מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרפק טניסהראל בתיה22/07/2010
שלום.לפני כשנתיים התחלתי לסבול מכאבים במרפר ימין,קבלתי תרופות נקסין,אביטרן ואתופן.שלצערי לא עזרו. לאחר כמה חודשים פניתי לאורטופד וקבלתי זריקה פעמיים ביד ימין ופעם בשמאל.לצערי הזריקה החזיקה מס' ימים.(עלי לציין שאני מעובדת כפדיקוריסטית וכנראה זאת הסיבה לכאבים) . מזה כמה שבועות הכאבים התחילו להיות חזקים יותר.פניתי לרופא ובקלתי טיפול טרופתי בשם בריקסין.הבנתי מהרופא שזה לא יעבור עם הכדורים.מה עליי לעשות? איזה טיפולים יש למרפק טניס? אני מקווה מאוד שיש טיפול משום שאני סובלת מידי יום ויום את הכאב,מה גם שאני מונעת ממני מלעשות דברים בגלל הכאבים שתוקפים אותי.אנא עזרתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרפק טניס
ד''ר יונה יניב26/07/2010פיזיותרפיה וריפוי בעיסוק ואולי ללמד אותך לעבוד נכון יותר כדי שלא תגרמי לבעיה וכן חגורה מיוחדת למרפק ואולי אפילו מנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקע ברגליוחאי22/07/2010
שלום לפני 6 ימים נקעתי את הרגל.
לא ממש שמתי קרח על זה אבל אני נח כל הזמן.
למרות זאת הנפיחות לא ירדה ואני עדיין לא מסוגל לדרוך על הרגל
האם זה נורמלי (תקופת החלמה כה ארוכה)?
בתודה מראש
יוחאי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקע
ד''ר יחזקאל טיטיון27/07/2010כדאי בהחלט לפנות לבדיקת אורתופד.
ועדיף מוקדם על פני מאוחר...
בברכה - דר' טיטיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח רנטגן ברכייםנתנגו22/07/2010
בן 52, עושה כ 3 שנים הליכות ספורטיביות , 3 פעמים בשבוע כ- 10 ק"מ לפעמים עם משקולות. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש כאבים קלים מאוד בברכיים ושבאופן כללי הם מושכים פחות טוב . הרופא המשפחתי שלח אותי לפני מספר ימים לצילום ברכיים כהכנה לאורטופד, מצרף 3 צילומים + הפיענוח של המכון,
אבקש פיענוח נוסף ויותר מפורט וכן מה לעשות או לא לעשות עד שאני מגיע לאורטופד.
ותודה מראש.
הפיענוח של המכון: אוסטאופוניה קלה, קוי גדילה בשלישים העליונים של הפיבולה,פרט לכך ללא שינויים.
אני רואה שאני יכול לצרף רק קובץ 1 , אז אני שולח עם צילום אחד של 2 הברכיים בעמידה, ואשלח עוד צילום אחד בהודעה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך , צילום נוסף
נתנגו22/07/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילומי ברכיים
ד''ר חגי אמיר10/08/2010נתנגו,
הצילולמים שלך ניראים תקינים .
גש להבדק.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח ליעוץ בהקדםדניאל21/07/2010
שלום שמי דניאל בת 19 בקרוב ושחוררתי היום מבית החולים איכילוב לאחר אישפוז במחלקה נורולוגית .
הבעיה שלי התחילה לפני ארבעה חודשים כאשר בערבים הרגשתי תחושת נימול וחוסר שקט בשתי הרגליים ובעיקר בכפות הרגליים התייעצתי עם רופא המשפחה שהפנה אותי לנוירולוג שלא התרשם ואמר שהתופעה תעבור ואכן כך. לאחר ארבעה חודשים התופעה חזרה ברגל שמאל בלבד ,פניתי לרופא המשפחה שלי שוב ומשום שהתורים לנויורולוג היו רחוקים הופנתי למיון ומשם לאישפוז במחלקה נוירולוג שם נשארתי כמעט שבוע והמסקנה הייתה שלא מצאו משהו חמור מדי שמעיד על מחלה נויורלוגית ולכן שוחררתי . מאז השיחרור התחילו לי כאבים בגב התחתון ובאמצע ,כאבים ממש בילתי נסבלים ששום משכך כאבים רגיל כמו אופטלגין ואטופן לא פתרו. ביום ראשון השבוע הגעתי לביקורת במרפאות חוץ של בית החולים שם היה חשד להחמרה והוחלט לאשפז אותי שוב ושוב היום הוחלט לשחרר אותי בלי הסבר לתופעות שרק מחמירות .אני מתחילה להבין שזו כנראה בעיה אורטופדית ואשמח אם אוכל לקבוע פגישה או לקבל יעוץ מכם.
