מלבד פעם אחת שקצת התבלבל).
אחרי יומיים, ב 8.9 כשהייתי עדיין בוסת, קיימתי עוד פעם יחסי מין אך הפעם לא מוגנים, והוא גמר בפנים. הפעם זה היה כואב מאוד. למרות שהייתי בוסת מאוד פחדתי להכנס להריון ונטלתי כמה שעות לאחר מכן פוסטינור. מאז הדימום נמשך כ 7 ימים נוספים, דימום רב ולא פוסק. למיטב הבנתי זה היה חלק מתופעול הלווי של הגלולה, על אחת כמה וכמה שהייתי בוסת.
כ 9 ימים לאחר מכן, ב 24.9 קיימתי עוד פעם יחסי מין מוגנים, אשר היו מלווים בכאב רב, ומאותו רגע התחיל עוד פעם דימום, לא סתם טיפות, אלא דימום אינטנסיבי כמו בוסת ואפילו יותר.
אני לא אמורה לקבל וסת אחרי שבועיים מהפעם הקודמת, אך אני מניחה שזה עוד בלבול שנוצר בגלל נטילת הפוסטינור, אך מה שבאמת מאוד מדאיג אותי זה שהדימום התחיל דווקא אחרי החדירה, גם בפעם הראשונה וגם הפעם, זה כבר 3 ימים שעברו והדימום לא פוסק. יכול להיות שזה רק וסת ושזה צירוף מקרים שקיבלתי בפעמיים שקיימתי בהם יחסי מין?
האם אני אמורה לדאוג? חשוב לציין שהדימום לא בדיוק כמו דימום של וסת מבחינת צבע, ושאני לא סובלת מכאבי מחזור בכלל, למרוץ שבדרך כלל אני מאוד סובלת מכאבים,.
אשמח לתשובה דחופה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` ליאור לבנשטיין27/09/2011בהחלט כדאי להבדק ע"י רופא נשים עם הדימום ממשיך
בד"כ לאחר קיום יחסי מין ראשוני יתכן דימום נרתיקי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך
שאלה28/09/2011קראתי באיזשהו מקום שדימום בלתי סדיר או דימום תוך כדי או אחרי סקס הינם סימפטומים לסרטן.. יכול להיות משהו כזה? (יש לציין כי הדימום לא לכמה שעות אלא כמה ימים, כמו וסת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותקוקוס26/09/2011
שלום רב,
הנני בת 26, נוטלת גלולות מינס מזה 4 שנים ( לפני זה נטלתי למשך 3.5 שנים ועשיתי הפסקה של שנה). האם לאחר תקופה כה ארוכה רצוי לעשות הפסקה?
יש לי פצעים בשנה וחצי האחרונות וזה לא אופייני לעור שלי, האם יתכן שהפצעים נובעים משימוש ממושך בגלולות? אם כן, האם הפסקתן תועיל בריפוי הפצעים?
יש לי בן זוג קבוע מעל 4 שנים, ואינני מעוניינת בילדים בתקופה הקרובה. איזה אמצעי מניעה מלבד הורמונאליים וקונדום, מומלצים ויעילים( כגון התקן תוך רחמי).
תודה רבה רבה
וחג שמח !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/09/2011שאלות רבות מאד.
אין צורך בהחלפת גלולות במידה ואין תלונות תחת גלולה מסויימת. אין צורך בהפסקות. אין מקום להתקן תוך רחמי במידה ולא ילדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת דפו פריורהאתי26/09/2011
לאחר חודש וחצי מלקיחת הזריקה הפסיק לי הדימום, האם הוא עלול לחזור אני אשה ששומרת נידה, וזה חשוב לי לדעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת דפו פריורה - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/09/2011יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מפמינט למרסילוןענת26/09/2011
שלום רב,
אני בשבוע הפסקה מגלולות פמינט ואמורה ביום יומיים הקרובים לקבל מחזור.
ביום שישי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אבל אין פמינט בשום מקום בארץ אז קיבלתי בבית המרקחת את הגלולות מרסילון.
האם זה בסדר להתחיל ביום שישי לקחת מרסילון? האם זה לא פוגע בהגנה?
אני ממש מודאגת מפני שבבית המקחת שלי אמרו שזו אותה גלולה ובבית מרקחת אחר אמרו שזה לא זהה במינונים...