יש לציין שאני סובלת מעקמת וטופלתי בעבר במחוך ופיזותרפיה .בנוסף ישנה נפיכות שנראת כשומן באזור הגב התחתון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות* יש לציין גם שנקבע לי MRI
דניאל21/07/2010דחוף בספטמבר אך אני לא יכולה להמשיך לסבול עד אז .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנימול
ד''ר יונה יניב26/07/2010נראה לי שהבעיה בכל-זאת נוירולוגית, אולי חסר בויטמינים אבל זה צריך לברר אצל רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלט דיסק עם הקרנות וכאבים עזים-לירון21/07/2010
יש לי בלט בחוליות L3,L4,L5. אני סובלת מכאבים עזים לאורך כל רגל שמאל. הלכתי לאורתופדים שונים של קופת חולים, אבל הם מאוד אפתיים למצב. קיבלתי סלקוקס 200. אני לא
יודעת אם זו התרופה הנכונה לטיפול לבלט או שזה רק אמור להעביר את הכאב, לא קיבלתי שום הסבר. אני מטופלת אצל כירופרקט אבל עדין סובלת מהתפרצויות של כאבים ממש חזקים.
שאלתי היא מהו הטיפול התרופתי הנכון למצבי? זקוקה לעזרה דחופה, ממש סובלת. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה יפה ככה לא לענות?
לירון29/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מיפוי עצמותקרן21/07/2010
שלום ,
עברתי תאונת דרכים לפני כשנה וחודשיים. מאז סובלת מכאבים בצוואר בגב העליון בשכמות ומנימולים ביד ימין . ct צוורי יצא תקין, בצילום רנטגן יש שינוי בC3-4 כמו כן ישנה רגישות מעל T3-4 . בדיקת ההולכה העיצבית יצאה תקינה ופיזיוטרפיה השיגה שיפור מיזערי ולכן נשלחתי למיפוי עצמות. התוצאות היו :
קליטה מעט לא סדירה בכתפיים , ברכיים וכפות רגליים, פרט לכך ללא ממצאים פתולוגיים בשלד.
הממצאים יכולים להתאים לתגובת מאמץ בחומרה קלה.
מה זה אומר ??
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות מיפוי עצמות
ד''ר חגי אמיר10/08/2010קרן שלום.
ניראה לי שאת פעילה במיוחד והעצמות שלך עומדות תחת מאמץ , הדבר בא לידי ביטוי במיפוי העצמות.
פרט לכך ניראה כי אין תגובה פתולוגית לאורך עמוד השידרה.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח אולטרה סאונד של גיד אכילסz21/07/2010
להלן תוצאות בדיקת אולטרה סאונד של גיד אכילס (בוצע עקב כאבים ) : "מעובה והיפואקואי בעיקר בחלקו האמצעי,ללא עדות לקרע או נוזל סביבו".
מה פרוש האבחנה? ומה דרך הטיפול המומלצת ? (אני לא ספורטאי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילס
ד''ר יחזקאל טיטיון27/07/2010מה פרוש האבחנה? - מדובר כנראה במצב של טנדינוזיס (מחלה ניוונית) של גיד האכילס.
דרך הטיפול המומלצת ? הטיפול הוא בד"כ שמרני עם פיזיוטרפיה, נוגדי כאביןם ודלקת, מדרסים מתאימים וכ"ו. במידה ואין ברירה, ניתן גם לשקול טיפול ניתוחי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרופ פוטגליה21/07/2010
האם יש מולך מין דבר כזה שעשוי לעזור לי במצב של דרופ פוט בסנדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדל
ד''ר יחזקאל טיטיון27/07/2010יש מתקנים שונים לעזרה עם דרופ פוט. פני למכון אורתופדי.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פתרון
יהודה30/12/2010צרי קשר
0544729922* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בזרת בכף רגלמיכל21/07/2010
לפני 3.5 שבועות שברתי את הזרת בכף הרגל. חבשו לי אותה לאצבע הצמודה לה. הייתי בביקורת אצל אורטופד ששלח אותי לצילום. בפענוח כתוב קו שבר. האם זה אומר כי השבר עדיין לא התאחה? כמה זמן עדיין עליי להיות עם החבישה? האם זה בסדר שאני הולכת ברגל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר יחזקאל טיטיון27/07/2010אין מה לעשות עם השבר המתואר והוא יתחבר עם או בלי קיבוע.