מה נכון? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מפמינט למרסילון - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/09/2011יש פמינת בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתקלתי באותה בעיה
שירז27/09/2011באמת קיים איזה מחסור עכשיו, אבל התקשרתי לחברה של הגלולות ונתנו לי פתרון לגבי החודש הקרוב ונאמר לי שהמחסור אמור להסתיים בשבועיים הקרובים ככה שאין סיבה לדאגה.
עדיף שתתקשרי אליהם- זה הטלפון 04-6364030(שלוחה 230 אם אני לא טועה), אני דיברתי עם אחת בשם קטיה אז את יכולה לבקש אותה היא ממש עזרה לי.
אני באופן אישי גם העדפתי לא להתעסק עם גלולות אחרות ולהשאר עם פמינט.
מקווה שעזרתי(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרונית26/09/2011
הבנתי שלא מומלץ לעשות בדיקות שתן מס' ימים לאחר סוף המחזור כי הדבר יכול להשפיע על כמות כדוריות הדם הלבנות בבדיקה. האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/09/2011לא נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדתמאיה26/09/2011
שלום, אני נוטלת גלולות מליאן קרוב לשנתיים.
בזמן האחרון מגרד לי בפתח הנרתיק כשאני מסיימת את הווסת, ביום של נטילת הגלולה הראשונה. הגרד מציק ולא נעים.
האם זה נורמלי?, מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן26/09/2011אין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי- מוטרדת
מאיה26/09/2011יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים שאחרי הווסת מגרד לי הנרתיק?
או שזה משהו שמחייב בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםפלונית26/09/2011
שלום,
אני נשואה כבר 3 שבועות ב"ה. וב25.9.11 הייתי אמורה לקבל מחזור
ב22.9 קיבלתי דימום קל,שאפסיק ויום למחורת אראה עוד סימן,וגם ביום שלמחורת,כתמים אדום חום,וגם אתמול(25.9.11) והיום היה גם דימומים קלים בצבע חום בוקר/צהריים.
ואני לא יודעת מה קורה עם המחזור שלי? ומזה אומר?
ממש דחוף לי. תודה רבה רבה. ה' יברך אותך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2011יכול להיות הריון או שיבוש הורמונלי. עשי בדיקת שתן להריון ופני לרופא נשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת הריון.וזה לא. אז :
פלונית27/09/2011אז מזה אומר שימוש הורמנלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת הריון.וזה לא. אז : - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/09/2011ההורמונים שלך לא מסודרים ומכאן הדימומים הלא ברורים. פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים פנימיים חזקים וחריגים בשתןאיריס26/09/2011
שלום !
כבר שבוע שיש לי צורך באופן חריג לגשת לשירותים לעשות פיפי למעלה מ-10 פעמים ביום.
לא שורף לי בזמן העשייה אין לי חתכים או הפרשות חריגות אין לי דם או דימום ורדרד
פשוט כל כמה זמן יש לי צורך לגשת לשירותים ,ורק בסיום העשייה ישנו כאב ממש ממש חד פנימי בתוך הגוף .הכאב לא שורף אלא כואב מאוד מאוד .
האם זה בעיה ברפואת נשים או משפחה ..למי צריך לפנות ..או האם יש לכם מושג מה זה אומר...
נ.ב בת 33 רווקה . בריאה בדרך כלל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים פנימיים חזקים וחריגים בשתן - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2011נשמע שיש לך דלקת בשתן לכי לרופא משפחה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכהעזרה דחופה מחזור שוב אחרי שבועאיה26/09/2011
שלום אני נוטלת גלולות MINESSE כבר כבערך 5 חודשים. בשבוע שעבר ביום שבת (17.9.11) התחלתי חפיסה חדשה, בעודי עוד מדממת מעט מהמחזור. המחזור נגמר לגמריי למיטב זכרוני יום אחרי (18.9.11). בסוף השבוע הזה ביום שבת כאשר שכבתי עם בן זוגי במהלך קיום יחסי המין הבחנו במעט מאוד דם אפילו טיפה בהיר. היינו סבורים שאולי נגרמה פציעה קטנה במהלך קיום יחסי המין. כמה שעות לאחר מכן הופיע לי עוד קצת דם על התחתונים, כלומר, המשכתי לדמם ממש קלות. אתמול כבר שמתי תחבושות קטנות והיה לי עליהן קצת דימום גם כן ואפילו כאבי מחזור קלים, והיום התעוררתי עם דימומים חזקים וכבדים וכאבי מחזור יותר גדולים. יש לציין שבחפיסה הקודמת קרה לי פעמיים שנטלתי גלולה באיחור של כ6 שעות ובאיחור של 10 שעות, אך לעולם לא פספסתי גלולה.
יש לי תור לגינקולוגית רק בנובמבר.
האם אלו סתם שיבושים הורמונליים שיכולים לקרות או שעליי ללכת דחוף לרופאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכהעזרה דחופה מחזור שוב אחרי שבוע - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2011המשיכי את הגלולות כסדרן. יכול להיות דימומים לא סדירים תחת הגלולות. אם הדימום ימשיך בעוצמה הפסיקי את הגלולות וחפשי רופא שיראה אותך יותר מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים ואגינליים-ללא תשובה בינתייםיצחק שי26/09/2011
ד"ר\מומחה שלום רב,
לאחרונה(מזה חודשיים+-), אני חווה דימומים ואגינליים ולא בעקבות הווסת-
לא דימומים "מבשרי ווסת" ולא דימומים של אחרי.
אני בת 19, מקיימת יחסים ולוקחת גלולות למניעת הריון באופן קבוע ושוטף כבר כמעט שנה(גלולות יסמין) ומרגישה איתן מעולה, אני לא נחפזת להאשים את הגלולות כי אני לא שוכחת ומקפידה מאוד על לקיחתן בזמן הקבוע כל יום ביומו.
אני גם לא ממהרת להאשים את קיום היחסים, כי אני מקיימת יחסים כבר מעל שלוש שנים ועוד לא קרה לי כזה דבר, וחוץ מזה שאני חווה את הדימומים גם בימים ארוכים שבהם אני לא מקיימת יחסים בכלל.
הדימומים אינם קבועים והם קטנים נורא- פעם כתם חום פה, פעם טיפות דם ברורות שם.... לפעמים זה בא עם הפרשות ולפעמים סתם דם, אני לא חשה בכאב בזמן הדימום ואני לא חשה בכאב בכלל, לא במתן שתן ולא באזור הבטן או בזמן קיום יחסים.
כן, לפני בערך חודשיים היה לי טיפה שורף במתן שתן, חשבתי שאולי יש לי דלקת בדרכי השתן אבל זה עבר נורא מהר אז לא כל כך התחשבתי בעניין...
עיינתי במידע אינטרנטי ומצאתי ייחוס של דימום ואגינלי אקראי לסרטן בצוואר הרחם או הרעלת TSS, האם אני יכולה להיות רגועה או שיש צורך בבדיקות גניקולוגיות דחופות?
אשמח נורא לעזרה דחופה במקרה והנושא בהול יותר ממה שאני חוששת...
תודה רבה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים ואגינליים-ללא תשובה בינתיים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2011יש נשים שמדממות תחת גלולות גם אם לא שכחו אף גלולה. דורש בדיקת רופא נשים. לא נראה לי שצריך להבהל וכבר לחשוב על סרטן או TSS שזוהי תופעה נדירה שמתבטאת לגמרי אחרת..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובהאורית25/09/2011
שלום, אני חמישה חודשים אחרי לידה ראשונה תקינה. לאחר חודשיים של הנקה והפסקתה, התחלתי לקחת גלולות הרמונט, לאחר הפסקה של הגלולות למשך 7 ימים, קיבלתי ביום השלישי מחזור ואחרי 7 ימים של הפסקה שבה היה לי מחזור, לקחתי חפיסה חדשה ביום ה-8, הפסקתי את החפיסה לפני 4 ימים ועדיין לא קיבלתי מדוע? חשוב לציין שעשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי..
דבר אחר חשוב, זה לא פעם ראשונה שאני עם גלולות הרמונט כך שתמיד הופיע לי המחזור בזמן לאחר הפסקתם.
תודה.. דבר שאולי קשור, המוגלובין שלי מאוד היה נמוך אחרי הלידה והוא עולה לאט לאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/09/2011מאמינה שתקבלי ביומיים הקרובים. אם הבדיקה להרין שלילית התחילי חפיסה חדשה גם אם לא קבלת מחזור וקבעינפגיעה עם רופא הנשים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)