מותר ללכת בגבול הכאב.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקובי21/07/2010
שלום לכולם,
לפני כחצי שנה נפגעתי בתאונת דרכים כרוכב אפנוע,
כתוצאה מכך, שברתי את הטיביה והפיבולה, נותחתי כדי לקבע את השבר עם סממר exspert
שחוזק ע"י שני מסמרים ליד הברך ושנים ליד הקרסול,
לפני כמה ימים הייתי בבדיקה אצל האורטופד שקבע כי אחד המסמרים למטה נשבר,
האם זו תופעה נפוצה/סטנדרטית ומה ההשלכות שלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונים כאן ? ? ?
קובי22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבורג
ד''ר יונה יניב26/07/2010לפעמים, בשברי קרסול שים בורג בין הטיביה והפיבולה הוא יכול להשבר. גם בורג שעובר דרך מסמר או פלטה יכול להשבר. בדכ"ל לא יוצר בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת הרדמות ברגל ימיןהדס21/07/2010
שלום דר',
לאחרונה אימי מאבדת תחושה ברגל ימין, באיזור הירך החלק החיצוני שלה, יש לה שם כאבים כשהיא לוחצת, ולעיתים היא חשה במעין הרדמות מאיזור כף הרגל הימנית למעלה , היא מרגישה שהיא מאבדת תחושה והיא נכנסת ללחץ והיסטריה מזה. היא סובלת בחודשים האחרונים מורטיגו, היא טופלה בפיזיותרפיה, ומקבלת ציפראמיל כי סובת מחרדות וקשה לה להירדם. היא היתה אצל נוירולוג שאמר שהכל תקין אצלה. היא היתה אצל אורתופד שאמר שיש לה דלקת בגיד ונתן לה כדורים שהעלו לה את הלחץ דם, היא הפסיקה אותם לאחר שרופאת המשפחה אמרה לה שזה מעלה לה את הלחץ ונתנה לה כדורים ללחץ דם.
הייתי רוצה לדעת מה דעתך לגבי ההרדמות של הרגל, זה מביא אותה לפחד היסטרי , כיון שהיא מרגישה שחצי גוף שלה מאבד תחושה.
האם זה יכול להיות מהחוליות ? מעמוד השדרה ?
תודה מראש,
הדס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמות בכף הרגל
ד''ר חגי אמיר10/08/2010הדס שלום,
ניראה לי כי אין מקום לדאגה, אולם כדאי לבדוק את הנושא אם הנמלול או חוסר התחושה מתמשכים או נעשים יותר תכופים . ניתן לבצע בדיקת EMG לבדוק את ההולכה העצבית.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות EMGשרון20/07/2010
בתוצאות הבדיקה שבצעתי כתוב bilateral mild CTS, מה המשמעות וכיצד ניצן לטפל, אני סובלת לאחרונה מכאבים עזים בעיקר בשעות הלילה שגורים לי להתעורויות ומפריעים לי לישון ברציפות, דבר במשליך על תפקודי... אודה להתיחסותכם בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר EMG
ד''ר יונה יניב21/07/2010הטיפול הוא ניתוחי - יש לשחרר את העצב בתעלה הקרפלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבס לאחר ניתוחדוד20/07/2010
שלום רב,
לאחר נפילה ושבר ליד כף היד (מהצד לכיוון המרפק), עברתי ניתוח ליישור עצם הdistal radius (מקווה שאני לא טועה בשם) בחיבור לכף היד. במהלך הניתוח שמו לי ברגים ופלטה כדי לשמור על הקיבוע של העצם. כעת, יומיים אחרי הניתוח אני כמעט ולא מרגיש כאב, מלבד בעובדה שהגבס (גבס עליון עם תחבושת) ממש מוחץ לי את האצבעות מהצדדים (כמו לחיצת יד שמכאיבה בעצמות של האצבעות) השאלה שלי היא האם זה חלק מהקיבוע? או שאולי זה לא קשור ולא צריך להיות ככה? מבחינת התחושה מדובר על לחיצה די רצינית
תודה מראש לעונים,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבס לוחץ
ד''ר חגי אמיר20/07/2010דוד שלום,
גבס או תחבושת לוחצת אינם דבר טוב. כדאי לפנות לאורטופד שניתח או אורטופד מטפל בקופה שיראה וישחרר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח MRI ברךשוקי20/07/2010
בצילום MRI בברך לאחר שתי ארטוסקופיות ב 10 שנים האחרונות. הנבדק בן 60 עם שבר "מסובך" וחיבור עקום בירך לפני 40 שנה. :-
כונדרומלציה פטלה דרגה 2 במשטח הליטרלי של הפיקה.
פמור דיסטלי וטיביה פרוקסימלית- נראית שחוקה משני צידי המדור הליטרלי עם ארוזיות סובכונדרליות ואוסטאופים גרמיים דו"צ- שינויים ניווניים.
ניוון מוקואידי מרכזי שלא מגיע למשטח מפרקי לאורך המיניסקוס המדיאלי- ללא עדות לקרע.
שאלותי :
1. הסבר על מצב הברך (הסבר "בעברית" ל-MRI ).
2. האם לדעתך יש צורך בניתוח/ארטוסקופיה/החלפת ברך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויים ניווניים בברך
ד''ר חגי אמיר20/07/2010שוקי שלום,
בברך קיימים שלשה מדורים. שני מגורים דגולים המהווים את המפרק הין השוק לירך, ומדור אחד קידמי לברך מאחורי הפיקה, הוא המפרק בין הפיקה לעצם הירך.
"כונדרומלציה פטלה דרגה 2 במשטח הליטרלי של הפיקה. - "
שינויים המצביעים על בצקת ותהליך דלקתי בסחוס העוטף את הפיקה במדור הקידמי.
"פמור דיסטלי וטיביה פרוקסימלית- נראית שחוקה משני צידי המדור הליטרלי עם ארוזיות סובכונדרליות ואוסטאופים גרמיים דו"צ- שינויים ניווניים. " -
שחיקה של הסחוס משני הצדדים של המפרק במדור הצדדי מבין השניים של הברך, עם צמיחת זיזי עצם עקב שחיקה זו.
"ניוון מוקואידי מרכזי שלא מגיע למשטח מפרקי לאורך המיניסקוס המדיאלי- ללא עדות לקרע." -
גם במדור הפנימי ניראים שינויים של שחיקה וניוון של המפרק, בא לידי ביטוי במניסקוס, שהוא סחוס שיושב בתוך הברך ומשחק תפקיד בתנועתיות הברך.
בקיצור שינויים ניווניים בכל המדורים.
החלטה לגבי סוג הניתוח תעשה על סמך הבדיקה הפיזיקלית לא המימצאים בMRI.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר בקלויקולה+ אצבע 3נירית20/07/2010
שלום,
לפני 10 שבועות נפלתי ושברתי את עצם הבריח בצד ימין + אצבע מס' 3 שעברה ניתוח קיבוע עם עוגן.
הכתף כבר לא כואבת אבל מאוד חלשה אין לי כח להרים או לתפעל אותה.
האורטופד הרשה לי לחזור לשחות.
שאלתי כמה זמן יקח עד שהכח ביד יחזור?
האצבע עדין נפוחה באזור הניתוח, בריפוי בעיסוק שמו לי חבישת לחץ (coban) עם סיליקון ודווקא הם גורמים לי לרגישות כאב מחודשת - כבר כמעא לא היו כאבים
שאלתי האם הכאבים האלו הגיוניים בעיקר בזמן הסרת החבישה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בעצם הבריח
ד''ר חגי אמיר20/07/2010ככל שתפעיל את הכתף ותר הכח יחזור.
לפי מצב העצם ניתן לדעת אם הכח יחזור באופן מלא או לא.
ברוב המיקרים הכח חוזר להיות תיפקודי כמעט מלא.
לגבי האצבע כדאי לשאול רופא. יתכן ויש לך תגובה לא טובה לחומר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)